icon

Ktoré slovenské kúpele využiť ako samoplatca?

21. apr 2025

Dobrý deň,

Hľadám pobyt s procedúrami, na par dní. Ideálne aby sa dal využiť aj rekreacny poukaz. Mate niekto skúsenosť?

kakakina
21. apr 2025

Dudince,bola som veľmi spokojná,síce nie ako samoplatca,ale po operácii !

viestta
21. apr 2025

Podla toho ci hladas kupelny zivot alebo mas radsej svaty pokoj od vsetkych.

0silvia0
21. apr 2025

Bojnice?

autor
21. apr 2025

Hľadám veľa procedur, bazén, kde voda nie je horúca. Veľmi ďaleko nenájdem kvôli zdravotnému stavu, čiže žiadne atrakcie nepotrebujem.

viestta
21. apr 2025

Potom Dudince, vsetko mas pokope. Kupelny dom Rubin alebo Smaragd, ja som bola spokojna. V pobyte mas procedury, ale mozes s aj dokupit dalsie

glorikarebeka
21. apr 2025

Ja odporúčam Bojnice je tam viac procedúr

staryjarec
22. apr 2025

Ak máte problémy s pohybovým ústrojenstvom doporučil by som vám Tatranskú Kotlinu. Aj bazén tam majú.

margotka17
22. apr 2025

Ja som bola viac krát v Bojniciach. Procedúr som mala dosť, bazenovania tiež, zelený bazén, Janov kupel- modrý bazén, žltý bazén, vonku na nádvorí ďalší bazén, perličkovu kupel, parafin,, ......, jedlo kvalitné a chutne.

autor
28. jún 2025
@viestta

Potom Dudince, vsetko mas pokope. Kupelny dom Rubin alebo Smaragd, ja som bola spokojna. V pobyte mas procedury, ale mozes s aj dokupit dalsie

@viestta ahoj ešte mam otazku. Nakoniec teda sme vybrali Dudince. Co sa týka procedúr (mame mat 3 denne), je možnosť si vybrať ? Lekárske správy s diagnozami budeme mat so sebou.

viestta
28. jún 2025

pri lekarskej prehliadke na zaciatku pobytu sa dalo s doktorkou dohodnut co ano, co nie. My sme boli v lete, tiez sme mali 3 procedury a nestihali sme, lebo kazdy den 2x bol vodny aerobik v bazene, denne cvicenie pri bazene, okrem toho bazen k dispozici v podstate od rana do vecera. Smiali sme sa, ze lietame viac ako v robote aby sa vsetko postihalo. Takze odporucam dvoje plavky, lebo na procedury treba ist v suchych a nieco co len hodis na plavky aby si v nich nebehala po chodbach

autor
28. jún 2025
@viestta

pri lekarskej prehliadke na zaciatku pobytu sa dalo s doktorkou dohodnut co ano, co nie. My sme boli v lete, tiez sme mali 3 procedury a nestihali sme, lebo kazdy den 2x bol vodny aerobik v bazene, denne cvicenie pri bazene, okrem toho bazen k dispozici v podstate od rana do vecera. Smiali sme sa, ze lietame viac ako v robote aby sa vsetko postihalo. Takze odporucam dvoje plavky, lebo na procedury treba ist v suchych a nieco co len hodis na plavky aby si v nich nebehala po chodbach

@viestta ďakujem pekne za odpoveď. A nebol problem aj s predpisanim fyzikálnej terapie ako magnet, laser, tecar či Sis? Alebo ste tam boli tak oddychovať typu masaze, kúpeľ, bazén?

viestta
28. jún 2025

Ja som mala vodoliecbu, ale aj elektroliecbu, roznu. Aj masaz. Ked sme tam boli my, tak tam boli aj thajske masaze, tie sme nestihli vyskusat.

autor
28. jún 2025
@viestta

Ja som mala vodoliecbu, ale aj elektroliecbu, roznu. Aj masaz. Ked sme tam boli my, tak tam boli aj thajske masaze, tie sme nestihli vyskusat.

