icon

Kúpele Horný Smokovec

beata110
6. nov 2022

Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...

bacoolka
19. apr 2025

My sme boli v Lučivnej minulý rok a naozaj to pomohlo, personal, procedury ubytko aj jedlo perfektne a za cely rok bol syn raz chory a ziadne zachvaty kasla, tecuce sople…ale ten areal v Lucivnej sme mali prechodeny za 30minut a nemá tam clovek kam dalej ist len kruzit dokola…dostupnost niekde na turisticke chodnicky bez auta je nemozna.
Tento rok ideme vyskusat Smokovec. Uvidime 🙂

riskulca
19. apr 2025

@bacoolka Smokovec super,veľa možností pre deti,turistika,určite pôjdeme opat

duficka
24. apr 2025

@všetci baby bazen v hornom smokovci spusteny🙂

vevet
24. apr 2025
@duficka

@všetci baby bazen v hornom smokovci spusteny🙂

@duficka super parada, tak nakoniec to ani az tak dlho netrvalo. Na fotke je rehabilitacna sestra Zuzka. Je super, mam super pristup pri cviceni.

kashmala
30. apr 2025
@eduska

@vevet v sosne su izby s kupelnami. Mali sme svoju.
Cela ta sosna je vlastne- prvy vchod riaditelstvo, druhy vchod su Ackove izby ocislovane a posledny, kde sme boli su Beckove. My sme boli na samom vrchu B6. S ubytovanim som bola spokojna.

@eduska Ahoj, prosím ťa, my máme ísť na izbu B6, tak sa chcem spýtať, má izba balkón? Ak áno, je otočený na tú trávnatú plochu? A koľko je na izbe postelí? Ďakujem za odpoveď.

vevet
30. apr 2025
@kashmala

@eduska Ahoj, prosím ťa, my máme ísť na izbu B6, tak sa chcem spýtať, má izba balkón? Ak áno, je otočený na tú trávnatú plochu? A koľko je na izbe postelí? Ďakujem za odpoveď.

@kashmala B6 má balkón a je smerom na trávnatú plochu. Je úplne vpravo ak sa na budovu pozeráš z tej plochy. A boli tam 2 postele - manželská.

eduska
30. apr 2025
@kashmala

@kashmala vpravo na 2. poschodi a uplne vpravo ta podkrovna izba. Postele su dve spojene. Inak super izbicka. Hned by sme ju brali, ale je vybookovana 🙂

kashmala
30. apr 2025
@eduska

@kashmala vpravo na 2. poschodi a uplne vpravo ta podkrovna izba. Postele su dve spojene. Inak super izbicka. Hned by sme ju brali, ale je vybookovana 🙂

@eduska super, dakujem krasne. My mame oblubenu izbu A7. Doposial sme boli stale na nej, no teraz je vybookovana, tak sme museli zvolit inu izbu. Ponukli nam B6. Dakujem teda za info, pomohlo 😊

kashmala
30. apr 2025
@vevet

@kashmala B6 má balkón a je smerom na trávnatú plochu. Je úplne vpravo ak sa na budovu pozeráš z tej plochy. A boli tam 2 postele - manželská.

@vevet dakujem krasne, som spokojnejsia, ked viem, ktora izba 😊

eduska
30. apr 2025
@kashmala

@eduska super, dakujem krasne. My mame oblubenu izbu A7. Doposial sme boli stale na nej, no teraz je vybookovana, tak sme museli zvolit inu izbu. Ponukli nam B6. Dakujem teda za info, pomohlo 😊

@kashmala jedine obmedzenie co ma, ze jedna strana izby je kvoli streche sikmejsia. Parkrat sme so buchli hlavu, ale potom sme si zvykli 😂 vedlajsia teraz neviem ci je to 7 alebo 5, tak ta je bez balkonu a strasne malicka. Tmava izba. Ja som strasne zvedava na tu C5. Snivala som o balkone 😄 no bohuzial.

vevet
1. máj 2025
@kashmala

@vevet dakujem krasne, som spokojnejsia, ked viem, ktora izba 😊

@eduska
@kashmala
My sme boli v B5 a ta je bez balkona a na ulicku medzi budovy otocena. Takze tam bolo pri otvorenom okne pocut stade vsetko a videla si do okien Smreku, no zaroven aj na Slavkovsky stit 🙂

kashmala
1. máj 2025
@eduska

@kashmala jedine obmedzenie co ma, ze jedna strana izby je kvoli streche sikmejsia. Parkrat sme so buchli hlavu, ale potom sme si zvykli 😂 vedlajsia teraz neviem ci je to 7 alebo 5, tak ta je bez balkonu a strasne malicka. Tmava izba. Ja som strasne zvedava na tu C5. Snivala som o balkone 😄 no bohuzial.

