Kúpele Horný Smokovec
Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...
@majulikc prodim ta a vraj je niekde fitko. Vies mi povedat ci v Sosne?
@vivuska666 posilovňa v hlavnej budove Luč
Baby, a take uteraky a osusky to vsetko svoje treba priniest, vsak?
@vivuska666 mali sme na izbe, uterak a osuska na osobu, cize 2 a 2ks. Menili raz za tyzden. Ja som mala aj z domu 2 a 2 a nechavala som si prat. Mne by to bolo malo, takto to bolo akurat. Ale bolo leto..
@eduska parada dakujem mic. Postupne sa asi budem pytat taketo somariny co ma napadnu.
@vivuska666 prosim ta a kedy ides?
@vivuska666 pol roka dozadu som sa tu pytala vacsie somariny, takze kludne sa pytaj 😁
@vivuska666 zober si aj dozicky, ak náhodou nezjete obed, alebo si budete chcieť dať odložiť
@majulikc perfisssss dakujem moc. Moj starsi je hladny bars kedy.
@alenka1986 15.april
@vivuska666 oki my az jul, prvykrat 😬
@alenka1986 aj my ideme v juli prvykrat 🙃
@zuzita1 super a v akom termine? My cca od 13.7. V akom veku mas dieta? 🙂
@alenka1986 mali by sme ist od 8.7. dcera bude mat 8 rokov a hladame partakov na vylety 🙃
@zuzita1 moja dcerka ma 9 rokov ale berem aj 2 r dcerku tak s nou to bude narocnejsie. Ale budem sa tesit ak nejaky vylet dame 🙂
Ahojte ide niekto v októbri? Hľadám parťáčku na výlety 😊
Ahojte do ktoreho bazenu sa da ist plavat s detmi? kde je prijemna voda? Dakujem
@alenka1986 kedy ides do kupelov? Sestricka zuzka na rehabke poradi ten belevue ci ako sa vola pri chodnicku na stary smokovec a este v novom smokovci ten neviem ako sa vola. My nastupujeme 2.4😊
@alenka1986 aj ja beriem 2.5rocnu:) myslim ze mamicky tam bufu aj s mladsimi🙂
@vivuska666 ahoj. ale stare mas deti? mozeme potom dajake kavicky, vylety a pod. spolu poriewit🙂 my ideme 11.4
@duficka. My ideme 15.4. Mam dvoch chalaniv 10 a 5 rocnych. Budem odtial aj pracovat kazdy den po 4 az 5 hodin. Kludne mizme nejaky vyletik dat.
@duficka vidim na prioile te mas 2 baby 🙂 protiklad.
@vivuska666 moje su ako chlapci😀
@eduska prosim ta este ma napadlo. Prat si mozem dat hocikedy? Ci je na to specialny den? Pradlo mi vratia mokre a ja si ho vyvesiam niekde v izbe? A v tej erarnej kuchynke je len konvica, chladnicka a mikrovlnka? Dakujem zatial 🙂
@vivuska666 pani z pracovne vsetko vysvetli, kazdy liecebny dom ma vyhradeny den, my sme boli v sosne a pralo sa v utorok. Pradlo vratia bud mokre a vyvesias na susiak, ktory je bud na izbe/balkone alebo zapozicaju z pracovne. Ja som vzdy poprosila, aby aj ususili, trvalo to dlhsie a posledny raz som aj dosusala na balkone, lebo oni to neriesia ci daju hrube s tenkym atd, proste varku pradla hodia do susicky a venuju sa dalsej robote. Vela som prala aj v rukach, na balkone sme mali snuru a ja som z domu mala stipce. Obcas si mamicky susili aj pri pracovni na takom velikom susiaku a za sosnou su snury, hadam este drzia. V kuchynke, ktoru sme mali na chodbe a boli sme na nu 3 izby sme mali klasika taku mini kuchynsku linku, kde bola chladnicka, mikrovlnka a kanvica. Bola tam aj jar a spongia, aj kefa na flase, do suflikov som nenakukala, ja som mala vsetko spomenute svoje, ale susedka raz odomna pytala sol, ci nahodou nemam, mala som 🙂 na izbe je po 2 sady tanierov, salky, pribory.. aj to som mala svoje, lebo sa pisalo, ze moze a nemusi byt, tak aby sme nemuseli zhanat.. je dobre spisat si zoznam a potom postupne 2-3 dni pred odchodom si to doma nakopkovat, ale v okoli sa da zohnat viac menej vsetko 🙂

@dadsonik ahoj my nastupujeme 21.3 do sosny...
Na chodbe je chladnička, kanvicaa, mikrovlnka