Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    rameau1
    29. nov 2019    Čítané 176x

    Yves Rocher Vianoce

    Testovanie kozmetiky Yves Rocher –vianočná edícia

    V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť testovať kozmetiku tejto zvučnej značky... Vždy som tento obchod v nákupnom centre sledovala s iskrami v očiach a popravde, nikdy som doň nevkročila, lebo som si myslela, že kozmetika nie je cenovo dostupná pre normalnych ľudí 😀 Som rada, že zrovna ten môj komentár k vašej súťaži zaujal a mohla som sa dozvediet o kozmetike viac, presvedčiť sa o opaku a spríjemniť si chladné dni v spoločnosti dvoch hrejivých a revitalizujúcich limitovaných edícií, ktoré testovanie sľubovalo. A či som sa naladila na magickú vlnu Vianoc a zimy? ☺ Popravde, chýba mi k tomu sneh a celková vianočná atmosféra ☺ No jedna kolekcia výrobkov bola môjmu srdcu bližšia 🙂 

    Viac sa dozviete v článku.

    Testovala som 6 výrobkov -  3 výrobky z kolekcie V SRDCI JEDĽOVÉHO LESA  a 3 výrobky z kolekcie PRVÉ VLOČKY.

    Kolekcia V SRDCI JEDĽOVÉHO LESA (popis: spája lahodnú, sviežu a ovocnú zmes pomaranča a cédrového dreva, ktorá je ako stvorená pre tieto chvíle sviatočnej relaxácie a pohody.)

    1. Balzam na pery V srdci jedľového lesa

    Pre Yves Rocher značku je príroda najcennejším darom. Tomu nasvedčuje aj zloženie všetkých jej výrobkov. Tento balzam som otestovala hneď, ako mi bol balíček doručený. Musím skonštatovať, že lepší balzam som naozaj nemala - jelení loj a podobné sa s ním nedajú porovnať. Ako sa spieva v jednej nemenovanej pesničke: „Cítim vôňu lesa.“ ☺ Vôňa je krásna, jemná, nevtieravá, pery po ňom sú jemné, vláčne, nevysušené, voňavéééé. Keď ho miniem, kupujem druhý. Aj keď, ešte sa mi nestalo, že by som kupovala ďalší až keď nejaký miniem ☺ Nezanecháva mastný nános, zostáva po ňom jemný film na perách.. Naozaj odporúčam všetkými desiatimi!

    2. Tekuté mydlo na ruky V srdci jedľového lesa

    Neutrálne PH, výborne odmastní ruky, onzistencia tak akurát... Vôňa príjemná, lesná. Je citiť po ihličí. Obal nádherný, premyslený do detailov, priam si pýta kúp si ma. Zelená v kombinácii s hnedou, ešte to aj vyzerá ako strom ☺ K tomuto mydlu nemám až také veľké výhrady, kto nemá rád priveľmi aromatické mydlá a pocit, ako by mali na sebe stále neumyté zvyšky mydla, je ideálne. Čo sľubuje, to spĺňa.

    3.Telové mlieko V srdci jedľového lesa

    Posledný testovaný výrobok z tejto kolekcie a je neskutočnýýýý. Je zvláštne, že každý z týchto výrobkov z tejto kolekcie mi vonia úplne odlišne. Telové mlieko strednej konzistencie, ľahko sa nanáša, rozotiera, vstrebáva a dlllho vonia. Ešte aj po hodinách som cítila tú jemnú vôňu, naozaj porovnateľnú s parfumom. Za mňa má tento výrobok desať bodov z desiatich. Vrelo odporúčam a keď sa mi minie, určite pôjdem pozrieť toto alebo aj iné telové mlieka z Yves Rocher. Neviem, či mi zrovna toto pripomína čas vianočný 😀 Asi zas iba obalom, no vôňa nádherná.

