icon

Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?

chiaramonika
30. nov 2013

Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.

liavan
3. nov 2016

No, už dlho sa obzerám po nejakej tatérke, ktorá by mi spravila fakt krásne a realisticky vyzerajúce obočie, a áno, recenzie ma zaviedli k pani Kocianovej. VĎAKABOHUUUU!!!!!!!!!!!!!! že som narazila na túto diskusiu a vidím tu pridané fotky jej tvorby. Veď to je niečo OTRASNÉ!!! 😅 Neprirodzené, hrubé... Bože, ešte že som s tým tetovaním ešte chvíľu počkala .

Nechápem teda všetky tie pozitívne reakcie. Sama by som si to vytetovala krajšie 😀 . Peace.

katka1981
3. nov 2016

@liavan, nikdy som nemala v plane davat si to robit, a vdaka tymto fotkam viem, aj kto sa nechal spotvorit 🙂 A sranda, ze tie zeny su este aj spokojne 😀

certi
3. nov 2016

@liavan tak to nie je tetovanie ale cepielkovanie - microblading, idem si to dat

zuzulik27
3. nov 2016

baby pozrite sa na stranku na fb brillance cosmetic presov. to je to co hladate!!! PRIRODZENE VYZERAJUCE !!!

mony111
4. nov 2016

@lucikusik
Ahoj,chcela by som sa spýtať kde vám robili to permanentne obočie?. Koľko stalo? A či by ste mi mohli poslať foto keď vám to urobili a teraz tak z blízka.A kontakt? Moc ďakujem 😘

certi
4. nov 2016

@zuzulik27 ani nie, na fotkach, kde je cela tvar, je obocie velmi tmave a vidno, ze vymalovane

jovani
20. nov 2016

Pre zaujemkyne z vychodneho slovenska odporucam sikovnu kozmeticku s praxou a certifikatom na microblading (permanentny makeup):

http://www.facebook.com/kozmetikasolariumVNB

jovani
20. nov 2016

Príklad:

vivi
22. nov 2016

@gabika151987 Možem poprosiť cenu do IP? Ďakujem.

vivi
22. nov 2016

@laracatherine Môžem poprosiť cenu do IP?

zuzulik27
22. nov 2016

toto je fakt pekne. to od vinberg.

zuzulik27
22. nov 2016

inac baby to je normalne ze ked chcem tmave obocie tak to musim na viackrat ist???

jovani
23. nov 2016

@zuzulik27 Dakujeme.
Ano, je to normalne. Kazdemu reaguje pokozka a telo inac. Niekto dorabku potrebuje, niekto nie. Niekomu to chyti na pozadovanu farbu hned, nikto musi este ist na dorabku.

silvia2013
Autor odpoveď zmazal
silva7
7. jan 2017

@petra7777 ahoj mozem poprosit kontakt?

gabika151987
7. jan 2017

@silva7 ahoj nech sa páči, 0911448555, stránka FB Permanent Prestige

jovani
8. jan 2017

@silva7 ahoj, nech sa paci, 0949484210 , stranka FB Kozmetický salón a solárium Vinbarg

zuzanka1984
19. jan 2017

@kikuskakik a ako to dopadlo? Moje vytetovane super ale opadalo s chrastMi 😠

oli18
19. jan 2017

@silvia2013 príšerné, ako na maske

oli18
19. jan 2017

Obočie má každý človek, len niektoré si ho neviete upraviť pinzetou, niektoré ho dokonca holíte, ako vidno z fotiek. Ale z Ameriky prišla novú metóda, už sa netreba trápiť pinzetou, takže huráááá. Davová psychóza ☹

viera77
19. jan 2017

@oli18 no neviem, ale hovori z teba cista zavist? a ked nie, lebo ty mas dokonale obocie a nepaci sa ti toto, tak preco aj komentujes? je nutna tato tvoja kritika? ty si to platis? ty to podstupujes? ty to mas na tvari? alebo len nemas co ine na praci, tak vyryvas? jednoducho len ignoruj tuto temu, ak to dokazes, jednoducho jednoduche 😉

silvia2013
Odpoveď bola odstránená
silvia2013
Odpoveď bola odstránená
silvia2013
20. jan 2017

@oli18 a ešte niečo, to obocie je namazane vazelínou, tetovala mi ho presne ako rastlo moje, ty odbornička z maštale.

hyta
20. jan 2017

Jáááj, kočky, veď sa nehádajte. Koľko ľudí, toľko chutí. Každý má právo skrášliť sa podľa svojho uváženia. Komu sa nepáči, nech nehodnotí.🙂

tucniacka11
20. jan 2017

@liavan prosím ťa, tá Kocianova, kde robi?

rudkocam
20. jan 2017

@tucniacka11 hotel Bratislava, ale ja ju z vlastnej skúsenosti neodporúčam.

tucniacka11
20. jan 2017

@rudkocam už som čítala, určite by som tam nešla, nemám rada namyslených ľudí

kosicanka1
20. jan 2017

@rudkocam Prosim Ta, ty mas na profilovke velmi pekne urobene obocie, u koho si bola? dakujem

rudkocam
20. jan 2017

@kosicanka1 na fotke áno. Keby si videla detailne, myslela by si si, že sa na mne niekto učil 🙂 Bola som pri Kocianovej- prvýkrát a posledný!