Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@gemini255 a vieš, čo všetko spôsobuje chlór a sodík? a napr. vodík aký je strašný?
@starymatroz ak si náhodou preskočil tento môj príspevok...tuším aj Ty si sa divil, prečo bral mms 5 rokov, keď nebol chorý...tak čítaj:
na konci stránky: http://www.mms1.wbl.sk/Choroby-od-A-Z-a-navod-n...
sa na konci píše, že užívať sa MMS môže aj preventívne!!! (citujem: Večer a ráno 2x do týždňa 5 kvapiek MMS1 + aktivátor a doliať vodou ako obvykle)
Pričom tam nie je vôbec napísané, ako dlho sa to takto môže užívať !!!.
Prevencia znamená, že človek ešte nie je chorý a chorobe sa chce vyhnúť... emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon Tento pán sa po 5-ročnom preventívnom užívaní dočkal smrti emoticon
A úplne dole, drobulinkým písmom, klasika alibistické ŽVÁSTY:
"UPOZORNENIE: Tieto informácie boli čerpané z internetu a z knihy J.Humbla: Zásady používania MMS. Všetky tieto informácie majú iba informačný charakter. Každý, kto chce vyskúšať užívanie MMS, tak koná na vlastnú zodpovednosť. Prevádzkovateľ týchto stránok NEZODPOVEDÁ za prípadné poškodenie zdravia alebo majetku, spôsobené nesprávnym užívaním MMS." !!!
Čakám, že mi napíšeš, že "zlá stránka"..... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
@helena56800 aaaaaale chod s tou fantasmagoriou niekde...
neviem čo vam všetkým vadí že aj medicina je biznis!! A čo ste čakali? Ze tam budu robiť za ,,pán boh zaplať,,? Vy ostatní si to predstavujete ako ,,hurvínek válku,, vy chodíte do práce každý jeden predpokladám a asi ,,za tanier polievky,, nie? Vy nechcete zarobiť, nerobíte biznis..vám stačí pár eur nie? V každom odvetví ide o PENIAZE, ZISK, BIZNIS...len zdravotníctvo má pracovať za vatikánsku menu??? Troška od veci nie?
Čo myslíte že tí šarlatani to robia zadarmo? To chodia do Dubaja len ,,lekari,, a farmaceuti,,? Podnikatelia všetkých odvetví od stavebníctva cez neviem ake odvetvia vyroby, služieb chodia na take dovolenky...čo už je dneska nejaky Dubaj...bejvavalo ked tam chodila tak Mojsejová nakupovať, ale dnes? Troška iné destinácie su zaujímavé...Ved aj vy chodte na luxusnu dovolenku, taký lekár troška viac musel študovať, nad knihami sedieť ako ja alebo vy predpokladám. Naše vysokoškolské študia typu Mgr....su šuvix oproti tomu čo musí taký medik absolvovať, taka skuška z Anatomie sa rovna štatnici na Bc. či Mgr. v čase ked my sa chodíme kupať tak kamoška sedela nad knihami 4 týždne non stop od rána do večera s prestavkami na jedlo a chvilu čo si oddychla a potom zase nad knihy aby to spravila. Ja úspešným a poctivým lekarom a veru takých mám vo svojom okolí tie dovolenky vobec nezávidím ani iné benefity(aj ked teda neviem o tom že by chodili do Dubaja zase tak dobre na tom nie su to su len myty vo väčšine pripadov ale netvrdim ze sa nenajdu) - nech maju, nemenila by som s nimi za tu zodpovednost čo maju, denne x ludí vyšetriť, správne vyhodnotiť situácie, pripadne dobehnuť aj v noci k porodu z postele...(ja som tak doktora volala) a prišiel s umevom a pomohl mi ako sa len dalo.
@katja78 počuj, mms v takom množstve - 2x do týždňa ráno a večer - to je zanedbateľné množstvo. Z toho neumrie ani škrečok, keby to pil... To je fakt iba prevencia, a veľmi slabá.
