Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
@rudkocam hm, tak nic, hladam dalej
@cissce
@miruska111m Kocianová nikdy viac! Osobná skúsenosť!
Veronika Kocianová, kráľovná a elita, odborníčka s 200% výsledkom, ktorá sa schováva za svojho manžela (asistenta) a keď sa jej snaží dovolať nespokojná zákazníčka, tak nemá záujem komunikovať. Pani Kocianová, keby ste mali čisté svedomie, tak nemáte problém komunikovať so zákazníčkou aj dva mesiace po vyhojení. S hrdosťou vystavujete fotky s čerstvo vytetovaným obočím, prezentujete sa ako najlepšia kozmetička na svete, ale prečo nedáte foto aj mesiac-dva po vyhojení? Dávate vyplniť zákazníčke dotazník spokojnosti s tetovaním, aby ste mali dôkaz, že odchádzala spokojná. Áno, hneď po tetovaní je to super, ale po dvoch mesiacoch ledva vidno čiarky, až nejaké vôbec zostanú, načo sa hneď ohradíte tým, že to nie je chybou kozmetičky, ale nesprávnym ošetrovaním samotnej zákazníčky. Už len to Vaše prezentovanie seba samej je smiešne, neprofesionálne a prehnané. Neznamená, že keď máte vyštudovanú zdravotnícku školu, tak musíte byť jednoznačne TOP! Neznesiete žiadnu kritiku a za svoju pracu nechcete niesť žiadnu zodpovednosť! Keď Vám niekto napíše negatívnu recenziu na fb, tak namiesto rozumného vysvetlenia ho jednoducho zablokujete. Dlho som sa rozhodovala ku ktorej kozmetičke pôjdem, nakoniec som si vybrala Veroniku Kocianovú, vďaka Vašim recenziám, ktoré si na 200% píšete sama aj s Vašim podareným manželom. Nehovorím, že nemám ani jednu čiarku, ale vďaka recenziám a Vašim prezentovaním sa, som si to obočie predstavovala úplne inak. Samozrejme, že potrebujem korekciu, ktorú má každá kozmetička v cene, ale do Vášho salónu už nevkročím! Nemám problém dať 80 eur za korekciu, ale do Vášho vrecka by som už nedala ani cent! Moje obočie nie je hodné 120 eur! Veroniku Kocianovú v žiadnom prípade neodporúčam, ani keby bola jediná pod slnkom! (čo sa aj tak prezentuje)
Chcela by som vysloviť nespokojnosť s prístupom p. Kocianovej, ktorá sa na svojej webovej stránke prezentuje ako odborníčka s vysoko profesionálnymi kvalitami, známa svojou pedantnosťou, precíznosťou a perfekcionalizmom. Dala som si u nej urobiť síce permanentný mejkap pier, pričom som bola upozornená, že je možné, že bude potrebná /platená!!!/ korekcia tetovania, pretože to, aký bude výsledok tetovania, je individuálna záležitosť a tiež záleží na starostlivosti klientky o pery po zákroku. Keďže som bola upozornená, že výsledky sa objavia na perách až po cca 3 týždňoch, aj pri dôslednom dodržiavaní VŠETKÝCH odporúčaní p. Kocianovej som vôbec neriešila, že po postupnom hojení tetovaných pier sa na nich žiadne výsledky jej práce neobjavovali.
Keď sa však neobjavili ani po 3 týždňoch, rozhodla som sa jej napísať e-mail, aký bude ďalší postup, pripadne objednavka na korekciu. Môj mail však zostal bez odozvy, p. Kocianová vôbec nezareagovala a tak celá vec dopadla tak, že som vlastne vyhodila do vzduchu 100 eur.
To, ako organizmus permanentný mejkap príjme, je určite individuálnou záležitosťou, ale keďže s tetovaním pier už skúsenosť mám /skúsenosť, kde nebola nutná ani korekcia – ktorá bola, mimochodom, zdarma!!!/, tak som presvedčená o tom, že to, že sa na mojich perách po zákroku p. Kocianovej neobjavil ANI NÁZNAK tetovania, nebolo spôsobené tým, že by môj organizmus permanentný mejkap neprijímal.
Čo ma však mrzí viac než vyhodené peniaze, to je prístup p. Kocianovej, ktorú asi nezaujíma, ako spokojné sú jej zákazníčky s jej prácou po vyhojení, nie len po odchode zo salónu.
To by malo ist normalne do Tv,nech uz skonciii ta kocianova konecne!!!!
