Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
Aj ja mám ak by chcel niekto kontakt zo ZA kludne pošlem IP.
@kikurica500 dobrý deň, môžem sa prosím spýtať ako vyzerá vaše obočko dnes? či ste spokojná?či moc nevybledlo? ďakujem kludne aj ip
@laracatherine pridávam fotky🙂 aké tetujem obocie v Nr;) neviem podľa čoho tu maže admin fotky lebo niekomu zmaže a niekomu nie, tak uvidime🙂
@laracatherine pridávam fotky🙂 aké tetujem obocie v Nr;) neviem podľa čoho tu maže admin fotky lebo niekomu zmaže a niekomu nie, tak uvidime🙂Myslela som ze si tu ľudia chcú poradiť a pomôcť;)
@laracatherine Ahoj mohla by som poprosiť do IP cenu ? Ďakujem
Katka adler si to ty?!
@laracatherine
@dankagirl ano ja som to;)
Ahoj,prosim Ta uz si nasla nejaky salon? Ja hladam tiez.Dakujem ti za odpoved.
Dobrý deň,
existuje obočie čiarkovaním strojom (vyzerá prirodzenejšie) a taktiež aj čepielkami. Prvé chrasty odpadnú cca do 15-tich dní a potom sa ide na korekciu. Vyzerá to prirodzene, farba sa vyberá podľa typu pleti. A dokonalé obočie je vtedy, ak si nikto nevšimne, že nie je Vaše.
Ak máte záujem napíšte mi dominikarozmanova@gmail.com, prípadne na fb Dominika Rozman a ja Vám pošlem fotografie. Zatiaľ nie sú na webe - pracuje sa na tom.
Pracujem v Bratislave (časť Ružinov) a taktiež v Košiciach (staré mesto - centrum).
@lucikusik jeej chcem vas pekne poprosit o kontakt kde ste si dala tetovat obocko.. moc uvazujem nad tetovanim a stale sa neviem rozhodnut ktore ..kedze ciarkovane je drahe .. neposlete mi foto.. ste zlata a dakujem za vas cas..
Aj ja tetujem vo zvolene lacno (50 E)
@milly26 pekna praca.. a kontakt? dakujem
Na fb mam stranku tetovanie obocia milly alebo mi napiste sms 0903239687
Čaute kočky, dala som si vytetovať obočie čiarkovanou metódou a chcem sa opýtať či je normálne že chrastičky ktoré odpadávajú tak ide s nimi dolu aj farba mám ho len 6 deň a t.kde to dopadne to vyzerá ako som to mala pred tým. Ďakujem za odpoveď 😃
@gabriela264 ano,je to normalne,je nutna doraka obocia, ktora sa robi mesiac po tetovani. Ak opadnu chrasticky, obocie zosvetlie,ale pigment v koži este dva tyzdne pracuje,cize este trocha stmavne.ale na toto ta mali upozornit v salone,kde si si to davala robit. ;)
baby mam otazku. obocie pmu mam asi dva tyzdne. vsetko zahojene fajn. ale je velmi svetlucke oproti tomu ked to bolo cerstvo nanesene. idem na dorabku - mozem jej povedat kozmeticke ze chcem tmavsie? lebo vsetko ok len je svetlucke. cize je mozne ho urobit tmavsim? dakujem za odpovede. ak by ste mali niektora foto uz po zahojeni dorabky tak dakujem.
@milly26 prosím vas a ukažka vasej prace?
Pre objednanie si ma kludne pridajte na FB Gabriela Janurova, mam tam viac fotiek tesim sa na vas

@viera77 to je aj moja práca🙂))