Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@worker_falcon alebo inak, človek závislý na alkohole si málokedy prizná, že má nejaký problém...človek závislý na cigaretách si robí z upozornení na krabičke prču..a človek, ktorý (slepo) DôVERUJE šarlatánom, že z toho a toho bude zdravý, ani netuší, akú hlúposť robí...
@katja78 teda ak by si za arterosklerózu chcela obviniť šéfa zosnulého, lebo za to podľa pozostalých mohol stres (a nie krabička cigariet denne), tak by si mala šancu?
opomínaš tie "žvásty" - NA VLASTNÉ RIZIKO - to je ktorá časť z toho "bulíkania"?
@starymatroz chúďa mms 🙄 🙄 🙄
On je pochovaný, no jeho deti a manželka plačú ...
@worker_falcon to áno, ibaže by mi to mms niekto vymenil za arzén
@worker_falcon prosím Ťa, preformuluj svoju otázku, lebo asi ani sám jej nerozumieš...aký šéf zosnulého? aká ateroskleróza? on na ňu neumrel...To bola analógia..
@worker_falcon ešte raz sa ŤA pýtam...RIZIKO ČOHO? je niekde slovne a číselne vyjadrené? ???
@katja78 tak šarlatáni 😀 no toto... skoro som zanadával 😀 Chápeš, 99% ľudí slepo dôveruje Niekomu, kto je zodpovedný za ich zdravotný stav/liečbu/užívané lieky. A 100% z nich zomrie (väčšinou po krátko či dlhodobej intervencii Niekoho). Je zodpovedný za ich smrť ten Niekto?
A tipni si, koho myslím tým "Niekto"... 😀
@katja78 na analógie som expert... len odpovedz.
@katja78 ako lekárka by si mala vedieť, že závislosť na alkohole alebo nikotíne sa neprejavuje tak, že sa 5rov cítim super a nevšimne si to ani moja rodina 🙂
@starymatroz naozaj..nevidím zmysel ďalej odpovedať na Tvoje ironizmy a
@worker_falcon na Tvoju nechápavosť..zvlášť ak si mi neodpovedal Ty.
- aké je riziko užívania mms? Ty ho poznáš? okrem prdov, keď ho berieš 2 týždne?
- poznáš niekoho, kto bral preventívne mms 5 rokov podľa odporučenia, že preventívne sa brať môže, zvlášť, ak Ty sa naivne domnievaš, že by to nezabilo ani potkana?
@starymatroz hej...a ako? ty si fajčiar či alkoholik?
Maj sa...
chlapci...vy si neuvedomujete, čo je klamlivá reklama a podvod...presne to mms je. Bodka.
@katja78 k tým rizikám - je mi to jedno. ale každý, kto to chce brať "na vlastné riziko", by ich mal poznať a zvážiť. A prijať, že za prípadné neznáme riziká si tiež nesie sám zodpovednosť. A nik iný.
k druhej otázke - choď na príslušné fóra, dozvieš sa. A je to fakt zanedbateľné množstvo. Síce potkan by umrel tak či tak, oni sa asi nedožívajú vysokého veku 😀 A zas by za to mohlo MMS.
@katja78 ale nechoď ešte. ešte sa vyjadri k zodpovednosti Niekoho 😀 Či o 16:00 padla? škoda. vidíme sa zajtra 🙂
@starymatroz ostanme teda pri tom ,arzene,,resp. arzeniku ako ilustrácií...arzen sa používal na liečenie syfilisu a obsahuju ho aj niektoré homeopatiká,rimanky používali jeho ekvivalent ako líčidlo a depilátor a používali ho i horali a pašeráci na povzbudenie organizmu vo výške až 6,8mg a tešia sa dobrému zdraviu...ale POZOR! Existujú viaceré údaje o tom, že na pravidelné, pomaly sa zvyšujúce malé dávky arzeniku si organizmus privykne. Náhle prerušenie prívodu arzeniku do organizmu ohrozuje zdravie...arzen dokonca dokaže (v istých množstvách) meniť štrukturu DNA na rakovinu, je genotoxický. Dokonca sa vraj ukazalo že bunky vystavené učinku arzenu sa dalej množia nejaku dobu akoby sa nechumelilo, všetko sa zdá byť v poriadku ale opravný systém, ktorý má na starosti ,,zmätky,, v novo vznikajucej DNA su paralyzované.
