Ktorý kolagén mi odporúčate?
Ahoj žienky. Chcem začať užívať kolagén hlavne kvôli pleti, vlasom a kĺbom. No na trhu je ich momentálne tak strašne veľa a neviem sa rozhodnúť. Vedeli by ste mi poradiť, ktorý ? Či hovädzí , či rybací? Nejakú konkrétnu značku? Za prijateľnú cenu samozrejme. Plus by som ocenila,keby ste mi sem napísali vaše skúsenosti. Čo sa zmenilo užívaním kolagénu..
@ninah1486 ja som ho dostala od kamosky v balicku kozmetiky, este som ho ale nezacala pouzivat, som zvedava aky bude mat vysledok
Vybrat si treba urcite morsky kolagen.Ja uzivam collagen alpha od auromedy.Je prirodny s prichutou,,nie je sladky a bez umelych prisad.Vlasy mam leskle,,dokonca rastu aj nove.Plet je pruznejsia a hladsia.Je to viditelna zmena.To mam 50rokov.
ja teraz skusam balik produktov od sunday natural, druhy mesiac a zatial vidim ze nechty sa mi menej stiepia a plet je taka rozjesnenejsia, mam to od vitariana,obsahuje toto
SPERMIDÍN - Extrakt z pšeničných klíčkov 3 mg spermidínu
Resveratrol - liposomálny
Vitamín D3 + K2 MK7 20 000 IU + 200 µg All-Trans, 120 kapsúl

ja uzivam uz roky INCA collagen a som nadmieru spokojna. Pomohol mi nielen na plet, ale hlavne klby a regeneraciu po sekcii a v obdobi dojcenia. Davala som ho aj psikovi na dysplaziu a doslova ju to postavilo na nohy. Hladala som kvalitu a nieco co je naozaj cisty kolagen a nie ochutene drinky.