icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

janka2273
14. feb 2014

@ketrinjoes9 Inak ja mám z originál videí túto stránku ako oficiálnu stránku Jima Humbla..je to dobrá stránka,hlavne taká informačná a vysvetľujúca!! Tak ak nechcete čítať knihu,táto stránka Vám mnohé objasní..V ľavej lište si poklikajte od vrchu až po spodok a hned budete mať v tom jasno 🙂 Ale netreba zabúdať,že odvtedy,ako robili túto stránku sa aj mnohé zmenilo k lepšiemu..Takže odporúčam určite zakúpiť chloritan + HCL 4% 🙂

http://www.czmms.info/

Mali by to byť jediné stránky autorizované samotným vynálezcom MMS 🙂 Máte tam aj nejaké videá a aj postup ,ako vyrábať CDS..ale to nechajte radšej na odborníkov 😉

katkaaka
17. feb 2014

Tuto knihu si pred uzivanim treba precitat a stotoznit sa s tym. MMS je urcite lepsia volba nez farmaka, ktore nemaju za ulohu vyliecit. To by predsa nebol ziadny kseft. Mms je lacne v porovnani s farmakami. A urcite to nie je savo. A to, ze sa pri uzivani dostavi hnacka, je len dokaz toho, ze sa telo cisti. Patogeny musia ist z tela von. Podla mna pacient pri chemoterapii trpi ovela viac. Vsetko je v knihe.
@pakesko

adnil1927
18. feb 2014

No ja som si zvýšila kvapky na 3 a to bola katastrofa, vracala som prehanalo ma tri dni!Radsej prejdem na CDS, lebo mms nezvladam.Inak myslíte, že sa dostanu paraziti z mozgu preč pomocou MMS/CDS?

maria43
18. feb 2014

@janka2273 ahoj, prosim ta, kde by som mohla zakupit CDS? nechce sa mi to doma robit a ani by som ta asi nevedela 😉 dakujem

janka2273
18. feb 2014

@maria43 Tu máš momentálne asi najčistejšie CDS 😉 majú to aj v kvapkách...poklikaj si.. 🙂

http://oxiclub.webnode.sk/products/cds2/

maria43
18. feb 2014

@janka2273

dakujem 🙂

mirulka147
19. feb 2014

@janka2273 dobrý deň môžte mi poradiť objednala som manželovi mms chloritan+HCL4% ale nemá čas si to dávkovať kazdu hodinu v robote a domov chodí večer môžem mu to nadavkovat do fľašky s vodou 8krat 3 kvapky aby to popíjal kazdu hodinu

janka2273
19. feb 2014

@mirulka147 Presne ako píšete,môžete 🙂 😉

Na tých 8 dávok na deň si aktivujte 8x3 kvapiek= čiže aktivujte 24 kvapiek( klasická aktivácia 20 sekúnd),zriedite si to v pohári a dolejte to v litrovej fľaši ešte vodou..teda získate 1L zarobeného MMS už pripraveného na pitie 🙂 Na tých 8 dávok to potom vychádza 1,25 ml na jednu dávku..Najlepšie bude,ak si doma nájdete nejaký malý pohárik,do ktorého sa takéto množstvo vojde,alebo aj iný,kde si proste spravíte risku,pokiaľ máte naliať 1,25dcl 😉
A potom už len stačí si pred každou dávkou jemne premiešať obsah fľaše( aby sa plyn,ktorý vystúpil vo fľaši nad tekutinu s ňou opäť premiešal) a naliať si + vypiť=HOTOVO 🙂 🙂 🙂 A nezabúdajte,že ráno nie na lačno--a v priebehu dňa pol hodinu pred,alebo po jedle..+ neužívať citrusy a céčko..mala by byť aj ľahšia strava počas liečby,ale to už nechám na Vás 🙂 🙂 😉 Veľa zdravíčka prajem 🙂

ketrinjoes9
19. feb 2014

@janka2273 Ahoj pisala som tomu panovi z ciech ztohovidea-Pavol a jeho odpoved masokovala....vlaste sa vyhnul priamej odpovedi...to mi stačilo....Napisal,ze si mam kupit knihu a ze nieje to zas take jednoduche ako to vyzera....pytala som sa na nazor,mms a o radu.... ☹

ketrinjoes9
19. feb 2014

@ketrinjoes9 ked uz je taky odbornik cakala som jasnejsiu odpoved...

mirulka147
19. feb 2014

@janka2273 ďakujem za odpoveď

janka2273
Autor odpoveď zmazal
7katka
20. feb 2014

@janka2273 Ahoj opat, neskusala si skombinovat alebo nevies o niekom, kto mms+dmso ako sa odporuca rpi rakovine aj na parazity? Malo by to tak isto fungovat ci?