    Kolekcia PRVÉ VLOČKY (popis: kúzelná kolekcia s vôňou bielych mandlí pripomína jemný dotyk prvých snehových vločiek a vďaka nej si tento pocit môžete vykúzliť aj v teple domova, pod hrejivou dekou či pred plápolajúcim krbom.)

    Opäť pochválim obaly. Nádherné, premyslené do každého detailu. No z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že čím jednoduchší obal, tým je výrobok kvalitnejší. Ale zas, pokiaľ si to Yves Rocher kozmetika može dovoliť, prečo nie. Sú jednoducho nádherné, veď posúďte sami. No môj názor je - menej je niekedy viac. Táto kolekcia ma ohúrila menej ako kolekcia V srdci jedľového lesa. Vôňa mi sadla menej, no je to môj subjektívny názor, sto ľudí, sto chutí. Takže budem hodnotiť naozaj iba kvalitu výrobkov.

    1. Krém na ruky Prvé vločky

    Tento krém sa veľmi dobre vstrebáva, dlho ho je cítiť a stačí ho iba trošku. Ruky sú jemné, vláčne a hydratované. V tomto počasí je to priam nevyhnutný pomocník. Prechod zima –teplo robí svoje. U mňa osobne je to práve za volantom a tento krémik mi v tomto veľmi pomohol. Je v ňom cítiť jemnú vôňu mandlí. Ale opäť pripomínam, že mne osobne vôňa orechov-mandlí atď. nesedí, ale je to subjektívne ☺

    2. Sprchový krém Prvé vločky

    Hneď v prvý deň testovania som išla vyskúšať tento sprchový krém. Vôňa podobná, jemná, nič výrazné, silné. Je hustý, dobre pení, dobre umýva, zanecháva celkom fajn pocit na pokožke, zloženie perfektné, obal dokonalý.

    3. Sprchový olej Prvé vločky

    Prvýkrát som sa stretla s niečím takýmto ako je sprchový olej. Konzistencia olejová a ako sa stretne s pokožkou, krásne sa začne meniť na mliečnu penu. Naozaj kvalitný výrobok, vôňa odlišná od jeho kolegov 😀 Takže za mňa spokojnosť, a to veľká. Pokožka bola veľmi dobre hydratovaná a jemná na dotyk, používam ho denne, určite navštívim kamennú predajňu a pozriem i ďalšie vôňe a typy.

    Testovanie ukončené, veľmi príjemná skúsenosť, pre mňa uplne nová kozmetika skôr s plusmi, kvalitovo je naozaj vyborná a ceny? Perfektné. Myslím, že každý si v tejto kozmetike nájde to svoje a určite budete spokojný s kvalitou za rozumnú cenu. Obaly sú prenádherné, no či táto kolekcia splnila moje očakávania čo sa týka Vianoc - tak na 90 %.

    Prečítala som si o pôvode, o zložení, o tom, aká táto značka je, a nadchlo ma to. V dnešnom svete plnom chémie určite podporím kúpu kozmetiky tohto typu.

    A ako som si teraz všimla, na stránke je zľava 50 % pri nákupe nad 39 eur, takže paráda.

    Ďakujem, odporúčam a kamenný obchod v blízkej budúcnosti navštívim ☺

    rameau1
    4. apr 2018    Čítané 284x

    Jarné upratovanie s dm

    Moje skúsenosti s dm – jarné upratovanie s dm 

    13 výrobkov z dm ... 13 super pomocníkov do domácnosti. Nie som zrovna fanúšik upratovania, netrávim hodiny čistením, drhnutím, utieraním a priznám sa vám, môj priateľ tieto práce robí radšej ako ja. Asi sen každej ženy, ešteže si to vieme prerozdeliť, určiť prority a spoločne udržať náš domov čistým. Naozaj čistým. Nemyslím, tým neporiadok v izbe, rozhádzané hračky v obývačke na stole, či špinavý riad. 

