Kúpele Horný Smokovec
Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...
ahojte prosím bol niekto teraz v kúpeľoch?
Ten bazen je nejaka novinka? Dakujem za info 🙂
@vevet ahoj, prosim na akom B-cku si? my ideme tento rok na B5 myslim ze povedala do telefonu, ja a dcera...prosim ta nevies mi hodit foto izby? mon rok sme boli na A-cku a zdielane kupelky a tento rok ideme tam. A prosim ta, vies nam od tej Zuzky( trenerky) prezistit nejake info ohladok bazena?❤️
@duficka ahoj, už tam nie sme, pred týždňom sme sa práce vrátili a boli sme práve na B5, našťastie som odfotila ak izbu, tak ti ju pošlem ☺️. Tym padom ti neviem hodit info od Zuzky, len čo lekár hovoril, že hádam do komca roka bude 😅. Ale sauny už by mali byť niekedy teraz spristupnene.
@majuska88 aj mna by to zaujimalo, ci niekto bol aktualne, alebo ci tam nie ste? My sa chystame o tyzden ..
@vevet ahoj, prosim ta, nevies ci je tam priamo niekde v arealy moznost pozicat si sanky/boby/ atd.,
@viktoria_t nie su niekde pod schodami v smreku?
@viktoria_t ano, dajú sa pozicat, su u udrzbára. Ale boby nemali, len klzaky a sanky. Ma ich u seba vedľa pracovne alebo garazi
@duficka
Predosly komentar som zmazala, lebo uz odpoved viem, ale chcela som sa Vas opytat ako vyzera izba C5, dakujem.
@eduska keď si pozrieš stránku https://www.kupelehs.sk/ubytovanie.html a vyberieš si dole Smrek, tak tá izba by mala byť podobná.
@eduska prosím vás, Sosna je ta, kde býva aj vrátnik? Je to taka mala budova?
@farebnymotylik vratnika som jakziv nevidela 😄 Sosna je ked idete hore kopcom, za chrbtom mate Luc- hlavnu budovu a pred sebou po pravej ruke je Sosna a za nou je hned smrek. Medzi nimi je cesta, taka ulicka. Sosna ma skor oranzovu fasadu a smrek taku okrovu.
@eduska 🙂 Ďakujem 🙂 a bola ste spokojná s procedúrami?
@farebnymotylik neuznavam moc preventivne inhalovanie a synovi celkovo nerobi dobre.. ucinky biolampy su diskutabilne, ale neskodne.. diatermia moze byt.. ale nam ide hlavne o ten vzduch.. a este pani fyzioterapeutka Zuzka je skvela. S nou je to cvicenie hrou. Deti si vytvaraju pozitivny navyk. Co je v dnesnej dobe "sedavej" dolezite. Kolko deti ma ploche nohy a doslova smatlu, maju krive chrbatiky.. zariadenie je vo Vysokych Tatrach a hlavne su lacnejsi ako Lucivna..
@eduska ďakujem, minulý rok sme boli v Lučivnej a tento rok sa chystáme do HS. Väčšinou čítam zle recenzie na Horny Smokovec... išla by som len kvôli vzduchu...

@riskulca nie nebudú ani v piatok ani v pondelok, ale v sobotu boli aspoň inhalacie