Kúpele Horný Smokovec
Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...
@stanus81
Aj nám bolo povedané ,že najlepšie do 10 h. Máme prísť
Ideme 2.5. syn 6 r. A druhý 3r. Stretneme niekoho odtiaľto 😂?
Takže procedúry bývajú len v týždni a víkendy voľné ? A dá sa ísť po procedúrach ,,po svojom ,,? Neviem či mám brať auto alebo nie 😂😂🤦
@mariannocka123456789 ked si tam ako sprievod tak rano ides na inhalaciu potom na cvicenie a más uplne cely den volno a ty sa postaras o aktivitu takze kludne si ber auto. Ja som tam behala za vsetko na eletricku s 2 detmi a niekedy mi nebolo vsetko jedno. Plus v szarom Smokovci skoro nic nedostanes iba uplne základe veci. Taky ze papier na kreslenie deťom musis ist do popradu takze lepsie si take veci zobrať vsetko.
@agbu0108 no paráda 😂🤦 dúfam ,že sa tam nebudemr nudiť...máte aj nejaké typy na výlety ?
A cez víkendy sú procedúry teda není ?
Vy už .máte abs. Pobyt v kúpeľoch ? Ďakujem
@sofoori nahlasis na prijímaciu kanceláriu . 20€/noc- bez stravy
@mariannocka123456789
@sofoori
Výlety su na okolo možné aj elektrickou aj s autom ale treba s tym rátať ze parkovanie je priam nemozne a velmi spoplatnene vsade. Napr pred belianskou jaskynou parkovne je 10eur co samotne vstupne je 12. V starom Smokovci je parkovne pol hodina 1euro. Plus skoro vsade su rampy. V Smokovci je tricklandia, tam je aj hernicka plus lanovka hore na hrebienok a tak. V tatranskej Lomnici je múzeum a dobra hracka hernicka velka, plus teda mozte na lomnicky stit. Okolo ubytovanie moc nic neni. Jeden chodnik a vyse 4 km sme isli pesi kým sme sa dostali do stareho Smokovca ked sme chceli pecivo tak teda radsej elektricka lebo moja 3 ročná to dosť pocitila na nozky. Procedúry cez sviatky a vikendy niesu a da sa zapísala na balicky ktoré dostanes zosebou tym pádom sa nemusis dostavit na obed ci aj veceru a mozes ist na cele dni na výlety. V horach je este sneh (my sme isli V botaskach hore akurat 🤦♀️ ) takze lepsie mat aj nepremokavy obuv. My sme tam najprv boli spolu s manželom ubytovany 2 dni, mal aj sptravu a platili sme zanho ako samoplatca 33eur na deň. Teraz ja som vcera prisla domou kedte som uz dnes isla do prace a manžel tam ostal este do piatku. Da sa využiť aj rekreacny poukaz len treba si vypýtať faktúru co je samozrejme spoplatnena 1euro.
@agbu0108 to mi je jasné , tie parkoviska a ich ceny sú otrasné 🤦 no zdá ,sa mi to lepšie ísť s autom s deckami..
Takže procedúry sú není cez víkend.. ja mám platiť 30€ a za druhého syna má 3r. 10€ jasné to berieme nepremokave veci ďakujem
@agbu0108 nesedeli ste pri nás na obedoch ? ( pri strave ?) 🙂) ( mama s dvomi dievčatami )🙂
@kleopatra114 moze byt 🙂 ja som bola s chlapcekom 6rocnym a malou 3 rocnou.
Jeeeej baby super,som rada za info
Ja so synom 10r nastúpujem 24.5 stredu do kúpeľov v hornom Smokovci,od okt 2022 schválené,idem ako sprievodca a mám trochu strach,syn ide do školy a bojím sa stravy a musím zistiť či môže muž niekde byt s nami ubytovaný … som v dome Sosna
Hádam to zvládneme
Lučivná som chcela no bohužiaľ rovno prišli že Horný Smokovec
@agbu0108
Baby písala som vyššie správu no zabudla som vás označiť 🤦🏻♀️rada by som nejaké info ak by ste mi prosím napísali,ohľadom stravy koľko krát je za deň a či sa dá vybrať jedlo alebo je jednotne pre všetkých lebo strave som sa na stránke nedočítala
Ďakujem
@kikanikakika zdravím
Tak o chvíľku vám to konci
My začíname 24.5 teraz v stredu
Sme obrovský so synom v Sosna a napíšte mi prosím ako je to tam so školou?