    Mala som to šťastie, že môj komentár na túto tému zaujal a vybrali si ma na testovanie výrobkov dm. Ani neviem či som mala väčšiu radosť ja alebo môj priateľ. S očakávaním som vyhliadala kuriéra a dostala veeeľmi ťažký balík. Poviem vám, mala som čo robiť odniesť ho aj s dieťaťom zaveseným na nohe. Napokon sa dieťa upokojilo, keď som rozbalila balík, polystyrén bol všade v obyvačke. S nadšením som ešte v ten deň vyskúšala 7 produktov, zvedavosť bola silnejšia. Išlo o produkty, ktoré som nikdy špeciálne nevyhladávala v obchodoch a dokonca som o veľa produktoch nemala ani tušenie, že existujú!

    Je mi potešením predstaviť vám ich a povedať vám svoj nestranný názor na ne. 

    Produkt č. 1

    Denkmit Oxi Power sprej pred praním, 750 ml – vysoko účinnou silou aktívneho kyslíka odstraňuje fľaky od ovocia, zeleniny, kávy, červeného vína, mastnoty, oleja a zmrzliny. Aktívna pena efektívne čistí všetky textílie, čalúnenia aj koberce.

    Čo sa týka tohto výrobku, bola som skeptická, keďže veľmi málo výrobkov na trhu je naozaj učinných. V týchto dňoch sa mi dieťa učí pýtať na šerblík... Nemusím vám hovoriť aké farebné nehody sa nám stávajú. Sprej sa nám veľmi hodil a použila som ho denne aj niekoľkokrát a musím povedať, že škvrny nikde! Za mňa určite áno! Treba len natriekať, nechať 10 min. pôsobiť a oprať ako zvyčajne. Cenovo dostupný a naozaj účinný.

    Produkt č. 2

    Denkmit univerzálne pracie kapsuly, 16 ks - vďaka prídavku veľmi horkej látky Bitex môže predísť náhodnému ochutnávaniu výrobkov. 

    Nádherná vôňa, svieža, presne takú milujem. Takto má voňať prádlo... Príjemne a nevtieravo.

    Pracie kapsule som nikdy nemala... Vždy používam prášok alebo gél na pranie, takže kapsule mali u nás premiéru a už im ostanem verná. Prádlo krásne opraté aj na nízkych teplotách, žiadne škvrny, zvyšky prášku. Len hodiť 1-2 kapsule do bubna. Viaceré z výrobkov obsahujú veľmi horkú látku Bitex, aby sa predišlo náhodnému ochutnávaniu výrobkov. Priznám sa, že ja ich mám dobre schované, aby deti nemali k nim prístup, ako i k iným čistiacim či pracím prostriedkom.

    Produkt č. 3

    Denkmit utierky na zachytávanie farieb a nečistôt, 50 ks 

    Výborná vecička... Vôbec som netušila, že existujú a nechápem ako som mohla doteraz prať bez nich. Iba pridáte jednu dve medzi prádlo. Zachytia naozaj veľa špiny a farieb, ktoré by takto išli rovno do práčky či medzi ďalšie prádlo. Prala som s nimi detské návliečky, ktoré boli maximálne prepotené na podhlavníku a na moje prekvapenie boli utierky špinavé a aj zafarbené! Biele prádlo je s nimi naozaj žiarivé a ak periete ako ja občas všetko so všetkým, tak stačí pridať utierky a predídete náhodnému zafarbeniu. Veľmi užitočná vec!

    Produkt č. 4

    Denkmit vonné perličky, 275 g

    Už dlho som uvažovala nad kúpou perličiek inej značky a odradila ma od toho ich cena a aj recenzie, že ich treba nasypať veľa a aj tak je to nič platné, treba použiť aj aviváž spolu s nimi. O to viac som sa potešila, že boli v testovacom balíku. Schválne som prala bez aviváže a tá vôňa. Neskutočné niečo, ešte teraz po týžni mi vonia prádlo ako čerstvo vytiahnuté z práčky. Naozaj nádherne voňajú. Intenzívne a sviežo ako sa píše aj v popise, obsahujú parfum a preniknú naozaj hlboko do vlákien. Stačí ich ozaj trochu nasypať na prádlo a je krásne voňavé. Píšem si ich na nákupný zoznam.

