Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
baby pozrite sa na stranku na fb brillance cosmetic presov. to je to co hladate!!! PRIRODZENE VYZERAJUCE !!!
Pre zaujemkyne z vychodneho slovenska odporucam sikovnu kozmeticku s praxou a certifikatom na microblading (permanentny makeup):
@gabika151987 Možem poprosiť cenu do IP? Ďakujem.
@laracatherine Môžem poprosiť cenu do IP?
toto je fakt pekne. to od vinberg.
inac baby to je normalne ze ked chcem tmave obocie tak to musim na viackrat ist???
@silva7 ahoj nech sa páči, 0911448555, stránka FB Permanent Prestige
@kikuskakik a ako to dopadlo? Moje vytetovane super ale opadalo s chrastMi 😠
@silvia2013 príšerné, ako na maske
Obočie má každý človek, len niektoré si ho neviete upraviť pinzetou, niektoré ho dokonca holíte, ako vidno z fotiek. Ale z Ameriky prišla novú metóda, už sa netreba trápiť pinzetou, takže huráááá. Davová psychóza ☹
@oli18 no neviem, ale hovori z teba cista zavist? a ked nie, lebo ty mas dokonale obocie a nepaci sa ti toto, tak preco aj komentujes? je nutna tato tvoja kritika? ty si to platis? ty to podstupujes? ty to mas na tvari? alebo len nemas co ine na praci, tak vyryvas? jednoducho len ignoruj tuto temu, ak to dokazes, jednoducho jednoduche 😉
@oli18 a ešte niečo, to obocie je namazane vazelínou, tetovala mi ho presne ako rastlo moje, ty odbornička z maštale.
Jáááj, kočky, veď sa nehádajte. Koľko ľudí, toľko chutí. Každý má právo skrášliť sa podľa svojho uváženia. Komu sa nepáči, nech nehodnotí.🙂
@liavan prosím ťa, tá Kocianova, kde robi?
@tucniacka11 hotel Bratislava, ale ja ju z vlastnej skúsenosti neodporúčam.
@rudkocam už som čítala, určite by som tam nešla, nemám rada namyslených ľudí
@rudkocam Prosim Ta, ty mas na profilovke velmi pekne urobene obocie, u koho si bola? dakujem
@kosicanka1 na fotke áno. Keby si videla detailne, myslela by si si, že sa na mne niekto učil 🙂 Bola som pri Kocianovej- prvýkrát a posledný!

No, už dlho sa obzerám po nejakej tatérke, ktorá by mi spravila fakt krásne a realisticky vyzerajúce obočie, a áno, recenzie ma zaviedli k pani Kocianovej. VĎAKABOHUUUU!!!!!!!!!!!!!! že som narazila na túto diskusiu a vidím tu pridané fotky jej tvorby. Veď to je niečo OTRASNÉ!!! 😅 Neprirodzené, hrubé... Bože, ešte že som s tým tetovaním ešte chvíľu počkala .
Nechápem teda všetky tie pozitívne reakcie. Sama by som si to vytetovala krajšie 😀 . Peace.