Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@avka80 Ak chceš konkrétne mne odpisovať,musíš kliknúť pod mojou správou na "odpovedz" 😉 😉 😉 lebo inak kým tu nenakuknem,neviem o tom,že si písala 😝
Ano vdychovať je výborná vec a je pravda,že ani malému tá jedna kvapka nemohla nijako uškodiť,ked to mal cca až 10 cm od nosa..ale tak predsa,má to byť slabší pomalý nádych,zadržať a výdych a deti sú len deti 😉 Teraz sú samé vírusy po škôlkach a školách a aj na mna už niečo lezie,tak som dnes kupovala CDC koncentrát 😉
Ak sa vdychuje,tak máš v pľúcach cca o 100 x viac účinnej látky,ako by sa Ti dostalo krvou..
Ja som písala,že 1ml a dalej tam malo byť "optima drops"teda kvapiek o celkovej sile cca 3000ppm = cca 2-3 aktivovaným kvapkák MMS...čiže tie kvapky sa ešte riedia a potom v jednej dávke je podľa množstva vody samozrejme tých 50-100ppm 😉 😉 😉
@janka2273 dakujem za reakciu, malemu sa vodi dobre, mms pouzivam iba lokalne, ako sprej na hrdlo a vyplachy ust 🙂 Manzel mi vyraba CDS, ale uz doslo, tak zajtra mi slubil ze spravi 🙂
Dnes so nadabila na tento clanok, ma tri casti, odporucam, je to dlhsie citanie, ale velmi relevantne informacie pre uzivatelov a hlavne objektivne, aj ked jasne, niektore veci sa daju dementovat 🙂
http://schoupal.blog.idnes.cz/c/369003/MMS-CDS2...
Ostatne dve najdete uplne dole pod: Posledne prispevky autora 😉
a dalsia moja velmi pozitiva skusenost, vcera mal maly tak zapalene a spuchnute hrdlo, ze ked prehltal lisovany dzus, krical od boslesti, cely den mi nic nejedol, len pil vodu.
Zamiesala som hned rano do rozprasovaca 4 aktivovane kvapky do poldeci vody, a striekala do hrdla cca kazdu hodinu-dve, dost silne to bolo, dnes rano me boli na kontrole a hrdlo krasne ruzove, v noci este plakal od bolesti a rano sa ho pytam ci boli hrdielko, a on ze vobec, aj sa krasne napapal 🙂 Takze hrdlo vyliecene za jeden den!
@avka80 V príspevkoch vyššie som samozrejme myslela CDS,nie CDC 😉 😉 😉
Článok som preštudovala a dokonca aj druhú snád ešte dlhšiu časť 🙂 😉 Bol zaujímavý,miestami úsmevný,ale inak fajn 😉 Netreba ale tieto články brať smrteľne vážne 😝 😉
V prvej časti bol ak sa nemýlim krátko spomenutý jeden špičkový vedec a mikrobiolog Royal Raymond Rife====Tento už snád skoro pred 100 rokmi vynašiel opický mokroskop,ktorý nebol do dnes prekonaný!!Tento pán okrem iného zistil,že patogény ako vírusy,baktérie atd. reagujú na elektrické frekvenčbé pole a niekedy doslova sami vybuchujú...v skratke povedané,zistil,že použitím plazmového generátora sa dajú zničiť prakticky všetky patogénne bunky a teda aj liečiť napr. rakovina..dokonca liečil pred lekárskou komisiou niekoľkých pacientov v konečnom štádiu rakoviny a úšpešne ich za cca 3 mesiace vyliečil!! No ani to nestačilo,aby ho svet ospevoval 😠 😠 😠 😖 😖 😖 Zničilo ho za to a uštvali a chudák sa v starobe upil k smrti 😔 😒 Plazmovým žiaričom sme už pred cca 100 rokmi ! mohli liečiť smrteľné choroby,no žiaľ chamtivosť a vplyv ľudí,čo chcú zarábať je väčší,ako záchrana životov...Dnes sa konečne znova dostávajú palzmové žiariče do popredia,dokonca v Kanade je aj oficálne registrovaný...U nás stojí okolo 5000€,ale je to báječná vec a práve študujem jeho použitie a frekvencie na liečenie 🙂 🙂 🙂