janka2273
20. feb 2014

@7katka DMSO je používaný v lekárstve ako nosič liekov"..teda to znamená,že doručí účinnú látku presne tam,kde má liečiť..už som sa tu o postupe v minulosti zmieňovala,ale rada zopakujem,kedže sa viacerým vôbec nechce čítať diskusiu 🙂 😉 😉
Na každú aktivovanú kvapku sa až po zriedení vodou pridáva do pohára kvapka DMSO..čiže napr ak sa aktivujú 3 kvapky a zriedia sa následne vodou,nakvapkajú sa do toho ešte 3 kvapky DMSO 🙂 🙂 Hotovo 😉
Rozdiel oproti čistému MMS je ten,že to pôsobí presne na mieste problému,ale ostane to v tele len kratučkú chíľu..samotné MMS vydrží v tele cca 1 až 1 a 1/2 hodiny..Napriek tomu sa považuje užívanie MMS s DMSO za účinejšie,pretože aj ked len krátko,ale predsa len pôsobí v samotnom mieste problému!! Teda malo by to fungovať lepšie..určite by som to použila,ak je niečo akútne..čiže klasický Protokol 2000 + DMSO pri rakovine a iných akútnych ochoreniach..Ale nezabúdať,že všetko je o psychike a pozitívnom myslení+ cvičiť! 😉 ..kde nie je chuť,tam sa ani telu nechce uzdraviť..veľa zdravíčka! 🙂

7katka
20. feb 2014

@janka2273 citala som celu diskusiu, musim mat vsetko preluskane, vsak ide o zdravie, len stale zhanat vsetko ucinne na parazity, vlastne co najucinnejsie, vypocula a citala som i Blahovu aj iných, viem, ze zmena k lepsiemu vedie cez zivot. styl- stravovanie, pohyb, to postupne zavadzam, tak, aby to zvladol aj manzel 😀 ...dakujem

zihy
21. feb 2014

@janka2273
chcela by som sa opýtať ak použijem ako aktivárot HCL, či je to dobré aj na zarábanie kvapiek do nosa a do uší, a na kúpele, lebo som čítala že na to je lepšia kyselina citrónová
ďakujem

peter565656
21. feb 2014

@janka2273 Ahoj kde si zozeniem to DMSO? chcel by som to vyskusat uzivat s MMS, lebo samotne MMS s HCL 4% mi nijak nezabera a to uz beriem poctivo 2 tyzdne 9 hodin po sebe 4 kvapky...tak neviem kde je chyba,....
a co znamena ta skratka DMSO? dakujem

adnil1927
22. feb 2014

@zihy Ahoj, vacsinou sa pouziva kys.citr., ale mozes pouzit aj HCL, len nie do oci!!!Aj pri kupeli pozor na oci!Inak kamoska si robila kupel s HCL a strasne ju v tej kupelke bolela z toho hlava, lepsia je kys.citr.

adnil1927
22. feb 2014

@peter565656 www.mms1.wbl.sk
100ml DMSO tu stojí 9 eur a 250ml 22 eur

janka2273
Autor odpoveď zmazal
janka2273
22. feb 2014

@adnil1927 Nie ,že lepšia 😉 HCL proste tak či tak škodí očiam,preto by kúpel s ňou musel byť len pri zvýšenej opatrnosti 😉 Ale je možné,že pri vysokých dávkach MMS ,je v kúpelke výparov viac a ked nie je dobre odvetrané,nemusí byť človeku zrovna najlepšie..Totižto ten plyn,ktorý vzniká aktiváciou,vzniká pri aktivácii s kys. citronovou,rovnako ako aj pri aktivácii s HCL 4%..čiže aktiváciou chloritanu s kyselinou vzniká oxid chloričitý=naša účinná látka a zabiják patogénov.. 🙂 🙂 🙂

janka2273
22. feb 2014

@peter565656 Dimethylsulfoxid - DMSO..tu si o tom troška počítaj 😉

http://www.emms.cz/dmso

janka2273
22. feb 2014

@adnil1927 Peknú stránku si našla 🙂 🙂 🙂 je to na nej všetko aj krásne rozpísané..super! 🙂 😉 🙂

janka2273
22. feb 2014

@peter565656 Inak 2 týždne užívania ešte nič neznamenajú--TRPEZLIVOSŤ 😝 🙂
Na niektoré ochorenia je potreba viac času žiaľ...

janka2273
Autor odpoveď zmazal
ketrinjoes9
22. feb 2014

@janka2273 dakujem,tuto stranku som kukala a aj som m pisala ,aleeste mi neprisla ziadna sprava....

ketrinjoes9
22. feb 2014

@janka2273 dakujem,tuto stranku som kukala a aj som m pisala ,aleeste mi neprisla ziadna sprava....tu knihu by som rada kupila....

janka2273
22. feb 2014
janka2273
22. feb 2014

@ketrinjoes9 A pri úhrade vopred uvádzajú poštovné len 1€,,takže asi najlacnejšie na trhu by to bolo 🙂