@eduska na sikmu strechu sme zvyknute, pretoze aj na A7 sme tak mali, tiez som zo zaciatku buchala hlavu, ale potom uz automaticky som sa ohynala 😁. Na A7 sme boli uz 5x, na inej izbe sme este neboli, az teraz. Vyhoda bola, ze som z balkona videla, kedy uz mam vyprate pradlo a v kupelke (spolocnej) a kuchynke boli nastenne susiaky, takze aj pri zlom pocasi to bolo kam povesat. Spolocna kupelka pre A7 a A8 bola velka a plusom bol este 1 zachod aj s umyvadlom na chodbe navyse.

eduska
1. máj 2025
@kashmala

@eduska na sikmu strechu sme zvyknute, pretoze aj na A7 sme tak mali, tiez som zo zaciatku buchala hlavu, ale potom uz automaticky som sa ohynala 😁. Na A7 sme boli uz 5x, na inej izbe sme este neboli, az teraz. Vyhoda bola, ze som z balkona videla, kedy uz mam vyprate pradlo a v kupelke (spolocnej) a kuchynke boli nastenne susiaky, takze aj pri zlom pocasi to bolo kam povesat. Spolocna kupelka pre A7 a A8 bola velka a plusom bol este 1 zachod aj s umyvadlom na chodbe navyse.

@kashmala ahaaa. Tak tuto som chodila nakukat, ci uz mam vyprate aj 3x. Schodov a schodov 😄 na chodbach boli tiez susiaky, take mensie.

eduska
1. máj 2025
@vevet

@eduska
@kashmala
My sme boli v B5 a ta je bez balkona a na ulicku medzi budovy otocena. Takze tam bolo pri otvorenom okne pocut stade vsetko a videla si do okien Smreku, no zaroven aj na Slavkovsky stit 🙂

@vevet cez vikend ked sa opekalo a nechcela som mat v izbe nadymene, musela som zatvarat, aj ked sa este mohlo vetrat. Ked to bolo citit az do Sosny, nechcem vediet co to bude v Smreku 😄

farebnymotylik
4. máj 2025

Dobrý deň, ideme v polovici júna s deťmi na KL a pridelili nám izbu v Sosne. Prosím vás, ako je vybavená spoločná kuchynka? Je v nej možné variť? Je tam aj mraznička? Dakujem pekne 🙂

vivuska666
4. máj 2025
@farebnymotylik

Dobrý deň, ideme v polovici júna s deťmi na KL a pridelili nám izbu v Sosne. Prosím vás, ako je vybavená spoločná kuchynka? Je v nej možné variť? Je tam aj mraznička? Dakujem pekne 🙂

@farebnymotylik tam je len mikrovlnka a rychlovarna konvica, chladnicka.

eduska
4. máj 2025

Erarna jar, hubka a kefa na flase 😖😂 ta kuchynka to je tak na cerealie s mliekom, suchu veceru alebo instatnu kasu. Skoda. Keby sa v nej aspon parky dali uvarit alebo puding. Predpokladam, ze je to kvoli bezpecnosti.

vevet
4. máj 2025
@farebnymotylik

@farebnymotylik a mraznicka mozno len vramci chladnicky také tie dvierka hore vnutri. Ale zalezi od chladnicky v kuchynke.

farebnymotylik
6. máj 2025

Ďakujem Vám pekne za info, bola som v tom, že sa v nej dá variť. V Lučivnej bola dokonca aj rúra, mohli sme si tam všetko navariť, tak som si myslela, že aj túto tak bude... škoda

majulikc
8. máj 2025
@farebnymotylik

Ďakujem Vám pekne za info, bola som v tom, že sa v nej dá variť. V Lučivnej bola dokonca aj rúra, mohli sme si tam všetko navariť, tak som si myslela, že aj túto tak bude... škoda