Tým som chcela povedať toľko,že netreba zatracovať jednoduché postupy liečby..MMS/CDS nie je nákladná liečba,nik by na nej nezarobil a tak prečo by to mal niekto oficálne uviesť na trh??Ľudstvo je banda sama osebe..česť výnimkám..ale spejeme k tomu,že sa vyhladíme sami 😢 😖
Samozrejme ma teší,že sa hrdielko vyliečilo 🙂 🙂 🙂 a za 1 deň..super 😉 Ja si idem tiež o chvíľu nasadiť CDS a čo som písala o zjednodušenej výrobe,tak to som myslela CDS2.teda aktivácia s hydrogensíranom--je to taký šikovný akoby cestovný balíček a behom chvíľky si každý spraví čerstvé CDS doma a bez rizika 😉 Toto CDS 2 je samozrejme tiež voda nasýtená s chlordioxidom,ale pri aktivácii s hydrogensíranom vzniká najčistejší chlordioxid 🙂 =oxid chloričitý 😉
@janka2273 clanok ma tri casti, ja som to citala tak, ze som dost veci aj vynechala, je to fakt dlhe 🙂 Ten plazmovy generator opisuje v jednom videu aj Pavel Eiselt, ako nim odstranil plesen na nohe. Tusim firma Zapper to ma.
Tusim v tretej casti sa presne pise o CDS 2, je to nejcistejsia forma bez "odpadu", cize bez chloritanu a kyseliny, lebo aj do klasickeho CDS sa dostava cast. Pise sa tam aj, ze oxidacny stres pre zdrave bunky je prirodzeny a vedia sa prirodzene aj branit, pri CDS by mohol byt nizsi ako napriklad u fajciarov.
Nevies ci sa da klasicke CDS vyrobit aj z HCL?
Mam doma aj MMS2, aj tie kapsule, no nemam odvahu si to dat, kedze to funguje na uplne inom principe ako MMS1 🙂
@avka80 Ale ved MMS2 sa nemáš prečo báť,ved kyselina chlorna je bežne v našom tele 😉
Klasické CDS si samozrejme vyrobíš aj s HCL 🙂 🙂 🙂 Je to jedno,čím chloritan aktivuješ,či s kyselinou citronovou,či s HCL--vždy Ti vznikne kysličník chloričitý=chlordioxid 😉 🙂
Ja sa chystám kúpiť tú domácu sadu na CDS 2 😉 Je to taká akoby dóza s uzáverom a do nej vkladáš malý pohárik s príslušnými látkami..len to uzavrieš a a v tej dóze,v ktorej je voda sa Ti vyrobí CDS2 🙂 😉
Tak s plazmovým generátorom odstrániš omnoho závažnejšie ochorenia..to by bol za 5000€ mooc drahý,keby len plesne riešil 😉 😉 😉 to postačí aj MMS,či či klasický Zapper 😉 🙂
tu o tom písali tiež. Savožrúti aj so vzorcom🙂 http://ekonomika.etrend.sk/ekonomika-slovensko/...
@annatopolova bežný článok odporcov..zase samé bláboly 😉 chlordioxid je schválený už mnohými patemtami po celom svete v rôznych liečiváv..tieto ale šli patentovať a teda sa na nich môže veselo zarábať..ale samotná oxid chloričitý patentovať nejde...
