Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
Ahoj 🙂
Ja mam s kvapkami MMS najlepsiu skusenost ever! Trpela som asi 4 roky velmi silnou kandidozou , ktorá mi casom prebehla od genitalii až do čriev a bruška.4 roky som chodila po vseliakych lieciteloch , gynekologoch atd atd... stale do mna pchali len nejake lieky ale ziaden mi nepomahal. Presla som na kvasinkovu dietu, kt. mi kvasinky zmiernila ale stale sa mi vracali. Bolo to velmi narocne aj na psychiku pretoze sa musel somnou liecit aj partner :-/
Vtedy som pracovala vo faxcopy ako grafička a prisiel jeden pán a chcel odomna vytlačiť nálepky na MMS kvapky. Spýtala som sa ho čo to je , on mi o tom povedal všetko čo vedel. V ten den mi ich priniesol za smiešnu sumu 8-9eur (a ked to este porovnam so vsetkymi vydavkami na lieky a vysetreniami a neludskými cenami u liecitelov tak to je naozaj smiesna suma). Vysvetlil mi ako sa to užíva a čo vsetko stym možem robiť (piť, umyvat sa, umyvat si tvar - akne, striekať do ust, kloktať, vyplachy vygainalne atd...)
a či veríte alebo nie ja som do 3 dni bola zdrava. Potom sa mi obcas kvasinky este vratili ale vzdy som na to pouzila MMS a musim si zaklopať odvtedy som ich už nikdy nemala. to čo nedokazali doktori za 4 roky vyriešili kvapky za 3 dni. Lekari maju velmi radi naše peniažky, myslite na to a tie svinstva co do nas pchaju.....ACH JAJ!!!!!
Teraz si ich davam občas preventívne alebo ked mam pocit, že "na mna niečo lezie" 🙂
Som velmi rada, že ich mam. sú to 2 flašky po 250ml a mam ich uz 3 roky a stale mam este polku 🙂
Ked sa minu urcite si ich kupim este raz 🙂 nedam na ne dopustit !!!!! UUUUUZASNA VEC
Ahojte, tak zase super skusenost s CDS, dcera brala antibiotika, ktore jej totalne znicili crevnu mikrofloru, hnackovala a nechcela ani jest ani pit, zacala som jej davat cds do caju a za tri dni bola ok, a to mi doktorka vravela, ze to bude trvat mesiac, kym sa da do poriadku 🙂 takze odporucam!
@janka2273 janka este otazka teraz som dopila mms opat uz druhykrat od rana ale necitim ja zaiden pach.... nic, asi mam problem s nosom, mam pocit, ze ked dolejem po aktivacii vodu pijem stale cistu vodu... tie kvapky ked sa aktivuju su zlte.. maju tak byt? v krku mam haemophilus influenza.. zmizne to aj tym? lebo stale mam anginy a predvcetom som bola po vysledky zo sterov... dik za odpoved a dnes si idem vybrat aj to mms s HCL.. tam aktivujem 20 sekund? v pomere 1:1?
@babrakin Ahoj 🙂 aj mne to stále chutilo pri takýchto nízkych dávkach ako čistá voda 😉 🙂 ale neboj,účinkuje to určite 😉
áno,má to byť žlté,takže je to v poriadku 🙂
a áno,s HCL sa aktivuje v pomere 1:1 20 sekúnd 😉 😉 😉 😉 😉
ak budeš aj kloktať,aj užívať vnútorne,tak postupne zničíš všetky patogény 🙂 😉
Inak som tu pomenej,lebo môj NTB je stále v oprave,tak len občas nakuknem cez synov comp 🙂 😉
@janka2273 jani , som uz zmetena od vcera.. asi sa prejavili tie troje antibiotika co som uzivala... odspodu ma neskutocne pali svrbi z tycj antibiotik.. pritom som nebrala peniciliny ale cefasporiny aj klyndamiciny. uzivam aj mms , dnes rano 4 kvapky .. preco to neucinkuje aj na problemy odspodu? uz som na dnes z tych problemov, minuly rok som sa drzala cely okej a tento co na mna sadlo tak to neviem z toho von, dokolecka dokola... nechcem uz ziadne antibiotika, to by boli uz stvrteee za mesiac.. da sa aj mmas odspodu.. dam si 3 kvapky aktivujem a robim vyplach? mozem aj viac kvapiek ci musi byt presne 3? staci doliat dufam vodu z vodovodu ci prevarit? ked to ide odspodu..? dik..