    Produkt č. 5

    Denkmit aviváž, 1,5 l –chráni vlákna a farby bielizne, ktorá je nadýchaná, mäkká a s dlhotrvajúcim zážitkom sviežosti mandľových kvetov.

    Priznám sa, že perličky mi voňali viac, ale to je len moj subjektívny názor. Ostatní členovia rodiny sa nesťažovali. Za to prádlo bolo úplne mäkučké, dokonca aj uterák, ktorý vždy každého škriabal. Určite pozriem aj iné aviváže od značky dm, možno tam nájdem aj tú moju „perličkovú“ vôňu.

    Produkt č. 6

    Denkmit čistiaci prostriedok na okná, 1 l – čistí okná, zrkadlá, sklenené povrchy, autosklá a iné hladké povrchy od mastnoty nikotínu, prachu a odtlačkov prstov. Špeciálne zloženie redukuje zachytávanie nečistôt a stará sa o brilantný lesk bez šmúh.

    Tento produkt mi hneď uchmatol priateľ a vysúšal s nim umyť okná a svetlá na aute. Bol nadšený. Žiadna mastnota zvnútra na oknách a nádherný lesk a čistota. Podarilo sa mi použiť ho aj v domácnosti  zrkadlo umylo perfektne a nebolo treba žiadne leštenie, pár ťahov a bolo krásne čisté. Okná... To bol oriešok, no čistič to zvládol perfektne, radosť s ním umývať. Nemám žiadne Kercher čističe ani nič podobné, som za starú klasiku-novinový papier. Možno sa mi budete smiať, ale podľa mňa vyčistí tento prostriedok v spolupráci s novinovým papierom okná brilantne.Produkt č. 7

    Denkmit vlhčené utierky na ošetrovanie nábytku, 24 ks – vďaka jemnej emulzii jednoducho a pohodlne čistia a ošetrujú povrchy vášho nábytku. Antistatické zloženie pôsobí proti opätovnému ukladaniu prachu. Zároveň pohlcujú alergény a peľ a teda odstránia aj nečistoty spôsobujúce alergie.

    Priznám sa, že som stará škola... Utieram prach s handrou a prostriedkom na to určeným. Neviem si predstaviť používať na tieto veci vlhčené utierky a ani to meniť nebudem. Skôr by ma potešil prápravok, ktorý sa aplikuje na handričku. Určite pozriem v dm-ku, či taky majú. Tieto utierky však majú jedno veľké plus. Pohlcujú alergény a peľ a odstraňujú nečistoty spôsobujúce alergie. V rodine, kde sú alergici dospelí či deti nájdu určite svoje využitie. Nábytok utreli krásne, všetko bez prachu, čmúh zacapkaných rúk... Sú veľmi účinné.

    Produkt č. 8

    Denkmit dezinfekčný sprej, 250 ml – odstraňuje 99,99 % baktérií, húb a špeciálnych vírusov. Rýchlo a spoľahlivo dezinfikuje všetky umývateľné povrchy ako textílie, povrchy a objekty.

    Momentálne, keď je všade veľa chorôb a bacilov, našiel tento sprej u nás veľké využitie. Používa sa aj do topánok, takže aj náš tatinko ho využil. Nastriekala som ho na hračky, barbie, plyšákov, hračky v kúpelni, kľučky, gombíky, tlačítka. No najviac ho používam v záchode. Splachovátko, rúčka kde je zavesený toaleťák, kľučka od dverí a najmä záchodová doska! Veď to poznáte... Dieťa si sadne, urobí potrebu, zošuchne sa po doske a baktérie sú na svete. Keď ho miniem, utekám kúpiť ďalší.

