Kúpele Horný Smokovec
Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...
Dievčatá, ktoré ste boli v Smreku, neviete heslo na wifi 🙂 ? Dakujem
Dobrý deň, asi blbá otázka, ale aká je tam situácia s medveďmi? Všade strašia, že ich stretávajú v Tatrách. Ďakujem 🙂
Dobrý deň, asi blbá otázka, ale aká je tam situácia s medveďmi? Všade strašia, že ich stretávajú v Tatrách. Ďakujem 🙂
@farebnymotylik ja som bola 10dni s dcerkou teraz maj a nic sme nestretli a ani manzel a babka je tedaz a tiez nic. nosime vsak sprej na medvede a rolnicku
Mne je skor luto, ze 2 roky nic neurobili s tou cestou od Hrebienka na Rainerovu chatu. Urcite sa mi nebude chciet tocit okolo vodopadov tam aj spat :(
@farebnymotylik my sme boli v apríli a žiadneho brumka sme nestretli..
Cez vikend sme videli “hovienka” na chodniku pod Miramontom a vraj boli od medveďa a vraj ho niekto videl…je ich veľa a sú všade…ja sa spolieham na to, že aj on sa nám chce vyhnúť :(
Ohľadom medveďov sa je možné spýtať aj učiteľky Zuzky, ktorá aj robí prechádzky (spoznávacie).
Ahojte dcerka nastupuje buduci tyzden do Luca a chcela by som vediet ako jej mozem vybavit bezplatne cestovanie vlakom. Alebo staci ked necham peniaze pri nastupe? Obciansky preukaz pre nu nemam vybaveny ,ma 10 rokov
Ahojte dcerka nastupuje buduci tyzden do Luca a chcela by som vediet ako jej mozem vybavit bezplatne cestovanie vlakom. Alebo staci ked necham peniaze pri nastupe? Obciansky preukaz pre nu nemam vybaveny ,ma 10 rokov
@alenka1986 pri nastupe-prijme sa treba spytat v prijimacej kancelarii, oni ti daju potvrdenie, ze tam bude namkupeloch, potom pojdes do Smokovca alebo Lomnice na stanicu a tam ti na zaklade toho daju listok.
@alenka1986 ahoj na bezplatne cestovanie vlakom treba vybavit krticku (preukaz)s fotkou. Vybavis na železničnej stanici v okienku za pár minút. Preukaz potom odovzdas sestričkam pri nástupe.
Toto som riesila pred par dnami. Na to tlacivo na preukazku treba aj potvrdenie o navsteve skoly. A kedze u nas vlak nie je, tak bude mat syn narok len na zlavnene cestovne a tym padom staci obciansky s fotkou alebo pas, ked pojdeme listky kupit do Smokovca.
Toto som riesila pred par dnami. Na to tlacivo na preukazku treba aj potvrdenie o navsteve skoly. A kedze u nas vlak nie je, tak bude mat syn narok len na zlavnene cestovne a tym padom staci obciansky s fotkou alebo pas, ked pojdeme listky kupit do Smokovca.
@alenka1986 ten je len v Tatrach. Co viem, my sme tiez zo zapadu a syn tu moc vlakom nechodi, tak sme vzdy iba tam na ten mesiac vybavili. Ak to vyuzije aj inde, tak kludne mozes v Topolcanoch a nech to ma an cele SR - neviem ako sa inde riesi toto bezplatne cestovanie deti. Viem ale ze takto sme to riesili tam.
Za opytanie nedas- skus sa v Topolcanoch spytat ako a kde to plati….
@alenka1986 ten je len v Tatrach. Co viem, my sme tiez zo zapadu a syn tu moc vlakom nechodi, tak sme vzdy iba tam na ten mesiac vybavili. Ak to vyuzije aj inde, tak kludne mozes v Topolcanoch a nech to ma an cele SR - neviem ako sa inde riesi toto bezplatne cestovanie deti. Viem ale ze takto sme to riesili tam.
Za opytanie nedas- skus sa v Topolcanoch spytat ako a kde to plati….
@vevet ano idem sa tam zajtra spytat, dakujem
@vevet ano idem sa tam zajtra spytat, dakujem
@alenka1986 a bude treba este fotku 2x3cm, ak sa rozhodnete dat robit preukazku.
@alenka1986 nám stacil len rodny list, dcera 10 rokov, potvrdenie zo skoly nie.
@alenka1986 to vybavis aj u vas, a vlastne hocikde na stanici, potom sa jazdí už za darmo pi celom sk.
@alenka1986 nám stacil len rodny list, dcera 10 rokov, potvrdenie zo skoly nie.
@majulikc super dakujem
@majulikc super dakujem
@alenka1986 za máličko, nech si dcéra užije kúpele, keby sa da ideme hneď aj my 😉
@alenka1986 za máličko, nech si dcéra užije kúpele, keby sa da ideme hneď aj my 😉
@majulikc minuly rok som bola s nou, tak snad to tentokrat zvladne sama 😁 tak mozno bud rok sa uvidime 😉
@majulikc minuly rok som bola s nou, tak snad to tentokrat zvladne sama 😁 tak mozno bud rok sa uvidime 😉
@alenka1986 určite zvladne a hlavne užije.
Ak sa nám podarí tak chceme ísť zas okolo veľkej noci, boli sme taj už dva x,a tiež cez zimu 2x...každé obdobie ma svoje čaro
Ahojte, ako casto treba absolvovat bazen pocas kupelov? Sauna je myslim 3x.
Rodic nemusi liezt do bazena? Dakujem 😀
@eduska nemusis ak dieta zvladne bazen samo, ze mu das koleso/rukavniky....
@duficka po precitani pokynov ohladne spravania sa v bazene, ze musi byt ciapka, nemozu byt bermudy, len plavky, plavecke okuliare...ked vidim fotky na stranke, kde sa jasia deti mali ci pubertaci a nikto nema ciapku, okuliare.. tak neviem. Mam tu ciapku vobec kupovat? My to mimo kupelov nevyuzijeme. Okuliare kupim urcite, kedze mava problem s ockami, aby mu neprskla voda.. tak neviem ci je tak dvojaky meter alebo co 😄 dieta ma pocas tych 60minut plavat alebo bude aj nejake cvicenie vo vode pod vedenim fyzioterapeutky?dakujem
@vsetci
Ahojte, tie ktoré mali deti samé na pobyte, páčilo sa im? Ubytovanie v Lúči je v pohode? Koľkí bývajú na izbe? Strava im postačila? Lieči sa tam aj obezita? Ďakujem za akékoľvek info.

ahojte, chysta sa niekto zaciatkom oktobra? my nastupujeme 30.9., dostali sme izbu A4. vie niekto aka je to izba? 🙂
@silver84 najlepšia,uvidíte🙂budete spokojni