icon

Kúpele Horný Smokovec

beata110
6. nov 2022

Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...

tinda5261
4. apr 2023

Ahojte,my mame nastup v maji. S tymi procedurami je to ako? Chodia len same deti alebo mozu aj rodicia? Ake su tam doplatky za procedury v pripade ak moze aj rodic neviete?

majuska88
4. apr 2023

@tinda5261 Ahoj ako staré dieťa máš?

tinda5261
4. apr 2023

@majuska88 v maji bude mat 4 roky

agbu0108
11. apr 2023

Ahojte. My sme mali termín na september ale dnes mi volali ci vieme nastúpiť teraz v piatok. Ideme prvý krát tak sa chcem spýtať tie poplatky za bazén a výlety to sa platí aj za doprovod alebo ako to funguje ? Budeme ubytovaný v sosna, idem s 6rocnym synom a 3rocnou dcérkou. Také veci ako fén na vlasy, hrnčeky ci pohare, toaletny papier atd to všetko treba brať zosebou? Už mám taký lajstrum ze az tak radšej sa spytam kto ma väčší skúsenosť. 🙂 ďakujem

kleopatra114
11. apr 2023

@agbu0108 ako sprievodca s dietatom si robis program sama. My tu mame dva sklenené poháre , dva na kavu , dve lyžičky, nožičky , vidličky, 2 hlboké taniere , dva plytké 🙂 toaletný na izbe je . Fén nie . Bazén tu nie je , iba sauna . Kupat sa chodí do iných hotelov , ak chces .

agbu0108
11. apr 2023

@kleopatra114 ďakujem 🙂 tak tie veci si neberiem zbytocne. Na papieri písali ze 18eur je bazén na jednu osobu 3x vstup plus 20eur výlety a podobne tiež na 1 osobu. Tak na výlety môže aj sprievod keď tak , si myslím lebo moja 3 ročná by moc nesla sama keďže doma sa rozprávame po madarsky tak ona sama by bola troska stratená. Syn sa dohovorí aj tak aj tak to neni problem no skôr idem koli malej. Môžem ju sprevádzať na procedúry alebo doprovod nepustia?

kleopatra114
11. apr 2023

Asi sme sa nepochopili. Program sa robí pre deti , čo sú tu na liečení bez rodičov . Keď ideš ako rodič ( sprievod ) , tak robíš deťom program sama . Na inhalácie , rehabky, saunu môžeš ísť s deťmi .

agbu0108
11. apr 2023

@kleopatra114 jaj ze tak, už chápem. Tak ale procedúry asi niesu moc dlhé tak cele dni si vymyslame programy? Fuha :D to bude dlhý pobyt teda, ale niečo vymyslime. Ďakujem

kleopatra114
11. apr 2023

@agbu0108 procedúry sukazdy deň , okrem vikendov -rehabilitácia -15/20 min, inhalácie , elek.- tak 20 minút , raz týždenne sauna - budeš mať voľného casu habadej 😊

eduska
14. apr 2023

@kleopatra114 takze ak som doprovod dieta nebude navstevovat skolku? 🙂

kleopatra114
14. apr 2023

@eduska môže , nemusí .

majuska88
14. apr 2023

@kleopatra114 záleží či je voľné miesto v škôlke

kleopatra114
14. apr 2023

@majuska88 neviem veru , na skolku som sa nepýtala , keďže moja dcéra mi povedala , že si prišla od skolky odpočinúť 🙂 ale je pravda , že prednostne zobrali predškolákov , lebo teraz ich nastúpilo viac

eduska
14. apr 2023

@kleopatra114 nas bude od septembra predskolak, chvilku tam budeme v septembri, tiez uz vyjednava, ze on nechce ist do cudzej skolky 😅

kleopatra114
14. apr 2023

@eduska moja je tiež predskolacka , druha ešte nie je skolkarka, ale nahováraju obe do skolky , nech má mama kľud .Ani jedna nechce , obe chcu byt s maminkou 🙂

majuska88
15. apr 2023

@kleopatra114 tá škôlka je úplne v pohode,od 8-12 😉

majuska88
15. apr 2023

@agbu0108 ubehne Vám to ako voda 😉

agbu0108
Autor odpoveď zmazal
eduska
18. apr 2023

Mozno sa mi budete smiat, ale ako prebieha upratovanie na izbach so samostatnou kupelkou? Ako casto, kolko to trva a tak. Aj povysavaju? Doma vysavam denne, tak sa zamyslam nad takymito sprostostami 😅

majuska88
19. apr 2023

@eduska pekný deň, upratujú každý deň, aspoň tak bolo minulý rok . Cez víkend neupratuju. Povysavaju,vytru zem. Netrvá to dlho je to 5-10 min

jamila
30. apr 2023

@beata110 ahoj môžem sa prosím opýtať že do akého času treba prísť v prvý nástupný deň ? Ideme v máji na liečebný pobyt a nikde sa neviem dopátrať ako je to s nástupom. Dakujem

stanus81
30. apr 2023

@jamila Nam ked prisla pozvanka, bolo na nej uvedene, ze do 10,00.

jamila
30. apr 2023

@stanus81 tiež mi povedali že pošlú na email podklady a doteraz mi nič neprišlo tak som vďačná aspoň za tvoju odpoveď lebo dovolať sa do kúpeľov mi príde nemožné. V podstate som zostala úplne bez informácií k nastupu

stanus81
Autor odpoveď zmazal
jamila
30. apr 2023

@stanus81 v podstate mám veľa otázok ale nakoľko idem prvý raz vôbec netuším čo ma čaká a na čo sa pripraviť. Skôr mám obavu z toho nástupu. Idem sama s autom s pat ročným a cesta trvá približne 4 hodiny tak to aby sme vyrazili už okolo piatej ráno 🙂 ak budeš mať chuť a čas kľudne mi napis také praktické postrehy do správy. Budem rada

kleopatra114
30. apr 2023

@jamila my sme prišli 10:40, bolo to ok - cez telefón mo vravela , že do 11 je to v poriadku . V mailoch sa pozri do spamu, jq som mala pokyny tam .

jamila
30. apr 2023

@kleopatra114 prehladala som všetky e-maily a nic tam od nich nemám a ani poštou nič neprišlo .... nástup sa blíži a tak panikarim 🙂 vedela by si mi preposlat ten tvoj email ?

kleopatra114
30. apr 2023

@jamila poslat ti to môžem , ale bude lepšie , keď tam budes volať , aby tam boli tvoje údaje . Treba tam povyplnovat nejake prehlasenia, vyhlásenia . Ona tusim robí do pol 3

jamila
30. apr 2023

@kleopatra114 samozrejme že sa pokúsim dovolať a vybaviť čo treba. Každopádne už Vaše reakcie má upokojili a veľmi pekne ďakujem za ochotu

sofoori
30. apr 2023

@jamila ja idem tiez s 5-rocnym od 24.5. Do 15.6. Pokyny mi prisli mailom, ak chcete, preposlem Vam. To predvolanie ale musite mat original na meno Vasho dietata, takze len skusajte.