icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

janka2273
Autor odpoveď zmazal
helena56800
8. feb 2014

@7katka s postrekom opatrne odskúšaj , možno by bolo vhodne najpr na jednom mieste. Ja som to aplikovala dcére a po druhom postreku ju to strášne palilo, takže sme hned sprchovali .... Inač velmi jej viditelne pomáhal kúpeľ s aktivivanými kvapkami....

peter565656
9. feb 2014

@janka2273 este sa chcem poradit, tie kupele sa ako maju davkovat? pomer chloritanu sodného s HCL, + k tomu pomer vody... dakujem

janka2273
10. feb 2014

@peter565656 Normálne si aktivuj 30 kvapiek (1:1) a zried v hocijakom pohári s vodou a vlej do napustenej vane..inak odporúča sa pred tým aj vanu umyť s takto aktivovanými a zriedenými kvapkami 🙂 😉 Tam stačí 10 kvapiek na cca 2-3dcl vody a namáčaj si s tým čistú špongiu a prebehni vaňu..

adnil1927
10. feb 2014

@cate Ahoj, ja som doteraz uzivala CDS, ale minulo sa, tak som zacala s mms a kyselinou chlorovodikovou a ked som prisla na dve kvapky, tak na druhy den ma prehanalo cely den, nemala som ziadne bolesti, len prehanky, dnes je to zatial ok, ale zatial nenavysujem na tri kvapky.

adnil1927
10. feb 2014

@janka2273 Ahoj Janka, no ja som mala ten isty problem, na dvoch kvapkach ma cely den prehanalo, vecer som si spravila kupel a dnes je to zatial ok, radsej ostanem chvilku na dvoch kvapkach, ved aj do roboty chodim, a to si neviem predstavit tam lietat na wc 😀 mame aj zapper, ale asi mam toho v tele velmi vela, chce to asi cas.

organicshop
Odpoveď bola odstránená
zuzana914
10. feb 2014

@janka2273
Tak olej papam uplne sam, a chuti mi 🙂 urcite dam vediet vysledky, verim ze mi to pomoze 🙂
Dakujem velmi pekne 🙂

janka2273
10. feb 2014

@adnil1927 Kočky,normálne som prekvapená,že vás po tom peháňa 😲 😒 Ja som brala aj 6 kv a pohoda..ale aspoň vám tí beťári z tela skôr zmiznú 😝 😝 😝 veľa zdravíčka 🙂 😉

daneso
10. feb 2014

@janka2273 ha ja som prisla na 5 kvapiek a koniec som pchala do seba c- vitamin na neutralizaciu...... Som sa nesal posadit zo zachoda aj na grcanie bolo sem tam .... Ja som si co to studovala ono sice kyselina citronova vadi na zaludok ale asi to mozno lespie niekoho precisti 😀 Jeden pisal ze riedil tiez s HCL a neodchadzala mu angina a dal kyselinu citronovu a preslo mu to hned. Kolko ludi tolko chuti. A pozor to som bola po riadnom detoxe a ma prehnalo.

zihy
11. feb 2014

@adnil1927

áno poradil, ďakujem

mimla
11. feb 2014

Nečítala som diskusiu, píšem vlastnú skúsenosť. Ja som to brala ako tabletky. Krátkodobo, proti únave a z toho vznikajúcej depresii. Nespala som tedy viac dva roky viac ako dve hodiny v kuse - ach tie "spavé" deti. Bola som príšerne unavená. Nabúravala som od únavy zárubne a nábytok a padala som zo schodov. Všetko na hneď na hnevalo a na všetkých okolo seba som kričala. Skúšala som čokoľvek, len aby mi nepreskočilo a keď čaje ani iná burina nezabrali skúsila som MMS. Pomohlo mi to a keď som sa cítila lepšie prestala som to brať. Problémy sa nevrátili. Ale možno mi to len tým bielidlom vybielilo mozog a teraz je mi všetko jedno.

janka2273
11. feb 2014

@mimla 😝 😝 😝 tá posledná veta ma pobavila 🙂 🙂 🙂 podstatné je,že pomohlo a netreba zisťovať ako a čo 😉

mimla
11. feb 2014

@janka2273 Každopádne by to vysvetľovalo moje študijné "úspechy". Aspoň že to mám na čo zvaliť.