Áno,je to dezinfekcia a je celosvetovo najlepšia a nič ju zatiaľ neprekonalo..naše telo je z väčšej časti voda-ja som za dezinfekciu 😉 Áno,je to aj bielidlo ==bielia s tým aj múku 😉 Áno,môže zabiť vo veľkých dávkach===skúste si dať balíček Paralenu 😝 😝 😝 a o iných liekoch ani nevravím 😉 Ale chlordioxid nie je toxický a je vedecky dokázané,že skutočne ničí patogény na logickom princípe...Ja to užívam,je to moja osobná vôľa a keby bola na SK ebola,dám si denne aj 10 dávok 🙂
Keby všetci malí odporcovia len nekopírovali takéto článočky,ale radšej si naštudovali aspoň zopár kníh,nebolo by toľko hlúpych komentároch po nete 🙂 🙂 🙂 😉
@avka80 Preboha,kde na to chodíš??nebezpečné??úplná hovadina! 😉 Na tú stránku píšu predpokladám bežní užívatelia a pochybujem,že by na ňu prispievali ľudia,ktorí MMS,či CDS vymysleli/objavili 😉 Ja osobne poznám človeka,krotý sa osobne stretol aj s Jimon Humblom,či Anreasom a Pavlom a bol jedným z ľudí,čo MMS na sebe skúšali a v hodne vysokých dávkach v samých začiatkoch..MMS je presne to isté,ako CDS/CDS2..jediný rozdil je v reakcii na žalúdok,nakoľko pri aktivácii s kyselinou citronovou vniká aj citrát a tej prekyseľuje žalúdok..dalej sa v žalúdku proces vývoja oxidu chloričitého ešte nazastaví a pokračuje dalej..čiže jediná nevýhoda je vo vedľajších účinkoch,ktoré ale nepoškodzujú organizmus,len je človeku pri vyšších a pravidelných dávkach väčšinou zle...Pri aktiváciis HCL ostáva v tele už len klasická soľ,no a samozrejme pri CDS a hlavne CDS 2 máme len vodu s maximálne čistým chlordioxidom 🙂 🙂
Netreba sa moc orientovať na net,terba sa spoliehať na relevantné info z literatúry a od kvalifikovaných a znalých ľudí 🙂
Čo si sa tam za blbosť prosím dočítala?? 😝 😉
@janka2273 https://www.facebook.com/groups/382886911808866... -hned prva veta od Lukasa Neznala...
oki, tak ti verim, si ma trochen upokojila 😉 ja mam len tu jednu knihu 2013 a pozeram videa dokola 🙂
Ja som to uzivala mesiac, protokol 1000 a je pravda ze ten posledny tyzden som mala acidozu a vkuse som na zachode sedela, tak som to prestala brat, lebo sa nedalo.
vtedy som este nevedela vyrabat CDS, resp sa mi do toho nechcelo, sa mi to zdalo zlozite 😉
ty to kvapkas aj dietatu, tie jednu dve kvapky? Ci len kupele?
@avka80 Už som to našla 😉 Zakladateľ skupiny sa tam vyjadril v tom duchu,že užívanie CDS/CDS 2 je bezpečnejšie ako MMS a že si nepraje,aby sa na jeho stránke diskutovalo o MMS 😉 K tomu len toľko::Divný postoj,ale rešpekt 😉
Ale on nepísal o tom,že MMS človeku škodí..on písal,že by mohlo a môže poškodiť organizmus,ked si človek zadováži chloritan technický a nie dobrej čistoty a ked si niekto nevie nakvapkať a dá si 2x chloritan a aktivuje " chloritan s chloritanom a zabudne na aktiváciu kyselinou 🙂 Samozrejme,že nečistý chloritan nie je vhodný ,ale to aj voda z potoka..preto stačí len vedieť,čo si kupujeme a konzumujeme..ja osobne nakupujem len osobne od odborníkov 🙂 😉
Samozrejme nemôžem poprieť výhody CDS 🙂 Práve ho užívamn druhý deň a aj ked len cca 2 dávky denne,dostalo ma to z chrípky a cítim sa opäť silná 😉 Celý minulý táždeň som na to kašlala a prehrievala sa s prípravkami z reklám rozpustnými v horúcej vode..ale žiaľ nič z toho ma nepostavilo na nohy,ako sľubovali 😝 😀 a len obralo o 25€!!! Tak som sa na to pri silnom kašli a plnom nose vykašlala a vytiahla CDS z chladničky a divaj ho..včera a dnes a 90%-né zlepšenie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Minulý rok som celé mesiace užívala MMS a žiadne ľadviny,ani pečeň ,ani nič mi to nepoškodilo!Po cca 2-3 mesiacoch som bola na odberoch cca na celú A4 stranu výsledky a žiadne poškodenie z MMS 🙂 😉 Takže kľud a žiadne stresy..ak nie je po ruke CDS,dobré je aj MMS a HCL..ak máme CDS/CDS2,treba využiť to,,mne to aj tak chutí rovnako,ako MMS s HCL 😉 🙂
@janka2273 CDS mi vyraba manzel na balkone, je to bezpecne, mam aj testovacie pasiky, takze v pohode. No ja som to vtedy studovala kratko a chcela som to pouzit na konkretny problem, preto som hned siahla po kyseline citronovej, teraz mam aj ten HCL. V knihe sa pise aktivacia s kyselinou citronovou a HCL len velmi okrajovo, som si myslela, ze je to v pohode, aj s tou citronovou :-/.
