icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

janka2273
21. júl 2014

@lindusa888 Pekne si ten posledný príspevok napísala 🙂 🙂 🙂 Ľudia zabúdajú,že chémia nie je len všetko zlé a umelé,ved aj na čistú vodu je chemický vzorec 🙂 😉 😝
A preto kto nechápe,nech radšej ani nekomentuje 🙂 😉

janka2273
21. júl 2014

@ygor Igor,blahoželám 🙂 🙂 🙂 Nezabudni užívať aj preventívne aspoň 1-2x do týždňa..ja som si dávala po 6 kvapiek 🙂 😝

janka2273
Autor odpoveď zmazal
janka2273
21. júl 2014

Dievčatá.....píšete mi často IP so žiadosťou o info,kde zakúpiť MMS + HCL..aj ked je to tu už 100x napísané chápem,že diskusia je dlhá 🙂 😉 Tak tu máte link...Nie je to samozrejme moja stránka a ani mms nepredávam,len zo všetkých,ktoré ja poznám,sa mi táto javí ako seriozna a hlavne v dobrých cenách 🙂 🙂 🙂 Alebo sa kontaktujte na najbližšieho liečiteľa 🙂 😉 😉 😉 🙂

http://www.oxiclub.sk/products/mms-kvapky-100ml/

Stránka je dobrá a nájdete tu aj CDS a iné vecičky+info 🙂

ygor
21. júl 2014

Mila Janka 2273,

Dakujem ti za blabozelanie ale aj za tvoje prispevky, ver ze vsetky tvoje prispevky som si v tomto vlakne precital.
boli pre mna neskutocnym nabojom a podporou.si urcite dobry cloviecik a pokracuj...
mas a odovzdavas nezistne vsetky tie informacie okolo mms.
ja neprispievam do podobnych for, ale v tomto pripade neopisat moju skusenost s mms mi prislo hnusne sebecke.cele toto vlakno si pozdvihla na super uroven a verim, ze tvojich priaznivcov je podstatne viac 🙂

Toho casu mms neberiem, pretoze uzivam chlorelu (japonsku sladkovodnu riasu) a B17 no urcite po tejto kure sa k mms vratim a budem ju brat v ramci prevencii.
no na jednom ceskom fore som cital docela fajn clanok kde chlapik nespochybnuje mms prave naopak, no tvrdi, ze mms netreba brat neustale pretoze plne zastupuje imunitu a tym prirodzena imunita v organizme zlenivie a moze sa az vytratit...pride mi to docela logicke a mozne...
este raz Janka vdaka a srdecne ta pozdravujem jupiiiii 😉)

janka2273
21. júl 2014

@ygor Igorko 🙂 🙂 🙂 ja tiež neberiem MMS stále,ale Jim na jednom svojom videu rozprával,že ho užíva stále celé roky a je tu 🙂 Ono tých informácií už je toľko,že niekedy je ťažké si niečo z toho vybrať a považovať za "bernú mincu" 😉 Tak ja sa držím konkrétnych výrokov samotného pána Humbla a zatiaľ to funguje 🙂
Inak nabudúce ak budeš chcieť reagovať na niekoho konkrétny príspevok,tak pod jeho príspevkom klikni na "odpovedz"..potom sa Tvoja reakcia hned tomu dotyčnému ukáže v upozorneniach--tento Tvoj príspevok som tu našla len preto,lebo som tu nakukla len tak..inak by som ani nevedela 🙂 🙂 🙂
Ja tiež nechodím po fórach vykecávať,ale tu na koníku predávam veci,tak občas behnem aj sem a ver mi,že je tu všade čo čítať a niekedy sa aj fajn nasmejem 😲 😲 😲

Inak B17 je super,no ja uprednostňujem klasické jadierka horkých marhúľ-myslím tým tých špeciálnych:D a jem to bud so sušenými bio marhuľami,alebo to reznem vlašskými orechami 🙂 A je to ja lacnejšie :D

kukuc2
21. júl 2014

@janka2273 dakujem za radu.vies mi napisat do posty okial presne si to objednat a co presne a tiez davkovanie?dakujem

ygor
22. júl 2014

@janka2273 dik za manual 🙂

Ja som sa az teraz dozvedel, ze ide o forum pre mamicky 🙂
V kazdom pripade som sa tu vela dozvedel a hlavne od teba.

janka2273
22. júl 2014

@ygor No ale bacha-aj pre oteckov 😝 😝 😝 alebo pre ľudí celkovo 🙂 🙂 Nie je to iba forum,ale hlavne bazárik a nájdeš tu naozaj všetko 🙂 😉 😉 😉
A ak nie si otecko,ešte si mladý a doženieš to určite 😝 😝 😝

janka2273
Autor odpoveď zmazal
kukuc2
22. júl 2014

@janka2273 dakujem za presny manual ale este sa chcem opytat na ake maximalne mnozstvo kvapiek sa to da kazdy den zvysovat?ci je to o tom kym mi je dobre a ak mi zacne byt zle tak znizit o jednu kvapku mnozstvo?

