Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
@chiaramonika mozem tu napisat emai? ak ano d9minikarozmanova@gmail.com ..napis mi 🙂
@mamandyka ja robim vsetko.Obocie vydrzi dvojnasobne dlhsie ceoe. Ak salony robia asi len niektore casti. No prirodna farba 1krat nechyti skoro vobec. Taoze bud tetuju hlboko alebo pouzivaju ciernu.
@radynadzlato
@radynadzlato pardon za chyby🙈🙈🙈
@deyyyna ak nevydrzi prvy krat, stava sa to bezne. Druhykrat bude nadherne :D
@radynadzlato to som zvedavá ☺️☺️☺️
@dominika7990 ahoj.. Chcem sa opytat akou metodou si si dala robit obocie? Nas s blond obocim je malo a ceruzka ma uz unavuje.. Je to realne spravit obocie ked su blond chlpky? Musiss si ho kazde rano dofarbit az chlpky nevykukaju? 🙂 ja si to totizto na blond oboci neviem ani predstavit ..
@lubiatko111 obočie si farbim raz raz mesačne 🙂 vytetované mám tmavo hnedou a chĺpky dofarbujem tiež tmavo hnedou z dm. Inak starosť žiadna už 🙂
Metoda 3D cepielkova
@lubiatko111 Ahoj. Ak sa bojíš kľudne si daj aj púdrové so svetlo hnedou. Aj to je nádherné a decentné pre začiatočníkov. Akurát to daj prístrojom a nie čepielkami. Vydrží ti dlhšie, môžeš mať aj zmiešanú a mastnú pleť a obočie sa nezjazví. Veľa šťastia lubiatko :D
Ja som bola tiez pred mesiacom na klasickej ciarkovanej.. Som spokojna.. Akurat ze niekde mi to nechytilo tak si ho dokreslujem ale este ma caka korekcia tak dufam ze uz ceruzku nechytim minimalne rok do ruky 😊
@chiaramonika mne to vydrzalo asi cca 3 roky
@dadus_ka kedysi farby obsahovali kovy (2-3 roky vzda a farba tychto oboci drzi do dnes :D
No zrejme ako u koho, tá, u ktorej som bola ja , ma chcela zinkasovať aj za druhú korekciu rovnako ako za prvú ...a samozrejme aj za každú ďalšiu, ak by bolo potrebné ... 😎
Ja som mala narok zas len tetovanie (120) + jedna korekcia(20e).. s tym ze ak pojdem do jedneho roka na dalsie tetovanie budem to mat za polovicnu cenu! Uvidim ako bude moje obocie vyzerat po par mesiacoch, rozmyslam ze to vyuzijem!
Mne robila v ba akoze pudrove obocie,vobec nechytilo,momentalne to mam do ruzova a nikdy viac,2 x mi to akoze opravovala a tak je tu ospevovana...teraz pouzivam tiene a cakam,kedy to zmizne,niektore pytaju prachy za nieco,co nevedia urobit...hnus
Kde bymi odstranili laserom tetovane obocie v ba?poradte.dakujem
@michaela329 ahoj ako si dopadla prosim ta s obocim? Tiez mam pudrove 11 dni a hrozne je maskacove,dakujem za odpoved.
@terezitka nakoniec v pohode, len sa to dlhsie hojilo. V piatok udem na korekciu po roku. Spokojna som nebola s farbou, ide dost do cervena a je nevyrazna.
@denisa777 Foyer salón Bratislava
Bola ste niektora v BA u Veroniky Kocianovej, na čiarkovanej metóde ? Dakujem

@kacusik69
@rameau1 už mi začínajú odpadávať chrastičky 😭😭😭 a vyzerá že to budem mat ooovela bledsie.. niekde ani nieje vidieť vôbec žiadne čiarky 😱