icon

Kúpele Horný Smokovec

beata110
6. nov 2022

Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...

Strana
z17
duficka
7. nov 2025
@fiorrella

@duficka ďakujem, takže sa nedá na jeden lístok aby aj on cestoval? Šak ja ho ten jeden týždeň nebudem využívať, čo tu bude manžel, tak to by ho mal on. Ale keď je to na meno, tak asi nič..

@fiorrella al ho nebudes vyuzivat, tak si ho pre seba nevybavuj, naco platit, vybav iba pre manzela. Ak chcete obaja vyuzivat vlak, musime mat obaja, neda sa skrtnut meno a prepisat na druhe, to je lustok neplatny. pytala som sa v smokovci na stanici...to musi mat kazdy svoj listok na svoje meno

lucial123456
9. jan 2026

Dobrý deň, prosím,viete mi poradiť akú izbu si zabezpečiť v kúpeľoch, ak plánujem ísť okrem syna (7rokov) aj s dcérou 1,5 roka. Ďakujem za rady

eduska
9. jan 2026
@lucial123456

Dobrý deň, prosím,viete mi poradiť akú izbu si zabezpečiť v kúpeľoch, ak plánujem ísť okrem syna (7rokov) aj s dcérou 1,5 roka. Ďakujem za rady

@lucial123456 asi sa poradit aka by bola volna. Lebo boli mamicky s viacerymi detmi v Sosne, ale aj v Smreku, kocik nechali dole pri schodoch a bolo mi luto tych, co slapali az na druhe poschodie niekolkokrat denne, jedno dieta za ruku, druhe v naruci. Uf 😔

lucial123456
10. jan 2026
@eduska

@lucial123456 asi sa poradit aka by bola volna. Lebo boli mamicky s viacerymi detmi v Sosne, ale aj v Smreku, kocik nechali dole pri schodoch a bolo mi luto tych, co slapali az na druhe poschodie niekolkokrat denne, jedno dieta za ruku, druhe v naruci. Uf 😔

@eduska ďakujem. Minulý rok bol syn v Smreku s babkou a potom s manželom. Teraz som začala zvažovať,či by som nešla už aj ja s malou. Stále sa neviem rozhodnúť. Obedny spánok - nikam sa nedostaneme (zle spí v kocari) , skoro tma - žiadna poobedna prechádzka. V Lucivnej sme mali napríklad v izbe aj takú malú obývačku. To by bolo napríklad pri dvoch deťoch fajn,keď jedno musí cez deň spať..

alenka1986
10. jan 2026
@lucial123456

@lucial123456 bola som s 2,5 r dcerou v smreku a super 👍

Strana
z17