icon

Kto má potvrdený pruh?

petra372016
22. nov 2022

Ahojte nájde sa niekto kto má potvrdené od doktora,že má pruh?alebo má viac informácii o Tom? Pri tehotenstve mi potvrdili že mám pruh. No mne sa to nezdá. Moja mama má operovaný 2 krát pruh a ona mala bolesti pri prudkom pohybe alebo pri zakašlani. No ja ich dostanem kedykoľvek. A keď ich mám cítim nad pupkom pohyby . Mali je už na svete tak že on to nemôže byť. Krče mám hlavne keď zjem kapustu alebo niečo ťažké. Nemôže to byť skôr niečo z žalúdkom? A nie pruh? Samozrejme ako náhle budem môcť budem to riešiť z doktorom

Strana
z5
stanovelky
1. júl 2025
@majamat

tak isto, co by sa asi mohl stat za par mesiacov, ked to mam 14r.

@majamat ďakujem ,len preto sa pýtam ,lebo mne sa to zväčšilo ,kus zasa ,ale operovať sa vôbec nechystám ,

stanovelky
21. okt 2025
@majamat

tak isto, co by sa asi mohl stat za par mesiacov, ked to mam 14r.

@majamat ahoj po dlhšom čase ,sa kus ozvem ,ako sa máš setko pohode ,len tak lebo si povedala že čo by sa malo menit za taký krátky čas. Lebo tu od nás jednému praskol,a rovno aj zomrel ,čo ma veľmi vystrašilo 🥺 komplikácie nemáš ?

majamat
21. okt 2025
@stanovelky

@majamat ahoj po dlhšom čase ,sa kus ozvem ,ako sa máš setko pohode ,len tak lebo si povedala že čo by sa malo menit za taký krátky čas. Lebo tu od nás jednému praskol,a rovno aj zomrel ,čo ma veľmi vystrašilo 🥺 komplikácie nemáš ?

@stanovelky to som v zivote nepocula,a by prih praskol. pruh nepraskne, do pruhu sa mozu zamotat creva, to je problem.
su ludia co cely zivot ziju s pruhom a nic sa im nestane. riziko tu je,a le to este neznamena, ez sa to zakonite aj stane.
a teda mne je fajn, pruh mam uz skoro 15r a mozno ho budem mat dalsich 30 a nic sa nestane.
u nas jednemu dokonca odmietli operovat. pruh nie je zakonite dovod sa obavat, ze nastanu komplikacie,a le treba ratat s tym, ze nastat mozu. ak sa neico zhorsi, treba byt v strehu, pruh by sa mal zatlacat, ak je to mozne. vtedy je riziko nizsie.

stanovelky
Autor odpoveď zmazal
stanovelky
22. okt 2025
stanovelky
22. okt 2025
@majamat

@stanovelky to som v zivote nepocula,a by prih praskol. pruh nepraskne, do pruhu sa mozu zamotat creva, to je problem.
su ludia co cely zivot ziju s pruhom a nic sa im nestane. riziko tu je,a le to este neznamena, ez sa to zakonite aj stane.
a teda mne je fajn, pruh mam uz skoro 15r a mozno ho budem mat dalsich 30 a nic sa nestane.
u nas jednemu dokonca odmietli operovat. pruh nie je zakonite dovod sa obavat, ze nastanu komplikacie,a le treba ratat s tym, ze nastat mozu. ak sa neico zhorsi, treba byt v strehu, pruh by sa mal zatlacat, ak je to mozne. vtedy je riziko nizsie.

@majamat ďakujem že si odpísala. Tak to má teší že nemáš komplikácie ,len nech je to bez nich. Ty si to zatlacas ,lebo ja som našla dobrý pás cez obchod téma ,na Tom páse je taký kruch čo ti to pekne zatlačí do vnútra ,a je veľmi dobrý ani neviem že ho mám. Celý čas to mám zatlačene do vnútra ,tá nech len je setko dobre.

majamat
22. okt 2025
@stanovelky

@majamat ďakujem že si odpísala. Tak to má teší že nemáš komplikácie ,len nech je to bez nich. Ty si to zatlacas ,lebo ja som našla dobrý pás cez obchod téma ,na Tom páse je taký kruch čo ti to pekne zatlačí do vnútra ,a je veľmi dobrý ani neviem že ho mám. Celý čas to mám zatlačene do vnútra ,tá nech len je setko dobre.

@stanovelky nemozem nosit pasy, lebo sa mi posuvaju hore. zachvilu by nebol tam kde ma byt.

stanovelky
23. okt 2025
@majamat

@stanovelky nemozem nosit pasy, lebo sa mi posuvaju hore. zachvilu by nebol tam kde ma byt.

@majamat aha ako pás.sa ti posúva to neviem prečo tento je na suchý zips a ak ho zachytil tak ho nepohnem podľa.toh9 ako silno ,ho pritiahnem ,tak keď je setko dobre tá len nech je tak. Ďakujem za odpoveď ozvem da ešte isto pozdejsi 🙋

majamat
23. okt 2025
@stanovelky

@majamat aha ako pás.sa ti posúva to neviem prečo tento je na suchý zips a ak ho zachytil tak ho nepohnem podľa.toh9 ako silno ,ho pritiahnem ,tak keď je setko dobre tá len nech je tak. Ďakujem za odpoveď ozvem da ešte isto pozdejsi 🙋

@stanovelky posuva sa mi tak, ze pas ma urcitu sirku a siaha na hornu cast bokov cez pas az na spodnu cas hrudnika, mize byt pod rebrami, ci ciasocne na rebrach,

boky su siroke a pas a nad pasom je uzka oblas. kedze je to guma, pevne sa to stahuje, tak sa to vysunie do uzkej casi a vytiahne sa ti z tej sirokej,

apisem prirovnanie. daj si na lievik na tu sikmu cast- rozsirenu cast gumicku gumu do nohavic. co to spravi? garantujem ti, ez sa ti osunie do tej uzke,neudrzi sa.

ak mas moznouzsie boky, resp mensi rozdiel medzi pasom a bokmi, moze ti drzat dobr,e ale ja mam brucho - spodok brucha, zadok, boky velke, preto sa mi to vysuva hore. potom am pas natlaceny pod prsiami a otlaca ma to.

Strana
z5