icon

Kúpele Horný Smokovec

beata110
6. nov 2022

Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...

kikanikakika
30. apr 2023

Ahojte, ja idem 9.5. do Smokovca s dcérou 10 ročnou. Budeme bývať v Smreku. Nenájde sa tu niekto, kto tam tiež ide? Dá sa tam v tej kuchynke aj niečo uvariť ? Ďakujem

mariannocka123456789
30. apr 2023

@stanus81
Aj nám bolo povedané ,že najlepšie do 10 h. Máme prísť
Ideme 2.5. syn 6 r. A druhý 3r. Stretneme niekoho odtiaľto 😂?
Takže procedúry bývajú len v týždni a víkendy voľné ? A dá sa ísť po procedúrach ,,po svojom ,,? Neviem či mám brať auto alebo nie 😂😂🤦

agbu0108
30. apr 2023

@mariannocka123456789 ked si tam ako sprievod tak rano ides na inhalaciu potom na cvicenie a más uplne cely den volno a ty sa postaras o aktivitu takze kludne si ber auto. Ja som tam behala za vsetko na eletricku s 2 detmi a niekedy mi nebolo vsetko jedno. Plus v szarom Smokovci skoro nic nedostanes iba uplne základe veci. Taky ze papier na kreslenie deťom musis ist do popradu takze lepsie si take veci zobrať vsetko.

mariannocka123456789
30. apr 2023

@agbu0108 no paráda 😂🤦 dúfam ,že sa tam nebudemr nudiť...máte aj nejaké typy na výlety ?
A cez víkendy sú procedúry teda není ?
Vy už .máte abs. Pobyt v kúpeľoch ? Ďakujem

sofoori
Autor odpoveď zmazal
kleopatra114
1. máj 2023

@sofoori nahlasis na prijímaciu kanceláriu . 20€/noc- bez stravy

agbu0108
1. máj 2023

@mariannocka123456789
@sofoori
Výlety su na okolo možné aj elektrickou aj s autom ale treba s tym rátať ze parkovanie je priam nemozne a velmi spoplatnene vsade. Napr pred belianskou jaskynou parkovne je 10eur co samotne vstupne je 12. V starom Smokovci je parkovne pol hodina 1euro. Plus skoro vsade su rampy. V Smokovci je tricklandia, tam je aj hernicka plus lanovka hore na hrebienok a tak. V tatranskej Lomnici je múzeum a dobra hracka hernicka velka, plus teda mozte na lomnicky stit. Okolo ubytovanie moc nic neni. Jeden chodnik a vyse 4 km sme isli pesi kým sme sa dostali do stareho Smokovca ked sme chceli pecivo tak teda radsej elektricka lebo moja 3 ročná to dosť pocitila na nozky. Procedúry cez sviatky a vikendy niesu a da sa zapísala na balicky ktoré dostanes zosebou tym pádom sa nemusis dostavit na obed ci aj veceru a mozes ist na cele dni na výlety. V horach je este sneh (my sme isli V botaskach hore akurat 🤦‍♀️ ) takze lepsie mat aj nepremokavy obuv. My sme tam najprv boli spolu s manželom ubytovany 2 dni, mal aj sptravu a platili sme zanho ako samoplatca 33eur na deň. Teraz ja som vcera prisla domou kedte som uz dnes isla do prace a manžel tam ostal este do piatku. Da sa využiť aj rekreacny poukaz len treba si vypýtať faktúru co je samozrejme spoplatnena 1euro.

mariannocka123456789
1. máj 2023

@agbu0108 to mi je jasné , tie parkoviska a ich ceny sú otrasné 🤦 no zdá ,sa mi to lepšie ísť s autom s deckami..
Takže procedúry sú není cez víkend.. ja mám platiť 30€ a za druhého syna má 3r. 10€ jasné to berieme nepremokave veci ďakujem

kleopatra114
1. máj 2023

@agbu0108 nesedeli ste pri nás na obedoch ? ( pri strave ?) 🙂) ( mama s dvomi dievčatami )🙂

agbu0108
1. máj 2023

@kleopatra114 moze byt 🙂 ja som bola s chlapcekom 6rocnym a malou 3 rocnou.

monika_35
22. máj 2023

Jeeeej baby super,som rada za info
Ja so synom 10r nastúpujem 24.5 stredu do kúpeľov v hornom Smokovci,od okt 2022 schválené,idem ako sprievodca a mám trochu strach,syn ide do školy a bojím sa stravy a musím zistiť či môže muž niekde byt s nami ubytovaný … som v dome Sosna
Hádam to zvládneme
Lučivná som chcela no bohužiaľ rovno prišli že Horný Smokovec

monika_35
22. máj 2023

@kleopatra114

@agbu0108
Baby písala som vyššie správu no zabudla som vás označiť 🤦🏻‍♀️rada by som nejaké info ak by ste mi prosím napísali,ohľadom stravy koľko krát je za deň a či sa dá vybrať jedlo alebo je jednotne pre všetkých lebo strave som sa na stránke nedočítala
Ďakujem

monika_35
22. máj 2023

@kikanikakika zdravím
Tak o chvíľku vám to konci
My začíname 24.5 teraz v stredu
Sme obrovský so synom v Sosna a napíšte mi prosím ako je to tam so školou?
A celkovo ako sa vám páčilo
Procedúry a denný režim keď ste teda tam s dcérou
Ďakujem

