Ktorá z vás má 3D mihalnice?
mate niekto? na co si dat pozor? lebo pohybuju sa v cenach od 25-150€ co mi pride dost velky rozdiel, tym padom bude zrejme aj rozdiel v kvalite, co poradite?
Baby ahojte ja sa práve nato chystám ale ked som si prečítala vaše príspevky tak neviem neviem ....bojím sa toho že budu polepene škarede a za ttu cenu čo robia u nas že 60eur
Mám ich prvykrat, teraz je tomu tretí tyzden a som max. spokojna, uz sa ani nelicim 😅, cena bola 35 euri.
Ahojte ja som nedávno tiež mala 3D, určite vyberajte podľa referencií !!! ja som kupovala cez zlavový portál za 16€ čo bola super cena, no išla som do toho tak hrrr že aj ja chcem aj ja chcem.. kočka čo mi ich robila bola velmi milá, no na každú hoďku mala jednu zákazníčku, takže po aplikácí mi slzili oči - pravdepodobne mi poriadne neuschlo lepidlo ked ma prepúšťala. Takže prvý deň s červenými očami.. Boli spravené krásne (cca som sa jej pýtala že na jednom oku 30 mihalníc.. kto je odborník nech posúdi či je to málo alebo vela lebo mne to nič nehovorí) vydržali 3týždne vcelku pekné potom sa začali krížiť a bolo treba doplniť.. ja už som ich ale nechcela bolo to len na skúšku. Odstranovali mi ich v inom salóne kde mi pani povedala že tam mám strašne vela lepidla a že mám 1umelú na cca 3-4roch svojich, že takto sa to nerobí, malo by to byť max na jednej- dvoch či ako.. neviem, no nešlo jej to dolu prišla som o polku mihalníc, a tie čo ostali boli polovičné.. takže 3D už nikdy, a ked tak tak radšej v salóne s dobrými ohlasmi nie cez zlavy kde si nahustia zákazníčky kvôli zisku a nestíhajú potom podstivú robotu. takže moja skúsenosť asi tak..
@jankatn - jednoznačne urobiť za 1 hod ako odborník sa nedá 🙂 to musí byť potom riadne riedke 😀 min 5 min.po dolepení musí zákazníčka ešte ležať nech sa doschne lepidlo,a dokial štípu oči musia byť zatvorené,niekoho neštípu vôbec.
a 30 ks? to by som asi chcela vidieť kedže ja ich dávam na 1 oko cca 60-80 mihalníc !!!
a v žiadnom prípade by som nešla na odstránenie mihalníc ku inej dizajnérke ako ich robila,nakolko každý salón používa inú značku čiže aj lepidlo a odstranovač,,,,,,takže odstranovač iného salonu môže skôr poškodiť ako dať dole mihalnice preto si chuda prišla o mihalnice 😒
Presne ku nám prišla jedna kočka čo si ich takto cez zľavu dala urobiť v BA a chcela ich dať u nás v PB dole.....stály 17€...ale to bol proste otras,cez tie zľavy nikdy nechodte oni vám to len nacápu hala-bala a rýchlo.
@kosta123 presne tak, preto som sem napísala moju zlú skúsenosť aby sa baby poučili a nestalo sa im to čo mne- ako mihalnice mi už dorastajú normálne pekné ako predtým, ale chce to čas, určite je lepšie dať si to odstrániť v salóne kde ich robia no niekedy nie je iná možnosť. Tam kde mi ich odstranovala tiež hovorila že to za hodinu nieje možné stihnúť ked sa to má spraviť poriadne. takže určite skúste zohnať referencie ak si niečo dávate na oči.. 🙂 (PS: 3D mihalnice sú podľa mňa strašne pekné aj mne na sebe sa páčili myslím že ich urobila pekne) 🙂
@tanitta ahoj mne vydrzali moje 9 tyzdnov a este mam ich dost tam...teraz prave sledujem ohlasy na baby,lebo tiez uz potrebujem dorabanie...a ta co to mne robila byva v polsku takze je to komplikovane za nou chodit takze nepoznate niekto babu z kosic uz overenu ...? ale inak si myslim ze ti vydrzali tak kratko kvoli nekvalitnemu lepidlu..
@lussy74 ahoj... to iste sa stalo aj mne - nikdy viac... teraz mi uz moje dorastli a su krasne🙂 ale tie soky co som prezivala ked som videla ako mi moje idu v trsoch von☹
ja si uzivam ten pocit lahkych oci, ze si ich mozem pobrhlit, ppsuchat, dat tvar pod sprchu etc.... podla mna je to dobre tak na dovolenku alebo pre baby co maju fakt skarede vlastne mihalnice
ja som si davala robit mihalnice 2krat a veru vydrzalo mi to 1 tyzdnen a do 2 tyzdnov som ich mala ledva polovicu, platila som 80eur (minuly rok). Strasne sa mi to pacilo ale fakt tyzden je kratka doba, neviem preco mi to tak kratko vydrzalo, pritom som sa o ne strala podla instrukcii, Neviem ci nie je problem, ze mam svoje mihalnice uplne slabe, tenke a blond...skoda, lebo by som si ich dala spravit hned znovu, keby mi to vydrzalo aspon 2 tyzdn
e..
