icon

Kúpele Horný Smokovec

beata110
6. nov 2022

Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...

majulikc
27. jan 2025

@riskulca nie nebudú ani v piatok ani v pondelok, ale v sobotu boli aspoň inhalacie

riskulca
27. jan 2025

@eduska dakujem

majuska88
29. jan 2025

ahojte prosím bol niekto teraz v kúpeľoch?

vevet
29. jan 2025

@majuska88 teraz sme tu. Kludne sa pýtaj. Co budem vedieť zodpoviem.

majuska88
30. jan 2025

@vevet ahoj ďakujem, bývaš prosím v smreku? Bazén už funguje?

vevet
30. jan 2025

@majuska88 bazén ešte nefunguje, ešte stále ho dorábajú, dokedy sa nevie. Predtým sme bývavali v Smreku, teraz sme v Sosne, vchod B.

eduska
30. jan 2025

Ten bazen je nejaka novinka? Dakujem za info 🙂

vevet
30. jan 2025

@eduska uz od roka 2022 sa o nom hovorilo, vystavba zacala min. rok, bude dole pod oknami jedalne, ako bol taky maly vybetonovany plac.

eduska
30. jan 2025

@vevet aha takze len nejaky vonkajsi?

vevet
30. jan 2025

@eduska nie, bude vnutorny, prepojeny dole v pivnici, ako su sauny (ktore su teraz kvoli tomu mimo prevadzky.

eduska
31. jan 2025

@vevet ahaaa. Uz viem kde. Dakujem 🙂

majuska88
31. jan 2025

@vevet aha lebo že vraj prešli izby oproti minulému roku rekonštrukciou, tak som chcela vedieť že ako sú postele 😆

majuska88
31. jan 2025

@vevet že vraj by mal fungovať od februára

duficka
12. feb 2025

@vevet ahoj, prosim na akom B-cku si? my ideme tento rok na B5 myslim ze povedala do telefonu, ja a dcera...prosim ta nevies mi hodit foto izby? mon rok sme boli na A-cku a zdielane kupelky a tento rok ideme tam. A prosim ta, vies nam od tej Zuzky( trenerky) prezistit nejake info ohladok bazena?❤️

vevet
12. feb 2025

@duficka ahoj, už tam nie sme, pred týždňom sme sa práce vrátili a boli sme práve na B5, našťastie som odfotila ak izbu, tak ti ju pošlem ☺️. Tym padom ti neviem hodit info od Zuzky, len čo lekár hovoril, že hádam do komca roka bude 😅. Ale sauny už by mali byť niekedy teraz spristupnene.

viktoria_t
13. feb 2025

@majuska88 aj mna by to zaujimalo, ci niekto bol aktualne, alebo ci tam nie ste? My sa chystame o tyzden ..

viktoria_t
13. feb 2025

@vevet ahoj, prosim ta, nevies ci je tam priamo niekde v arealy moznost pozicat si sanky/boby/ atd.,

duficka
14. feb 2025

@viktoria_t nie su niekde pod schodami v smreku?

vevet
14. feb 2025

@viktoria_t ano, dajú sa pozicat, su u udrzbára. Ale boby nemali, len klzaky a sanky. Ma ich u seba vedľa pracovne alebo garazi
@duficka

eduska
Autor odpoveď zmazal
eduska
14. feb 2025

Predosly komentar som zmazala, lebo uz odpoved viem, ale chcela som sa Vas opytat ako vyzera izba C5, dakujem.

vevet
14. feb 2025

@eduska keď si pozrieš stránku https://www.kupelehs.sk/ubytovanie.html a vyberieš si dole Smrek, tak tá izba by mala byť podobná.

eduska
14. feb 2025

@vevet aj som si myslela, vdaka 🙂
Len to oznacenie 5 vo mne evokuje mini izbu bez balkona 🙈

vevet
14. feb 2025

@eduska práveže v Smreku na spodnom podlaží ani balkoby nie sú, len také francúzske. Iba vrchné poschodie má, aj to nie všetky izby. Vidno to i na fotkách.

eduska
14. feb 2025

@vevet pozerala som to detailnejsie. Ano je tam francuzsky balkon. Som si myslela povodne, ze len obyc.okna. My ideme za dlho az, konecne nam doslo vyrozumenie z poistovne.

farebnymotylik
15. feb 2025

@eduska prosím vás, Sosna je ta, kde býva aj vrátnik? Je to taka mala budova?

eduska
15. feb 2025

@farebnymotylik vratnika som jakziv nevidela 😄 Sosna je ked idete hore kopcom, za chrbtom mate Luc- hlavnu budovu a pred sebou po pravej ruke je Sosna a za nou je hned smrek. Medzi nimi je cesta, taka ulicka. Sosna ma skor oranzovu fasadu a smrek taku okrovu.

farebnymotylik
15. feb 2025

@eduska 🙂 Ďakujem 🙂 a bola ste spokojná s procedúrami?

eduska
15. feb 2025

@farebnymotylik neuznavam moc preventivne inhalovanie a synovi celkovo nerobi dobre.. ucinky biolampy su diskutabilne, ale neskodne.. diatermia moze byt.. ale nam ide hlavne o ten vzduch.. a este pani fyzioterapeutka Zuzka je skvela. S nou je to cvicenie hrou. Deti si vytvaraju pozitivny navyk. Co je v dnesnej dobe "sedavej" dolezite. Kolko deti ma ploche nohy a doslova smatlu, maju krive chrbatiky.. zariadenie je vo Vysokych Tatrach a hlavne su lacnejsi ako Lucivna..

farebnymotylik
15. feb 2025

@eduska ďakujem, minulý rok sme boli v Lučivnej a tento rok sa chystáme do HS. Väčšinou čítam zle recenzie na Horny Smokovec... išla by som len kvôli vzduchu...