Ktorá z vás nemôže dojčiť kvôli chorobe a tabletkám?
Je tu nejaká mamička ktorá nemohla dojčit kvoli nejakej chorobe,lebo musí dlhodobo uzivat tabletky?.Ja mam epilepsiu a musim uzivat dva druhy tabletiek.Ja som musela prestat po 2 tyzdnoch,a mam tak troska vycitky svedomia,ked maly ochorie tak si hned zacnem mysliet ze to kvoli tomu,lebo som ho nedojcila...
@katuska268 ajojky, ja som musela prestat koli liekom ale kojila som malu rok, nemala som tak vaznu chorobu aby som musela prestat kojit hned, chcela som kojit rok a minuly tyzden som to ukoncila aby som mohla zacat brat lieky.. mam lieky na 25 dni a nechcela som riskovat aby sa to malej dostalo do mliecka.. ked musis brat lieky tak to Ti nemoze nik vycitat ze prestavas kojit a ani Ty si to nevycitaj, vela mamiciek ktore nemaju mlieko tak davaju UM hned a deticky su ok ;) neboj, moju malu som kojila rok a aj tak bola dva krat chorunka, a raz sme skoncili az v nemocnici lebo jej sli zubky, vela naraz, dostala horucky a zapalili sa jej uska. drzim palce a prijemne sviatky prajem

skopirujem tvoj prispevok uz do existujucej temy lieky a dojcenie..tam ti odpoviem OK 😉