janka2273
11. feb 2014

@mimla hehehe..sa rehocem 😝 😝 😝 ale tak hlavne,že sme zdraví,čo tam po úspechoch 🙂 🙂 🙂

ketrinjoes9
13. feb 2014

a@lenocka80 ahoj ,mozem sa spytat kolko stali?dakujem

ketrinjoes9
13. feb 2014

@janka2273 Ahoj,mohla by ste mi poradit,mam chlapca autistu a bolo mi poradene vyskusat MMS....videla som aj video o takom chlapcovi ,ktoremu to pomohlo....ale po tom co som si tu dnes precitala sa bojim....maly ma 6rokov..dakujemADA

ketrinjoes9
13. feb 2014

@adnil1927 ahoj chcela by som poprosit radu,mam 6rocneho chlapca autistu a bolo mi povedane aby sme skusili mms....ale po tom co tu citam mam strach....pred tym mal aj epilepsiu,ktora je zatial zazehnana a bojim sa aby sa mu nevratila ....dakujem pekne ADA

adnil1927
13. feb 2014

@ketrinjoes9 Ahoj, odporucam ti tuto stranku, ten pan to vyraba aj predava a aj ti viac poradi: http://www.mms1.wbl.sk/ inak by bolo najlepsie keby si si kupila knihu od J.Humbla, tam je to vsetko presne napisane, dokonca v tej novej je aj o autistickych detoch, naozaj odporucam!Prajem skore uzdravenie 🙂

janka2273
13. feb 2014

@ketrinjoes9 Ahoj 🙂 pomocou MMS sa už vyliečilo veľa detí s autizmom,alebo ak sa nedoliečili úplne,tak sa im hodne zlepšil zdravotný stav!
Autizmus je rovnako ako rakovina biznis ☹ Mnoho lekárov bude nekonečno tvrdiť,že je nevyliečiteľný,pretože by prišli o zisky..No mnoho detí sa z neho už úplne dostalo a podstatné je,že autizmus nie je vrodený!
Lekárka Kerri Rivera sa zaoberá liečbou autizmu(osobne sa pozná s Jimom Humblom,ktorý "vynašiel" MMS--jej syn Patrik dostal autizmus po jednom z očkovaní a zrazu bol z neho autista..
Autizmu sa dá predchádzať,liečiť ho a vyliečiť sa z neho..Vo veľkej miere súvisí s vírusmi,kvasinkami,baktériami,zápalmi,alergiami a imunitou..a to všetko sa dá liečiť práve kvapkami MMS..
Tu je Kerri na svojej titulke s Jimom Humblom na FB:
https://www.facebook.com/kerri.derivera
Tu je jej web--mali by tam byť aj postupy dávkovania pred deti::
http://www.mmsautism.org/
A tu je najnovšia kniha od J.Humbla,kde je o nej a mnohom inom veľa popísaného::
http://www.martinus.sk/?uItem=151533
Kerri mala v roku 2013 vydať knihu o liečbe autizmu..jej syn začal mať výsledky už po týždni..začal na ňu reagovať,žiadal si veci,mal proste svoje priania atd .-)
Odporúčam minimálne naštudovať tú jej webovú stránku,celé to preštudovať,dať si preložiť..a veriť!!! 🙂 🙂 🙂

Základom celej liečby je ale prísna diéta!! Niektorým deťom už len to významne pomôže! Hlavne obmedziť lepok,kasein a cukor...Mala by byť nasadená špeciálna karbohydrátová strava...
Kerri od 2010 do 2012 úplne vyliečila cca 90 detí a to z ochorenia,ktoré sa považuje za neliečiteľné!

Obávať sa týchto kvapiek nemusíte 😉 Tí,čo tu píšu bludy,bud sú len táraji,alebo okolo chémie ani nepáchli 😉
aktiváciou dvoch zložiek získate zabíjača patogénov,ktorý je prirodzený našemu telu--teda žiadne Savo 😉
Kerri odporúča užívanie aspon 8 hodín denne v maličkých dávkach..určite by som aktivovala s HCL4%-teda s kyselinou chlorovodíkovou(lepšie sa znáša na žalúdok a chutí normálne)
Treba si zakúpiť chloritan sodný+ HCL 4% roztok::
http://oxiclub.webnode.sk/mms-kvapky/
Tu na linku vyššie je dobrá cena prípravkov i pošty 🙂 Je to vo fľaštičkách s kvapátkom..pri malom dieťati sú dobré výsledky,ak sa začína s maličkými dávkami=cca 1/2 alebo 1/4 kvapky na dávku/ 8 hodín denne..vynechať džúsy,antioxidanty a všetko podobné,čo by mohlo MMS deaktivovať...Pokiaľ nepomôže,určite neublíži!MMS užívajú aj tehotné ženy a novorodenci,takže kľud 🙂 🙂 verím,že pomôže a ak by nevyliečilo úplne(treba veriť!!),tak určite zmení stav..prechodné zhoršenie netreba brať negatívne=telo sa bude zbavovať toxínov a čistiť sa !!
Držím palce a naozaj si verte!! Môžete Kerri Rivera aj mail napísať,ale na tej web stránke tuším ponúka CD s postupom atd a je vo všetkých jazykoch,tak naštudujte a riešte to,nech je malý čím skôr zdravý 🙂 🙂 🙂 Držím palce 🙂 🙂 🙂

janka2273
13. feb 2014

@ketrinjoes9 Inak pozrela som foto..malý vyzerá veľmi dobre a veselo 🙂 verím,že to prekonáte ľavou-zadnou 🙂 🙂 🙂 Prajem Vám to 🙂 🙂 🙂

