Ktorý krém na ekzém je najúčinnejší?
Ahojte baby. Poradili by ste mi aký krem si kúpiť na ekzém? Kožný mi dala termín o mesiac 🙃 a súkromná ho mala tak o mesiac a pól
Keď je koža veľmi suchá tak to možno aj masť s kyselinou mliečnou, myslím že to sa dá aj bez predpisu kúpiť aj to predpisujú kožni lekári
No ja sama mávam problem s pokožkou začervenanou podraždenou suchou a zvolila som si prirodnu kozmetiku použivam Odylique Repair
Je to jednak telový ako aj pleťovy krem pre najcitlivejšiu pokožku upokojí podraždenie svrbenie.Nedam naň dopustiť odkedy ho použivam
veľke zlepšenie .
Lebo nestači sa natierať len masťou ale chraniť tu pokožku pred vonkajšimi vplyvmi .
Je na atopicky ekzém ako aj na psoriazu. Jasne že použivame aj maste od lekara ale ako doplnok k liečbe a aby sme nedráždili pokožku tak za mňa tento : https://zerotoxic.sk/products/odylique-repair-e...
@lucialucy43 ja praveze s kozou problem nemavam vôbec. Vyhodilo sa mi to prvý krát
Ani ja som nemávala až zrazu ale tak práve preto som ti doporučila a poradila produkt čo sama uživam a som spokojná 😉
A je to ekzem? Ako mame tu na mk vediet? Kup si robeny s kys mliecnou, to mozu aj novorodenci alebo indulona atopiredu - aj keby si mala nieco vazne toto ti aj tak nepomoze
@taktotedanie ano je to ekzém 🙂 ja tu od nikoho nepotrebujem diagnostiku, ale radu čo na to
Mne za vyse 40 rokov ekzemovania pomaha z volne predajnych jedine Laroche Posay Lipikar Baume AP+M. A poskusalasom uz vselico. Ale teda s tazsimi stavmi ani ten nie, tam to vzdy preliecim kortikoidmi a potom udrziavam s tym Laroche Posay.

Lipobaza je fajn na premastenie a nestoji vela. A potom cely rad atoderm pozivame pre deti od biodermy