icon

Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?

chiaramonika
30. nov 2013

Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.

laracatherine
13. sep 2016

@viera77 to je aj moja práca🙂))

milly26
19. sep 2016

Aj ja robim obocko ak by mal niekto zaujem..lacno..fb: tetovanie obocia milly

minnie55
19. sep 2016

@milly26 techniku mas velmi peknu, ale tvary obocia, ktore mas v albume, sa mi vobec nepacia. Posobia podla mna neprirodzene, chyba mi tam tvar slzicky.

miska0666
25. sep 2016

@petra7777 ahoj 🙂 .. môžem aj ja poprosiť kontakt na tetera čo ti to robil a kde sídli ? 🙂 ďakujem

miska0666
25. sep 2016

@zabka311 ahoj 🙂 .. dávnejšie si tu mala príspevok o tom, že rada poradíš niekoho na čiarkovú metódu... mohla by som poprosiť viac info v správičke ? .. ďakujem

4stanka4
25. sep 2016

Aj ja mám ak by chcel niekto kontakt zo ZA kludne pošlem IP.

hyta
25. sep 2016

@4stanka4 Budem rada, ak mi napíšeš kontakt.

sonytcha
27. sep 2016

@kikurica500 dobrý deň, môžem sa prosím spýtať ako vyzerá vaše obočko dnes? či ste spokojná?či moc nevybledlo? ďakujem kludne aj ip

laracatherine
27. sep 2016
laracatherine
27. sep 2016

@laracatherine pridávam fotky🙂 aké tetujem obocie v Nr;) neviem podľa čoho tu maže admin fotky lebo niekomu zmaže a niekomu nie, tak uvidime🙂

laracatherine
27. sep 2016

@laracatherine pridávam fotky🙂 aké tetujem obocie v Nr;) neviem podľa čoho tu maže admin fotky lebo niekomu zmaže a niekomu nie, tak uvidime🙂Myslela som ze si tu ľudia chcú poradiť a pomôcť;)

makinka1
27. sep 2016

@laracatherine Ahoj mohla by som poprosiť do IP cenu ? Ďakujem

dankagirl
5. okt 2016

Katka adler si to ty?!
@laracatherine

laracatherine
9. okt 2016

@dankagirl ano ja som to;)

erikahar
12. okt 2016

Ahoj,prosim Ta uz si nasla nejaky salon? Ja hladam tiez.Dakujem ti za odpoved.

radynadzlato
12. okt 2016

Dobrý deň,

existuje obočie čiarkovaním strojom (vyzerá prirodzenejšie) a taktiež aj čepielkami. Prvé chrasty odpadnú cca do 15-tich dní a potom sa ide na korekciu. Vyzerá to prirodzene, farba sa vyberá podľa typu pleti. A dokonalé obočie je vtedy, ak si nikto nevšimne, že nie je Vaše.
Ak máte záujem napíšte mi dominikarozmanova@gmail.com, prípadne na fb Dominika Rozman a ja Vám pošlem fotografie. Zatiaľ nie sú na webe - pracuje sa na tom.

Pracujem v Bratislave (časť Ružinov) a taktiež v Košiciach (staré mesto - centrum).

radynadzlato
12. okt 2016
vierazit198
13. okt 2016

@lucikusik jeej chcem vas pekne poprosit o kontakt kde ste si dala tetovat obocko.. moc uvazujem nad tetovanim a stale sa neviem rozhodnut ktore ..kedze ciarkovane je drahe .. neposlete mi foto.. ste zlata a dakujem za vas cas..

milly26
13. okt 2016

Aj ja tetujem vo zvolene lacno (50 E)

milly26
13. okt 2016
vierazit198
14. okt 2016

@milly26 pekna praca.. a kontakt? dakujem

milly26
14. okt 2016

Na fb mam stranku tetovanie obocia milly alebo mi napiste sms 0903239687

gabriela264
26. okt 2016

Čaute kočky, dala som si vytetovať obočie čiarkovanou metódou a chcem sa opýtať či je normálne že chrastičky ktoré odpadávajú tak ide s nimi dolu aj farba mám ho len 6 deň a t.kde to dopadne to vyzerá ako som to mala pred tým. Ďakujem za odpoveď 😃

sladka11
26. okt 2016

@gabriela264 ano,je to normalne,je nutna doraka obocia, ktora sa robi mesiac po tetovani. Ak opadnu chrasticky, obocie zosvetlie,ale pigment v koži este dva tyzdne pracuje,cize este trocha stmavne.ale na toto ta mali upozornit v salone,kde si si to davala robit. ;)

sladka11
26. okt 2016
zuzulik27
30. okt 2016

baby mam otazku. obocie pmu mam asi dva tyzdne. vsetko zahojene fajn. ale je velmi svetlucke oproti tomu ked to bolo cerstvo nanesene. idem na dorabku - mozem jej povedat kozmeticke ze chcem tmavsie? lebo vsetko ok len je svetlucke. cize je mozne ho urobit tmavsim? dakujem za odpovede. ak by ste mali niektora foto uz po zahojeni dorabky tak dakujem.

simona1986
1. nov 2016

@milly26 prosím vas a ukažka vasej prace?

certi
1. nov 2016

@milly26 to je tetovane alebo je to microblading?

gabika151987
3. nov 2016

Robím permanentny makeup v Žiline tu je jedna z mojich prác

gabika151987
3. nov 2016

Pre objednanie si ma kludne pridajte na FB Gabriela Janurova, mam tam viac fotiek tesim sa na vas