Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
ahojte. Má niektorá z vás skúsenosti, žeby MMS pomohlo na ADENOKARCINOM KRČKA MATERNICE ? Stupeň 1B-2A.
Lekári odporučajú vybrať maternicu.
Ďakujem za rýchlu odpoveď.
@melinda1312
ahoj,@melinda1312 ,mohla by si,prosím upresniť o akú hrčku išlo v prsníku,ktorá ti zmizla?Tiež mám podobný problém,som z toho trochu vystrašená,tiež som začala užívať mms aj mms 2.Ďakujem.
citujem z netu"Paní Bláhová důrazně varuje před samoléčbou vážnějších chronických nemocí, zvláště v silnějším stádiu těchto nemocí. Především jde o roztroušenou sklerózu, alzhaimer, parkinson, epilepsie, autismus, silné chronické astma a podobné."
Pani Bláhová je kto? tá doktorka ktorá má aj na you tube rozne prednášky?
@nikita29 ahoj dlho si sa neozvala, tak som len zvedavá, čo nové u vás...ak chceš daj vedieť..
@awalancha3 Myslíš teraz MMS, alebo farma-priemysel ako celok?
@janka2273
@gabuchah
Ahojte prave som si objednala na skchem chloritan sodny, Hcl 4percentnu a knihu 2013
Citam aj Vas aj ine stranky a som z toho jelen ako to mam aktivovat , lebo vsade kto to vysvetluju pisu inu koncentraciu hcl.
Teda ak mam HCL 4percentnu, kolko mam dat kvapiek na 1 kvapku chloritanu? ako dlho mam nechat reagovat?
dopredu vam pekne dakujem za nejake informacie a skusenosti
@scandya Ahoj 🙂 inú koncentráciu HCL??? 4% a dosť..
Klasicky na 1 kv Chloritanu a 1 kv HCL--nechať aktivovať 20 sekúnd,zriediž cca 1,5dcl vodou a vypiť a hotovo,ale myslím,že to určite bolo aj v tej novej hnihe,len na ňu treba čas a prečítať úplne celú,inak je z toho v hlávke hokej 😝 ..klasický protokol je 3 kvapky po 8 hodín denne=Protokol 1000,ak si niečo liečiš 🙂 Ja si dávam len večer 6kvapiek ako preventívku,niekedy po hodine dalších 6=Klárin protokol 😝 Ak by niečo,napíš kľudne 🙂 🙂 🙂
@scandya Odporúčam prečítať si celú poslednú knihu a nepočúvať info zo všetkým strán 😝 logiku to má,ked si prečítaš podstatu fungovania a pokiaľ to aj funguje,nie je čo riešiť 🙂 Obavy nemajú byť prečo,nepiješ Savo ,ani inú chemikáliu,ktorá je schopná ublížiť,pri najhoršom to len nepomôže 😝 Ja sa teším na chrípky a iné neduhy jesene a zimy a uvidím reakciu na užívanie..najlepšie je to fakt skúšať na sebe a vidieť výsledky..Pri závažných ochoreniach ,ktoré sú už v pokročilom štádiu,je výsledok podľa mňa nepredvídateľný..záleží to od každého jedinca,ako sa mu podarí si "upratať" v tele..niekedy je žiaľ telo už asi tak moc vyčerpané,že to nezaberie,alebo zaberie až po dlhej dobe užívania a ľudia sú sklamaní ☹ preto je podľa mňa dobré,brať to i ako prevenciu,ale to je samozrejme môj osobný názor 🙂
@janka2273 :D
ok prislo mi to, idem na to
zacnem si dnes po 1h vyzdy davat len 1kv aktivovanu.
takze ake mam problemy este pred zacatim kury MMS? nehorazne bolesti hlavy, beriem lieky na depresiu odkedy som si sama ozivovala moju dcerku ked mala len 7tyzdnov. Som stale unavena, mam nadvahu , v tehotnosti som pribrala 33kg. a nejde mi to nijako dole. Strasne zabudam veci....ale naozaj katastrofalne a stale sa mi to zhorsuje. Mam nieco s oblickami, tazko sa mi cika, bola ma krize uz vyse 15 rokov.... do nedavna som si myslela ze je to z chrbtice a 2mesiace dozadu mi zistili silny zapal obliciek, od kedy som mala antibiotika je to ovela lepsie. trpnu mi ruky skoro kazde rano a bolia ma niekedy klby.