@oli18 Pereš je mestská čast Košíc 🙂)) truuuuba zakomplexovaná
@tina2222 Konečne niekto, kto svoju sksenosť opísal presne tak ,ako bola moja vlastná sksenosť a aj mojich dvoch kamarátiek. Moju skúsenosť som tu v staršom príspevku detailne rozpísala, preto napíšem už len stručne- p. Veronika Kocianová je neskutočne arogantná, antiprozákaznícka pani, ktorá sa prezentuje vysokou profesionalitou a individuálnym prístupom. Kvalita tetovania a jej ľudský, či skôr neľudský prístup je alarmujúci. Niekoľkokrát som jej to písala verejne, aj na nástenku na FB a príspevok bol opakovane zmazaný napriek tomu, že bol písaný distingvovane. Musí sa niekto, kto má čisté svedomie a profesionálny prístup uchyľovať k mazaniu komentárov???? 🙂 Áno, je to rečnícka otázka🙂)
@veve39 Presne a výstižne napísané! Kritiku neznesie, negatívne recenzie na fb vymaže a ked sa jej snažíte dovolať, tak vás je podarený asistent zruší so slovami, že Veronika nemôže ísť k telefónu, lebo pracuje a má rodinu! Po naliehaní, že ja potrebujem hovoriť len s ňou, tak povie, že Veronika do hodiny zavolá. No môžete čakať! Sa divím, že ešte nechodí po kanáloch!
prosim Vas ma niekto obocie urobene microbladingom, cepielkovanim? ako sa lisi od ciarkovej metody ?
@soulka ahoj soulka čitala som tvoje recenzie spominala si taterku na zámockej zuzanu blisku pozerala som to a vyzera to vcelu skutočne dobre rozmýslam ze si pojdem urobit obočko nemam ho nejake zle alebo ze by som nemala chlpky len mi divne rastie (tak neviem ci si dat alebo nedat robiť) vedela by si mi poslat svoje pred a po tom ako ti to ona opravila ? je v pohode ako to tam prebieha?
Ja mám obočie spravené už dlhšie a stálo ma to 200 €. V každom zariadení nájdeš ale inú cenu, je na tebe, či uprednostníš prestížnosť salónu, alebo lacnejšiu sumu. Nemusíš sa báť, ani to nejako nebolí, ale určite nepodceň rekonvalescenciu. Ja som na to používala od začiatku beta glucan gel, ktorý je skvelý na to, aby sa rany zahojili rýchlejšie a je vhodný aj na citlivú pokožku, celkovo ju regeneruje. Mne to obočie dalo rýchlo do poriadku a pýšila som sa pekným a bezchybným obočkom. 🙂 Ten gel vlastne používam stále, aj keď sa napríklad príliš veľa opaľujem. Takže držím palce. 🙏
@kosicanka1 ahoj , ja mam od minuleho piatku, zatial som spokojna, len vydrzi to vraj 1,5 roka ....a podla mna to boli viac ako klasicke tetovanie lebo ti vlaste cepielkou vrezava tu farbu do koze..a to ja mam dost silny prah bolesti :-/
Baby, dala som si spravit obocie - ale niekde som zalozila kremik, co mi dala - cim by som si ho mohla natierat, ak ho nenajdem.
@wicka5 obycajna kozmeticka vazelinaa, alebo krem, co si davaju kojacie zeny, v lekarni ti poradia, zabudla som nazov
Calcium pantotenicum sa vola ta masť.
Nedala by som calcium, vyťahuje farbu:( odporucam iba vazelinku🙂
Mne kazali vazelinu ale natret a hned dat dole...no dole to ide aj s farbou, tak teraz co ? ☺
@tatiana305 ahoj ako sa ten salon v žiline volal čo si si dala robiť obočko tou čiarkovou metódouvdaka
@nikolino2 www.permanentprestige.sk
Fb: Prestige Permanent
@saska112 ak uz mate dlho chrastičky, tak to je normalne ze pod chrastičku je bledsia farba.Kazda pokozka reaguje na farbu inak.Niekomu pokozka neprijme farbu a inému zase uplne krasne.Vacsinou je potrebná korekcia🙂
nuz mne to chyta strasne slabo. kozmeticka hovorila ze mam velmi citlivu pokozku. bola som na korekcii po prvom tetovani, a o 3 mesiace na dalsie tetovanie. a stale si myslim ze by to mohlo byt tmavsie. s tvarom som spokojna len keby to lepsie chytalo... az sa dopracujem k tomu tak pridam foto 🙂
@zuzulik27 máš svetlé vlasy, netreba ti tmavé obočie
@silvia2013 Tiež si myslím že k farbe vlasov máš teraz to obočie také fajn. Očividne máš pokožku citivú, keď sa ti takéto fľaky objavili.
Ja som bola u Zuzany Bilskej na Zámockej ul. Maximálna spokojnosť. Dnes mi poodpadávali chrastičky, farba-tak ako mi bolo povedané- o 20 % vybledla. Mám dosť aj svojho obočia, tie vytetované čiarky mi ho len trošku tak vylepšili. Ani moja mama..ani moja naj..kamaratka si nevšimli, ze ja mam nejaky microblading. Zuzka mi to trvalo spravila tak, ako som si to denne ceruzou a tieňom dorábala.

@silvia2013 Hlavne, že Pereš je veľkomesto 🙂