@janka2273 joj tak ja som dala na vyplach len 3 kvapky , citala som na stranke mms tusim tam jeden dal podla chorob candida, asi malo som dala... jani ty si davas kazdych 8 hodin po kolko kvapiek? zacala som rano 4 kvapkami .. ked ja som taka si ymslim, ze mam zazrak v ruke tak chcem vsetko a hned byt zdrava.. ja viem som hrozna... ale ma trapi uz aj psychika ked stale som chora .. neprida to na mojej nalade...
@janka2273 jani davala som si 4 krat denne.. cca po 3 a4 kvapky , dakedy kvapka usla tak tym padom som musela aj aktivator zvysit.. ked 4 kvapky kvapli tak 20 kvapiek tym starym sposobom co mi bolo luto vyhodit.. poobede idem na postu po to druhe s hcl tam to budem mat super len 20 sekund 1:1..
jani nestaci 4 x denne trebars po 3 kvapky? vychadza to na 12 kvapiek za den... kedy sa mi zlepsi stav? citim s adost slabo, posledne tretie antibiotika som uzivala len 5 dni a mala som desat dni , asi som to pokaslala a nedoliecila som to..lebo stale citim hrdlo pobolievat aj nosohltan zapaleny, co ty na to?
jani toto som nasla posielam link
@babrakin Ahoj.-) čo sa týka toho linku 😝 ani nebudem komentovať..vždy máš nejakých odporcov a premúdrelých ľudí,ale MMS má svoje výsledky a kopec vyliečených ľudí z rôznych nemocí..netvrdím,že vylieči všetko a v každom štádiu,ale pokiaľ nepomôže,tak určite neuškodí 🙂 🙂 🙂
Čo sa týka toho Tvojho hrdielka..aj kloktáš?? ja mám silný zápal hrdla vyliečený s MMS za 1 max 2 dni a ked cítim priedušky,tak si aj vdýchnem!!=aktivované maximálne!!! 2 kvapky(ja si dávam len jednu) a jeden pomalý nádych nosom-zadržať dych,vydýchnuť+ jeden rovnaký nádych ústami..pozabíja všetko zlé v Tebe a máš v sebe 100x vyšší obsah účinnej dávky ako ked to užiješ orálne 🙂 😉
Tie kvapky pre vdychovanie sa len aktivujú a počká sa teda 20 sekúnd a vdýchne..ja si to potom troška zriedim vodou a tiež vypijem 🙂 😉
@janka2273 jani kloktam 2 x denne, rano a vecer 10 kvapkami, dnes som vyzdvihla s HCL aktivatorom, mam doma dvoje, aj s kyslienou. aj s hcl, vcera som vyliala tu staru kyselinu a rozrobila som si na pomer 1:1 jeden pohar vody a jeden pohar kyseliny a vyliala do flasky a cakam len 20 sekund. tie 3 minuty ma ozaj nebavilo... hrdlo som kloktala 10 kvapiek a 10 kvapiek aktivatora a vody a kloktala trochu mi zabehlo a prehltla som, no nic som spatne necitila. ovoniavala som tie kvapky , nic strasne pre mna.. skusim sa aj blizsie nadychnut , mozem aj s HCL? alebo musi byt kyselina... chcela som sa ta jani opytat ci mozem si rozrobit trebars 3 kvapkyy 20 sekund zaktivovat a vdychnut dnu do nosa ako ked sa liecia joginy solou , proste vdychnut vodu a preplachnut nosohltan.. lebo aj v nose mam bacila aj v hrdle toho isteho a preto mam anginy.. Ziadneho streptokoka nemam iba haemophilus infuenza.. druha otazka: kolkokrat kloktat?
hcl je lepsie ako kyelina? ci je to v podstate jedno? dik a kedy po uziti mms mozem rozne vitaminy si dat? ci to tiez jedno?