Toto bola moja diagnoza urcena mnou :D Som inac zdravy clovek, no chcem to vyskusat kvoli mojej mamke , ta ma toho strasne vela, popisem neskor!
idem spravit 1kvapku, drzte mi palecky :D
@janka2273
tie 2kvapky sa mi skoro ledva zmiesali, malinko toho bolo :D nahanala som ich v pohari, trocha to zozltlo. potom som asi za 20s naliala do toho vodu a vypila.
takto mam teraz robit kazdu hodinu 8 hodin v kuse ano?
co mozem pouzit ak mi nahodou pride zle a budem vracat a hnackovat?
Dakujem
davam si tretiu davku. prvu som dala 1kv, druhu som dala 2kv a teraz tretiu radsej 1kv, ostanem len na tej 1kv, radsej 🙂
zatial ok
@scandya Ostaň teda nejaký deň-dva na jednej kvapke ale zle Ti nepríde..to bývalo ľudom,ked to aktivovali s tou kys.citronovou..môžeš si to aj do fľaše zarobiť na celých 8 hodín a máš pokoj 😝 ak to piješ z nejakého menšieho pohárika,zmeraj si jeho objem a vyrátaj si to na tých 8 dávok napr. po tej jednej kvapke..Čiže ak by si mala pohárik napr. 1dcl a chceš si dávať len po jednej kvapke,tak si aktivuj 8kvapiek a po tých cca 20 sekundách to zalej 8dcl vody a máš 8 dávok 🙂
Ja si riedim tak cca s 1.2 dcl vody...Samozrejme vždy pred naliatím dávky do pohárika z flaše,terba obsah troška pretriasť,aby sa plyn vo flaške spojil znova s vodou.-)Ale dopracuj sa čím skôr na tie 3 kvapky v jednej dávke a snaž sa pravidelne tých 8 hodín to užívať..neužívať vitamín C!! Až cca 2 hodiny po poslednej dávke..nič sa Ti nestane,ale MMS by neúčinkovalo..Máš tých problémikov dosť,ale nie je to nič,čo by sa nedalo zvládnuť 🙂 Len nečakaj zázraky po týždni..nejaké mesiace to možno potrvá..tak daj potom info,ako sa darí 🙂 😝 Držím palce aj mamine! 🙂
@janka2273
uz mame 6tu davku za sebou, teda maminka 3tiu. Ja od toho nic necakam, aspon keby ta strasna unava presla.
Ja to testujem kvoli mamke, ale uz sa na to dala aj ona.
Mam za sebou aj kupel. 19kv s kys. citronovou- to som si doma vyrobila s kyselky :D Vola ostala dost taka ako prachova. Nekupala som sa ani nepamatam, lebo mame sprchovy kut. No aspon som vyskusala vanu v novom dome po 3 rokoch cha cha.
Knihu zatial necitam, lebo ako dnes prisla postou nemala som ani cas, a hlavne pri mojej dcerke :D
este som sa chcela opytat, preco by som sa mala dostat na 3kv? to musim alebo je to jeden z protokolov?
Mamka ma toho strasne vela, tak musime prestudovat knihu.
