icon

Ktorá z vás má 3D mihalnice?

tilly
13. jan 2012

mate niekto? na co si dat pozor? lebo pohybuju sa v cenach od 25-150€ co mi pride dost velky rozdiel, tym padom bude zrejme aj rozdiel v kvalite, co poradite?

bublinkajasminka
16. júl 2014

ja nosim trsy a som strasne spokojna, davam si doplnat, mam ich uz asi 4 mesiace a je to bomba vec, aj na dovolenku sa tesim, ziadne spiralovanie

121katka121
3. aug 2014

Ahoj,som z Košíc a musím povedať že s 3déčkami mám dobrú aj zlú skúsenosť.Celkovo si ale myslím,že je to super vec ktorá v konečnom dôsledku šetrí čas a nedá sa to porovnať so žiadnou špirálou,bez nich som ako keby som už nemala oči )...Treba len natrafiť na niekoho kto to vie robiť,lebo bola som aj u kozmetičky ktorá to nevedela.Teraz chodím ku (a teraz pozor!) CHLAPCOVI,ktorý to vie robiť dokonale.Ma štúdio,tu v Košiciach na Moyzesovej -pekné-útulné.Ak by ste mali záujem na Facebooku je pod nickom Mihalnica Košická Prešovská ,tak mu napíšte.On je celkovo zlatý-a neni ani gay ))) Robí to inač celkom lacno.

nice202
3. aug 2014

@121katka121 ahoj a za kolko robi?

121katka121
5. aug 2014

ahoj nice202 ,napis mi prosim ta do vnutornej posty,tam ti napisem

kikass
5. aug 2014

@lulatko11 ja robim v Sladkovicove..vid obrazky vyssie..mam desiatky spokojnych zakazniciek...ak mas zaujem,napis mi spravu a potom ti viem ukazat fotky mojich dalsich peac (na FB)..papa

gretula22
25. aug 2014

Ja robím mihalnice vo Zvolene už 2 a pol roka, od 3D,4D,norkové až po Volume 🙂 Pridávam nejaké fotky rôznych typov rias.

gretula22
25. aug 2014

@tanitta 1 mihalnica za 1€? Ja aplikujem na jedno oko od 120-180 rias a to by sa človek asi nedoplatil! Nechápem ako môže niekto takto zdierať ľudí ☹

janie08
25. aug 2014

Ahojte,mam otázočku. Skúšala uz niektorá z vas aplikáciu 3D mihalnic v nejakom "salóne" u Vietnamcov? Viem,ze skoro v každom nákupnom centre,robia nechty a teraz rozširujú svoju ponuku aj na mihalnicky. Kedže su cenovo lacnejší,nez klasické salóny,zaujíma ma,ci ma niekto skúsenosti a vobec,ci by ste si to od nich vobec nechaly spraviť.

gretula22
26. aug 2014

@janie08 ja osobne by som to neskúšala 😖 oči sú veľmi citlivá záležitosť a mala som tú česť vidieť viacero alergických reakcií po neodbornej aplikácií a určite by som to neriskovala. Hlavne po tom, aké meno si u mňa urobili akrylovými nechtami... je to však na vás ako sa rozhodnete 🙂

zdenkavecicky
29. aug 2014

@ericka11 prosim bola si u nich na mihalnickach ? bola si spokojna ?

janie08
16. sep 2014

Ja unahlena,co chce vsetko hned,pridávam svoju skúsenosť. Navštívila som jeden z týchto nechtovych "salónov" kde robia i 3Dcka, okrem dobry-dovi a cisloviek,dotyčná nevedela po slovensky dalej nic. Takze nejaká konzultácia nehrozila. Tak som chcela aspon vidieť vopred,co mi tam bude aplikovať. Ukázala mi tri dĺžky,tak po "širokom" výberu som si vybrala 12mm. Začala tym,ze mi tie zvyšné,ktoré som tam mala,začala vytrhavat pinzetou. Ano pinzetou! Uz po tomto som mala vstať a odísť! No nic,tak začala s aplikáciou,trvalo to viac nez hodinu,tajne som verila,ze ked to robi tak dlho,bude výsledok aspon dobry. Po skončení som mala otvoriť oči,lenže tie zacaly stipat,tak ze som este asi 20min po tom slzila. No nic,zaplatila som 40€ a bola rada,ze mam po. Az ked sa to ustalilo,videla som poriadne finálny výsledok. Riasy na nalepené na moje viecka,na koži!! A na mojej 1 zlepenych 3-5 umelých. Myslela som,ze odpadnem! Nehovoriac o tom ako to skrabalo,svrbelo atd.
Povedala som si,ze toto predsa nemozem nechat tak! Druhý den som tam nabehla,povedala jej,o co ide, bez slov si ma položila na ono lôžko a začala odstraňovať -dalsi zásah. Neviem aký hnus na to použila,ale stipalo to ako šľak,modlila som sa nech je uz koniec a hlavne nech neoslepnem. Po odstránení bez išla k pokladni a bez ospravedlnenia sa mi naúčtovala dalších 9€! Tak,teraz uz som bola naozaj vytočena. Nie len ze som nic nezaplatila,ale dožadovala som sa o vrátení peňazí. Odmietla mi niečo vracať a venovala sa ďalšej zákaznícke. Tak ja uz totálne na nervy,volala som priamo veducemu,ten mi predal k tel dalších troch,lebo nerozumel vobec o co ide. Ked začul,ze na nich pošlem kontrolu,aby videli s čím pracujú,tak to hned ukončil tym ,ze mi vrátia peniaze,len ze nechcú mat žiadne problemy.
Tak takáto zlá skúsenosť u mna. Povedala som si,ze uz nebudem takto unáhlené riskovať,veď ide sakra o oči! Preto sa vyvarujte takýmto "salónom"!

