icon

Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?

chiaramonika
30. nov 2013

Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.

milly26
Odpoveď bola odstránená
hyta
30. júl 2016

Kočenky, poznáte kto robí ozaj pekne obočie v Žiline ? Ďakujem za odpovede. 🙂

kikuskakik
26. aug 2016

Ja som bola dnes na korekciu obočia 3d čiarkovou metódou. . Musela mi to dotetovat lebo mi na prvý krát všetko nechutilo..som zvedavá na konečný výsledok......dúfam že to bude dobre

soulka
27. aug 2016

@adyna3 Veronika Kocianova ma sice celkom peknu pracu,pisem celkom,lebo som videla uz aj nevydarene prace,ale aj velmi pekne urobene,ale ta povyseneckost,neprimerane sebavedomie,arogantny priatel,co tam foti zakaznicky...no nikdy viac, a to uz som tretia z môjho okolia,ktoru tento pristup doslova sokoval...Naprsalo do nosteka riadne!Na korekciu som bola u Zuzany Bilskej /pozrite si jej pracu na FB/ a sami zhodnotte..nielenze som bola spokojna s jej pracou-tetovala mi pery a aj obocie,ale bola mila,pokojna,ochotna vysvetlit a ked nechcete zverejnit svoju fotku,tak dodrzi slovo a nezverejnuje..Fotka posluzi iba pre Vase a jej sukromne ucely,aby mohla porovnat vysledky po vyhojeni...U nej sa necitite neprijemne,prave naopak, velmi prijemne,pohodovo a profesionalne🙂 Veronika Kocianova so svojim pristupom coskoro pociti znacny odliv zakaznicok k inym taterom/taterkam,ktori sa spravaju milo,uctivo a proklientsky🙂

rudkocam
27. aug 2016

@soulkaskopirovala som moj vlastny prispevok cca mesiac stary z diskusie/otazky 3D obocie.::: Rozmýšľala som, či prispieť a rozhodla som sa. Ja som bola u pani Veronike K. a žiaľ ja mám inú predstavu o 101, či niekde uvádzaný až 200% výsledok. Pozitíva: príjemné prostredie, príjemné pani. Čo sa týka následnej starostlivosti o obocie všetko dostatočne, až obsiahli vysvetlené. Všetko som dodržala. Pigment sa krásne usadil. Nuž a negatíva z môjho pohľadu/pocitu. Veľa som čítala, fóra, jej stránku. Všade samé superlatívy ako poradí, super urobi.....ja som ľahla do kresla, ona začala robit-ticho.... Rada som informovaná, tak som sa teda pytala ja, čo vlastne teraz a teraz robi... možno som náročný klient, ale požadujem aktívnu komunikáciu o postupe. Ani jedna otázka o mojej predstave...už má objímala neistota. Na otázku, či zužuje obocie, odvetila nie. Že len biely akoby mosek. No proste vytrhané obocie podľa jej predstáv. Tetovanie rozdielne. Ľavé hrubšie, než práve, čo mi potesilo do oci pri prvej kontrole v zrkadle....nevsimla si to... nevidela to... ok, že to ide vykorigovat a chystala sa upraviť nesprávne obocie. Hrubšie ešte rozšíriť... Tetovanie nie je bezbolestné. Aj túto informáciu by som zákazníčkam upresnila. Miestami je minimálna, no je. Definovala by som to ako zminimalizovanie citlivosti a bolesti anestetikami 🙂 povedala som jej, že sa mi to nepáči-obocie ňou vytvarované, aj to, že cítim bolesť..komunikovali sme. Už je tomu pár týždňov a nezvykla som si na samu seba 😒 raz som odchádzala s plačom od kaderníčky. Teraz som sa premahala po kozmeticke 😒 Je na zváženie pani Veroniky to čo som aj jej povedala, aj tu uviedla. Kritika posuva ďalej a núti nás na sebe ešte viac makať. To je moja nechvalyhodna skusenost 😒 (ospravedlnujem sa za možné chyby, preklep. Našepkávac občas robí, čo chce)