Takže istá látka može byť v istých dávkach liekom a v iných dávkach jedom. Tak je to pri mnohých liečivách, zlučeninách a neviem čom, ale rozdiel asi bude ak si to človek ,,ordinuje sám,, a miesa v zlom resp. pre neho nevhodnom pomere pretože to čo je norma pre jedného nemusí byť pre druhého normou zvlášť ak to nie je kontrolované, testované liečivo, lebo aj tu na nete je x ,,návodov,, aké množstvá čoho si dať, ale je to vhodná dávka paušálne pre každý organizmus? To je otázka na iste zaujímavé študie, pokusy a sledovania...ale kto by sa nad tým pozastavoval za nejakých ,,5 euro,...
@worker_falcon "prípadné neznáme riziká"...tomu sám neveríš, chlapi sú zaťažený rizikovosťou 😅
@katja78 jedno aj druhé. Dievčatá, skôr by som bol za to, aby sa účinnosť mms/cds na človeka seriózne skúmala, no som k tomu skeptický. Ak by sa oficiálne uznalo, že to nahradí množstvo liekov kopec firiem závislých za chorobách by skrachovalo. Žiadne vakcíny proti chrípke,,,Zostal by problém čo by robili dôchodcovia 🙂
@katja78 no ved to...tie neznáme riziká sa možu objaviť aj po rokoch užívania u niektorých jedincov...
Samozrejme to sa moze stať aj pri humannom lieku, ale v zasade ten podstupuje prisne testovanie kým pride na trh a preto by mal mať 99% ,,much,, vychytaných...aj ked stale je riziko že jeden organizmus zareaguje blbo a preto su na ,,príbalákoch,, tolké nežiaduce učinky, stačí aby jednému z testovanej skupiny sa ,,zatočila hlava,, a už to musí nahlasiť a dava sa to na pribalák, ktorý má nielen informatívnu funkciu ale aj právnu funkciu - ako zicher pre farma firmy. Dajme tomu tam je možné sa ešte aj sudiť (bude sa to ťahať, dokazovať a pod to je jasné) ale pri kadejakých vodičkách, mastičkách tam sa mozu ludia naozaj stažovať len na ,,lampárni,,.
@starymatroz aaaaale chod, uz nejake iné ,,argumenty,, poprosím ako ,,farma firmy by skrachovali lebo ide o liek na mnohé choroby,, ako papagaje...🙂
Neskrachovali by a ani neskrachuju - jednak choroby neustale mutuju, vznikaju nové, v medicine je tolko nových výziev čo sa týka ochorení a liečiv že no...napr. taký mozog je stále neprebádaný orgán a psychofarmaká, neurologické lieky - tam je stale ,,diera ako svet,,...takže mali by čo robiť nielen dochodcovia...
Jeden liek na ,,všetko,, alebo teda na 90% chorob a bez nežiaducich učinkov neexistuje - ale ludia radi veria, znie to lakavo.
@sardinka333 veď väčšinou stačí iba veriť - viď homeopatiká a podobné "vodičky". Placebo efekt funguje.
Vo svete urcite existuju rozne BRUTALNE LIECBY. Ja napriklad poznam tieto dve: Ked ma clovek srdcovu zastavu, davaju mu SILNE ELEKTRICKE SOKY. Tie niekedy zaberaju, clovek vdaka nim prezije. Urcite to uznava aj Cerveny kriz. Najdeme urcite vela ludi ktorym to zachranilo zivot a nevedia si to vynachvalit. Kludne by to mohli z vlastnej skusenosti odporucat rodine a znamym. Ale urcite by bolo klamlive a zavadzajuce tvrdit, ze silne elektricke soky maju priaznivy ucinok na spravnu cinnost srdca, clovek sa vdaka nim dlhsie dozije a mat to podlozene na tisickach pripadoch ako som spominala, kedy to skutocne tak bolo. Elektricke soky su propagovane aj vo filmoch a serialoch, preto sa pytam, preco si kazdy z nas nedopraje 8 elektrickych sokovh za den, pre spravnu cinnost srdca a dlhsi zivot???
