Kúpele Horný Smokovec
Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...
my sa chystáme už 5x tiež som zvažovala či ísť do Lučivnej ale kedže som bez auta tak my viac vyhovuje toto...a hlavne čerstvý horský vzduch 🙂 užite si to tam všetci 🙂
Prosim vas mamicky, vie mi dat niektora mozno nejake strucne aktualne zhrnutie na co sa mam pripravit, prakticke tipy mimo ofic. papierov co si zbalit 🙂
Ideme tento pondelok 24.2 beriem aj malu dcerku 3r a syna 6r. Budeme ubytovani v Luc-i. Vopred dakujem
@viktoria_t zober si kapsule na pranie alebo prasok. Potom take bezne lieky pre deti ako nurofen, sprej do nosa. Co som tam ja bola tak vsetky deti kohrnali a soplili. Tak som musela v lekarni nanovo kupovat vsetky tieto lieky. Ak si kavickar, tak ak svoju kavu. Inak nic take ma nenapada.
@duficka tak to uz bude snad iba teplo. Nie ako minuly rok v aprili 🙂
@viktoria_t okrem toho co pisala @vivuska666 aj malu rychlovarnu kanvicu, zvacsa byva v kuchynke ale rano mi bolo takto lepsie si sprqvit este na izbe. Aj dozy na jedlo, ak chces vynechat, ci obed/veceru tak ti vedia odlozit (ked ich poprosis). V kuchynke býva aj chladnička či mikrovlnka, tam si odložiť či prihriať potom. Ja som si zobrala aj saponat, hubku a utierku, umyvala som si potom riad.
Ruksak na výlet, termosku či fľašky si zober.
@vivuska666 to bol sialeny april...rank sneh, poobede prechodne oblečko😅
Dobry deň, uvazujem, ze by som poziadala poisťovňu o tieto kúpele pre syna. Mám len otázku. Pozerala som si webovú stránku a cenník. Chápem tomu dobre, že cena za sprievodcu schváleného poistovnou je uvedená na deň? Napríklad smrek 45×21 ? Ďakujem za odpoveď.
@jeina13 ano. Nad 7 rokov uz sprievod schvaluju iba ak je k tomu vazny dovod. Vtedy plati vyssia suma. Poistovna denne doprovodu preplaca 5e, to nie je zavratna suma, spravi to 105eur. A za dieta platite 1,70x21. Prvy a posledny den sa rata ako jeden, cize dokopy je to 22 dni podla kalendara, ale 21 doba liecby.
@farebnymotylik ahoj v čom zlé recenzie? Akože ja som spokojná, jedine porcie v jedálni nič moc 😆
Ahojte,idete niekto cez veľkú noc do kúpeľov?
Dobrý deň, prosím Vás, mávajú deti procedúry aj cez víkend?
@farebnymotylik dobry den, nie
Ahojte, niekto tu pisal, ze sauny su mimo prevadzky lebo robia bazen, neviete kedy to bude dokoncene? Dakujem
@všetci prosim vas je tam niekto teraz, aby nam podal info o saunach a bazene?
Ahojte my sme absolvovali nedávno kúpeľnú liečbu boli sme maximálne spokojní.... Sauny úplne super všetko vysvetlí a dohodne rehabilitačná sestra. Da sa objednať aj rodinný vstup navyše do spa ( cena veľmi prijateľná)
Jedlo- porcie super.Pristup super. Procedúry cez víkend nie sú. Ale klimatoterapia ❤️ samozrejme áno. Bola som v strede keď sme išli .... Ale deti plakali cestou domov tešia sa kedy konečne pôjdu znova. Hlavne nech to našim detičkam pomôže 🙏. Držte sa

@farebnymotylik syn bol spokojny, inde ist nechcel, ja prizmurim oko. Ja ako dieta som od 3 do 12 rokov travila v Zapadnych Tatrach kazde leto minimalne mesiac bez akychkolvek specialnych procedur, "len" na vzduchu. Ten je najcennejsi. A to, ze od rana do vecera sa mohol hrat s detmi taktiez pozitivne vplyva na psychiku.