icon

Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?

chiaramonika
30. nov 2013

Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.

zanalab
23. apr 2018

Neviete čo funguje na odstránenie microblandingu okrem laseru?Mne urobila taterka veľmi pekne,no iný tvar, samozrejme lepší krajší atď ale moje chlpy sú len na polovici a nepáči sa mi že si mám trhať svoje.Chcem naspäť svoje obocie aj ked jeho tvar nespĺňal najnovšie trendy.

dominika7990
24. apr 2018

@zanalab ako odstránis inak to neviem treba počkať :/ a ako tým myslíš že máš chĺpky na polovicu len? chĺpky si nemusíš trhať. Ja vytrhavam len to čo je mimo tetovania. A ešte potom dofarbujem keďže moje je originál blond 🤷🏼‍♀️

zanalab
24. apr 2018

@dominika7990 veď to,že moje nové ide o dosť vyššie ako mám chlpy 😭

kikuta
24. apr 2018

Ono u nás to jedna tak opravuje že ti zamieša akosi farbu svetlu pokožke a niekoľko krát to pretetuje a potom natetuje ešte raz nanovo

denisa777
24. apr 2018

@zanalab tak to mas zle urobene.ja mam tiez vytetovane a max.spokojnost.chlpy dofarbujem,lebo mam svetle

zanalab
24. apr 2018

@denisa777 ona mi povedala že treba to oko akoby otvoriť,preto mi dala iný tvar.A asi si mám trhať a prísť celkom o moje a tak už mi to bude jedno a budem stala zákaznícka 😲

lilu74
24. apr 2018

Treba pockat kym vybledne ale nezmizne uplne tetovanie....

lilu74
24. apr 2018

Ja som si dala microblanding a chlpky kde nemam pri koreni nosa mi nechytilo skoro vobec...pojdem na korekciu este ale obavam sa ze o par mesiacov by sa zisla este 1 a tu mi uz asi nespravia😐🤔

dominika7990
24. apr 2018

@lilu74 po korekcii ak trosku vybledne kúp farbu na obočie a prefarbi si obocko 🙂 mne vždy aj tetovanie vyjde viac na ,,povrch,, farba to neni lebo to mám presne tmavšie iba tam kde mám tetovanie. Nie nepretetovanu kozu. Možno aj tebe stmavne potom 🙂

mamandyka
26. apr 2018

Ja strašne rozmýšľam, nemám na to odvahu asi, neviem si predstaviť ako to vyzerá v skutočnosti a hlavne po nejakom čase. Asi som skôr za prirodzenosť a toto mi prirodzené nepripadá.

dominika7990
26. apr 2018

@mamandyka takto to vyzerá po čase 🙂 a málokto spoznal z mojho okolia že je vytetované 🙂 bohužiaľ moje obočie nerástlo na niektorých miestach aj keď som ho pól roka nevytrhavala 🤣 takze za mna toto oveľa lepšie než to čo som mala predtým 🤷🏼‍♀️

mamandyka
27. apr 2018

@dominika7990 wau a kto ti ho robil, vyzerá to fakt super

babina_33
27. apr 2018

Jej to mas krasne spravene @dominika7990, velmi sa mi to paci!

dominika7990
27. apr 2018

@mamandyka
@babina_33 vybrala som si štúdio v Nitre aj keď som z ba. Ich práca sa mi lubila najviac. 🙂 toto je ich fb stránka https://www.facebook.com/Studio-ONE-83685001972...

dominika7990
27. apr 2018

Najviac sa mi nám tom páči že už ho nemusím dokreslovat 🤣🤣🤣
@mamandyka plus záleží aj od metódy akou si dáš spraviť. Pudrove je viac vidieť že je tetovane lebo vyzerá ako dokreslene ja som si dala ciarkovane 🤷🏼‍♀️ A tie salóny čo robia celé obočie plne a všade rovnako hlboké by som najradsej zažalovala 🤣 lebo to vyzerá fakt hrozne 🤣🤣🤣

radynadzlato
30. jún 2018

Dievčatá sama tetujem.
Obočie po zákroku ma byť hned krásne (čo sa farby a hrúbky týka). Ak vám tetérka povie, že sa to potom zmení klame aj nie.
Klame pretože to mala urobiť ona a hneď. Neklame, pretože áno obočie s farbou vypadne a ona ho má prejsť ešte raz, no keďže ste nespokojná, bude ho opäť upravovať, čo sa nerobí.
Je veľa šikovných dievčať, žiaľ bude kreslia rovnaké tvary každej (1 a dokonalý) - no nie vždy sa hodí a páči dotyčnej a potom sú dievčatá s dobrým srdcom, len netalentované. Tak si pozorne vyberte kam pojdete.
Základ je, že vždy musíte pred tetovaním vidieť tvar (a pozor aby ho počas tetovania nezotrela) a farbu (má byť taká ako vaše vlastné obočie a odrstené vlasy).
Veľa šťastia
Dominika Hajduk Rozman

radynadzlato
Autor odpoveď zmazal
mamandyka
2. júl 2018

@radynadzlato Pri korekcii sa robí všetko ešte raz alebo len miesta, ktoré sú menej viditeľné prípadne vypadnuté?

deyyyna
8. júl 2018

@dominika7990 Ahoj.. Aj ja som bola v štúdio one v NR v piatok.. dnes je nedeľa a začalo ma to svrbiet, hlavne ľavé na jednom kúsku .. neviem či je to normálne..aj teba to svrbelo keď sa ti hojilo prvé dni? Inak zatiaľ som veľmi spokojna..dúfam že budem aj naďalej.. ďakujem za odpoved!

rameau1
8. júl 2018

Microblading ...a to.som mala hrozne obocie...tak do polovicky 😬

rameau1
8. júl 2018

Foto pred

deyyyna
8. júl 2018

@rameau1 krásne ho máš!

deyyyna
8. júl 2018

@deyyyna ta foto je koľko od tetovania?

rameau1
8. júl 2018

@deyyyna dakujem,nelutujem to a urcite si ho dam obnovit ked vybledne,tie peniaze stoja za ten pocit mat obocie 😂

rameau1
8. júl 2018

@deyyyna som mesiac po korekcii ..blby filter na mobile,v skutocnosti su vidno kreslene chlpky

rameau1
8. júl 2018
deyyyna
8. júl 2018

@rameau1 toto je moje 😂 pred deň po a dnes(treti deň po) a začalo ma svrbiet.. dúfam že nezobudim s maskacovym obočím ako píšu niektoré baby

rameau1
8. júl 2018

@deyyyna urcite ti vysvetlili starostlivost po,netreba ju zanedbat 👍 krasne ...to je mega rozdiel 👌

dominika7990
8. júl 2018

@deyyyna tým že sa ti to hojí ta to môže svrbiet. Aj keď máš ranku niekde a hojí sa ti tak ta to sem tam svrbi 🙂 tvoria sa ti chrasticky a to bude zliezať pri kremovani.

kacusik69
8. júl 2018

moje... tiez svrbelo, ale natierala som vazelinou a bolo dobre... mam ho skoro 8 mesiacov a stale rovnake, som spokojna 🙂