janka2273
Autor odpoveď zmazal
kukuc2
22. júl 2014

takze 3 kvapky neprekracovat a ak to po troch tyzdnoch nezaberie skusit viac?

kukuc2
22. júl 2014

@janka2273 takze 3 kvapky neprekracovat a ak to po troch tyzdnoch nezaberie skusit viac?

kukuc2
22. júl 2014

@janka2273
uz mam objednane,doberiem blister antikoncepcie a idem na to.potrebujem to skusit.lebo idem na kurz kadernicky a tie moje trasuce sa ruky niejako riesit musim lebo posledne stadium su antidepresiva,tak musim vyskusat.

janka2273
22. júl 2014

@kukuc2 Tie 3 kvapky každú hodinu po 8 hodín denne sú postačujúce 🙂 Viac kvapiek v jednej dávke je už vyšší protokol a ten zatiaľ netreba..uvidíš sama,či príde nejaká zmena a skús na tie vyrážky aj tie kúpele--nezabudni vetrať kúpeľňu 🙂 😉
P.S. neužívaj vitamín C a iné antioxidanty,deaktivovali by MMS..ak si chceš dať,tak až cca 2 hodiny po poslednej dávke MMS 🙂 🙂 🙂 držím palce 😒

kukuc2
22. júl 2014

@janka2273 nevies mi povedat ci s tymi kvapkami pridu aj niejake papiere alebo niejaky navod ale kde by som nasla viac informacii?hladat na nete?

dax
23. júl 2014

@kukuc2 je priložený aj návod
jedna mamicka sem hodila link - informácie ktoré hladás z pravej ruky
http://ulozto.sk/xqwWcbTd/j-humble-prevrat-vlec...

janka2273
23. júl 2014

@kukuc2 A na tej stránke,čo som Ti dala link si si nič nenašla??
Aj tu si počítaj::

http://www.mms1.wbl.sk/

http://www.emms.sk/index.html

Mali by Ti poslať aj návod na používanie,no nepotrebuješ ho--nič viac ako ja Ti nik nepovie 🙂 😉 a ak by si predsa ešte niečo nevedela,opýtaj sa tu,či mi napíš do pošty 🙂 😉

janka2273
23. júl 2014

@dax na tom "uložto" je celá kniha--myslím,že tá najnovšia 😉 oplatí sa inak aj kúpiť 😉

dax
23. júl 2014

viem...kniha v ruke je vždy lepšie riešenie, ale tých kních, ktoré chce mať človek v knižnici je tak strašne veľa, ze by sa výrazne musela zvýšiť naša priemerná mzda aby to bolo možné ☹

veronikonv
23. júl 2014

Som rada ze som natrafila na toto forum. Mam v nose zlateho stafylokoka a kedze dojcim, doktor mi nechcel dat antibiotika. Tak uz mam objednane MMS kvapky. Pre istotu sa opytam? Mozu to aj dojciace? A davkovanie toto? 4 aktivované kvapky a 1dcl vody=tak sa pripravia nosné kvapky má sa viackrát do dňa nakvapkať cca 3-4 kvapky. Mozu to takto uzivat aj rocne deticky?Dakujem 🙂

ygor
23. júl 2014

@janka2273 tato nasa Janulka je srdiecko.kazdemu ochotne a promtne poradi.sam Jim Humble by bol na teba hrdy Janka.asi mu aj napisem, aby o tebe vedel

kukuc2
23. júl 2014

@janka2273 ok ja sa urcite ozvem zacnem s tym o dva tyzdne a ked nieco nepojde podla toho co ovladam hned sa ozvem.

7katka
24. júl 2014

@janka2273 ahoj Janka, chcem sa spytat, synovi aplikujem ako sprej aktivovane MMS1 na kozu,ako casto to robit cez den, tiez kazdu hodinu a potom ako casto kupele? dakujem

anuskaaprazko
24. júl 2014

@veronikonv preboha neblazni, chces otrovit seba aj dieta? :( nastuduj si co je MMS... Je to dezinfekcia do bazenov, normalka jed...

aja7377
24. júl 2014

Pár holých faktov o MMS (zdroj WIKI):
Hlavní oblastí použití chloritanu sodného je generování oxidu chloričitého pro bělení textilu, buničiny, papíru a zubní skloviny. Používá se (po konverzi na oxid chloričitý) i při dezinfekci vody v některých úpravnách. Výhodou v porovnání s mnohem běžněji používaným chlorem je, že se z organických kontaminantů netvoří trihalomethany. Chloritan sodný nachází uplatnění také jako složka terapeutických lázní, ústních vod, past a gelů na zuby, ústních sprejů, žvýkaček a zdravotních bonbonů, a také pro roztoky k čištění kontaktních čoček (obchodní značka Purite). Pod značkou Oxine se používá k dezinfekci vzduchových potrubí, topných a klimatizačních zařízení a prostor pro zvířata (stěny, podlahy a další povrchy).
Chloritan sodný je v nízkých koncentracích dále znám jako MMS-1 (MMS je zkratka pro "Miracle Mineral Solution") – substance, o které bývá prohlašováno, že má (po aktivaci roztokem např. kyseliny citronové) léčivé účinky u celé řady nemocí (chřipka, AIDS, rakovina, ...), tyto účinky však doposud nejsou podloženy vědeckými studiemi. To však nebrání řadě lidí tento prostředek zkoušet – a to i v případech, kdy si s onemocněním prostředky medicíny jsou schopny poradit.
Takže NA ZDRAVIE!!!