ketrinjoes9
14. feb 2014

@janka2273 Uf dakujem za vase povzbudenie,ale aj tak sa bojim....hlavne co sa tyka diety...maly je papkos a hlavne ma rad sladke a mlieko....to by bol problem....a bojim sa ,ze by som mu zle namiesala to mnozstvo ja a chemia nula bodov 🙂 ....ale dala ste mi velkeho chrobaka....Nas Alex je na fotkach taky zasneny to je vidiet ,ze mu nieco je....je to ten mensi...on zase je trosku iny ako co poznnam autistov....vsetko rozumie co od neho chceme aj prinesie ked nieco mu povieme,zacal sa normalne hrat s hrackami,len ma tie svoje amoky a robieva stale zle....asi nieje taky tazky autista...

ketrinjoes9
14. feb 2014

@adnil1927 Dakujem pekne pozriem to..ADA

janka2273
Autor odpoveď zmazal
ketrinjoes9
14. feb 2014

@janka2273 Ste zlata,dakujem vam....no skusala som dietu ked som mu chcela davat chlorelu .ale neuspela som u neho a ani chlorelu nechcel🙂....jedna mamina mi poslala toto ak mozte kuknite si to prosim ten pan ze vraj to aj namiesa a poradi...som mu pisala tak cakam co odpovie....nepoznate tu stranku??www.mms1wbl.sk zatial dakujem ADA

adnil1927
14. feb 2014

@ketrinjoes9 Nemáš za čo, prajem veľa zdravia malému a šťastia, ako napísala Janka, nič nie je krajšie ako mať zdravé dieťa.Určite na tvojom mieste by som do toho išla, nič tým nepokazíš, akurát tak pomôžeš 🙂 tak ešte raz veľa šťastia a potom sa ozvi, ako postupujete.

ketrinjoes9
14. feb 2014

@adnil1927 Dakujem ale mam kamosku ona vlastne ucila maleho v skolke a jej otec to berie aj s maminou a su spokojny,ale povedal,ze ked sa jedna o autistu by bolo dobre to prekonzultovat s tym čechom z toho videa co mi poslala ze i da na neho kontakt aj na stranku kde to oni objednavaju,ze tu co ste mi poslala vy,nepozna a uz je vela spekulantov co pridavaju do toho hoc co...tak pockam ked oni to maju overene a jej tatino je ak fachman do chemie....

ketrinjoes9
14. feb 2014

@ketrinjoes9
@janka2273 prave pozeram video od Humbla a citala som ,ze je aj CDS,? TO ZE JE LEPSIE?

ketrinjoes9
14. feb 2014

@janka2273 no video som dopozerala a zakladatel CDS,TVRDI,ZE pri nom sa clovek ked prezenie davku ani nepovracia ani nepokadi,ze v tom je lepsi....tak neviem,ale vyskusam to muz ma dlho problemy bolest ruky tak skusime na nom 🙂

janka2273
14. feb 2014

@ketrinjoes9 Bolo by asi vhodné si prečítať tú poslednú knihu,lebo takto v tom máte hokej 😉 To video už nie je najnovšie 😉 a mnohé sa odvtedy zmenilo..ja mám odpozerané mnohé videá 🙂
Ten pán Vám nemá čo zamiešať..on Vám len odleje do malých fľaštičiek chloritan a zvlášť kyselinu chlorovodíkovú a vy si to musíte doma sama dávkovať=teda nakvapkať-aktivovať -zriediť vodou 😉
CDS je prakticky to isté..len ked sa ešte MMs "zarábalo" s kyselinou citronovou a nie ako teraz s kyselinou chlorovodíkovou(HCL) ,tak to robilo problémy na žalúdok atd...Tak sa začalo vtedy vyrábať CDS= aktivoval sa väčší objem chloritanu a kyseliny citronovej+uzavrelo sa to vo fľaške ,ktorá mala hadičku v uzávery a cez tú hadičku vlastne prechádzal oxidchloričitý do inej nádoby s čistou vodou--Takto sa získala vlastne tekutina obohatená o plyn,ktorý vzniká aktiváciou..Bolo to omnoho lepšie znášané na žalúdok ako pôvodné MMS,ktoré sa robilo s kys. citronovou..Dnes už ale aktivácia s kyselinou chlorovodíkovou nespôsobuje žalúdočné a podobné problémy!
Užívanie CDS nie je zas až také úplne jednoduché..ked si z tejto tekutiny obohatenej oxidom nalejete do pohárika,musíte si špeciálnymi pásikmi zmerať koncentráciu akú to má..nedá sa to užívať len tak hala-bala 🙂 😉 Ja osobne kupujem od liečiteľa a dávala som kontakt na neho mnohým maminám odtiaľto...Dala som Vám aj jeden link na predajcu s dobrou cenou..ostatné stránky to fest predražujú 😒