icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

peter565656
28. jan 2014

dakujem za rady zatial 😉

zihy
28. jan 2014

Chcela by som sa spýtať, či MMS ničí aj myomy, má s tým niekto nejaké skúsenosti, ďakujem za radu

adnil1927
29. jan 2014

@zihy Keď zničí nádor, tak si myslím, že aj myóm zničí, ale tu sa môže š opýtať, ten pán to aj vyrába a aj ti poradí: www.mms1.wbl.sk

adnil1927
31. jan 2014

Ahojte, neviete o niekom, kto sa vyliecil pomocou MMS zo sklerozy multiplex?

adnil1927
2. feb 2014

Ahojte, prosim Vas mozem si urobit kupel v MMS s aktivatorom kyselinou chlorovodikovou?

zihy
4. feb 2014

@zihy ďakujem

zihy
4. feb 2014

@adnil1927

Ďakujem

adnil1927
4. feb 2014

@zihy Ahoj, tak ako poradil ti ten pan?Snad ano 🙂

helena56800
5. feb 2014

@adnil1927 do kúpela ako aktivator sa používa kys. citronova.

daneso
5. feb 2014

Poradi niekto kde zozeniem CDS2? 🙂

zuzana914
6. feb 2014

@janka2273 dakujem krasne za rady, MMS uz mam len neviem to davkovanie je to 1 :1 cize 5 kvapiek + 5?🙂 kokosovy olej papam 2 lizicky denne a aj to cecko. este raz dakujem a dam vediet ci to pomaha 🙂

janka2273
Autor odpoveď zmazal
janka2273
7. feb 2014

@daneso Tuto sa mrkni.. vidím tam prakticky všetko 😉

http://oxiclub.webnode.sk/chlordioxid-solution/

Je tam MMS s HCL...DMSO..CDS... 🙂

janka2273
7. feb 2014

@adnil1927 Teoreticky môžeš,ale musíš dávať veľký pozor,aby sa Ti to nedostalo do očí!!!

daneso
7. feb 2014

@janka2273 dakujem😊

janka2273
Autor odpoveď zmazal
janka2273
Autor odpoveď zmazal
cate
7. feb 2014

@janka2273 ahoj Janka,

prosim Ta nevies mi poradit? Uz asi 3 tyzden beriem MMS uz som na 3kv po 8 hodin. Davky som zvysovala pomaly a vsetko bolo ok. Ziadne zazivacie problemy len obcas jemna kyselina. Teraz ako som na 3kv. ma niekedy prezenie. Nie je to nic vazne, ziadne krce ani bolesti. Len ma prezenie. Vacsinou ked koncim v ten den s davkovanim cize po 6, 7 hodine davkovania. Nie je to ale pravidelne kazdy den. Myslis, ze by som mala davkovanie znizit opat na 2 kvapky? 🙂 Dakujem

janka2273
7. feb 2014

@cate Ahoj.-) a čím aktivuješ chloritan??ak s kyselinou citronovou,tak sa žiaľ nečuduj ☹ treba to rýchle nahradiť kyselinou chlorovodíkovou =HCL 4% roztokom 😉 pokiaľ ju nechceš zháňať,musíš sa vrátiť na 2 kvapky,alebo na 1..čo je škoda,lebo je to dosť málo,,,s HCL začínaš hned na 3 kvapkách,ktoré ani vo vode neucítiš a žiadne problémy to nerobí 🙂 Aj tu majú HCL4%

http://oxiclub.webnode.sk/mms-kvapky/

A hlavne:::mali by sa jesť ľahšie jedlá..také zemiačky samotné..ryža..dusené mäsko nejaké čisté..zelenina atd 😉

peter565656
7. feb 2014

@janka2273 ahoj...dakujem,,,, uz som to zacal od dnes uzivat a aktivujem to s HCL 4% a zatial ziadny problem...ani chut to nema...uplna pohoda.... vdaka za informacie zatiaL.....neskor sa ozvem 😉

