icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

agatulienka
1. aug 2015

@janka2273 ak vam je to jedno, naco tu vypisujete ;)

katja78
1. aug 2015

@janka2273 to isté pre Teba..veru, niekedy to tak funguje. Každá choroba má svoju patogenézu a čo pacient, to iný klinický priebeh. Niekomu ide rozhodiť hlavu, keď mu krvý tlak stúpne na 150/95, iný ani nevie, že má 200/100...
Onkológia je kapitola sama o sebe, tomu sa nechcem podrobne venovať..
Napadlo mi ešte, že užívatelia alter-prípravkov, ktoré si zadovážia od zdroja, ktorému proste veria, tak by som sa nečudovala, že tento zdroj (napríklad liečiteľ) predáva/rozdáva proste placebo vodičky..a užívatelia pijú, cítia sa dobre a výsledky sú ok..placebo má schopnosť liečiť tiež, tak radšej tak..
No podstata celého tohto (a aj iných) prípadov je, že ak raz hlavný hygienik zakázal PREDAJ chloritanu sodného za účelom perorálneho (a iného) užívania u ľudí, malo by byť trestné, ak takýto zákaz niekto porušuje. Bodka.

starymatroz
1. aug 2015

@janka2273 Vypadá to tak, že sme na odstrel. Na začiatku to vypadalo, že to tie kataríny z lásky, aby sme si neublížili, no terazky už neviem. Ak ich ten človek poznal, tak možno kvôli nim je tam kde je. 🙂

janka2273
1. aug 2015

@katja78 Katka,tak nech zakáže aj užívanie a je to vybavené 😉 😉

katja78
1. aug 2015

@janka2273 má isté kompetencie..no on nie je pán kráľ😅 ide skôr o to, že ako štátny úradník môže znížiť šírenie niečoho, čo je potenciálne nebezpečné tým, že obmedzil ponuku, a tým klesne aj dopyt...si predstav, že marihuana by bola legálne dostupná v potravinách popri cigaretách...

katja78
1. aug 2015

@starymatroz haha🙄

janka2273
1. aug 2015

@starymatroz Kašlime na to,,,snád sem niekto časom dá aj nejaké relevantné výsledky,prečo dotyčný zomrel..ale ako píšem,nedá sa užívať nejaká otrava,či žieravina celých 5 rokov a stále si maximálne fit a zrazu len tak zomrieš 😒 Ja som si práve cvrkla za jeden z cds,pretože ma bolí hrdlo..inak tiež som bola na cyklo túre cca 20km..tak ak by niečo,vinník je môj bicykel 😒 😖 😉

janka2273
1. aug 2015

Samozrejme nechcem tento prípad nejako dehonestovať,pretože to nie je sranda...počkajme si teda na nejaké výsledky a snád sa dozvieme,čo bola príčina jeho úmrtia..Ak to tu nik nedá,tak posledné stránky tejto diskusie boli zbytočné..dobrú noc ..

katarinanr
1. aug 2015

@starymatroz Z lasky, veru z lasky.
Aby zbytocna a nezmyselna smrt nechodila do kazdej rodiny.
Aby si pozostali nevycitali ze o tom nemali ziadne informacie.

janka2273
1. aug 2015

@katarinanr Katka,ale ak niekto niečo užíva a je svojprávny,má si aj niečo naštudovať a byť za seba zodpovedný...pokiaľ nemáme žiadne výsledky ohladne úmrtia je predčasné robiť závery,že vinník je mms..
Ak by nejaký patolog urobil závery,že mu oxid chloričitý zničil postupne organizmus,to by bola iná káva a relevantná info..

janka2273
1. aug 2015

@katja78 Katka,tak mariška by ozaj mohla byť dostupnejšia,preože jej liečivé účinky sú preukázané 😉 😉

janka2273
1. aug 2015

@agatulienka "Vsetky zdravotne problemy su v hlave, najprv si to vyliecte tam, ak mate cim!!!"