Dnes od tohto komentu ubehlo zase co to casu a tmave chlpky obocia riadne dorastaju...a moj prirodzeny tvar obocia, s ktorym zijem uz 34rokov krasne vychadza na povrch... Na mna cela ta skusenost posobila stylom: ja som profik, ja viem, co robim a Ty ticho lez, nepytaj sa, neozyvaj a po ukonceni urob mexicku vlnu z nadsenia....

soulka
28. aug 2016

@rudkocam Dobry den prajem,dakujem pekne,ze ste sa aj vy podelili o svoju skusenost.Vasu reakciu som skopirovala a preposlala na facebook aj mojim dvom kamaratkam,ktore nie su tu na modrom konikovi a ktore zial tiez nemaju dobru skusenost.Vsetky sme sa jednoznacne zhodli,ze ste to nemohli vystihnut lepsie a predovsetkym tu poslednu vetu: "ja som profik, ja viem, co robim a Ty ticho lez, nepytaj sa, neozyvaj a po ukonceni urob mexicku vlnu z nadsenia...."To sedi uplne,jej komunikacia je stroha,minimalna,nema chut,ani ochutu komunikovat o vysledku a uz vôbec nie o predstavach klientky,iba realizuje svoje predstavy.Moja kamoska bola u nej na pery-ja som uz pery nastastie neabsolvovala u nej a mala jasnu predstavu vyrazne ruzovych pier,doniesla aj svoj ruz,ktory bezne pouziva.Veronika Kocianova ju ubezpecovala,ze to je bezna farba,nebude s tym problem,ze ale nech sa nezlakne,ze pery budu po tetovani vyrazne,ale po vyhojeni to bude jej zelany odtien.Kamaratka nemala problem s intenzitou odtiena po tetovani,ale pery boli po vyhojeni odtienom,ktory mozno nazvat tehlova farba,avsak ruzova ani nahodou!!!!Ked bola za Veronikou na korekciu,tak jej povedala,ze urcite nehovorila o ruzovej a ze farba moze zmenit takto svoj odtien z rôznych pricin...Na kamaratkine namietky,ze urcite hovorila o ruzovej farbe jej Veronika povedala,ze ona si to pamäta inak a reagovala az detinsky podrazdene,nieco v zmysle:ja som uz niekto,ty si tu nic...A uz vyssie som pisala aj skusenost s jej partnerom,ktory foti klientky pred zakrokom a po zakroku,ktory nam nechcel ukazat fotky a ked sme ho prosili,aby tam vystrihol iba tu tetovanu cast a aby sluzili len pre potrebu kontroly a nie zverejnenia,tak nam doslova povedal,ze ak sa nam nepaci,tak môzeme odist,ze Veronika ma velmi vela klientiek a nikomu sa nemusi prosit..Ze bud akceptujeme tieto podmienky alebo tam su dvere...Z tohto sme boli take sokovane,ze toto nezazijete len tak a podla mna uz snad ani nikde inde...Toto sme ziadna z nas este nikdy nezazili a doslova nas to paralyzovalo,preto som pisala o tom "naprsani do nosa"...Nezelam nikomu nic zle,nech sa jej dari,ale hviezda zhasla uz aj inym,ktori si mysleli,ze su Bohovia Olympu..

beautystudioveronika
Odpoveď bola odstránená
soulka
30. aug 2016

Vidim,ze pani Kocianova nam napisala reakciu na spätnu väzbu,ktoru sme jej tu vyjadrili.Zial si jej odpoved nemôzem precitat,kedze svojim prispevkom porusila pravidla fora,nakolko forum nie je urcene pre firmy.
Som zvedava,aka bola jej odpoved,ci jej este hovori nieco slusnost,zaujem o klienta a ci sa dokazala zamysliet nad tymito riadkami a dokaze si aj priznat chybu,avsak od ludi,ktori sa spravaju tak povysenecky nemam velke iluzie..

