icon

Kto popieral Covid a potom ho dostal?

knihomolka2
6. jan 2021

Poznate niekoho, kto popieral samotnu existenciu covidu alebo opatrenia proti nemu a potom ho aj dostal? Zmenila potom tato osoba nazor? Ja poznam len jednu, priebeh bol taky stredne tazky, ale po vylieceni sa vratila k svojim predchadzajucim nazorom.

Strana
z4
angelinja
7. jan 2021

oni vedia co m aju robit...vedia ze ludia nemaju este dost! lebo ludia povolia, vzdorovat budu len ti najsilnejsi, vedia ze ludia budu mat toho pokrk a povolia, daju sa ockovat budusuhlasit uz so vsetkym len aby mali zivot bez ruska na papu..le ako predtym, co je nasjmutnejsie ze mala hrstka nemoze bojovat proti vsetkym ani za vsetkych! nech si io mne mysli kto chce co chce ja verim ze to bolo umele a verim ze ti co toto sposobili od najvyssich kruhov amerika, cina?atd?neviem , neveim mena...ale zelam im n ech zoria v p.kle a nech s aim to vrati tisicnasobne

0silvia0
7. jan 2021

@angelinja ale ved to je uplna samozrejmost, ze kazdy z nas si ponesie nasledky svojich cinov, myslienok, rozhodnuti... o tom cely zivot je...

podmostom
13. jan 2021

@angelinja ty si hrozne sfanatizovana

angelinja
14. jan 2021

@podmostom podla teba som ja sfanatizovana a ty podla mna si naivna..tak kto ma pravdu?preto ze to je nieco poburujuce alebo nieco co si clovek povie ze to je uz moc?a preco si myslis ze to tak neni? aka som sfanatizovana? mne staci vidiet co sa deje aj tu aj vo svete a trea zlozit okuliare a mysliet si ze tvojej rodine na niekom zalezi okrem teba a tvojich pribuznych..zbytocne sa bude dohadovat skupina A proti skupine B

Strana
z4