icon

Ktorá z vás nemôže dojčiť kvôli chorobe a tabletkám?

katuska268
22. dec 2011

Je tu nejaká mamička ktorá nemohla dojčit kvoli nejakej chorobe,lebo musí dlhodobo uzivat tabletky?.Ja mam epilepsiu a musim uzivat dva druhy tabletiek.Ja som musela prestat po 2 tyzdnoch,a mam tak troska vycitky svedomia,ked maly ochorie tak si hned zacnem mysliet ze to kvoli tomu,lebo som ho nedojcila...

strapco13
22. dec 2011

skopirujem tvoj prispevok uz do existujucej temy lieky a dojcenie..tam ti odpoviem OK 😉

martina_uk
22. dec 2011

@katuska268 ajojky, ja som musela prestat koli liekom ale kojila som malu rok, nemala som tak vaznu chorobu aby som musela prestat kojit hned, chcela som kojit rok a minuly tyzden som to ukoncila aby som mohla zacat brat lieky.. mam lieky na 25 dni a nechcela som riskovat aby sa to malej dostalo do mliecka.. ked musis brat lieky tak to Ti nemoze nik vycitat ze prestavas kojit a ani Ty si to nevycitaj, vela mamiciek ktore nemaju mlieko tak davaju UM hned a deticky su ok ;) neboj, moju malu som kojila rok a aj tak bola dva krat chorunka, a raz sme skoncili az v nemocnici lebo jej sli zubky, vela naraz, dostala horucky a zapalili sa jej uska. drzim palce a prijemne sviatky prajem