Kto popieral Covid a potom ho dostal?
Poznate niekoho, kto popieral samotnu existenciu covidu alebo opatrenia proti nemu a potom ho aj dostal? Zmenila potom tato osoba nazor? Ja poznam len jednu, priebeh bol taky stredne tazky, ale po vylieceni sa vratila k svojim predchadzajucim nazorom.
@angelinja ja nemam problem s novym casom, ale s portalom sun. Kazdopadne overim si tu informaciu aj v inych zdrojoch, ci nieco take ten poradca povedal
ci ty uz mas vacsie informacie ako zástupca poradcu pre národnú bezpečnosť USA , ktory potvrdil umelost virusu?
@angelinja dakujem za link. nevadi, ze je to cas ani sun, stale lepsie bulvar, ako zem a vek a hlavnespravy. tipujem, ze clanok si citala, takze - je to tam tucnym zvyraznene hned na zaciatku:
"zástupca poradcu pre národnú bezpečnosť USA Matthew Pottinger tvrdí, že najpravdepodobnejšou teóriou o pôvode koronavírusu je, že unikol z laboratória v čínskom meste Wu-chan."
preklad do jednoduchsieho jazyka: jeden vysoky statny uradnik v USA (ktore maju svoje politicke a ekonomicke zaujmy, ako pisu baby vyssie - tento fakt moze, ale nemusi byt dolezity), tvrdi, ze NAJPRAVDEPODOBNEJSOU TEORIOU (stale len TEORIOU!!!) je, ze virus unikol z labaku.
a co si z toho vezmes ty? ze "amerika potvrdila, ze virus je umely". to ako si k tomu dospela?
(mimochodom, v labaku bezne mavaju skor prirodzene virusy, ktore tam studuju. ale ok.)
zomieraju okolo mna ludia, nehovoriim ze zijem v bavlnke, ale nechcem aby sa este aj hocikto prizivoval na tej situacii a presadzoval vlastne zaujmy, napriklad periodika, ktore chcu predat a hladaju senzacie aj za cenu ze zdeprimuju ludi..
@denkatn dobre to neni odpoved , to sut aketo zaomacane omacky ako hovoria politici...ved mozme sa bavit k veci, preco si m yslis ze to neni umele...lebo v minulosti vznikali nejake epidemie nie umele?a zato to znamena ze nikdy nikto sa nehral v laboratoriu s virusmi?chces popret ze existuju laboratoria kde sa skumaju virusy?
Ze americke tajne sluzby to uz nevydrzali 😂 no dobre, ale pises ze za to moze Bill Gates a teraz v tomto clanku americania obvinuju Wu Chan tak kto teraz?
@angelinja ja sa o tom nemozem bavit, ci je to umele alebo nie, lebo na posudenie nemam dostatocne informacie a nie som vedec z tej oblasti. to je moc odborne. to nie je ako diskusia ci su lepsie pancuchy alebo ponozky🙂 o par rokov to vedci doskumaju. ale teraz maju inu robotu, riesit ockovacie latky.
@0silvia0 vraj to je pre ludi rovnako zaujimave, ako kedysi baje a myty. teraz uz vieme prirodne javy celkom dobre vysvetlit (nie je burka, lebo thor ci kto sa hneva a bucha kladivom), tak si ludia nasli ine "oblasti", kde sa realizuju. (niekde som o tom citala nejaky sociologicky clanok v tomto duchu, ale uz ho asi nenajdem:( kazdopadne bol zaujimavy.)
@angelinja K inému sa nevyjadrujem, už sa vyjadrili iné, len k tej ebole- ebola ani náhodou nezmizla. Problém eboly je, že sa šíri najmä kontaktom s telesnými tekutinami, vzduchom pomenej, preto nevypukla epidémia v civilizovanom svete. Obrovskou časťou boja proti ebole v Sierre Leone bolo postavenie kadibudok v dedinách. No a očkovanie 🙂 ešte aj dnes v rôznych častiach Afriky prepukaju lokálne epidémie, ale očkovaním sa zastavilo šírenie, ktoré by mohlo vyvolať problém ako bol v 2013. Mimochodom, teraz v novembri (vďakabohu) vyhlásili za skončené polročné bojovanie s lokálnou epidémiou v DRC. To som sledovala so značnou úzkosťou, nebolo úplne isté, ako sa im bude dariť bojovať popri korone aj s ďalším, mohlo to byť oveľa horšie.
@deedol myslis sociologicky clanok o konspiratoroch? Ak ho nahodou najdes, pridaj ho sem. Lebo konspiratori maju take zvlastne fluidum, maju naliehavost v prejave umocnenu vykricnikmi a pocit, ze im boli zjavene vsetky pravdy sveta a my, ti, ostatni, umrieme zadubeni a sprosti...
@angelinja https://www.globaltimes.cn/page/202101/1211768....