A čo máš proti "žvástom"? Každý je poučený, že je to na vlastné riziko, nech si "reklamy" hovoria, čo chcú. Nemôžeš tvrdiť, že ten mŕtvy o tom nevedel. Už práve kvôli tým "alibistickým žvástom".
@katarinanr už nevládzem čítať tie hlúposti, čo tu píšeš. Prebieha vyšetrovanie dôvodu smrti?? Čo si spadla z višne, alebo si myslíš, že sme všetci padnutí na hlavu? Príčina smrti sa zisťuje ešte pred tým, než človeka pochovajú!
@sardinka333 dievča, ty nevieš, ako to chodí 😀 Blízka príbuzná robila v lekárni, a tam bolo presne vedieť, ktorý díler navštívil kedy ktorú doktorku. Lebo tá potom predpisovala na 90% diagnóz jeden liek. Potom zas iný. To je sranda, čo?
A netušíš, aké prachy sa vo farmaceutickom priemysle točia. Doktori z toho dostanú ako províziu zanedbateľnú časť. Vieš, mňa by to netrápilo, keby nebolo treba peniaze na iné veci, ako na zbytočné lieky, ešte k tomu nehorázne predražené (lebo cena nikoho nezaujíma, keď to ide cez poisťovne).
@worker_falcon že predajca/výrobca/objaviteľ si nad svojim prípadným omylom umýva ruky...to mám proti žvástom. Ako môže niekto zostaviť tabuľku, že nejaké niečo je vhodné tak a tak užívať, keď to nikdy na nikom neskúšal? Čo mu dáva právo to tvrdiť??? Človek bez svedomia...
Vy 4 co ste sa tu nasli a chcete zachranit ludstvo protikampanou na MMS. 😀 Nik tu nepise a nedava rady na zaklade jedna teta povedala. Kazdy tu ma osobnu skusenost - a kazdy pozitivnu. A je jedno kolko linkov sem nakopirujete - nik to brat neprestane. Chemoterapia zabija a je schvalena miniserstvom (ministerstvom) zdravotnictva - ale to je v pohode. Z toho by vam malo byt zle ako ozaruju tie ubohe detske telicka. A kde je nejaka antikampan? CDS2 je asi taka zieravina ako je sol co mate vsetky doma. A hlavne ze nik tu mms nikomu nevnucuje. a lutujem toho co si bude chciet v tejto diskusii vyhladat nejake ked na kazda stranka je spamovana tym istym linkom z bulvaru a tym istym nezmyslom o save. 😀 a ak je moja cena za to ze chodim a ze som zdrava len titul (od vas co viete o mms vsetko na zaklade clanku z bulvaru) ze som sprosta lebo uzivam cds2 tak to mi vobec ale ze vobec nevadi. 🙂
@katja78 "nikdy na nikom" nepovedz... na to si ako prišla?
a o účinkoch na konkrétnych ľudí sa dá presvedčiť na rôznych fórach, kde sa ľudia delia so skúsenosťami. To zaberá viac, ako nejaké "žvásty" objaviteľa či predajcov. Tie si snáď normálny človek ani nevšíma.
@alaguema Ospravedlnujem sa. Ale co si clovek dobrovolne cita na internete je jeho vlastne rozhodnutie.
@worker_falcon niečo Ti napíšem, ohľadom Tvojho údivu mikromnožstva...vieš, koľko rokov sa na onkológii (vo výskume, aj v praxi) sleduje vplyv hocičoho, či to hocičo je schopné spustiť/vyvolať malígne zvrhnutie buniek? presne 5...Presne tak, mikromnožstvá dávkované v čase, viac rokov, môžu spôsobiť "divy" 🙄
@worker_falcon prosím Ťa, hádam nechceš "skúsenosti na fóre" porovnávať s klinickým výskumom fázy III..ak vieš, čo to vôbec je
@katja78 áno, chcem. aj keď je to ťažko porovnateľné - nezaujaté skúsenosti konkrétnych ľudí, ktorí z propagácie liečby nič nemajú, porovnávať s ťažkým biznisom, kde je zainteresovaný každý zúčastnený, nech si tvrdí kto chce čo chce.