Druhym prikladom by mohla byt otrava metanolom. Tam sa ako liek pouziva SMRTELNA DAVKA ALKOHOLU a skutocne to zabera! Je to overena metoda,urcite by stovky ludi mohli odporucat rodine a znamym ako zazracny liek ktory im zachranil zivot. Urcite aj Cerveny kriz to odporuca a urcite je to ucinny a zaruceny sposob ako sa zbavit nebezpecnych skodlivych latok z tela!!! Urcite to vela ludi dosvedci a tiez to predlzuje zivot! Tak preco nepijeme smrtelne davky alkoholu na zbavenie sa skodlivin u tela a predlzenie zivota? Je to overeny sposob, mnozstvo ludi si to nevie vynachvalit.
Kazdy z Vas by urcite vedel doplnit dalsie dva priklady a tak mame zrazu celu zbierku zarucenych liekov na predlzenie zivota! A je to pravda, nemozete povedat ze nie, su tu realne dokazy, ze to zabera! Ludia su dokazom.
chce to dokaz!!ze je to skodne a ten ani na 50% nieje ,,,,skodne to je zevraj len pre tych co maju zle vylucovanie skodlivyn odumtretych buniek z tela a hlavne slabe ladviny!!skuste sa popitat toho co je na nete pre zdravu vyzivu vola sa daky RNG co povie on na vase nazory inak tiez dost toho vie (o bunkach tele atd..._)
Prosím, pokud se k něčemu chcete vyjadřovat, zkuste si nejdřív dohledat a srovnat informace. Neberte to jako útok, ale hodně často se mezi sebou lidé zbytečně dohadují, přitom stačí, když si sami informace dohledají. K problematice MMS například zde, v textu spolku studentů farmacie: http://www.scsf.cz/index.php/nauzea/amam/212-az.... Zevrubnější informace poskytne i Wikipedie: https://cs.wikipedia.org/wiki/Miracle_Mineral_S...
Po přečtení textu, který vychází pod hlavičkou univerzity, si sami budete moci udělat obrázek o tom, jestli je ta látka škodlivá nebo ne.
Varování před užíváním nicméně existují již několik let (http://www.bezpecnostpotravin.cz/usa-kanada-a-v...) a stále se opakují (http://www.vitalia.cz/clanky/inspekce-varuje-pr...).
kedze europska komisia vyčlenila miliardy na vyskum nových antibiotík a liečiv je možné že o pár rokov bude MMS legalny liek kedže 25r. sa nevyvinulo žiadne nove antibiotikum a ludia su resistentný aj vdaka sustavnemu podávaniu antibiotík hydine,hovädzine,bravčovine dokonca aj iným zvieratám ktoré jeme naštastie u nás antibiotiká podávaju len ked treba v iných štatoch a napriklad v amerike preventívne. Bohužial nové lieky(ucinne látky) niesú a antibiotiká už vobec a možme sa len modliť aby nijaké nové vyvinuli pretože o 10-20rokov nás možu zabíjať aj tie choroby ktoré dnes len tak prechodíme napr. v práci s antb. v kabelke.
@katarinanr mk je najčítanejšie fórum na SK ..to si môžeš byť istá😉
http://www.seethestats.com/site/modrykonik.sk
@katarinanr oproti tej 11.000-ovej hŕstke má denne "Unique Visitors - 1 319 854"
Mala som chronicky zapal moc.mechura pravidelne sa mi opakovali zapaly moc.ciest, bolesti v podbrusku, pravidelne vaginalne zapaly. Znama mi odporucila tieto kvapky, kt.som na vykusala. Vydrzala som ani nie 2dni, hnacka, zvracanie, triaska. Napinalo ma priam zo vsetkeho, citila som sa velmi zle. Myslela som, ze umieram. Hned som to vysadila a pekne krasne jej to vratila. Nikdy viac. Moje telo na to reagovalo velmi zle. Snazila som sa vydrzat zvyknut si, myslela som, ze to vyriesi moje zdravotne tazkosti. Nakoniec mi pomohol bilinkovy cajik ekofarm na zapal mechura v hodnote 2,60e.

@katja78 To nieje irónia, on už je pochovaný, no vypadá to tak, že to chce niekto bez dôkazov zneužiť a hodiť na mms.