icon

Ktorá vakcína proti Covid-19 je podľa vás najlepšia?

nikita606nns
13. sep 2021

Ahojte zaujíma ma ci ste boli zaockovany na covid alebo sa chystáte?. A aká vakcína je podľa vás naj? Ja som už bola pevné rozhodnutá že idem. Pretože veľmi je tu zla situácia kde žijem a moje pľúca mám veľmi slabé :( už raz som prekonala covid na antibiotikach. Ale zas rodina ma odrádza aj ujo že v nemeckú hovoria ze je to veľmi škodlivé.. Ze môže byt z toho aj rakovi a atd.

anjelicek26
13. sep 2021

@joannita to je zas taka podpichovacia fraza, ze je asi aj skoda na to reagovat. Predstav si, ze vela s nas je pri plnom vedomi zo svojim rozhodnutim spokojny.

joannita
13. sep 2021

@anjelicek26 tu uz clovek nemoze ani zdravie zazelat 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣 omg

dskjhfdlkdjhl
13. sep 2021

U niektorych by ta zmena budniek mohla ist jedine k lepsiemu🙊

joannita
13. sep 2021

Mozem sa opytat admina, preco mi zablokoval video, kde dotycny cesky profesor vakcinolog, imunolog a farmakolog neodporuca ockovanie, pretoze sposobuje rozne ochorenia?
Tak toto je fakt ze sila 😂
Toto je propaganda jak vysita 🤦‍♀️

lesana25
13. sep 2021

@nikita606nns a tvoj miláčik Kotleba ma aký názor?

tayla
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
13. sep 2021

@nikita606nns Zaujimalo by ma, odkial vies, ze 3 dni po ockovani jej zacala rakovina. vedpo 3 dnoch od zbludenej bunky sa to sotva da zistit.

joannita
13. sep 2021

@tayla akoze ja nemam slov. Keby to bol fakt nejaky hoax nepoviem, ale toto je uznavany cesky odbornik a podotykam VAKCINOLOG! okrem ineho, ten trosku vie o com hovori. Naozaj odporucam kazdemu pozriet si to video, najdete ho na webe.
Prof. Dr. Jaroslav Turanek, Csc, Dsc.

ajka0207
13. sep 2021

@nikita606nns to že tete našli tri dni po očkovaní rakovinu v tele(predpokladám že nádor) neznamená že tam za tie tri dni vznikla. Väčšina nádorových ochorení sa vyvíja roky, to je práve na nich zradné že o nich nikto netuší.

alvaluka
13. sep 2021

@nikita606nns ty si tu po tom, ako si dostala vakcinu proti tetanu pisala, ci si mohla tetanus dostat z ockovania, lebo si mala podla teba priznaky.
Nebojis sa len tak nahodou, ze z vakciny proti covid dostanes covid?
Odpoved na tvoju otazku, ktora vakcina je lepsia neviem, proste si musis vybrat ak v Srbsku si mozete vybrat a dat sa zaockovat ak sa chces dat ockovat.

slecnalemonova
13. sep 2021

Ujo z Nemecka je nejaka vedecká kapacita? Ci predpokladam, ze taka ista ako ty. Na základe myšlienkových pochodov z inych diskusii. Ledva maturita ak vobec ale odborníci ako víno.

nikita606nns
autor
13. sep 2021

@slecnalemonova to je pravda ze ja mam ledva maturitu aj ujo si ju dorabal ale mamina ma vysokú školu a bojí sa. A to je sestricka

nikita606nns
autor
13. sep 2021

@alvaluka to určite😁

slecnalemonova
13. sep 2021

@nikita606nns prepac ale na sestričky antivaxerky mam svoj názor. To, ze ma mama VS ( aj ked velmi pochybujem o pravdivosti tvojho tvrdenia) odbor Osetrovatelstvo neznamena to, ze vie posúdiť a adekvátne zhodnotiť medicínsku problematiku. Najmä ked sama viem, ake su predmety na fakulte a kolko sa im venuje casu. Nehovoriac o štúdiách na sv Alžbete a podobne. Este by som chcela vediet to oddelenie, na ktorom pracuje pretoze ja nepoznam zdravotníckeho pracovníka s VŠ vzdelaním pracujúceho na ťažkých oddeleniach, ktory nie je zaockovaný. Kazdy jeden, ktorý zažil tu hrôzu na jar ma strach nie z vakcíny. Ale z toho, ze sa to bude opakovať.