@nextik toto je oficiálne stanovisko Úradu regionálneho zdravotníctva SR.. nie bulvár:
http://www.uvzsr.sk/docs/info/hv/stanovisko_MMS...
@worker_falcon tak chci... trochu mi Tvoja tvrdohlavosť a konšpiračná nedôvera pripomína, akoby si chcel postaviť dom..no neveríš novým technológiám, novým stavebným materiálom, majstrom...radšej si postavíš dom sám, ako sa to stavalo voľakedy, povyprávaš sa s jedným susedom, druhým, tretím...stým...a aj tak si postavíš dom z hliny, ako sa stavajú v Afrike...
@worker_falcon hlavne ze ty vieš! Ja nikde netvrdím že farmaceuti nechodia za lekarmi a nerobia spolu biznis - jasne ze chodia ty asi zle čítaš....každé odvetvie robí BIZNIS...len medicina ho robiť nemá??? Jasne ze niektoré lieky su predražené, ja som taký si brala za 7 ,,euri,, 1 krabička, zdalo sa mi to dosť drahé aj ked peniaze na to mám ale načo platiť viac ak nemusím a tak mi dala doktorka iný liek s tou istou učinnou latkou za cenu 17centov jedna krabička...aký problém?? Ziadny, treba sa ozývať, pýtať a čítať.....🙂
Aj moja teta predpisuje velmi často jeden liek na jednu diagnozu ,,najradšej,, lebo sama ho má vyskušaný a povie že najlepšie zaberá a ostatné su skor vyhodené peniaze do koša ale ved skusit mozeme. Takže to je ,,strašná sranda,,.
@katja78 prečo pre teba skúsenosti ľudí nemajú žiadnu výpovednú hodnotu? Nie sú ani hmotne zainteresovaní, ani nijak inak nekalo motivovaní k tomu, aby o svojej skúsenosti písali nepravdivo. Klinický výskum sa v tomto smere robiť nikdy nebude, pretože sa nenájde nikto, kto by ho financoval, keďže chemickú látku ako takú, si nikto nemôže dať patentovať, je každému jednoducho dostupná, nikdy z toho nebude dobrý biznis. Prečo by teda niekto financoval výskum, alebo sa tým nejak inak zaoberal? Len na okraj - neužívam MMS.
Mimochodom, domy z hliny sú najlepšie 😉
@katja78 k tomu stanovisku som dal svoje stanovisko - že je to blbosť nad blbosti. A vysvetlil som, prečo.
Chceš prirovnávať? Ono je to práve naopak. Ja verím novým materiálom, ktoré zatracujú výrobcovia "tradičných" materiálov, na ktorých sa títo nehorázne nabaľujú. Ja verím jednoduchšie zohnateľným, zanedbateľne lacným materiálom, voči ktorým broja ostatní výrobcovia. A mám problém, lebo mi stavebný úrad nechce skolaudovať taký dom, lebo nie je zo "schválených materiálov".
Vieš, konšpiračné teórie vidím skôr proti CDS/MMS. Mne je to dá sa povedať jedno. Každý nech sa zariadi, ako chce. Ja nikoho nenútim piť to. A ak niekto chce, nech pije. Osobne som voči účinkom dosť skeptický. U mňa sa dostavil akurát veľký hlad, keď som pil CDS2. A to sa mi nehodilo 😀
Takisto poznám pani, ktorá umrela týždeň po tom, čo začala brať CDS2. Ale bola tak zhumpľovaná chemoterapiou a inými liečbami, že už nebola žiadna šanca. Ale váľať to na CDS určite nebudem. Také účinky sú popísané aj v info k CDS.