@babrakin Do nosa sa zarábajú 4 aktivované kvapky a 1dcl vody=tak sa pripravia nosné kvapky 🙂 má sa viackrát do dňa nakvapkať cca 3-4 kvapky a nechať v hlbokom záklone zatiecť čo najďalej..teoreticky nevidím problém ani v celkovom prepláchnutí..
Hcl je lepšia na užívanie vnútorne,lebo nespôsobuje nevoľnosť pri užívaní dlhodobom a vo vyšších dávkach..na kúpanie a napr. kvapky do nosa a spray by som použila už kyselinu citronovú a na kvapky do očí určite len kyselinu citronovú!! 😉 😉 🙂
No a ako som už snád 100x spomenula,bacha hlavne na antioxidanty,céčko atd..užívala by som až cca 2 hodiny po poslednej dávke 🙂
@janka2273 jani prave som kloktala druhykrat za den... staci tolko krat? trochu som prehltla lebo ma naplo pri kloktani a voslo trosku tych 10 aktivovanych kvapiek.. nevadi... ??? staci kloktat 3 krat denne? vsetky tvoje riedenai si kopirujem do wordu a potom uz len pozeram tam 🙂)))
jani ako niekde dakto spominal, ze vraj pijem savo .. dufam ze to nie je silna dezinfekcia a ja vyhubim vsetko dobre aj zle?
@janka2273 jani to mi je zvlastne, tu niekde pani pisala, ze trpela 4 roky pliesnovou infekciou zasahovala az do brucha a vraj s avyliecila vyplachmi za 4 dni... ja mam obycajne svrbenie po 3 druhoch antibiotik a vyplach robim 2 krat denne uz treti denne a nic neprechadza.. divne ked ona trpela 4 roky silnymi problemami a ja oproti nej NIc a vobec mi to nejde prec... riedim 10 kvapiek tak to hadam staci na vyplach? hrdlo kloktam a stale citim v krku ako ziletky by som mala v hrtane .. uz to trva kurna skoro cely mesiac s vynimkou 5 dni ked mi zabrali antibiotika, rychlo som ich vysadila a to som ansi robit nemala lebo sa mi angina vratila... som bezradna...
@janka2273 presne jani uz mi to aj mama vravi , ze stale rozpravam o tom hrdle chorobe.. ale ako mam mysliet pozitivne ked ma vkuse boli hrdlo a necitim s aokej, tym padom nemozem vonku ani behavat co ma trapi, lebo som vzdy chodila od zaciatku marca a vkuse beriem antibiotika... a pozivam mms a nic mi neprichadza... stale cakam zazrak a nic neprichadza.. hrdlo ma boli uz treti den hlavne v noci desne.. by som povedala ze hrtan dole.. ORL lekar povie ze vsetko v poriadku len zapalene hrdlo a bacil... jani ty si tiez mala silnu bolest hrdla ci len na slabe bolesti zabera?? nepride najprv po mms zhorsenie stavu a potom sa mi vyrazne polepsi??? v piatok mame ist s detmi na sutaz tak sa chcem dat dokopy bo ma to uz trapi a naozaj sa neviem naladit pozitivne... pijem kazdu hodinu, teraz rano o 8 som si dala 2 gramy cecka a o 10 zacem s mmas az do vecera .. pijem pijem ako vodu afurt nic... ozaj to nici bakterie???? okrem toho pnaka co mi napisal sukromne ze nech pijem savo ked verim takym blbostiam.. nastval ma lebo mms mam doma same flasky ale nikde sa neviem docitat na ake druhy bakterie zabera?
@babrakin tu je kniha o mms na stiahnutie. Odporúčam stiahnuť a preštudovať!!!! Nájdete v nej všetky odpovede na vaše otázky!!!
http://ulozto.sk/xqwWcbTd/j-humble-prevrat-vlec...
