icon

Kúpele Horný Smokovec

beata110
6. nov 2022

Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...

majulikc
3. sep 2024

@eduska dobre píšeš B je sosna druhý vchod, prvý je A ,a smrek je C

vevet
3. sep 2024

@majulikc a v tej sosne sú teda aj izby s kupelnami? Lebo som myslela ze nie. A chceli sme s kupelňou. A kde je ten druhý vchod… viem len o jednom z predu (oproti smreku). A druhy sa mi zdal že to bolo už riaditelstvo alebo podobne…. doteraz sme boli vzdy v smreku a na jeseň/jar. V januari tam nik nebol?

eduska
3. sep 2024

@vevet v sosne su izby s kupelnami. Mali sme svoju.
Cela ta sosna je vlastne- prvy vchod riaditelstvo, druhy vchod su Ackove izby ocislovane a posledny, kde sme boli su Beckove. My sme boli na samom vrchu B6. S ubytovanim som bola spokojna.

kleopatra114
3. sep 2024

My sme byvali v A1, dvere vedľa riaditeľstva na prízemí. Údaje najkrajší apartmán podľa pani z prijímacej kancelárie 🙂 kúpeľňa a mini kuchynský kutik

vivuska666
4. sep 2024

My sme byvali B5 tusim v Sosne. A hej mali sme kupelnu. Boli tam 3 postele a jedna sa dala rozlozit, cize 4 postele mohli byt. Tam spaval muz ked za nami dosiel.

majulikc
Autor odpoveď zmazal
majulikc
4. sep 2024

@vevet my sme boli 2x v januári

vevet
4. sep 2024

@eduska ďakujem, my mame reraz B5

vevet
4. sep 2024

@majulikc a ako to tam bolo so zimou, bolo vela snehu tam a cca kolko stupnov? Ci malm zabalit viac teplých veci a 1-2 kombinezi (na vymenu). Boli sa s nimi aj lyzovat alebo len v okoli a gulovacky a podobne?
My sme raz boli v aprili a sneh vtedy len na Skalnatom plese a Lomničáku. Druhy krat v oktobri a to im tam 2krat trochu nasnezilo. No nemal vtedy nic zimne (rukavice, nohavice), tak si ho moc neuzil.

eduska
4. sep 2024

@vevet to je taka izba malicka bez balkona?

majulikc
4. sep 2024

@vevet my keď sme boli dva roky po sebe snehu bolo straaaasne veľa,tento rok co boli baby tak ze snehu nebolo, len hore (skalnaté, hrebienok atď),..stupňov už nepamätám ale dalo sa prežiť 😉,deti mali po dvoje oteplovacky, uplne stačilo ,...extra sme sa nebabusili, pri pohybe sme sa zohriali, decká nelyzuju takže len sanky, lopaty 😉...inak tento rok sme boli marec-apríl

vevet
14. sep 2024

@eduska neviem, ešte sme tam neni a budeme tam 1-krat, ako som písala doteraz sme boli v Smreku C2 alebo C6

vevet
14. sep 2024

@majulikc ďakujem, urcite aj na to som myslela, že pri pohybe sa zahrejú ale aj tak nech má niečo ako nemá, a my sme od západu, tak doviest len cez víkend. Kupovsť to tam by bola zasa turisticka prirazka 😁

maytee
5. okt 2024

Prosím vás nejaké info nastupujeme 27.11 mali voľné len Luč 10. Nejaká Oblúková izba. Vraj je to výhoda že sa nemusíme s 3 a5r v zime presúvať po vonku. Zrejme ani Tv tam nieje... Aspoň nejaká herňa sa tam nachádza? Neboli ste niekto v tomto liečebnom dome. Ďakujem za info ❤️

majulikc
15. dec 2024

@kleopatra114 ahoj, ako sa ti páčila izba?my máme ísť v aprili na tu izbu, ako sú tam riešené postele?bola v kuchynke aj kanvica,.. ďakujem

kleopatra114
16. dec 2024

@majulikc údajne bola najlepsia v kúpeľoch. Postele boli manželská a vedľa jednolozkova. Akoze , dalo sa to vydrzat , ale zidny extra luxus necakaj. Kanvica bola, ale ja som mala aj tak svoju .

majulikc
16. dec 2024

@kleopatra114 ďakujem.My ideme už 4x 😉, nemala som možnosť vidieť túto izbu, tak som bola zvedava 🙈 a hlavne som chcela vedieť tie postele, či môže prísť manžel za nami (idem ja a dve deti)

kleopatra114
16. dec 2024

@majulikc tak , pohodlne to nebude , ale my sme pr krát tak spali 2 dospeli a 7,3 ročne .( ja s detmi na manželskej , muž na jednotke ) A vám to pomaha , keď idete 4krat ?

majulikc
16. dec 2024

@kleopatra114 áno pomaha, dcera tento rok bez atb (klop,klop)zmiernili sa záchvaty kašla. Syn bezne 7-8x do roka atb..tento rok 2x,tak dúfam to tak ostane.
Dokonca aj mne sa polepsilo s dutinami.

alenka1986
20. dec 2024

Ahojte chystate niektora dieta do Luca v juli? Dcerka bude mat 10 rokov, pojde 1x sama, tak zistujem ci bude mat partacku v jej veku 🙂

kishtika
3. jan 2025

Ahojte, viete mi prosim povedat ako je to so zimnymi aktivitami v kupeloch? Citala som na stranke ze sa da v areali korculovat, je tam nejake jazierko alebo ladova plocha? A tiez ze ucia bezkovat, viete k tomu niekto blizsie info? Da sa tam pozicat nejake vybavenie ako sanky, boby, lyze? A este neviete ci poskytuju nejaku zlavu na listky na vleky v niektorom lyziarskom stredisku? Ideme teraz v januari, tak nech viem co zbalit. Dakujem

eduska
3. jan 2025

@kishtika korculuju asi na futbalovom ihrisku.. ale v Tatranskej Lomnici kusok od lanoviek je Relax park Jazierko a tam su momentalne podmienky na korculovanie, co som videla na fb.

riskulca
27. jan 2025

@duficka ahoj,prosím o info,ako je to s procedúrami počas velkon.sviatkov?vraj nebudú,tak zbytočne budem platiť 4dni pobytu,dakujem

brkodlak420
Odpoveď bola odstránená
duficka
27. jan 2025

@riskulca nie, pocas sviatkov tam nie je nic, ale my sme to vyuzili ze prisiel manzel do tatier a spolocne sme tam travili cas. to ti nikto peniaze za toto nevrati...

riskulca
27. jan 2025

@duficka to vážne?a kuchyňa funguje?

duficka
27. jan 2025

@riskulca ano kuchyna vsetko funguje, len nie su procedury...mne tiez vychadzalo volno a nikto neriesil- mas v tom case byt na klimatoterapii🙂 alo cez vikend

riskulca
27. jan 2025

@duficka 🙂nenudili ste sa?

eduska
27. jan 2025

My sme tam zazili 2 sviatky. 29.8 a 1.9. v ten jeden sviatok boli len ihnalacie, inak nic, ako cez vikend. Mamy nechali deti dlhsie pospat, ranajky im priniesli.. a volny program cely den 🙂

kleopatra114
27. jan 2025

My sme sa tiež ubytovali deň pred VN, procedúry neboli ( tuším jeden deň počas sviatku riaditeľka povolilainhalacie ), inak výlety - klimatoterapia .