Ak si budete p.Kocianova citat moj prispevok,ako aj ine prispevky,tak len vedze,ze ani milion certifikatov a zdôraznovanie sirokej klientely na Slovensku a v Rakusku nestaci,dôlezite je primarne vnimat POTREBY ZAKAZNIKA...Vy ste tam v prvom rade pre nas-teda v mnoznom cisle uz pisat nebudem,lebo ja a rovnako ani moje kamaratky by sme k vam uz nevstupili a slusnosti by sa rovnako mal naucit aj Vas partner,ktory tak telefonicky,ako aj osobne arogantne povedal,ze vy sa nemusite nikomu prispôsobovat,lebo mate vela klientiek a ked sa nam nepaci,môzeme ist...Moju reakciu som Vam pisala aj na facebook aktualne po nasej neprijemnej skusenostiu vas,avsak opakovane bol môj prispevok zmazany z Vasej stranky,pritom nepouzivam ziadne vulgarizmy a môj prejav ma slusnu formu.Cakali sme tam od vas reakciu,vysvetlenie a ospravedlnenie,zatial co jednoduchsie pre vas bolo prispevok zmazat...Nevadi,nastastie sme nasli taterku,ktora pocuva klientky a je slusna a mila a verim,ze nie je jedina v Bratislave,lebo taketo spravanie a realizovanie svojich predstav vam zrejme neakceptuje ani klientela v Rakusku...Napriek tomu vam zelam vsetko dobre.

veve39
11. sep 2016

vidim, ze plno stranok MK je spamovanych reklamou evidentnou p. V.Kocianovej - zaujimave, ze to adminom neprekaza...moja skusenost ani nemohla byt dosiahnuta, kedze som sa tam cca pred 1rokom mala zaujem objednat - aj na zaklade masivnej propagandy na MK...to mi az tak neprekazalo, ak ma fakt super pracu, nevadi...zavolala som tam a prejav jej "partnera" ci asistenta, alebo ako ho nazvat, bol tragikomicky...bolo mi az smiesne z toho, ako neprofesionalne, pokusajuc sa o dolezitost a sebaistotu moze niekto v sluzbach vystupovat - a uz len v telefone zakaznicky odradit od navstevy..., akoby som sa objednavala k nejake STAR na audienciu 😀 😀 no ale aspon som sa pobavila, 😀 ...takze mne jediny telefonat v snahe objednat sa postacil...k poskytovatelke kozmetickej sluzby, ktora zamestnava, ci drzi u seba tak neprofesionalnu a antiklientsku osobu pravdaze nepojdem minut svoje peniaze 🙂... bola som potom na permanentny makeup obocia u p. Madovej,absolutna spokojnost...tato profesionalka si nepotrebuje robit reklamu takym nasilnym sposobom, maximalne ustretova a proklientska 🙂

liaka
11. sep 2016

Este dobre, ze nemam peniaze a nemozem si dat urobit obocie 🙂 Lebo prave tejto pani Kocianovej som si ho chcela dat raz urobit ked nasetrim 🙂. Ako vidim zbytocne platit za cestu vlakom to si najdem aj niekoho blizsie... Ked to raz bude u mna aktualne 🙂

minnie55
11. sep 2016

@janka963 otrasneeeee....tejto zene by som sa nechcela dostat do ruk. To ona vobec nema sudnost ? Ved vacsina fotiek POje prisernych. Akurat tak do cirkusu alebo domu hrozy.

junala
11. sep 2016

Všetko sú to len samé klebety na p.Kocianovú a závisť a popritom si robia ostatné kozmetičky len reklamu. Ženy čo tu píšu, že Veronika Kocianová má zlú prácu, tak sú len úbohé storenia, ktoré počítajú každý cent a sú lakomé si zaplatiť korekciu. Iba v tom je problém. Jej práca je TOP, tiež výsledky, vzdelanie, odbornosť, profesionalita, vybukované má NONSTOP niekoľko mesiacov vopred, atď. Niektoré slepice si zaplatia 100€ a si myslia, že im patrí celý človek. Ja som bola spokojná a ďalších milión zákazníčiek. Takže, vážené, aj naďalej kotkodákajte skryté pod pseudomenami na fórach a soc. sieťach.