@viestta a lekarska prehliadka aj nejako vyzerala alebo to bol rozhovor? Pripadne nejaké lekárske správy si lekárka pozrela ? Využili ste možnosť aj dokúpiť procedury? A teda 3 procedury denne na pobyt boli dorzane?

viestta
28. jún 2025

Bol to len prijemny pokec, o tom co ma trapi a co by mi ona odporucila a co je chcem. A pocet procedur bol dodrzany, v sucte za pocet dni, lebo niekedy boli 4, iny den len dve. Dokupit sa bez problemov daju, to sa dali dokupit v kazdych kupeloch co som bola.

kosatka33
28. jún 2025

Ja mám zlé skúsenosti s Dudincami (rok 2020). Procedúry už mali v systéme vybraté a nechceli mi ich zmeniť (veľmi sa mi nechcelo absolvovať vaňové kúpele v prvej dní, veď viete čoho 😀). Za mňa a celú rodinu je top Sliač, tam s tým nemal nikto problém. S lekárom si tam dohodnete iba druh procedur, na časovanie tam máte zvlášť pracovisko, kde sa zároveň aj dajú dokúpiť ďalšie procedúry.

autor
28. jún 2025
@kosatka33

Ja mám zlé skúsenosti s Dudincami (rok 2020). Procedúry už mali v systéme vybraté a nechceli mi ich zmeniť (veľmi sa mi nechcelo absolvovať vaňové kúpele v prvej dní, veď viete čoho 😀). Za mňa a celú rodinu je top Sliač, tam s tým nemal nikto problém. S lekárom si tam dohodnete iba druh procedur, na časovanie tam máte zvlášť pracovisko, kde sa zároveň aj dajú dokúpiť ďalšie procedúry.

@viestta ďakujem, pomohlo.
@kosatka33 a to si bola ako samoplatca alebo cez poisťovňu na A alebo B skupinu v Dudinciach?

vlucifuk
28. jún 2025

Autorka, ak sa môžem opýtať, na ako dlho idete? Ja rozmýšľam tiež nad týždňom oddychu s procedúrami. Trochu sa zregenerovať. Nemám však žiadne zdravotné problémy. Teda zatiaľ (klop,klop), ale 50-ka klope na dvere. Tak som rozmýšľala, čo by som na tej vstupnej prehliadke povedala a vlastne aké kúpele si vybrať. Nejaké zamerané na regeneráciu. Neporadíš, prosím? Ďakujem.

viestta
28. jún 2025
@vlucifuk

Autorka, ak sa môžem opýtať, na ako dlho idete? Ja rozmýšľam tiež nad týždňom oddychu s procedúrami. Trochu sa zregenerovať. Nemám však žiadne zdravotné problémy. Teda zatiaľ (klop,klop), ale 50-ka klope na dvere. Tak som rozmýšľala, čo by som na tej vstupnej prehliadke povedala a vlastne aké kúpele si vybrať. Nejaké zamerané na regeneráciu. Neporadíš, prosím? Ďakujem.

@vlucifuk povies to co som povedala doktorovi v Ruzbachoch, ze co ocakavam od pobytu v kupeloch: Aby som mala od vsetkeho svaty pokoj a ked ma nakrmia a budu trosku hyckat, to staci... Skoro zhltol tlakomer, ale nakoniec sme sa dohodli, ako ma budu hyckat. Zvykla som chodit na tyzden

vlucifuk
28. jún 2025
@viestta

@vlucifuk povies to co som povedala doktorovi v Ruzbachoch, ze co ocakavam od pobytu v kupeloch: Aby som mala od vsetkeho svaty pokoj a ked ma nakrmia a budu trosku hyckat, to staci... Skoro zhltol tlakomer, ale nakoniec sme sa dohodli, ako ma budu hyckat. Zvykla som chodit na tyzden

@viestta Dik, asi tak si to predstavujem aj ja. A bola si sama? Či ti dali niekoho na izbu alebo tak. Ja pochádzam z okolia Vyšných Ružbachov, takže by som radšej niekam inam.

viestta
28. jún 2025
@vlucifuk

@viestta Dik, asi tak si to predstavujem aj ja. A bola si sama? Či ti dali niekoho na izbu alebo tak. Ja pochádzam z okolia Vyšných Ružbachov, takže by som radšej niekam inam.

