Ktoré antidepresíva najlepšie zaberajú na úzkosť?
Ahojte ktoré najlepšie zaberajú na úzkosť?? Okrem escitaloprámu ďakujem.
To sa pýtaš na stránke pre tehotne?? Nebolo by lepšie keby si sa opýtala na to odborníka?
@stanulienkat tak nie sme tu všetky tehotné,
len aj keď poradíme nejaké lieky jednak nemusia jej tak zabrať ako inej maminke, alebo kde ich kúpi - AD sú na predpis.
a priznajme si ktorý lekár má rád keď príde ku nemu pacient a už od dverí kričí predpíšte mi tamten liek, lebo aj susedke Marke pomohol... 😉 to lekári neradi.
Mne na úzkosť pomáha sertralin
@stanulienkat áno samozrejme
@deti95060810 ty si ho mala??
@stanulienkat nie už niesom tehotná
@adriena85 tak to ano vážne už neviem čo robiť ako si pomôcť cítim sa ako robot necítim vôbec emócie ani šťastia ani smútku,fakt už nechápem a ani nevladzem rozmýšľam že možno skončím aj s liekmi s poriadne sa prebrať zo všetkého a zase konečne žiť ale ak si predstavím čo mi povedali druhý že ak ukončil liečbu môže byt ešte horšie už neviem čo robiť
@kittykat22 to je ale pri každých skoro antidepresívach
@jessi06 prečo neskusite pravidelne cvičiť, zdravo jesť a spať aspoň 8 hodín a až potom ak to nepomôže antidepresíva?
@55marta1996 pretože keď sú už telesne prejavy a je to nepríjemné nepomôže len taka liečba
@55marta1996 spať 8 hodín pri bábätku asi ťažko
@jessi06 antidepresíva problém vyriešia ale príčinu NIE
@55marta1996 keď je príčina stres tak asi len tie lieky. U mňa to bolo spustené hlavne s nedostatku spánku
@jessi06 To ma mrzí, spánok a stres naozaj dokážu veľmi ovplyvniť psychiku.
@55marta1996 co už spravím nič len sa liečiť 🤷♀️

to musí zhodnotiť psychiater...
každému pacientovi môže zaberať lepšie niečo iné...
na úzkosť zvyknú predpisovať cipralex... ale tie ti asi nevyhovujú ....
Trittico - tam je iná lieč. látka , možno ti sadnú.