@janka2273 jani prave som stiahla knih takze hura... na strane tusim cca okolo 173 je napisane ze u chronickych chorob sa najprv cloveku pritazi a vyrazne zlepsenie nastava po cca 5 tyzdnoch... ja mam chronicke anginy od mala, kedy mi brali mandle,som aj alergik na travy pele, takze preto sa mi angina asi zhorsila teraz velmi lebo je to dlhodobeho razu a pockam az po mesiaci... takze dakujem za vysvetlovanie a strpenie so mnou
@babrakin Moja pekná!!!!! a ty čakáš zlepšovanie stavu a zázrak a berieš pred MMS céčko 2 gramy???To nemyslíš vážne?? 😖 Ved som tu snád 1000x písala.že céčko NIE!! To ako by si neužila počas dňa žiadne MMS,pretože to céčko Ti MMS "deaktivuje"!
Vždy upozorňujem,že ked aj céčko chcete užívať,tak až cca 2 hodiny po poslednej dávke niekedy poobede/skôr večer,aby stihlo byť z tela počas noci vylúčené a ráno/doobeda to MMS aj zaberalo 🙂 😉
Ked si dáš ráno,tak to možno neskoro večer,alebo počas noci z tela odíde a teda počas celého dňa to v tele je a logicky Ti to MMS "blokuje" 😉
@janka2273 áno, najnovšia 🙂 táto: http://knihy.abz.cz/prodej/mms-prevrat-v-leceni...
@janka2273 jani pisala som ze cecko rano o 8 a dve hodiny po cecku o 10:11 som az zacala s mms... toto viem.. to si mi pisala uz davnejsie.. neuzivam cecko hned s mms... tak si cecko nedam uz to bolo len dnes rano inokedy ho neberiem vobec, brala som ho len pocas antibiotik, po antibiotikach som zacala hned s mms, cecko som uzila iba dnes jediny raz , takze nic sa svetaborne koli jednemu dnu nestalo, .. vecer cecko nechcem uz brat lebo RNG tiez velmi dobry radca na inzetrnete forum zdravie hovoril ze vecer sa c neodporuca, ze clovek potom moze mat problem so spankom... bude culy...
@babrakin Hehe,no ja teda po céčku čulá večer určite nie som 🙂 😉 Treba si to odskúšať na sebe,na každého to môže ohľadne "čulosti" pôsobiť inak 😝
Ked to céčko v takom zvýšenom množstve ráno užiješ,tak Ti ho telo za 2 hodiny určite nevylúči 🙂 😉 Ale ked to bolo iba raz,tak jasne,že nevadí--chybička je vloudila" 🙂 😉 😉
cecko si vyskusam dat teraz.. ale ako mi RNG spominal , nema zmysel brat 3 gramy naraz lebo telo si zoberei len kolko potrebuje a zbytok vyluci mocom.. preto on robieva tak ze si do flase nasype cca 6 gramov cecka a popija za cely den... jednorazova davka nema zmysel lebo telo si vezme minimum.. a kedze pri mms sa nemoze cecko takze ho neberiem skoda no..j ale dam si asi vecer o pol 10 uvidim 🙂))
dnes som uzivala mms poctivo kazdu hodinu po 2 kvapky , je pravda ze po mms sa citim dobre ale rano vstavam ako nachladena , bolest hrdla co vobec ale vobec nechapem, jani este otazka.... moze sa pri mms antibiotika uzivat??? zajtra idem na imunoalergo a on ked uvidi moje hrdlo, tak urcite nasadi lebo naozaj sa po mesiaci citim slabsie.. nechapem co to so mnou je... spolieham naozaj na to mms .. minuly rok som bola zdrava cely rok bez liekov a toto co ma napadlo toho roku nie a nie zo mna zliezt... jani napis ci sa moze aj s antibiotika.. toto som nikde na nete nenasla...

@janka2273 jani a ked budem mms uzivat len trikrat denne po 3 kvapky to nestaci?bo ma nebavi vkuae kazdu hodinu vsak stale nie som doma.staci aj 3 alebo 4 krat?probiotika sa mala ozvat ta dilerkakedy ich doruci a nic sa neozvala.tak skusim zajtra v lekarni dat objednat.