@vlucifuk ja som bola aj sama, zaplatila som si jednolozkovu izbu, bola som s kamoskou, boli sme s mamou a synom. So spolubyvajucou som bola na rekondicnom, ale aj tam by sa dala doplatit jednolozkova izba. A Dudince co sa o nich bavime su fajn. Ale vyberaj aj podla toho ci chces aj nejaky "kupelny zivot" mimo prcedur alebo si vystacis s tym, ze tam v podstate skapal pes ale mas klud.

vlucifuk
28. jún 2025
@viestta

@vlucifuk ja som bola aj sama, zaplatila som si jednolozkovu izbu, bola som s kamoskou, boli sme s mamou a synom. So spolubyvajucou som bola na rekondicnom, ale aj tam by sa dala doplatit jednolozkova izba. A Dudince co sa o nich bavime su fajn. Ale vyberaj aj podla toho ci chces aj nejaky "kupelny zivot" mimo prcedur alebo si vystacis s tym, ze tam v podstate skapal pes ale mas klud.

@viestta Ja chcem mať pokoj od ľudí, ale potešilo by ma, keby tam bol priestor na prechádzky a tak. Pozerala som na Bardejovské kúpele i na Bojnice. Teta niečo také obsolvovala v Lúčkach a tiež bola spokojná. Hmm. A ak by som sa zmestila do stovky za noc, bolo by to fajn. Len tak som ako na prvé klikla na Trenčianske Teplice a ak by som chcela tie dve procedúry denne, tak sa do tisícky za týždeň hádam ani nezmestím. 🤦‍♀️Tiež ale rozmýšľam, koľko procedúr je v pohode absolvovať, aby sa človek neuštval, keďže aj plná penzia tam je a aj zaplávať by si chcel ísť. Hmm...

viestta
29. jún 2025

Skus pozriet Rajecke Teplice alebo Sklene Teplice

ruan
31. okt 2025
@viestta

@viestta Ahoj, čítam, že si bola v kúpeľoch v Bojniciach ako samoplatca a máš dobré skúsenosti. Potrebovala by som poradiť - tiež chcem ísť ako samoplatca (nejaké problémy mám, ale nie také, aby som šla cez poisťovňu) a neviem, ako to ako samoplatca vybaviť, aby som dostala nejaké procedúry (ideálne aj s bazénom) - prosím, v ktorom zariadení si bola ty? Náhodou nevieš, či sa dá mať ubytovanie inde (v lacnejšom private) a na procedúry a bazén dochádzať? Vďaka.

viestta
31. okt 2025
@ruan

@viestta Ahoj, čítam, že si bola v kúpeľoch v Bojniciach ako samoplatca a máš dobré skúsenosti. Potrebovala by som poradiť - tiež chcem ísť ako samoplatca (nejaké problémy mám, ale nie také, aby som šla cez poisťovňu) a neviem, ako to ako samoplatca vybaviť, aby som dostala nejaké procedúry (ideálne aj s bazénom) - prosím, v ktorom zariadení si bola ty? Náhodou nevieš, či sa dá mať ubytovanie inde (v lacnejšom private) a na procedúry a bazén dochádzať? Vďaka.

@ruan zle itas, ja som bola v Ruzbachoch, Tatranskej Polianke, Dudinciach, Cizi, Nimnici ale v Bojniciach som nebola. Kazde z vymenovanych boli v poriadku, ja som bola spokojna v kazdych.
Procedur dostanes tolko, kolko si ich v baliku zaplatis (mozes si aj dokupit), ake budu zavisi od toho ako sa dohodnes s lekarom na vstupnej prehliadke. Bazen mas vo vacsine kupelov po obede v cene.

0silvia0
31. okt 2025
@ruan

@ruan ved tu najdes vsetky typy pobytovych balikov aj ako samoplatca:
https://kupele-bojnice.sk/-pobytove-baliky