Mne vyhovovalo, ze som sa nemusela malovat, supla som si trochu make upu a uz som isla von kocikovat....lebo vsetci su na mna zvyknuti, ze sa malujem a ked ma vidia nenamalovanu, tak, ze vypadam ako chora a unavena....takze to pohodlie mi chyba...
@elliah takisto som bola na tom ja,mne to vyhovovalo.Ja som ale bola na dovolenke v Mexiku 3 tyzdne a moje krasne mihalnicky mi zo slanej vody vypadali 😠 Teraz sa stahujem do Kanady,tak dufam ze tam nejaku sikovnicu na mihalnice najdem,lebo davat dole spiralu kazdy bozi den na to uz nemam nervy 😀
Baby ak chcete,mam kontakt na kocku z BA,ktora aj mne robila mihalnice a boli krasne a kvalitne,mozem poslat aj foto mojich.
krasne, huste mihalnice, do teraz robila v KE od noveho roka v BA..
odporucam: https://www.facebook.com/pages/3D-mihalnice-BA-...
facebook: 3D mihalnice BA - Ružinov
holky nevite o nekom kdo dela mihalnice v Martine? potrebuji doplnit
@happy3 - ahoj,,,v podstate sa o ne moc netreba starat,,len pri sprchovaní si ich normálne osprchovat,netrieť, len tak nechat vysušiť,tiene prip.linku zotierat len vatovou tyčinkou namočenou vo vode,žiadne odličovadlá.
A maskara sa nepoužíva,,,práve preto sa dávajú 3D mihalnice aby sa nemuseli mihalnice malovať.
Takže sa v podstate ráno zobudíš namalovaná. 🙂
Dievcata, ja som bola dnes prvykrat na 3D mihalnice a som velmi nadsena s vykonom kozmeticky, su velmi krasne prirodzene, velmi jemna praca a najlepsia cena v Košiciach na Sokolovskej ulici....dala som za ne 29 €....vrelo odporucam, budete nadsene ako ja 🙂
@marina01 ahoj, poslala by si mi prosim kontakt na salon do ip? Si spokojna? Kolko mihalnic nalepili na jedno oko?
ahoj, netusim kolko mam mihalnic, ale mam ich huste a bola som tam skoro dve hodiny......posielam kontakt
baby,nejakú dobrú kozmetičku z KE by ste mi mohli odporučiť?chodila som minulý rok k jednej,bola super,ale odsťahovala sa do Ba,takže smola.
Na internete v poslednej dobe objavíte lákavé inzeráty a ponuky na zľavových portáloch s nízkou cenou, no pred tým ako si mihalnice dáte urobiť, treba si uvedomiť, že kvalitný materiál nie je lacný. Táto práca je pre kozmetičku namáhavá a keď chcete mať mihalnice naozaj precízne urobené a husté, tak to potom aj niečo stojí (a určite netrvá len 1,5h)! Mihalnice nesmú padať do strán, nesmú byť nalepené na viečku, nesmú byť zlepené spolu a nesmie byť vidno žiadne hrudky od lepidla! Tiež neodporúčam mihalnice donekonečna dopĺňať. Aj mihalnice potrebujú dýchať, preto si ich nechajte doplniť 2 – 3x a potom dajte odstrániť, minimálne týždeň ich nechajte oddýchnuť a až tak dajte aplikovať nové. Určite neodporúčam dať si urobiť mihalnice tam, kde nemajú uverejnené fotky vlastnej práce. Nekvalitný materiál a neodborná práca Vám mihalnice môže zničiť! Žiadny certifikovaný designer Vám za 19,90e kvalitné, krásne a husté 3D mihalnice nespraví !
ja robím mihalničky v BA, doteraz som bola v KE (Vieročka chodila ku mne 😉 ) moje fotky si môžete pozrieť https://www.facebook.com/pages/3D-mihalnice-BA-...
@stanka.. nechajte doplniť 2 – 3x a potom dajte odstrániť, ??? kto si to môze v dnešnej dobe dovoliť, takto platiť každý 3-4 mesiac za nové ???
Ja mám klienkty čo to nosia viac ako 3 roky NON-STOP a mihalniciam teda nič nechýba.
Vypadne,narastie nová.
Neviem, ja si osobne myslímm že to je len ťah na peniaze.
Nič proti, nech si robí každý salón ako chce. 😉
ahojte... takze keratinovu kuru som uz absolvovala... extra ma neocarila, skoda tych penazi 🙂 🙂 Skusim 3D mihalnice? 😀 Ak by ste mali na Presov dobre ohlasy? 🙂 🙂

@kosta123 dakujem moja...aspon jedna pozit,sprava....