Kúpele na 5 dní
Ahojte, muž mi včera povedal, že mám nájsť nejaké kupele kde pôjdeme na 5 dni. Boli ste v poslednom čase niektorá a boli ste so všetkým spokojne? Prosím poradte 🙂 Dakujem
Bola som v kupeloch 3t a pobyt mi končil na začiatku 2.vlny,dobrovolne by som teraz nešla.Personál sa snaží dezinfikovať atď,,ale pri jedinom pozitívnom sa to rozšíri a rýchlo,pacienti sa miešajú,do bazena s rúškom nepôjdeš...bola som v Sklených Tepliciach a bolo super.
no co sa tyka kupelov, nemysli, ze sa teraz bude dat ist aj vzhladom na farebnost nasho Slovenska. skor si myslim, ze ako ked sa len vykupat na par hodin tak ok, ale z dlhodobeho hladiska asi nie.
Aphrodite v Rajeckých, dá sa aj teraz, boli sme cez víkend
Za mňa Brusno, plná penzia, neobmedzenú vstup do sauny a bazéna , tri procedúry denne a na dospelého dajakycj 270 euro
No a je jedno, že kde by to bolo? Lebo zrejme máte aj vy prehľad nejakých, ak ste už niekedy boli, že kde sa vám tak páčilo 🙂

Aphrodite v Rajeckých, boli sme tento rok viac krát, aj na jar keď bolo ešte všetko pozatvárané (keďže majú status kúpeľov, fungujú aj keď sú hotely zatvorené) a bolo úplne skvelo.