Ktorá vakcína je najlepšia?
Ahojte! Som zdravý človek, nemám žiadne zdravotné problémy. Som alergik, niekedy sa mi zvýši tlak na 150 horné to je všetko. Bol som na kardiológii a všetko v poriadku. Ten tlak môže byť preto ze sa mi zvýši lebo mam fobiu z tlakomeru že keď pôjde hore tak mam strach z toho. 23 rokov mám. Som strašne stresovany človek, stresujem, chytám paniku. Už som bol rozhodnutý, ze pôjdem sa zaočkovať, lenže čo počujem v mojom okolí ma to odrádza. V robote odpadli dvaja po očkovaní. Potom mali takú paniku že normálne sa triasli. Som v takej skupine na fb kde píšu svoje skúsenosti po očkovaní, a tam písali ze úplne zdravý ľudia odpadávajú. A to nie sú klebety, to taky ľudia píšu, ktorý ozaj odpadli po očkovaní. Chcel som dat Pfizera. Tam tiež odpadávajú ľudia som počul, a z moderny tiež. A úplne zdravý ľudia. Rozmýšľam teda už nad jonshon & jonshon vakcíne. Ste zaočkovaný? Mate nejaké zdravotné problémy? Odpadli ste? Prečo odpadávajú po očkovaní? V rodine máme onkologických chorých starých rodičov, a chronicku chorobu má moja mama, a mali vysokú horúčku, slabý boli. A mladý, zdravý ľudia odpadávajú. Čím to je? Povedzte mi prosím vás. Stále váham nad tým očkovaním, lebo sa bojím nieže aj ja tak skončím. Mám obavy, že odpadnem po očkovaní alebo ze zomrem.

Odpadavaju väčšinou od stresu. Vraveli to aj zdravotníci v správach pred nejakou dobou.