kleopatra114
22. máj 2023

@monika_35 ahoj , jedlo je 3 krát denne s tým , že ku ranajkam a k obedu davaju deťom ( dospelým nie ) nejake drobnosti - na desiatu ovocie, na olovrant výživu, jogurt, kolacik, puding, ….
Strava sa vybrať nedá , ale ak napríklad dieťa nezje rezance s makom , tak nahlasis kuchyni, ze chces čistú porciu.
Ja som bývala na sosne tiež, vedľa kancelárie riaditeľky🙂

monika_35
22. máj 2023

@kleopatra114 ďakujem tk niečo ešte radšej pribalim 😀syn jedák tak hádam prežijeme

kleopatra114
22. máj 2023

@monika_35 vieš čo , niekomu bolo malo , niekomu veľa . Hlavne bolo veľa , veľa pečiva , na moj vkus . Raňajky dookola, rozky , chlieb- na toto sme doma neboli zvyknuté . A niekedy qj večere suché . A ešte keď som si na víkend objednala balicek namiesto obeda a v ňom dva chlebiky, rezeň , rožok a iné , tak som mala pocit , že jem len chlieb v kuse 😂

monika_35
22. máj 2023

@kleopatra114 tak to ani my nemusíme a syn ma alergiu na raž tak uvidím

kleopatra114
22. máj 2023

@monika_35 ak je alergia, treba hlásiť hneď doktorovi. Prispôsobia stravu

monika_35
22. máj 2023

@kleopatra114 aj to má napadlo dnes,ďakujem z všetky info

eduska
11. júl 2023

Ahojte, ja som sa spoliehala, ze za nami vybehne babka alebo tatino cez vikendy, ale ved my mame len 2 lozkovu izbu v sosne. V tom pripade si asi musia ubytovanie riesit sami vsak?
A este jedna vec, prislo mi uz predvolanie, je tam jedno tlacivo o skole, ale moj je estelen predskolak, to mam ist potvrdit do skolky? Lebo kolonka skolka tam nie je.. aj som im obratom pisala moje otazky, ale doteraz nik neodpisal 🙈 dakujem!

sofoori
11. júl 2023

@eduska ano, ubytko si musite riesit sami. Dost mozne, ze aj stravu, lebo tu ponukaju len ubytovanym. Pozrite si Hotel Mitamonti, ten ke hned vedla kupelov alebo aj Vila Falco.

eduska
11. júl 2023

@sofoori super dakujem za tip. Medzitym mi stihli odpisat aj z kupelov, ze su plni. Nevadi, vyriesime 🙂

eduska
19. júl 2023

Ahojte. Zase ja 🙈 ked si davam prat, davam praci prasok aj avivaz? Treba to mat nadavkovane alebo im to na zaciatku dam vsetko a peru? Kolko pradla treba na jednu davku? Su tam nejake podmienky z ich strany, ktore treba dodrzat? Viem, ze niekoho by nenapadlo sa taketo veci pytat, ale ako sa nam to blizi napadaju ma rozne hlupe otazky 😅 a ktovie co sa tu este opytam 😅 dakujem za info.

kleopatra114
19. júl 2023

@eduska dodnes si normálne kapsule. Nazbieraj si za veľkú tašku špinavého oblečenia, kapsule jej normálne daj , alebo poloz na vrch o dve hodiny sa vrátiš po výprate. Žiadna veda 🙂 detské prali zadarmo ( tam som tuším nepotrebovala ani svoju kapsulu, moje oblečko stalo tuším 2 eurá + moja kapsula)

eduska
19. júl 2023

@kleopatra114 budem musiet najst kapsule co mi nevadia vonou 😅 a za 2h je to len vyprate a niekde si to idem ususit? Ci komplet hotove. Ja som taky psychopat co ma doma na starosti upratovanie, pranie, zehlenie, teraz ked to bude robit niekto iny, tak som z toho neista 🙈

kleopatra114
19. júl 2023

@eduska mozes si dat za poplatok vysusit v susicke u nich v pracovni alebo na izbe je susiak na pradlo . Keď ti vadia kapsule , zober si prasok nejaký maly , ony si dajú kolko budú potrebovat .

eduska
19. júl 2023

@kleopatra114 dakujem 🙂

eduska
26. júl 2023

@kleopatra114 dalsia otazka 😅 kedy treba byt naspat v areali, je to tam nejak limitove? Napriklad, ak by sme mali navstevu na viac dni, tak my sa musime trebars do 6 vecer vratit? Dakujem 🙏

kleopatra114
26. júl 2023

Celkom nerozumiem , odkiaľ vratit ? Akoze napr . Z výletu ? Nezabudaj , že cez týždeň sú doobeda procedúry , ktorých sa musíte zúčastniť . A čo sa tyka obedu a večere, nič sa nestane ak zo dva krát vynecháte - cez víkend sa dajú prichystať aj balicky , ak idete na cely deň preč . A areál nie je zamknutý , mozes byt vonku dokedy chces .

eduska
26. júl 2023

@kleopatra114 ano napriklad z vyletu, alebo babka ak by prisla, tak ci by sme sa museli o nejakej hodine rozlucit. Procedury a liecebny rezim su prvorade, to je jasne 👍 dakujem opat! Snad uz moj mozog nic nove nevymysli 😅