Dobre si to napísala,ale skús začať od seba,lebo nepíšeš nič rozumné a len drzo rýpeš 😒

katja78
1. aug 2015

@janka2273 určite sú..no len u veľmi úzkeho spektra pacientov..tí ostatní by jej dostupnosť zneužívali a vystavovali sa zbytočnému riziku závislosti..

katja78
1. aug 2015

@janka2273 ak možem..nechodievam rada na pohreby, asi ako väčšina ľudí😔
No na tomto pohrebe bolo veľmi veľa ľudí, parkovisko preplnené..pretože zosnulý pán mal rád ľudí, svoju rodinu, tešil sa zo života a poznal sa s množstvom ľudí..minulý týžden som stretla jeho suseda, a on mi vravel, že celá ich ulica tam bola ☹

agatulienka
1. aug 2015

@janka2273 hlboko sa ospravedlnujem, ale neviem, preco sa urazas, ved som sa nenavazala do teba, len som napisala svoj nazor, v com je zly a nepravdivy oproti tvojmu

agatulienka
1. aug 2015

Ospravedlnujem sa za tykanie, pardon

janka2273
1. aug 2015

@katja78 Ako zistíme,na čo skutočne zomrel??Lebo v tomto štádiu je to fakt len na základe "jedna pani povedala".....

katja78
1. aug 2015

@janka2273 všetko chce čas...a som si viac ako istá, že @katarinanr sem dá správu, keď ten čas príde.

janka2273
1. aug 2015

@agatulienka Skús si prečítať,čo si vlastne napísala??Rovno si napísala,že ľudia ,čo tu píšu majú prakticky v hlave veľké nič slušne povedané..ak chceš niekde vecne diskutovať,treba zneniť "tón",naopak tikanie je povolené prakticky na každom fóre...

katja78
1. aug 2015

@janka2273 všetko v tejto téme je na báze "jedna pani povedala"..bol tu jeden jediný kúsok z 2 výsledkových listov..no nič viac k tomu..len osobne

janka2273
1. aug 2015

@katja78 oki,budem rada...ak to bude niečo relevantné a pravdivé,prehodnotím svoj názor..dovtedy je aspon pre mna tento prípravok užitočný a neškodný..samozrejme je rozdiel medzi ľudmi čo to užívajú ..ani paralen si nedáme 15 naraz,že? 😉 🙂
Ale povedzme si rovno..v dnešnej dobe je už viac vecí škodlivých ako prospešných ☹ ☹ keby sme mali zakázať všetko,čo len v malej miere škodí,chodíme holí ,bosí a hladnííííí 😒 lebo v takom svete dnes žijeme a vieme to všetci=lekár,liečiteľ,učiteľ aj dojička 😉 pa

starymatroz
1. aug 2015

@katja78
@katarinanr
MMS to nebolo, to mu skôr niekto vymenil fľaštičky, dal mu tam asi savo, jedna pani povedala. 🙂 priznanie je poľahčujúca okolnosť 😅 . dobrú noc všetkým

katja78
1. aug 2015

@janka2273 kelu..ale veď toto je rozdiel, toto je tá všemocná a lákavá ALCHÝMIA..že to isté MMS si jeho propagátori a predajcovia dovolia nezodpovedne odporúčať ako na choroby, tak na príznaky, ale aj ako prevenciu...to je blbosť, nič na svete nemá také "zázračné" schopnosti!!! Aj v tej reportáži to odznelo.
Aj paracetamol má svoje indikácie+kontraindikácie+interakcie a možné NÚ, o ktorých má pacient v rukách papier, doktora v ambulancii a lekárnika v lekárňach. A na ten papier sa nedostali náhodou a už vôbec to nie je prevencia, teda primárna prevencia (= človek je zdravý-klinicky aj subjektívne a danej nejakej chorobe sa chce vyhnúť). A neboj, koľko tehuliek je rado, že je aspoň jedno analgetikum vhodné aj vo väčšej časti tehotenstva...pri treťom tehu som od detí dostala chrípku, ktorá sa mi skomplikovala na bronchitídu a zápal stredného ucha..doteraz som nezažila vačšiu bolesť-deň, noc 😖 kamarátka-neurologička poradila po 2 Paraleny ráno a večer a jedine tak som to prežila 😉