@scandya Ked sa aktivovalo s kys.citr.,tak sa začínalo od jednej kvapky práve preto,že ľudom bývalo od toho zle,vracali,či mali hnačky atd..ale odkedy sa aktivuje s HCL,tak nevoľnosti nie sú a tie 3 kvapky,to je Protokol 1000"--teda ten základný,ked sa užívajú 3 kvapky po 8 hodín denne..potom je Protokol 2000 a vyššie...Ten 1000 je na všetky základné a jednoduchšie choroby,2000 a vyššie je už na ťažšie až smrteľné ochorenia..V knihe je dobre napísaný Obsah" na začiatku,takže vieš hned,kam narýchlo nakuknúť,ked potrebuješ vysvetlenie,ale fakt odporúčam čítať od začiatku a celé 🙂 🙂 🙂 Ja som nečítala celé roky a ked som toto začala,čítala som až do konca 😝
Podstata užívania MMS nie je ani tak vo vysokom počte kvapiek užiť naraz,ale skôr je potrebné,aby MMS bolo v tele čo najdlhšie počas dňa..3 kvapky je taká základná dávka 🙂 a užívať teda tých 8 hodín..ak Ti to časom začne "liezť krkom"dávaj si len večer 6kvapiek,ak nie si teda nejak závažnejšie chorá..ale podľa toho,čo si písala,by som Ti odporučila užívať tento protokol 1000 aspon 3 týždne 🙂
@janka2273 ahoj Janka, maminke je zle, dala som jej 3 a pol aktivovanej kvapky a lezi, je jej na vracanie a brni jej telo. hned si merala cukrovku lebo je na inzuline a z nej to nema, ako jej mozem pomoct? viem ze vitaminom C ale mame doma len Komplex kde su vitaminy od A po Z , ine nie. mam jej to dat?
Kvalitný CDS koncentrát i MMS kvapky v dobrej cene sú aj na stránke http://oxiclub.webnode.sk/. Nájdete na nej aj ďaľšie užitočné info a môžete tam vložiť aj Váš dotaz. Odpoveď dostanete od niekoho, kto sa pomocou týchto prípravkov dostal z vážneho ochorenia zvaného “Bechterevova choroba”, kde bola už nasadená aj biologická liečba. Takže info “z prvej ruky”, ako sa povie…
tak sa hlasim,
mamke rano uz nic nebolo, som prekvapena ako sa rano chovala, bola taka prijemna :D
budem jej davat radsej len po 2kv, ja ostanem na 3ch
@scandya Berie sa to každú hodinu 8 hodín denne--MS úspešne lieči aj cukrovku,je to reakcia tela na liečbu predpokladám...Ak jej je predsa z toho zle,vráť sa teda na jednu kvapku 8 hodín denne..žiadny vitamín jej nemusíš na deaktiváciu MMS dávať,pretože kvapky prestanú v tele účinkovať cca po hodine a pol-teda každá dávka účinkuje v tele len takúto krátku dobu..ak jej ani jedna kvapka po 8 hod. denne nebude vyhovovať a bude jej po pár dávkach rovnako stále zle,skús dávať každú druhú hodinu-teda nedostane za deň 8 dávok,ale len 4--Skúste si nájsť dávkovanie,ktoré bude prijateľné pre maminu-podstata MMS je,že čo najdlhšiu dobu počas dňa aby účinkovali kvapky v tele,čiže čo najviac hodín! Odporúčam teda vrátiť sa predsa len na 1 kvapku po tých 8 hodín a vyskúšať..Je pravda,že chorí ľudia môžu mať pri užívaní väčšie problémy,ako ľudia,ktorí si liečia len nejaký menší neduch a nie chronické ochorenia.daj potom vedieť-držím palce 🙂
@scandya Ahoj.-)sme sa tu teda stretli 😝
Ako som písala,tie kvapky účinkujú len cca 1 a 1/2 hodiny,preto jej ráno nič nebolo,lebo prestali byť účinné...začni tou 1 kvapkou a po 2-3 dňoch prejdi na 2..nech si telo na liečbu zvykne 🙂 Možno sa dostanete na tie 3 kvapky a skúste teda vydržať aspoň 3 týždne a užívať pravidelne 🙂

@nanyka tvoj problem opisuje ing. Blahova na youtube.myslim ze je to presne tvoj pripad