Takze on tam pise o cistom neaktivovanom chloritane, alebo o zle nariedenom? ze ten je nebezpecny? Ja mam od firmy sk.chem. To CDS2 zaujalo aj mna 😉
Malemu som zvykla davat, max 3-4x za den 2 kvapky, ale to sa stalo len dvakrat, ale teraz len ostavam pri megadavkach C-cka pri konkretnom probleme, zacinam mat zvlastny respekt voci MMS ☹
C-cko zabera tiez velmi rychlo, treba kazdu hodinu podavat ciste C-cko.
cistym c-ckom myslim, bez chemickych aditiv 🙂
@avka80 Céčko je výborná vec,ale na trhu nekúpiš väčšinou céčko získané z prírody,ale "umelo" vyrobené 😉 čisté prírodné by bolo moc drahé..to sa môže brať pravidelne a dlhodobo,no tieto,čo my bežne kupujeme sa majú používať len na určenú dobu a nie denne 🙂 pretože inak by mohlo paradoxne škodiť...Informácia z prvej ruky 🙂 🙂 Takže dávkuj,ale nie nepretržite a denne 🙂 😉
On tam písal o chloritane,ktorý ľudia kúpia kde kade a nie je práveže dobrej kvality a čistoty-teda môžu v ňom byť rôzne prímesy 😉
Súprava na CDS2 ešte nie je v predaji,no už som ju videla..cca o týždeň-dva by som ju mohla dať,potom dám info 😉 Tam sa CDS vyrába pomocou granulátu 😉
@janka2273 Ahoj, budem sa tesit na info 🙂
Nie, umele C-cko nepodavam, Jamieson ma "natural sources", cize extrahovane z ovocia, ci ani jemu nemam verit? 🙂 Ja som praveze citala od RNG (poradca na vyzivu) ze telo vie zuzitkovat aj umely vit. C, vyluci ho mocom, len treba dodrziavat pitny rezim.
Intravenozne sa podava 7gramov rovno do zily, aj tu v Ba 🙂
Dlho sme uzivali aj ten z DM praskovy, v takej okruhlej krabicke, ale tiez iby narazovo pri konkretnom probleme 🙂
@avka80 Ten z DM mám aj ja doma..o tom užívaní mám najnovšie info a ten umelo vyrábaný pri dlhodobom pravidelnom užívaní má nežiadúci vplyv..žiaľ nespomínam si presne na čo 😝 nakoľko to bola info len medzi rečou,pretože sme práve jednali o pôsobení plazmového žiariča na patogény atd a po 3 hodinách info,mi toto proste ušlo..ale doriešiť tento informačný deficit 🙂 🙂 🙂 😉
Ahoj, chcela by som sa spytat, ci mozem uzivat mms aj ked dojcim. vcera som asi zjedla nieco, co mi nesadlo alebo malo nejaku bakteriu a dnes mi je cely den na nic. pred rokmi mi kvapky na tento problem pomohli

takze studovala som dalej a nema to z toho, z tej jenej kvapky sa nemohli poskodit pluca, kedze vdychoval cca 10cm od nosa, nestipalo ho to, nedusilo, ani nekaslal, takze pluca sa neposkodili, skor si myslim ze sa mu tam takmer nic nedostalo, ach ci som ja paraniodna 🙂