    Produkt č. 9

    Denkmit WC vonné bloky s vôňou lotosových kvetov

    Tieto veci nepoužívam do záchoda vôbec, hlavne kvôli deťom. Skôr používam účinný čistič. Svoju úlohu však splnili, záchod príjemne voňal a vytvoril po spláchnutí účinnú čistiacu penu. Pre tým, čo používajú určite odporúčam.

    Produkt č. 10

    Denkmit Multi-Power univerzálny čistiaci prostriedok, 750 ml

    Presne takýto čistič si predstavujem ako top výrobok v domácnosti!Na záchod, na obklad, umývadlá, hrdzu, sprchový kút, armatúry atď atď. Je vy-ni-ka-jú-ci!!!!!! Vôbec nedráždi sliznicu, stačí nastriekať, krásne pení a to čistenie je neuveriteľné. Naozaj si zaslúži toľko superlatívov. Ani netreba nechať pôsobiť, naozaj odstráni vodný kameň jedným ťahom handričky. Určite odporúčam. Pre mňa sa stal neoceniteľným pomocníkom a už sa ho nevzdám.

    Produkt č. 11

    Denkmit čistiaci prostriedok, 1 l – účinne čistí všetky umývateľné povrchy. Multi-Aktiv zloženie odstraňuje odolné nečistoty a stará sa o žiarivú čistotu a brilantný lesk bez dočisťovania. 

    Krásne čistí, žiadne fľaky, čmuhy a príjemná vôňa... Žiadna kvetinová! Za mňa áno, ešte vyzistím v dm-ke cenu a tá bude určite rozhodujúca. Kvalitatívne je ok.

    Produkt č.12

    Denkmit čistiaci prostriedok na rúry a gril, 600 ml – vďaka svojej aktívnej pene spoľahlivo čistí rúry, plechy a rošty grilu, hrnce i panvice. Silné účinné zložky rozpúšťajú zvlášť odolné zasušené zvyšky ako i stopy po pripálení.

    Ďalší top výrobok!!!!!!! A ešte aj tá cena !!!! Úúúúúúžasný... Neverila som mu, ale po vyskúšaní musím povedať, že je naozaj topka. Trúbu používam skoro denne, takže nie je čas na nejaké dlhé umývanie, uteranie, drhnutie... A asi tak aj vyzerala. Sprej je perfektný, vytvorí penu a po pôsobení ide špina sama dole, žiadne drhnutie! Iba utriete špinu a je to čisté a žiarivé! Určite odporúčam všetkým! Oplatí sa.

    Produkt č.13

    Denkmit univerzálne vlhčené utierky, 50 ks 

    Toto je vôňa čistého prádla vo vlhčených utierkach. Nádherné niečo. Sú mega vlhké... Naozaj s nimi utriete toho veľa a používala som na nábytok, dvere, pracovnú dosku, detskú jedálenskú stoličku, hračky atď atď. Každý, kto k nám prišiel sa pýtal či som prala práve. Fakt nádherná vôňa a čistota! Vrelo odporúčam... Aj napriek tomu, že skôr používam handru, tuto urobím výnimku... Naozaj skvele čistia a voňajú.

    Testovanie za mnou a som milo prekvapená, že takéto domovské značky s dostupnou cenou sú nielen účinné ale naozaj veľmi kvalitné a konkurujúce iným známym a drahým značkám! No i tu sa mi potvrdilo, že nie vždy to čo je drahé je kvalitné. dm má dostupné ceny, skvelé výrobky a ako ďakujem za možnosť zoznámiť sa s nimi, vyskúšať a budem rada, keď sa necháte inšpirovať. Mám dve deti, kopec prádla, kopec varenia, kopec upratovania a tieto výrobky mi tieto činnosti veľmi ulahčili.... Hlavne teraz v období sviatkov, keď chce mať každý všetko tip top. A nielen vo sviatky, ale aj vo všedné dni, sú vynikajúcimi pomocníkmi a hlavne účinne a rýchlo urobia naše domovy skutočne čisté.