sasesoe
13. sep 2021

@nikita606nns ja som sa dala ockovat podla logiky - najlepsia je ta, kt je dostupna/ mozem dostat cim skor. Ked na mna vysiel rad, priradili mi Pfizer (Astra uz nola stopnuta). Pokial mas nejake vlastne specifika, konzultuj s lekarom. Napr mojej mamke odporucala neurologicka Pfizer al Modernu, ale to bolo este na jar

vanda323
13. sep 2021

@nykkushka Ahoj no tak vysvetľuje to veľa odborníkov, neviem to dať presne mena lebo ja to vždy len prekliknem...ale viem že ťa MRNA vakcina proste môže nie vyvolať ale spôsobiť asi rýchlejší nástup, môj ujo mal raka, vyliečil sa dal sa očkovať a týždeň po očkovaní má zlé výsledky...takže očkovanie to spustilo asi skôr alebo ako to mám nazvať...a vieš ja niesom ani za očkovanie ani úplne proti ale bojím sa ...a každý kto povie že sa.neboji podľa mňa tiež sa aspoň raz na sekundu zamyslel že čo ak...ja som sa zamyslela keď umrel môj ocko po očkovaní...keď umrel kamošov mladý sused ani nie 30-tnik deň po očkovaní, keď umrel znamiy na ten istý priebeh ako môj ocko. Samozrejme SuKL neuznal...ale všetci prekonali covid len zmohlo ich očkovanie....takže ja sa zamýšľam nad tým že áno možno budeš mať ľahší priebeh, ale aj nemusíš...môžeš mT bezpriz. Covid...všetko je to 50 na 50...vieš zaručiť ľuďom alebo nie len ty ale všetky čo tak obhajujete vakcínu že sa im po očkovaní nič nestane? A zas si môžem dať otázku ja...viem zaručiť ľuďom že ak im poviem aby sa.neockovali že prežijú ak dostanú Covid? Neviem....uvidíme o pár rokov ,každopádne kto sa chce dať očkovať nech sa dá...ja zatiaľ zo strany štátu nevidím pre mňa ako pre neockovanu žiadne obmedzenie...ak mi zákazu restiku myslím že to prežijem....kino tiež....😀 Do obchodu vchodu mi hádam nezakazu ísť, ak áno potraviny si viem obiednat, takže u mňa asi tak

zuzliq
13. sep 2021

@joannita prepáč, ale keď som hľadala vzdelanie toho pána, našla som, že sa jedná o biochemika z prírodovedeckej fakulty, teda RNDr. Žiaden vakcinológ, či virológ. Ak som sa zmýlila, daj sem prosím jeho životopis.

vanda323
13. sep 2021

@joannita Museli to zmazať lebo to nebolo vyhovujuce 🤔 Veď vakcina.jw predsa sloboda

vanda323
13. sep 2021

@marseillefan Joj vieš čo to sú také malé vojny na MK....ja mám zas tetu vo Svajci, ona tam pracuje ako opatrovateľka už 15 rok, má dosť známych...nikto z nich sa očkovať nechcem dať...sestrička ktorá chodí ku jej pani cvičiť na rehabko tvrdí že nikdy sa očkovať nedá...nás doktor pediater taktiež povedal že ani on ani jeho rodina...primárka na OMIS keď umrel môj ocko tiež vravela....že nie....že to s telom môže narobiť peknú šarapatu....