A celkovo ako sa vám páčilo
Procedúry a denný režim keď ste teda tam s dcérou
Ďakujem
@monika_35 ahoj , jedlo je 3 krát denne s tým , že ku ranajkam a k obedu davaju deťom ( dospelým nie ) nejake drobnosti - na desiatu ovocie, na olovrant výživu, jogurt, kolacik, puding, ….
Strava sa vybrať nedá , ale ak napríklad dieťa nezje rezance s makom , tak nahlasis kuchyni, ze chces čistú porciu.
Ja som bývala na sosne tiež, vedľa kancelárie riaditeľky🙂
@kleopatra114 ďakujem tk niečo ešte radšej pribalim 😀syn jedák tak hádam prežijeme
@monika_35 vieš čo , niekomu bolo malo , niekomu veľa . Hlavne bolo veľa , veľa pečiva , na moj vkus . Raňajky dookola, rozky , chlieb- na toto sme doma neboli zvyknuté . A niekedy qj večere suché . A ešte keď som si na víkend objednala balicek namiesto obeda a v ňom dva chlebiky, rezeň , rožok a iné , tak som mala pocit , že jem len chlieb v kuse 😂
@kleopatra114 tak to ani my nemusíme a syn ma alergiu na raž tak uvidím
@monika_35 ak je alergia, treba hlásiť hneď doktorovi. Prispôsobia stravu
@kleopatra114 aj to má napadlo dnes,ďakujem z všetky info
Ahojte, ja som sa spoliehala, ze za nami vybehne babka alebo tatino cez vikendy, ale ved my mame len 2 lozkovu izbu v sosne. V tom pripade si asi musia ubytovanie riesit sami vsak?
A este jedna vec, prislo mi uz predvolanie, je tam jedno tlacivo o skole, ale moj je estelen predskolak, to mam ist potvrdit do skolky? Lebo kolonka skolka tam nie je.. aj som im obratom pisala moje otazky, ale doteraz nik neodpisal 🙈 dakujem!
Ahojte. Zase ja 🙈 ked si davam prat, davam praci prasok aj avivaz? Treba to mat nadavkovane alebo im to na zaciatku dam vsetko a peru? Kolko pradla treba na jednu davku? Su tam nejake podmienky z ich strany, ktore treba dodrzat? Viem, ze niekoho by nenapadlo sa taketo veci pytat, ale ako sa nam to blizi napadaju ma rozne hlupe otazky 😅 a ktovie co sa tu este opytam 😅 dakujem za info.
@eduska dodnes si normálne kapsule. Nazbieraj si za veľkú tašku špinavého oblečenia, kapsule jej normálne daj , alebo poloz na vrch o dve hodiny sa vrátiš po výprate. Žiadna veda 🙂 detské prali zadarmo ( tam som tuším nepotrebovala ani svoju kapsulu, moje oblečko stalo tuším 2 eurá + moja kapsula)
@kleopatra114 budem musiet najst kapsule co mi nevadia vonou 😅 a za 2h je to len vyprate a niekde si to idem ususit? Ci komplet hotove. Ja som taky psychopat co ma doma na starosti upratovanie, pranie, zehlenie, teraz ked to bude robit niekto iny, tak som z toho neista 🙈
@eduska mozes si dat za poplatok vysusit v susicke u nich v pracovni alebo na izbe je susiak na pradlo . Keď ti vadia kapsule , zober si prasok nejaký maly , ony si dajú kolko budú potrebovat .
@kleopatra114 dakujem 🙂
@kleopatra114 dalsia otazka 😅 kedy treba byt naspat v areali, je to tam nejak limitove? Napriklad, ak by sme mali navstevu na viac dni, tak my sa musime trebars do 6 vecer vratit? Dakujem 🙏
Celkom nerozumiem , odkiaľ vratit ? Akoze napr . Z výletu ? Nezabudaj , že cez týždeň sú doobeda procedúry , ktorých sa musíte zúčastniť . A čo sa tyka obedu a večere, nič sa nestane ak zo dva krát vynecháte - cez víkend sa dajú prichystať aj balicky , ak idete na cely deň preč . A areál nie je zamknutý , mozes byt vonku dokedy chces .
@kleopatra114 ano napriklad z vyletu, alebo babka ak by prisla, tak ci by sme sa museli o nejakej hodine rozlucit. Procedury a liecebny rezim su prvorade, to je jasne 👍 dakujem opat! Snad uz moj mozog nic nove nevymysli 😅

Ahojte, ja idem 9.5. do Smokovca s dcérou 10 ročnou. Budeme bývať v Smreku. Nenájde sa tu niekto, kto tam tiež ide? Dá sa tam v tej kuchynke aj niečo uvariť ? Ďakujem