janka2273
Autor odpoveď zmazal
peter565656
7. feb 2014

dakujem...no kupele netreba lebo na povrchu- koza atd som uplne cisty...v tomto to mam jednoduchsie ze mne sa ten ge.herpes prejavil vo vnutri na moc. cestach, takze volim len oralne uzivanie...navyse som zacal vonku behavat, som mlady sportovec tak to vidim pozitivne...uz teraz sa citim lepsie, ide len o to ze ten herpes nie je (oficialne) vyliecitelny- stale ostava v tele cely zivot...len ked ma clovek dobru imunitu, tak sa neprejavy aj roky...aa s MMS je nadej ze sa to vraj da uplne dostat von z tela...len to chce dlhsie uzivanie a trpezlivost ..... 😎

peter565656
7. feb 2014

@janka2273 dakujem...no kupele netreba lebo na povrchu- koza atd som uplne cisty...v tomto to mam jednoduchsie ze mne sa ten ge.herpes prejavil vo vnutri na moc. cestach, takze volim len oralne uzivanie...navyse som zacal vonku behavat, som mlady sportovec tak to vidim pozitivne...uz teraz sa citim lepsie, ide len o to ze ten herpes nie je (oficialne) vyliecitelny- stale ostava v tele cely zivot...len ked ma clovek dobru imunitu, tak sa neprejavi aj roky a prakticky nema ziadny promlem, no v tele ten virus stale spi...aa s MMS je nadej ze sa to vraj da uplne dostat von z tela...len to chce dlhsie uzivanie a trpezlivost ..... 😎

7katka
7. feb 2014

@janka2273 ahoj opat,chcela bz som sa spytat, ci aj atop. ekzem sa u dietata da tym vyliecit a akou dávkou?

cate
7. feb 2014

@janka2273 ved prave, ze ja od zaciatku aktivujem iba s HCL.S kys.citronovou som to este ani neskusala.A preto mi je divne,ze to nebyva vzdy ale iba obcas.Ale mozno to bude tou stravou.Skusim to este odsledovat.Este som myslela,ze som tak zabordelovana.

janka2273
8. feb 2014

@peter565656 Kúpele nie sú len o tom,že sa Ti niečo prelieči na povrchu tela 😉 cez pokožku sa Ti to dostáva dovnútra organizmu 🙂 😝
MMS sa považuje za "supernabíjač" imunitného systému,tak pevne verím,že Ti to pomôže..tak pekne to papaj a potom daj info..držím palce 🙂 🙂 🙂

janka2273
8. feb 2014

@cate ..Fíha..tak to si asi prvá,komu je pri tak málo kvapkách /dávka zle 😒 ☹ Je možné,že máš toho v tele viac a proste je to reakcia na to čistenie organizmu..Mne prišlo z toho len raz zle..asi som si to dala skôr do teplej vody ako do studenej a klasicky ma z toho naplo..dala som si pauzu a pohoda..ale to som užívala preventívne cca 3 mesiace(samozrejme nie 8 hodín denne,lebo som lenivá 😝 )
Určite nie ráno nalačno..a cez deň máš niečo v žalúdku skoro vždy,takže pohoda..no a obed a večera,tak tam asi vieš,že bud pol hodku predjedlom,alebo po jedle..vynechala by som počas užívania citrusy,nejaké moc korenené jedlá a celkovo náročné na trávenie..skús jednoduché polievky,ryžu,rizoto,varené zemiaky,nejaké cestoviny s ľahšou omáčkou atd. 🙂 🙂 🙂

janka2273
8. feb 2014

@7katka Ahojky 🙂 na ekzémy sa všeobecne odporúča protokol 1000= 3 kvapky/8 hodín denne mesiac a viac a spray% 10 kvapiek aktivovaných zriediť s 30ml vody a postrekovať/potierať..ako staré dieťa to je?

janka2273
8. feb 2014

@cate Inak,pokiaľ Ti nie je zle a máš len občas také drobné nežiadúce účinky,neznižovala by som dávku..ja som s HCL hned bola na 3 kvapkách-tam sa ani na 1 nezačína 🙂 😉 Takže skús sa držať toho,čo som Ti napísala v správe vyššie a bude to O.K. A ak by bolo zle,dávaj len 2 kvapky,alebo si daj skôr deň-dva pauzu a potom v pohode pokračuj 🙂

7katka
8. feb 2014

@janka2273 dakujem, 6 rokov