srferreira
13. sep 2021

@nikita606nns ty, ale perlis s tymi tvojimi temami. Ja mam Pfizer, ci je najlepsia neviem. Ale nemala som na vyber tam kde zijem, mojej vekovej kategorii davaju iba tuto.

nikita606nns
autor
13. sep 2021

@slecnalemonova neurológ. A ocino bol mikrobiolog 😲😊

rubinka
13. sep 2021

@nikita606nns - dievča zlaté to očkovanie si dvakrát premysli máš slabé pľúca a ideš si pichnúť do tela tento sajrajt? Neblázni.

nikita606nns
autor
13. sep 2021

@vanda323 no ved to. Viem ze v Švajčiarsku nechce nikto ani v Nemecku všetko viem od krstného 🙁 ach jaj to mi je veľmi ľúto 😭

slecnalemonova
13. sep 2021

@nikita606nns prosím ta kde vo Švajčiarsku? Moj bývalý kolega tam pracuje ako lekar a mame teda odtial uplne ine informácie. Tvoj otec bol mikrobiológ ?😂mama neurológ? Nuž potom asi nie si ich biologicky potomok🤷🏻‍♀️

nikita606nns
autor
13. sep 2021

@slecnalemonova áno. Nuž väčšinou je to tak ze dieťa ktoré ma za maminu upratovačku je chudobné sa dobre učí ide na výšku atd a to co malo všetko vyrastalo v detstve že mu nic nechýbalo. Skončilo lenivé a nechcelo sa mu vôbec učiť 😁 asi som na babku a uja..

joannita
13. sep 2021

@zuzliq najdi si to video na nete a vypocuj si priamo od neho co je, co studoval a comu sa venuje. Ja ti to kludne najdem aj pisanym niekde.
Ano viem ze je RNDr, je to VEDEC okrem ineho. V tom videu celkom podrobne opisuje, comu sa venuje.

nikita606nns
autor
13. sep 2021

@nikita606nns môj ujo ma ledva strednú teta ani maturitu a sestranica vysokú ekonomickú 😐😁 takže no.

joannita
13. sep 2021

@zuzliq len tak v skratke co som nasla cez 3 kliky

rubinka
13. sep 2021

@joannita - márna snaha rozum nenaleješ pôjdu si svoje ako nikomu nič není až kým na nich nedôjde. Tiež som sa napočuvala od neočkovanych že nič im není všetko hoax a prešlo pár mesiacov a už stíchli lebo každý jeden má nejaké následky a sú to veci ktoré značne strpčuju ich život len to sa už v médiách človek nedozvie však áno. Pozorným ľuďom stačí že si vsimnu ako zrazu dennodenne pribúdajú záhadné a nečakane úmrtia všetko na zlyhanie srdca no niektorých stačí opiť rožkom že to nemá nič spoločného s očkovaním a sú spokojní. Čo im napíšeš to zožerú aj s navijakom.

marseillefan
13. sep 2021

@vanda323 2 a pol milióna ľudí je zaočkovaných a kde sú tie šarapaty, čo to porobilo s telom? Zato covid, druhá vlna... nemocnice plné, zákroky sa museli posúvať na neskôr, zomrelo 12,5 tisíc ľudí, kopec ľudí ma postcovidový syndróm... o jednom, čo prekonal covid, som počul, že "sa teraz učí chodiť" (v práci od vtedy nebol). Doktor, ktorý povie, že sa ľudia nemajú očkovať, by mal vrátiť diplom, lebo to nemôže byť dobrý doktor... ten človek nedokáže správne odhadnúť riziká. Tým nehovorím, že vakcíny nemôžu spôsobiť komplikácie.. to rozhodne nie, vakcíny môžu spôsobiť aj smrť... ale to je tak 10 ľudí v populácii SR. COVID spôsobil smrť tisícom.