beautystudioveronika
Odpoveď bola odstránená
junala
11. sep 2016

@beautystudioveronika Ale áno, veď toto fórum je celé pofidérne aj s ľuďmi, čo tu komentujú a rozsievajú negativitu, lebo sú frustrovaný a bez peňazí! Treba si brať príklad z veľmi úspešných ľudí, ako ich "hejtujú" a oni sú ešte úspešnejší.

beautystudioveronika
11. sep 2016

@junala Mne to je úplne všetko jasné o čo tu ide 🙂 Mne nenapísala ani jedna z nich, že bola nespokojná a ani tu nevidím žiadne ich celé reálne meno, aby som sem uverejnila, čo napísali pri odchode zo salónu 😉 Od každej jednej ženy, ktorá bola u mňa na tetovaní mám vypísanú recenziu. Takže dámy šup sem s vašimi menami, nech uverejním vaše fotky a recenzie s vašim podpisom, ako to v skutočnosti celé je! Ide o platenú korekciu a vy na ňu nemáte, to mi je veľmi ľúto...ale teraz je akcia na korekciu za 25€!

lubicakrskovica
11. sep 2016

@junala Ahoj, tiež som bola u Veronika Kocianovej na tetovaní a som maximálne spokojná s obočím aj prístupom. Nemusela som ísť ani na korekciu, obočie mám veľmi pekné, čiarky je krásne vidno aj po dvoch mesiacoch od tetovania. Takže tie negatíva a arogancia ide predovšetkým od tých ktoré to píšu. Veronika je úplne super a pohodovejšiu ženu som ešte nevidela. Negatíva = závisť. Veronika ste super a držím palce 🙂

junala
11. sep 2016

@lubicakrskovica Ale veď je to úplne jasné čo sa tu deje, ľudia potrebujú senzácie, sú živený negatívami okolo seba, ale dobre vieme a sú nás tisíce, že Veronika Kocianová je jediná profíčka na SK v tetovaní permanentu.

veve39
12. sep 2016

uz len koli agresivnej komunikacii p. Veroniky kocianovej - alebo asi skor jej "partnera" by som na perm.makeup k nej nikdy nesla...mila pani, nebola som u vas, ani pravdaze nepojdem...smozrejme ze nicky "junala" a pod., ktore uz reaguju vo vyvrtke a urazaju ostatnych su vase, resp. vasho podareneho partnera...prestante tu spamovat temu vasimi fotografiami a urazanim tych, ktori napisu o tom, aky je u vas pristup k zakaznikovi - ja som k vam prave koli arogancii vasho "partnera" pri telef.objednavke nesla a ani pravdaze nepojdem...tieto primitivne utoky svedcia o istej labilite, predpokladam, ze to pise on,skuste porozmyslat konstruktivne o tom, ako sa NEma spravat poskytovate sluzby k potencialnemu zakaznikovi...keby ste to tu proti predpisom fiora nespamovala vasou reklamou, umelo vytvorenymi nickmi akoze spokojnych zakaznicok, nepretriasal by sa tu tolko vas salon - jeden z desiatok v BA, ani vase meno

laracatherine
Odpoveď bola odstránená
minnie55
12. sep 2016

@laracatherine krásne 🙂 Odkiaľ si ?

laracatherine
12. sep 2016

@minnie55 nitra

laracatherine
12. sep 2016

Bohužiaľ mi odstránili tie fotky ::(
@minnie55

viera77
12. sep 2016

@laracatherine tak si ich pridaj do svojho blogu, aj ja by som ich rada videla 🙂

laracatherine
12. sep 2016

@viera77 mas Facebook?