    Ďakujem za možnosť testovať, prať, utierať, umývať, leštiť. Možnosť oboznámiť sa s kopou nových výrobkov, ktoré u nás už ostanú a rada ich budem odporúčať ďalej.

    rameau1
    17. jún 2017    Čítané 225x

    Testovanie výrobkov Alnavit a Alnatura

    Jednoduchou odpoveďou na otázku "Prečo by som práve ja mala testovať tieto výrobky", som bola vybratá na testovanie a 1. júna nám kuriér priniesol takýto veľký voňavý balíček. Radosť bola naozaj preveľká, hlavne u mojej maličkej (polystyrén som zbierala po celej obývačke).

    Prvé testovanie máme za sebou... Obal to vydržal a tak nemusím zbierať aj jedlo 🙂 A tá vôňa, krabica môže poslúžiť ako osviežovač kým ju vyhodím 🙂

    Produkty značky Alnavit sú vysokokvalitné a šetrné k prírodným zdrojom našej planéty. Jednou z oblastí, na ktoré sa produkty Alnavit špecializujú, je pomoc ľuďom s alergiami na potraviny alebo neznášanlivosť niektorých zložiek potravín. Pri vývoji týchto neobvyklých a starostlivo zvolených receptúr dôveruje spoločnosť Alnavit sile prírody a kombinuje vysoko kvalitné výživové zložky, superpotraviny a mnoho ďalších prísad, aby vytvorilavynikajúcu kombináciu chutí.

    Premýšľala som, čo ochutnáme ako prvé, pretože všetko vyzeralo veľmi lákavo, a tak som začala čajíkom, keď tak krásne voňal už z krabice.

    ALNATURA čaj fenikel aníz rasca - jemná korenistá chuť a vôňa čaju nielenže krásne prevonia miestnosť, ale pomôže tiež od bolestí bruška vašich detí. Jednotlivé suroviny čaju sú organické a starostlivo vyberané a spracované.

    Tento čajík odporúčam všetkými desiatimi. Krásne vonia a je veľmi chutný. Keďže mám dve malé deti, feniklové čaje sme vyskúšali aj sáčkové aj granulované a musím skonštatovať, že granulované boli veľmi sladké a sáčkové nič moc. Čaj Alnatura bol naozaj veľmi dobrý a dcérkam chutil. Pridávala som iba trošililinku medu kvôli babám, ale mne chutil aj neouchutený... A ešte taký bonus, v krabičke je až 50 sáčkov!!! Ten nám vydrží dlho.

    ALNATURA mango sušené - nesírené kúsky manga sú konzervované len sušením, bez konzervačných látok.

    Sušené mango bolo super. Určite super alternatíva sladkostí, ktoré by som mala oželieť 😀 Nebolo úplne mäkké, bolo tak akurát, balíček "padol " veľmi rýchlo. Mango som použila aj v kombinácii s pohánkovým chlebíkom Alnavit. 

    ALNAVIT BIO chlieb pohánkový - plátkový bezlepkový chlebík, s plnou chuťou a veľmi jemnou textúrou. Navyše obsahuje chutné a zdravé sezamové semienka v BIO kvalite.

    Tento chlieb bol ťažký oriešok. Pravdupovediac, nevoňal mne ani môjmu partnerovi. Nie sme zvyknutí na tento druh chleba. Takže to bola pre nás novinka. Rozmýšľala som, či si ho dám nasladko alebo na slano s cottage, tak som najskôr skúsila na sladko. Mal zrnitú konzistenciu, ale nelámal sa, bol vláčny, akoby trochu navlhnutý. Ale to je asi normálne pri tomto chlebe. Chutil dobre. Nie je to hutná konzistencia ako pri klasickom chlebe, je to niečo iné, nové , zdravšie a zachutil nám.