@farebnymotylik Na B1/B2 je varná doska.

duficka
19. máj 2025

Dievčata, ktore ste isli z prace s dietatom a menili sa napr s manzelom, vypisali vas na pn v kupeloch? alebo ako? ja riesim ci sa mi na tyzden oplati brat pn ked oni nevypisuju očŕ
@vsetci

bacoolka
21. máj 2025
@duficka

Dievčata, ktore ste isli z prace s dietatom a menili sa napr s manzelom, vypisali vas na pn v kupeloch? alebo ako? ja riesim ci sa mi na tyzden oplati brat pn ked oni nevypisuju očŕ
@vsetci

@duficka neviem ako v Smokovci ale v Lucivnej vypisala doktorka PN na ake obdobie bolo treba…cize ak Tebe treba na 5-7 dni tak by s tym nemal byt problem a potom muzovi…osobne si vsak myslim, ze ak je moznost z prace home office tak kym je dieta v skole tak sa da pracovat alebo potom dovolenka. Aspon si nepokazis vyplatu PNkou.

bacoolka
21. máj 2025

Prosim Vas ako je to s pranim? Je v Smreku nejaka pracka alebo si treba zobrat veci do zasoby? dakujem za info

bacoolka
21. máj 2025
@duficka

@vsetci Ide niekto dievcata niekedy na konci maja? my zaciname 23.5....idem na tyzden s dcerou a potom ma vymeni manzel....

@duficka my ideme od 28.5.- zacina manzel tak sa budu dvaja ockovia 🙂

vevet
21. máj 2025
@bacoolka

Prosim Vas ako je to s pranim? Je v Smreku nejaka pracka alebo si treba zobrat veci do zasoby? dakujem za info

@bacoolka je tam pracovna, kde donesies pradlo ltore chces vyprat, za 2€ (ono deti to amju zadarmo ale doprovod poati 2€, avsak ak mas pomiesane svoje aj jeho, tak je to zajedno), plus ak chces aj susit v susicke tak dalsie 2€. Ale teraz v lete to myslim dáva susit von alebo si mozes dat i ty. Na niektorych su susiaky na chodbe. Pani ti zvacsa povie kedy si mas prist po veci, zvacsa je to po 2hod.

bacoolka
21. máj 2025
@vevet

@bacoolka je tam pracovna, kde donesies pradlo ltore chces vyprat, za 2€ (ono deti to amju zadarmo ale doprovod poati 2€, avsak ak mas pomiesane svoje aj jeho, tak je to zajedno), plus ak chces aj susit v susicke tak dalsie 2€. Ale teraz v lete to myslim dáva susit von alebo si mozes dat i ty. Na niektorych su susiaky na chodbe. Pani ti zvacsa povie kedy si mas prist po veci, zvacsa je to po 2hod.

@vevet dakujem krasne

vevet
22. máj 2025
@bacoolka

@vevet dakujem krasne

@bacoolka a pracovna je v areli smerom zo Smreku do Luca je mala budova napravo (je tam pracovna a idrzbar), nie je priamo v Smreku

duficka
22. máj 2025
@bacoolka

@duficka my ideme od 28.5.- zacina manzel tak sa budu dvaja ockovia 🙂

@bacoolka my zacina zajtra🙂 ja zacinam a potom sa meni manzel a nakoniec babka

silver84
23. máj 2025

ahojte, chysta sa niekto zaciatkom oktobra? my nastupujeme 30.9., dostali sme izbu A4. vie niekto aka je to izba? 🙂

kashmala
27. máj 2025
@silver84

ahojte, chysta sa niekto zaciatkom oktobra? my nastupujeme 30.9., dostali sme izbu A4. vie niekto aka je to izba? 🙂

@silver84 ahoj, my ideme 23.9. Budeme mat izbu B6. Izba A4 by mala byt nieco take, ako maju na stranke fotky. Ale nie som si ista, nebola som tam pozriet.