aja7377
24. júl 2014

7. november 2012
Zdroj: STV Dvojka, 17:30; Regionálny denník; 06/11/2012; Robo Petrík

Jana Majeská, moderátorka RTVS: "Ľudia čoraz viac prestávajú veriť medicíne a vrhajú sa na na alternatívnu liečbu. V mnohých prípadoch sú ochotní zájsť tak ďaleko, že užívajú dezinfekčné alebo čistiace prostriedky. Mnoho obyvateľov hlavného mesta konzumuje dokonca chloritan sodný, ktorý vraj lieči takmer všetko a to aj napriek tomu, že sa používa na dezinfekciu vody, či na čistenie bazénov."

Robo Petrík, redaktor RTVS: "Zázračné kvapky pod názvom MMS sú bežne dostupné na internete. Podľa predajcov liečia takmer všetky choroby. Tie nevyliečiteľné nevynímajúc. Ak by však išlo o liek, mali by o ňom vedieť aj v Štátnom ústave pre kontrolu liečiv."

Valéria Pernišová, hovorkyňa Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv: "Tento produkt nie je považovaný za liek a tým pádom za jeho registráciu a dohľad nad bezpečnosťou nezodpovedá Štátny ústav pre kontrolu liečiv."

Robo Petrík, redaktor RTVS: "O predaji a užívaní prostriedku vedia aj na Úrade verejného zdravotníctva."

Lenka Skalická, hovorkyňa Úradu verejného zdravotníctva: "Úrad verejného zdravotníctva informoval rýchly výstražný systém o tom, že sa takýto tzv. výživový doplnok nachádza na trhu Slovenskej republiky."

Robo Petrík, redaktor RTVS: "To ale nebolo všetko. Úrad verejného zdravotníctva predaj výrobku úplne zakázal."

Lenka Skalická, hovorkyňa Úradu verejného zdravotníctva: "Nesmú sa predávať z toho dôvodu, že nejde o výživový doplnok a taktiež vlastne obsahuje nepovolené množstvo chemických látok."

Valéria Pernišová, hovorkyňa Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv: "Je to roztok 28 % chloritanu sodného, ktorý sa používa najmä v chemickom priemysle, pričom účinkovať by mal uvoľnený chlór dioxid."

Robo Petrík, redaktor RTVS: "Aj napriek hrôzostrašnému názvu a zloženiu internetoví predajcovia odporúčajú podávanie chemikálie aj deťom, či tehotným ženám. Na internete si potom vymieňajú svoje skúsenosti."

Igor Bátora, prednosta Kliniky pracovného lekárstva a toxikológie FNsP Bratislava: "V žiadnom prípade nenájdete výsledky nejakých kontrolovaných klientských štúdií a pozorovaní. Sú to všetko také výpovede, dobrozdania."

Robo Petrík, redaktor RTVS: "V nich pisatelia okrem chvály pripúšťajú len to, že im býva po požití občas nevoľno, klesá im tlak a majú hnačky. Účinok chemikálie na človeka doteraz oficiálne nikto nezisťoval. Zisťovať však bude Úrad verejného zdravotníctva a to majiteľa webových stránok, ktorý porušuje zákon. Hrozí mu pokuta až takmer 17 000 eur."

janka2273
24. júl 2014

@veronikonv Ahoj 🙂 🙂 🙂 správny postup na nosné kvapky 😉 Sú veľmi účiné,ale nie je to vraj moc príjemné 😝 MMS uvoľní v dutiných všetko zbytočné a krásne ich prečistí a dezinfikuje..Samozrejme môžu používať aj tehotné a dojčiace matky a detičky..No u detí by som dávala po jednej kvapke a uvidela,ako budú na to reagovať..samozrejme odskúšať najprv na sebe 😉 ... vyskúšali to už tisícky ľudí,ale ja osobne nie,tak neviem posúdiť,či to v nose neštípe,či z akého dôvodu sa uvádza,že to nie je moc príjemné..Ale pomôže to určite a neublíži 🙂 🙂 🙂

janka2273
24. júl 2014

@ygor Veru napíš a aj ostatní hasiči nech píšu 🙂 😝 🙂
No čo Ti poviem,ľudia by si mali pomáhať nezištne..mne tiež občas niekto pomôže ,aj ked je pravda,že národ ostáva nejaký divný ☹ ☹ ☹ Ja osobne vravím,že by mala prísť druhá doma ľadová,aby sa ľudstvo "zobudilo" a začalo sa chovať normálne k sebe,ako i k prírode..tak tak ...Ale kedže mám život rada,aj ked nie je vždy ľahký,ešte nech chvíľu požijeme všetci 🙂 🙂 🙂