Kúpele kvôli častým chorobám

21. nov 2022

Myslite že kúpele pomáhajú pri častých chorobách dieťaťa ? Syn je v kuse chorý a rozmyslam že jedine čo sme nevyskúšali sú tie kúpele. Sestra mi radi, že jej deťom to veľmi pomohlo. Čo myslite ?

taktotedanie
21. nov 2022

Len ci budete mat na to narok/ ci vam to schvali a preplati poistovna
Jedine ze by ste sli potom ako samoplatcovia
Treba vyskusat vsetko

isis234
21. nov 2022

Popýtajte sa v zdravotnej poisťovni, oni poradia. . Kúpele pomáhajú takmer na všetko. Ak by ste mali byť samoplatcov ia, skúste 3 dni kúpele (víkend), niektoré dávajú i zľavu

viestta
21. nov 2022

Nevyliecia, nezaručia, že chorôb bude menej. Ale vzduch, procedúry vedia uľaviť a aj trosku naštartovať organizmus. My sme na kúpele nárok nemali ale každý rok na jesen kým bol škôlkar sa chodil "vysoplit a vykašľať" na týždeň do Tatier s babkou. Zakaždým sa vrátil zdravý a vydržalo mu to minimálne do Vianoc.

141117mmn
21. nov 2022

Urcite hej, aj mne pomohli...

vikusjk
21. nov 2022

Dcera mala velmi casto (kazdy mesiac) bronchialnu astmu. Chodili sme na plucne aj na alergologiu a kupele som si vyziadala od alergologicky, frflala, ze to by sme k nej mali chodit aspon rok, ale oponovala som jej, ze akoze o co ide, ked to moze dietatu len prospiet. Ze ak v tom vidi problem, budem si to pytat od plucnej. Tak nam nakoniec papiere vypisala a isli sme na tri tyzdne do Lucivnej. (Samozrejme, nie je povinnostou dr to vypisat). Dcere to velmi pomohlo a nasledne sme chodili do Tatier aj len na tri noci aspon trikrat do roka, pricom stale bola vonku. Vela veeeeeeeela takmer cely den na vzduchu. Potom v lete more a morsky vzduch, co tiez pomaha.
Nasa z toho asi vyrastla (klopem) ale vtedy sme videli zretelny pokrok po kupeloch, ze uz nebola tri tyzdne doma a tyzdne v skolke.

williamska1
21. nov 2022

ak bude mať nárok tak hej. veď skús sa na to opýtať pediatričky. vieš najviac záleží od toho, či ti ich odporučí ona sama alebo nie.