@alaguema tak mi prosím Ťa nájdi ešte niekoho, kto mms bral 5 rokov preventívne, ako je to dovolené podľa protokolu...
jasne, že to vyhubí parazitov, aj HSV 1 aj 2, lebo je to chémia, podobne ako keby som si lokálne na HSV 1 dala Betadine...no zriedený Betadine predsa nebudem piť, a nebudem sa tváriť, že je to všeliek...to sa fakt môžeme vrátiť do doby kamennej, do doby empírie...haha, keď to niekoho zabije, jeho problém 🙄
Klasický farmaceutický výskum...kým príde na trh nový leik na niečo konkrétne trvá v priemere 10 rokov!!!
A je veľmi prísne špecifikovaný a niekoľko-krát kontrolovaný, nie v jednom štáte, ale vo vvšetkých, kde sa liek predpisuje.
Ak sa predpisuje v USA, Kanade, EÚ, Ázii..všade tu prebieha línia III výskumu, čiže sa liek pod veľmi prísnou kontrolou podáva pacientom s danou chorobu..sleduje sa s prepáčením každý prd..a niekoľko tisíc takýchto pacientov z celého sveta je dostatok na to, aby vyšli dáta od výmyslu sveta...
A jasne, že celý tento výskum musí byť honorovaný a kontrolovaný počas samotnej fázy III nezávislými audítorskými spoločnosťami, aby sa tam neklamalo...Ale je to mravenčia práca, bez ktorej nebudú lieky, ktoré možno v budúcnosti budeš potrebovať aj Ty
@worker_falcon nie nie..bavíme sa o tom, že tento pán, kvôli ktorému sa začala debata, bol zdravý, športoval, zdravo sa stravoval, mal malého syna, kvôli nemu chcel byť v dobrej kondícii. Chodil na pravidelné lekárske prehliadky. A po 5-tich rokoch, kedy nebral žiadne lieky, len mms, došlo veľmi rýchlo k takému zhoršeniu jeho zdravotného stavu, že umrel...Ja viem, čo mu spôsobilo mms, ale nechcem tu písať verejne, nakoľko nie som z rodiny a rodina zvažuje trestno-právne konanie.
Podstata je to, že on veril, že mms mu život predĺži. A opak bol pravdou 😔
@katja78 len jedna otázka - prečo sú potom na trhu lieky s toľkými nežiadúcimi účinkami? identickými napr. s CDS či MMS. Si nečítala knihu "vedľajší účinok smrť"? Ani ja, mal by som si prečítať. Aby som bol správny "konšpirátor" 😀
@worker_falcon prečítať celý príbalový leták a užívať liek (pričom liečba musí byť šitá Tebe na mieru) je rozdiel...
4, ktoré sa úúúplnou náhodou stretnú na jednom pohrebe sa potom úúúplnou náhodou stretnú na jednom fóre a úúúplnou náhodou majú na všetko rovnaký názor 😵 😵 😵 😵
@starymatroz a este odbornicky do chemie 😉
@starymatroz my sme sa nestretli na pohrebe, ale až tu, vo fóre sme sa stretli, lebo na pohrebe jasne odoznelo, čo sa stalo. Ak si tam nebol, tak sa to nedozvieš...dnes určite nie.
@katja78 opäť niekoľko otázok - on nevedel, že to berie na vlastné riziko? on veril, že to funguje na 100% iba pozitívne? To by bol chudák poriadne naivný - čo ale nebol.
Ak bola vykonaná pitva, tak sa zistilo, čo bolo príčinou smrti. Resp. ak aj nie, tak bolo nejaké stanovisko k príčine smrti. By som chcel vedieť, za čo všetko môže MMS. Čo sa naň dá zvaliť 🙂
Vravíš, že chodil na prav. lekárske prehliadky - zistili počas tých 5 rokov nejaké anomálie?

@nextik ale atb predsa majú špecifický mechanizmus pôsobenia .. napríklad antibiotikum môže byť enzýmom, ktorý zablokuje syntézu (tvorbu) nejakej špecifickej bielkoviny, ktorú má vo svojom obale nejaká špecifická baktéria, alebo typy baktérií (URČITE nie všetky!!!) a cielene sa vyničia len tie...A črevnej dysmikróbii sa dá predísť užívaním probiotík počas (aj mimio) antibiotickej liečby🙂