Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
@deyyyna ahoj citam, ze ked ti odpadavali chrasticky nebolo ti vidno na tom mieste obocie, ja mam ten isty problem, Je tomu 10 den a teda je to horsie a horsie, a ako to neskutocne svrbi. Ako ti to prosim ta chytilo po korekcii? Upozornovala ma,ze ked mi opadnu chrasticky bude to velmi blede,ale ja mam pocit,ze miestami tam vobec nic nemam a hlavne po bokoch kde som mala velmi malo svojho obocia.
Ahojte baby... ja som bola predtým na terovani čiarkovou metódou a absolútne sa i neudržala farba odpadali chrasty a šedá farba ostala.. následne som bola asi tri krát začiatok všetko v pohode a keď odpadali chrasty zas šedé 😭😭😭 teraz po pár rokoch som sa odhodlala že skúsim pudrovu metódu .. mám chrasty ale už vidím že zas sa mi neudrží farba nebude to take ako majú ostatne.. nechápem prečo akurát mne do kelu... má stym niektorá skúsenosti? Ak hej budem rada za každú odpoved.. ďakujem 🙂
@lenka1108 ja si skvor myslím že mne nepomôže nič už hocičo som skúšala nikdy sa mi neudržala farba a baby čo má tetovali videla som ich prace a super boli takze neviem asi mám ja nejak zlý pigment na oboci ale nechápem prečo keď mám aj normálne kerky na tele a to úplne v pohode pekne chytilo... uvidím keď padnú chrasty a potom skúsim aj tak ešte korekciu.. chcela som výrazne hnedé obocie a možno nebudem mat nič ale tak potom sa už nato vykašlem... a budem musieť zas kreslit... 😞😞
@diankosik87 ahoj nevies dat foto
@balabasm ahoj, vydrzalo ti take obocie aj po zahojeni?
@matejkovamamina áno, akurát sa tam
plánujem objednať na nové pretetovanie po 2 rokoch 🙂
@chiaramonika Ahoj farba sa hoji 5 dni (vidietelne), pokozka standardne 28 dni (nevidiet to). A je to prirodzene len ak sa to robi specialnymiihlami.Inak to vie aj udriet do oci ak ma kozmeticka len hrube ihly. Salon Diamondface v Ba a v Ke,poru si insta alebo microblading.sk na fb.Pekny den

zatial moja skusenost, zdá sa mi dost tmavé a hrubé, asi nezvyk, ale výsledok uvidim asi až o pár dní ... 🙂