icon

Ktorý kolagén s príchuťou je najlepší?

marleyminnie
10. apr 2025

Baby ,ktorý kolagén by ste mi odporučili? Je toho na trhu strašne veľa a neviem sa rozhodnúť.Musi byť s príchuťou.Rozmyšlam nad Venirou..alebo, ktorý poradíte? Ďakujem

lesiiaoldi
10. apr 2025

@marleyminnie ahoj Orin viacollagen je výborný, 🍍 je najlepší, ani višňa nie je na zahodenie, ja mám teraz omylom čistý a chutí ako voda (ako jedna pani povedala) 😂

caramellka
10. apr 2025

@marleyminnie Ja si tiež už zo 2 roky objednávam kolagény od Orinu. Čo sa týka druhu, mala som zatiaľ Orin Beauty, Orin Skinny a Orin Hydroboost kolagén. U mňa spokojnosť.

ivanka349
10. apr 2025

kupujem si kolagen s pomarančovou prichutou
https://gymbeam.sk/hydrolyzovany-kolagen-runcol...

lesiiaoldi
10. apr 2025

Ja mám tiež teraz ten Beauty od Orinu, ale ako som spomínala čistý. Omylom som objednala čistý a platila som vopred a ten ochutený je o 10 eur drahší, tak som už kaslala na to😅 Mala som už aj višnu ale ananás je asi lepší. Ale každý nemá rád ananasovy príchuť asi.

lesiiaoldi
10. apr 2025

@caramellka Orin hydro post som nemala. Je lepší na pleť ten beauty alebo tento? Podľa teba.. Ďakujem 😄

lesiiaoldi
10. apr 2025

@caramellka oprava: hydroboost

caramellka
10. apr 2025

@lesiiaoldi Záleží od toho, čo od konkrétneho druhu kolagénu očakávaš. Ja som hydroboost skúšala v lete, bol fajn ale pre mňa tá príchuť taká sladsia na moj vkus (no ja mám rada svieže a skôr kyslejšie príchute).

lesiiaoldi
16. apr 2025

@caramellka mne ide hlavne o pleť. Ten beauty je fajn, aké možno skúsim aj ten druhý. Teraz už sa mi minul a idem skúšať od Bloom Robbins kolagen želé, najprv som si z toho srandu robila a odcudzovala to, že to je len reklama všetko, ale známa užívala od nich na vlasy a že má plno nových vlasov. Našla som si že majú aj kolagén s kyselinou hyl. tak idem vyskúšať na pleť.