Ktorý neurológ sa zaoberá liečbou trojklanného nervu?
Dobrý deň ,mám také bolesti že sa idem doslova zblázniť čo nie je ani jeden ani dva roky a čo je horšie stále viac a viac ! Chodila som už asi 4 neurologom ale každý len to isté tabletky a pod .prosím Vás poznáte neurológa ktorý sa priamo zaberá s liečbou alebo mi vie pomôcť PROSÍM 😊 mám poistenie UNION
A ake tabletky ti predpisovali? Neviem ako inac to chces riesit, ja mam tiez a beriem tabletky pregabalin momentalne dva roku vkuse max. davku. Akonahle ju trocha znizim, nerv hned citim 🤨
Kazdy neurológ, poslal ma na mrko, odporučil lieky, ale u mňa pomohli rehabilitacie. Myslim ze toto sa nijak špeciálne nelieči, či?
Ono to spociatku tan zapal prejde aj sam bez liekov, ale kazdy dalsi je stale silnejsi a dlhsi a ja po cca10 rokoch beriem lieky ako som pisala vyssie. Ale pocula som aj o pripadoch, ze mali len jeden dva zachvaty a potom uz cely zivot pokoj, ja mam okrem trojklanneho nervu aj inu vaznejsiu diagnozu.
Este mi odporucili homeopatikum hypericum perforatum 30ch, mozno pomoze
Mne pomohla milgama, bio lampa,nahrievanie soluxom, ked som to mala prvykrat tak som mala aj atb a rehabilitacie s parafinom. Je to dost bolestive mala som to 2 krat a v oboch pripadoch ochrnutu polovicu tvare. Drzim palce
Mala som tetu ktorá ti to trpela roky až na Kramároch jej pomohli ale neviem podrobnosti sú tam vraj odborníci nato
Ja viem aka je to bolest, ked to pride, neda sa ani pohnut jazukom, ani prehlnut slinu, nehovoriac o jedeni pití. Posledna moznost je prerusit nerv operacne, tam potom co viem hrozi ochrnutie tvare 😢

@dada242 Ja myslím, že to spadá pod kompetenciu každého neurológa. Ak môže byť Bratislava, tak konkrétne kamarátka s tou dg bola u MURr. Hergottovej. No sú tam dosť dlhé čakacie termíny.