    Recept:

    • Kokos
    • Med
    • Trochu vody
    • Bio chlebík pohánkový
    • Bio mango sušené

    ALNAVIT BIO zmes múky - organická zmes múky má univerzálne využitie, je chutná v sladkom či slanom pečení. Navyše je bezlepková s pridanou celorznnou ryžovou múkou, kukuričným škrobom a celozrnnými pšenovými vločkami, čím vám zaistí dobrý zdroj vlákniny.


    Ďalšie testovanie za nami a môžem povedať, že táto múka bude u nás vždy po ruke. Palacinky z nej boli úúúúžasnéééé, nadýchané, nelepili sa, krásne voňali. Maličká (1,5 roka) sa ich nevedela dojesť a čo je najhlavnejšie, prespala mi z nich celú noc, čo som veeeeľmi ocenila... Apropo, môžu jesť deti palacinky každý večer? Už samotná múka má zvláštnu konzistenciu, nedrží pokope, akoby v nej boli mini bublinky. Určite túto múku odporúčam a robila som z nej aj knedličky do zeleninovej polievky (žĺtko + múka, vypracovať cesto a po častiach vhadzovať do polievky) a boli fantastické a recept na palacinky - robila som od oka. Múka, vajíčko, mlieko, olej, vanilkový cukor. Dobrú chuť! 

    ALNAVIT BIO penne celozrnné - organické bezlepkové cestoviny zo 100% celozrnnej prírodnej ryže vyčarujú z každého vášho receptu lahodnú pochúťku.

    Toto je fakt ryža v tvare cestovín 😀 Naozaj veľká mňamka, vrelo odporúčam. Výborná chuť aj konzistencia a krásne voňajú. Cestoviny s omáčkou, syrom, mäsom atď ? 
    U nás sa tieto ujali iba tak nasucho 🙂

    ALNAVIT BIO kaša chia a kakao - bezlepková čokoládová kaša so semienkami konope, chia a lucumou vás zachráni každé rýchle ráno. Na stole budete mať raňajky do troch minút plné železa, zinku a horčíka.

    Táto kaša zachutila u nás všetkým. Bola výborná na raňajky a skvelo nás dokázala naštartovať. Je zrnitá a musela som dať viac kaše, pretože ju máme radi hustejšiu (Zvyk z krupicovej, ktorú varíme deťom 🙂 ) Trochu medu a ovocia a bola výborná.

    ALNATURA Želatínky malinové gumenné - chutné, organické ovocné želé s koncentrovanou ovocnou šťavou a malinovým ovocným práškom. Obsahujú 7,5% ovocia a ocení ich každý malý alebo veľký maškrtník vo vašej rodinke.

    Želatínky boli super. Niečo iné ako to, čo kúpime v obchode. Myslím tým gumených mackov. Hutné a šťavnaté, zjedli sa tak rýchlo, že som ich ani nestihla odfotiť 🙂)

    ALNATURA vločky ryžové - prirodzene bezlepkové organické vločky, s ktorými sa nedá nič pokaziť.

    Vločky sú super, veľké balenie, super cena, mnohostanné využitie. Urobila som z nich mliečnu ryžu a nám chutila. Dcérke sa zdala trochu lepkavá, ale zjedla 😀 Konzistenia bola podľa mňa taká akurát, chutili výborne, opäť tak ryžovo. S ovocím a medom to bola paráda.

    Recept:

    • 220 ml mlieka
    • 5 lyžíc vločiek
    • trošku medu
    • povarila 5 minut, potom pomixovala s jahodami a hotovo 🙂

    Tak a testovanie je za nami. Určite sa k výrobkom týchto značiek rada vrátim a opäť si na nich pochutí celá naša rodina a ešte raz ďakujem za možnosť vyskúšať ich a inšpirovať aj druhé mamičky.

    Ďakujem.