Kúpele Turčianske Teplice verzus Lúčky
Prosím o skúsenosti , odporúčanie pri chorobách pohybov. ústrojenstva.
Ďakujem
v luckach som nebola Turčianske sú úžasné
Lúčky až tak nepoznám. Ale na pohybové ústrojenstvo sú dobré Turčianske Teplice.
Ak nejdeš ako samoplatca,tak si pozri ,ktoré kupele spolupracuju s tvojou poisťovňou.Ale ja odporúčam Sklene Teplice kvúli zloženiu vody,teda ak sa tam ideš liečiť a nie kvôli spoločenským večerom,v tomto tam skapal pes.
Lúčky boli kedysi najmä na ženské problémy. Teraz sa už kúpele tak výrazne nešpecializujú, portfólio ich služieb je široké (vrátane chorôb z povolania), ale ja by som si vyberala podľa toho, ktoré kúpele majú dlhšiu tradíciu liečby daného ochorenia. V Lúčkach som bola a bolo tam naozaj veľmi dobre, ale pohybové ústrojenstvo by som si šla liečiť do Turčianskych Teplíc alebo do Piešťan. Ale ani Sklené Teplice nie sú zlá voľba (ale to so zdochnutým psom je pravda 😉). Moja babka sa za socializmu po autonehode liečila v Rajeckých Tepliciach (ale teraz je to tam už také "cirkusovitejšie")... Mama bola s iným problémom v Nimnici a boli tam aj pacientky s problémami s pohybovým aparátom. Pozrite aj aktuálne recenzie (ubytovanie, strava, procedúry) a podľa toho sa rozhodnite.
V Turčianskych Tepliciach super všetko krásne nové moderné. Strava dobra. A služby na urovni.
poznam Lucky aj Turcianky, ale na liecenie zlomenej ruky som si vybrala Dudince - maximalna spokojnost
@alickapusinka Kedy ste boli?
ja tam priamo bývam.

Lúčky super, Turčianske neviem..