icon

Ktoré potraviny vám pomáhajú zvýšiť hemoglobín?

chodilasomdomov
1. aug 2022
klarissa25
1. aug 2022

A čo tak použiť Google?

irusa
1. aug 2022

čierne ríbezle, cvikla.....

chodilasomdomov
autor
1. aug 2022

@klarissa25 pytam sa na osobné skúsenosti, nie googlu

petamich
1. aug 2022

ja som mala problem v tehotenstve a nejako som sa nevedela dojest cucoriedok 🙂 a zrazu dobre vysledky tak za mna napr. tie

canany
1. aug 2022

@chodilasomdomov Suhlasim s cucoriedkami a smoothy - cvikla spenat jablko banan pomixovat. Jablko kvoli ccku a banan prezrety, aby to bolo sladke. Odporucali aj hovadzie maso, ale to mne syn nezje.

sissy27
1. aug 2022

kvalitné červené víno, tmavé ovocie (čučoriedky, černice, čierne ríbezle), cvikla...
Ak chceš niečo z doplnkov výživy, tak vraj čučoriedkový Narosan z Justu, ale odskúšané nemám.

hilda08
1. aug 2022

@chodilasomdomov mne najviac pomohla melasa ale s jej chuťou vela ludi bojuje

flakulka
1. aug 2022

@chodilasomdomov za mňa arónia

anicka176
1. aug 2022

@chodilasomdomov hovädzie mäso, obsahuje veľa železa v najľahšie vstrebateľnej forme

mogaa
1. aug 2022

@chodilasomdomov všetko čo obsahuj železo - pečienka, strukoviny, hovädzie mäso, čučoriedky......hlavne si naštuduj ako/s čím jesť tieto potraviny aby sa vstrebalo aj železo......

tenerifka
1. aug 2022

Uplne majviac zeleza maju asi musle rozneho druhu a ustrice

riskoh
1. aug 2022

Šošovica,hovädzie mäso,ovsené vločky a spomínaný narosan z justu

dankuk
1. aug 2022

@chodilasomdomov Narosan z Justu je prišerne sladky. Este aj na etikete na to upozornuju - nevhodny pre diabetikov. Ja som si varila hovadzie maso, jedla cviklu (zavaranu, alebo varenu v takych sackoch z Lidla - tu som jedla s vajickom na tvrdo), cucoriedky, zelenu papriku a salat, pečienku, sušené marhule.

luciar260
1. aug 2022

Na prirodnej baze je fajn sirup od just nahrin narosan cucoriedkovy