icon

Kto sa vyliečil z nespavosti prirodzene?

22. nov 2023

Ahojte, je tu niekto taký kto sa vyliečil z nespavosti bez chémie?

danyelia
22. nov 2023

Ahoj, napríklad ja, odkedy mám 4 deti, odpadnem do postele skôr ako oni 😁 U mňa na dobrý spánok pomáha hlavne dobre sa cez deň unaviť (domácnosť, deti, práca, koníčky, cvičenie...)

kvetinka719
22. nov 2023

Ja to mám uplne rovnako. Odkedy mám dieťa, spím a ani o sebe neviem. Pred tým som trpela nespavosťou, niekedy som bola hore cele noci

nikoladub
22. nov 2023

Ahoj áno napis mi správu

lapalma
22. nov 2023

@nikoladub .....poraď aj nám a urobíš dobrý skutok 🙂

luckajozko21
23. nov 2023

a chemia je co? Lebo akoze aj bylinky a cajiky, prirodne tobolky a vitaminy su chemia...Myslis bez liekov od lekara? Noo hej.. roky pred tehotenstvom+tehotenstvo som trpela extremnou nespavostou. Asi 6-7m po porode som spala super, lebo unava ako pisu baby. Casom ako sme si zvykli sa mi nespavost vratila. Teraz spim lepsie len vdaka magnezku (jediny, kt. mi trosku zlepsil stav bol bisglycinat s b6tkou). Vraj je fajn NAHS herbal zzzs - ten mam v zalohe keby mi mang. nepomahal a situacia sa zhorsovala. Toto je ale moj pripad.
Treba sa pozriet co je dovodom. Ci je vobec mozne riesit to este bez chemie alebo je uz stav tak vazny, ze je potrebny lekar. Aky mas zivotny styl. Co preto robis. Ci to nema nejaky psychicky povod - lebo potom bude kazde zlepsenie iba kratkodobe.

vakatko
Autor odpoveď zmazal
autor
23. nov 2023

@vakatko ďakujem

mandzula
23. nov 2023

@vakatko daj vysvetlenie dolozene nejakym vyskumom, preco "polotovary lepia sa na steny žalúdka aj čreva a bránia vstrebávaniu minerálov a vitamínov".

vakatko
23. nov 2023

@mandzula
Nemám za potrebu dávať vysvetlenie a podkladať dôkazmi, mne to pomohlo.
Každý inteligentný človek vie, že polotovary sú plné chémie a stabilizátorov, ktoré poškodzujú črevá a črevnú floru.
Hovorí sa,
Múdry vie a pochopí, Neznalý sa priučí a Hlúpemu ako hrach o stenu hádzať.
Pekný deň prajem 🙂

mandzula
23. nov 2023

@vakatko ja nepopieram, ze polotovary nie su pre nase telo to najlepsie, len ma zaujima, ako si sa dostala k tomu priliepaniu, ale je mi jasne, ze to nemas nicim podlozene, ked takto reagujes. Nesir veci, ktore nevies podlozit, lebo su to potom len tvoje domnienky.

vakatko
23. nov 2023

Internetový Troll ???