"The so-called theories that the virus was leaked from a Wuhan laboratory have been debunked by almost all top scientists and disease control experts around the world, including those from the US." - top vedci tu teoriu Pottingera vyvratili, vratane vedcov z USA. Hadam len nie su vsetci vedci zaplateni Billom Gatesom.
@
@deedol Španielska nebola umelá ale zanesená rockefellerovimi vakcinami zrejme neznalosťou , apropo z covidu mam tiež veľký strach či je umelý alebo nie myslím si že to je bio zbraň ☹ nevieme koho si vyberie na druhý svet
Mam spolubyvajucu, denno-denne od nej pocuvam o “chripocke” a o tom, ze kde je ta demokracia, ked ju nutia nosit rusko 🤦🏽♀️ ja sa s nikym nestretavam kvoli svojej rodine, ktoru chcem parkrat do roka vidiet. Ona si veselo beha po vonku kazdy den s inym kamaratom, cele sviatky chodila po turach, vzdy s niekym inym. Jej kolega mal covid - ona hlupana este aj to zlahcila. vraj sa ani necuduje ze mal tazsi priebeh, ked ma nadvahu a astmu. Akoby bolo ok, ked ludia s beznymi chorobami lezia 2 tyzdne v horuckach a volaju si zahranku, lebo nemozu dychat. Bila by som tatychto tupych ludi palicou po hlave.
@knihomolka2 Super tema...
Toto forum najlepsie ukazuje postoj ludi ku covidu.
V lete ak bol nejaky prispevok na fore o Covide, tak skor len take pochybovacne konspiracne hlasky a ze "preco by som nemala ist na svadbu".
Neskutocne, ako sa to zmenilo od jesene... ako zacali pribudat prispevky typu "ako sa vyliecit z Covidu".
Potrvdilo sa presne to co predpovedali odbornici a pred cim nas neustale varuju. Ze je to extremne nevyspitatelna choroba a vie byt nesmierne tazka ked najde vhodnu obet. Problem je ze obetou sa moze stat uplne kazdy. Clovek je inac zdravy, silny, mlady a napriek tomu ho to polozi. Odbornici to vedeli uz davno a varovali pred tym ale ludia neuveria, kym to nezaziju... zial ludska blbost je bezodna.
@angelinja Jaj... akonahle nejaky clanok zacina zvolanim typu "Vsetko je inak!" tak je to bulvarna bublina ako vysita. Treba viac citat noviny a clovek sa nauci rozoznavat blbosti od pravdy. Podla mna v mediach je celkove mozno 10% pravdy. Vsetko ostatne je prifarbene, pokrutene, vytrhnute z konextu.
Ak tuzis po teorii o Covide, tak pouvazuj nad tym ze ci si ho sami ludia nezavinili. Kazda populacia organizmov na tejto planete podlieha prirodnym zakonom a zostava zdrava a silna vdaka tomu ze predatori a choroby eliminuju slabich, starich a chorich jedincov. Iba ludska polulacia velmi ucinne odolava tymto prirodnym silam a udrzuje si vo svojej populacii obrovske percento tychto slabich jedincov. Mozno matka priroda sa rozhodla ozdravit ludsku populaciu Covidom.
@thoughtfulweirdo Dovodom preco sa Ebola nesiri je aj to ze priznaky sa prejavia velmi skoro po nakazeni a clovek nestihne rozniest chorobu na inych ludi. Kdezto pri Covide mas vela ludi uplne bez priznakov, ktori to roznasaju.
@knihomolka2 ahoj u nas je to take iste akurat s otcom 🤦🏻♀️ covid neexistuje a ockovanie je zle nikdy si ho neda. Stale roznasa tie svoje hoaxy a uz som z toho na nervy. Na jednu stranu sa o neho bojim a na druhu ma to vytaca. On je tak tvrdohlavy ze konec
no nic vsade admini robia co robia...nestihaju dokonca ale stihaju kukat kto odkal co pise co je vlasnt eu nas NEDOVOLENE! nevadi npapisem to znova aj ked fuuu strasna kontrola aby nepovedal nieco co sa tu nepaci ci uz tu alebo inde na strankach..tooto nikdy nebolo, no nic zvykajme si ze nebudete si moct povedat nic ani len svoj nazor!!!! oni vedia co m aju robit...vedia ze ludia nemaju este dost! lebo ludia povolia, vzdorovat budu len ti najsilnejsi, vedia ze ludia budu mat toho pokrk a povolia, daju sa ockovat budusuhlasit uz so vsetkym len aby mali zivot bez ruska na papu..le ako predtym, co je nasjmutnejsie ze mala hrstka nemoze bojovat proti vsetkym ani za vsetkych! nech si io mne mysli kto chce co chce ja verim ze to bolo umele a verim ze ti co toto sposobili od najvyssich kruhov amerika, cina?atd?neviem , neveim mena...ale zelam im n ech zoria v p.kle a nech s aim to vrati tisicnasobne

@autumm co to maju vsetci konspiratori s tym. Billom Gatesom?