janie08
4. okt 2014

Zabudla som dopísať to najhlavnejšie 😖 jedna sa čínske "salóny" v nak.centrach

haramiova
4. okt 2014

@janie08 nebolo to nahodou na Zlatych pieskoch pri Tescu?

janie08
4. okt 2014

Myslíš v Palace? Nie,tam robia myslim ze len manikuru. Ja som bola v Centrálu a ten istý systém robia aj v Polusu.

vienesa
17. nov 2014

ahojte ak by mal niekto zaujem POPRAD 4D mihalnice teraz akcia 30 eur.... 🙂 info v sprave ...

calimero3w
29. nov 2014

Ahojte ,, Robim krasne 3d,4d,5d,6d mihalnicky za bezkonkurecnu cenu. Foto i viac info na Fb: 3D Mihalnice Veronika. V bratislavy i v jeho okoli.

disobey19
6. jan 2015

@121katka121 napis prosim ta aj mne ohladom toho chalana v ke. Dakujem

121katka121
6. jan 2015

Ok,napisem ti do internej posty

6liliana6
7. jan 2015

dobrý den viete niekto o kvalitných 3D mihalničkách v okolí ZM, Alebo NR, LV? Dakujem za odpoved, niesom spokojná s výsledkom mojích prvých 3D, Dakujem za každú odpoved.

121katka121
8. jan 2015

cavte,tu je super video ohladom skodlivosti 3d...inak ten chalan co tam rozprava to robi v Kosiciach

https://www.youtube.com/watch?v=aP-PIGHMru8
masharussia
12. jan 2015

Robim mihalnice poradte kam dat inzerat? Dakujem BA

infatti
7. feb 2015

Ahojte moja skúsenosť NIKDY VIAC. ..je to pekne kým to nezačne opadávat. ..Ked som zbadala čo mi zostalo z mojich vlastných ..no chudatka dolamane, slabé a neviem kedy narastu..takze som momentálne bez majú zopár mm....

muruska
7. feb 2015

@gretula22 ahoj, prosim Ta kde robis vo ZV? Vies mi dat kontakt do IP pls?

shopy
17. feb 2015

ahoj Lubka.chces povedat ze sa moze stat ze tvoje vlastne mihalnice mozu vypadat.po nasadeni 3 .D mihalnice.?

nyusika
17. feb 2015

@infatti ja mam od cca maja do oktobra vzdy nalepene mihalnice, moje vlastne to nijak ale neposkodilo.
podla mna vela zalezi od toho, ako ti ich nalepia a ake lepidlo pouziju...moj nazor

infatti
17. feb 2015

@nyusika .... fakt neviem. . Ja som to mala len raz ani som si to nedávala dopĺňať lebo hneď jedno oko asi po troch dňoch sa mi začali krútiť a môže byť že záleží od lepidlá .. iba som chcela napísať moju skúsenosť lebo každý kto na teraz vidí a uvažoval že by si to dal tak hneď cuvol

bony441
3. apr 2015

Ahojte viete odporucit niekoho v Samorine blizke okolie?

myacosmetics
6. apr 2015

Cena sa nerovná kvalite vo väčšine prípadov....Ja to robím skôr ako hobby,čiže nemám vysoké ceny.

myacosmetics
6. apr 2015

@infatti mohli byť zle nalepené,ale aj veľmi dlhé ku tvojim riasam

infatti
7. apr 2015

@myacosmetics mohlo to tak byt... no jedno viem isto uz ziadna umelina.. radsej kvalitnu spiralu alebo nejake serum