icon

Kvapky MMS

lujzicka11
17. aug 2014

Ja viem že je to dosť intímná téma... trpím genitálnym herpesom veľmi sa zato hanbím.. začalo to tým že partner mal herpes na ústach a dáko sa mu zapáčilo ved viete kde ☹ no a kedže je to vírus môže sa prejaviť kedykolvek hlavne ked je oslabena imunita.. Nejde o to aby som vám tu vylievala srdce ale POMOHLA..1X som ho mala pred dvoma rokmi používala som herpesín a kadejake mastičky a spreje potom ako príšlo "uzdravenie" som začala preventívne brať MMS http://www.kvapkymms.sk/ po dobu 2 mesiacou! a 2 ROKY žiaden GH ani žiadne priznaky a kto má GH môže sa mu objavovať raz do mesiaca čiže 2 roky je slušná doba no len ako čas utekal zabudla som aj na MMS a dako mi imunitka sa oslabila a bum bác zas je tu! no a kto má skúsenosť s GH vie že to neskutočne páli a bolí... nemám čas zájsť ku Gynekologový preto si vravím že však mám MMS začalo som ho užívať a robiť si obklady + kúpele a poviem vám že BOLESŤ zmizla a vidím zlepšenie trpím aj psoriazou a nemám ju aj flaky z tvare zmizli takže poviem vám že MMS máááá niečo do seba 🙂 preto ak má niekto závažný problem odporúčam MMS

ivetaszilvasyova
24. jan 2017

.