soulka
13. sep 2016

@beautystudioveronika Pani Kocianova,opät sa ukazala Vasa arogancia,namyslenost a urazka.Prosim pekne,vy si neviete uvedomit,ze v tom je problem?Ja absolutne nemam problem si zaplatit za kvalitu,nove pery a obocie som sidala urobit u Zuzany Bilskej na Palisadach a aj tam som platila tiez jednak za samotny vykon a nasledne aj korekciu.A prosim neklamte a nezavadzajte,je to od Vas vysoko neprofesionalne,nakolko ja som Vam BEZPROSTREDNE po Vasej navsteve opakovane pisala na facebook a môj prispevok,kedze bol negativny,ale napisany SLUSNE,tak ako sa vyjadruje,bol opakovane zmazany?Dala som si vzdy tu namahu,aby som ho pozmazani pridala znova,neskr som uz bola zablokovana.Uvadzate nepravdive informacie a Vasa namyslenost a arogancia Vas urcite spravodlivo dobehne...som rada,ze sme s kamaratkami nakoniec nasli slusnu taterku,milu,ktora ma ceny ako u Vas,ale jedna sa o celkovy pristup-pocuvanie zakaznika,slunost,nie arogancia,namyslenost a ked slusne poprosime,ze nechceme,aby ste pouzili nase fotky iba pre verifikaciu vysledku pred a po,tak nam Vas partner,ktory objednava a aj foti povie,ze vy sa nemusite nikomu prosit,ze mate vela klientiek?To je slusnost a prozakaznicka orientacia?Cize preto,ze mate momentalne vela klientiek,tak nemusite zakaznicky pocuvat,vnimat ich potreby,ale radsej byt arogantna alebo tu napisat,ze je Vam nas luto,ze nemame na korekciu?Nuz,verte,ze mame,aj sme s kamaratkami na korekcii boli,lebo po Vasom tetovani sme spokojne neboli a uz vôbec s pristupom Vasho partnera,ktory nam ukazal,kde su dvere!!!!

soulka
13. sep 2016

@beautystudioveronika A mimochodom,ked mate tak vela spokojnych klientiek,tak to tu uz radsej nespamujte...

soulka
13. sep 2016

@veve39 Veve,ja som Vam velmi vdacna za Vasu reakciu,vidim,ze nie sme s kamartkami same,ktore nemali len pocit,ale realnu skusenost s aroganciou uz len pri objednavani,ako ste napisali-akoby sme sa isli objednat na audienciu k nejakej super star.Nuz,jedno plati mile damy,ze ti najsikovnejsi a najuspesnejsi ludia su zväcsa ti najskromnejsi,co sa u Vas pani Kocianova neda povedat a Vas partner ma presne taku komunikaciu,aku mu tolerujete a aku zdielate aj vy sama.Zaujimave je,ze vyzyvate na reakciu a pri komunikacii s Vamiv salone nemate ABSOLUTNE ZIADNY ZAUJEM vzhliadnut na predstavy zakaznicky a ked Vam napiseme negativnu spätnu väzbu na facebook,tak je opakovane zmazana,môzete to prosim slusne a bez urazok vysvetlit?Damy,urobte si obraz o cloveku,ktory namiesto toho,aby zaujal iny postoj,ospravedlnil sa,tak pouzije neopodstatneny utok a urazku,ze nemame na korekciu...Pani Kocianova,korekcia sa plati aj u inych a tak veve 39,ako aj ja a ine sme nasli taterky,ktore este na profesionalitu,slusnost a POKORU NEZABUDLI.Krasny a uspesny den🙂

soulka
13. sep 2016

@junala PaniJunala,co ocakavate za tak masivnu podporu pani Kocianovej?Naozaj ste s jej pracou a pristupom spokojna?Boli ste tam realne,ci len aktivne negujete negativne prispevky?Samozrejme,ak je Vasa OSOBNA skusenost pozitivna je dobre,ze ste sa o nu podelili.Moja skusenost je vysoko negativna a slusny a tolerantny clovek akceptuje nazorovu pluralitu.Mne Vas pozitivny nazor na p.Kocianovu neprekaza,prosim neosocujte ani vy ludi,ktori maju iny nazor nez vy...My nemame potrebu urazat,pouzivat vulgarizmy,ani nadavky,iba napisat a podelit sa o svoju skusenost,kazdy,kto chce si urobi svoj nazor a kto tam uz bol a ma rovnaku skusenost ma rovnake pravo sem napisat svoju skusenost.

viera77
13. sep 2016

@laracatherine mam, uz som aj pozerala, o tejto babe som uz pocula, ona sama o sebe je pojem...velmi krasna a precizna praca, verim, ze za tie peniaze to urcite stoji...dakujem za tip 😉

laracatherine
13. sep 2016

@viera77 dakujem krasne🙂