starymatroz
2. aug 2015

@katja78 Stále dookola to isté. Možno by si si o MMS mohla niečo prečítať skôr ako ho začneš kritizovať. Zatiaľ to vypadá tak, že si čítala iba ten papier ktorým sa tu oháňaš. Skus aspoň toto. Peknú nedeľu prajem 🙂
http://emms.sk/vysvetlenie_ucinnosti.html

katja78
2. aug 2015

@starymatroz to sú bludy 🙄 vymyslené rozprávky, ktoré Ti vyvráti aj medik po 4 rokoch štúdia...
Vypiješ svoje MMS a Tvojim bunkám sa nič nestane? Vieš aké pH je v žalúdku, keď len? Dosť kyslé. Keď zješ masko, treba tam hoooodne HCl, aby sa to masko mohlo natráviť. Okrem toho, od hltana nižšie je fyziologicky sterilné prostredie, bacily sa tam vyskytnú iba pri chorobe..už vidím ako si niekto gastroenteritídu lieči MMS.
Kto kedy dokázal farmakokinetiku a farmakodynamiku tejto látky? Ako sa pohybuje v tele? Žeby mala selektívne škodlivý efekt len na patogénne baktérie a na nič iné?? Kvoli tomu, že Humble sa mylne domnieva, že baktérie sú "kyslejšie"? A vírusy predsa nemajú žiadnu bunkovú stenu 😅 parazity ju zas majú kapku pevnejšiu, to už nie sú jednobunkovce 😀 a zdraviu-prospešné baktérie v hrubom čreve tiež nie sú nijako ovplyvnené?
Samotné mechanizmy sú Humblom opísané veľmi ďaleko od pravdy, svoj výklad zjednodušuje pre laického čitateľa.
Prečítaj si napríklad tu, ako funguje primárna imunita, čo je to fagocytóza a že bunky imunitného systému nechodia ako hasiči a nerozstrekujú oxidy a chlornany, kde sa im zapáči...🙄
http://www.wikiskripta.eu/index.php/Fagocytóza

starymatroz
2. aug 2015

@katja78 Dúfam, že pri pacientoch si dôslednejšia, lebo ten link ktorý som ti dal nepísal Humble, ale Dr Thomas Lee Hesselink md

katarinanr
2. aug 2015

@starymatroz Zaujimave ako sa tie "trendy" menia... Oxidacia dostala druhu sancu? Oxidacia zial nie je selektivny proces, nerozlisuje medzi priatelskymi bakteriami v crevnej mikroflore, alebo zlou bakterialnou infekciou. Citala som uz aj o piti peroxidu vodika, ako nas oxidacia ochranuje pred chorobami.
Zaujimave ze este len donedavna bol prave opacny "trend", moderne boli ANTI-oxidanty, ktore nas mali "ochranovat pred oxidaciou" citujem. Tu je uryvok tiez z jednej velmi znamej knihy na celom svete "The body book" od znamej herecky Cameron Diaz. Kniha bola vydana v roku 2014. Cameron podobne ako Humble,tiez nie je lekarka a teda rovnako ako tvrdia propagatori "nema preco klamat", lebo nie je zapletena do "farma propagacie", ako tvrdia mms propagacne stranky o lekaroch a zdravotnictve. Je oxidacia prezitok alebo dostala druhu sancu? Kedy bola vydana kniha Jima Humbla?

starymatroz
2. aug 2015

@katarinanr ani z voza, ani na voz. Môže tu niekto doložiť škodlivosť chlórdioxidu , účinná látka v mms, v odporúčaných dávkach J.Humblem na ľudský organizmus?????????????

katarinanr
2. aug 2015

@starymatroz Ano, pre kazdu toxicku latku existuje oficialne stanovisko o skodlivosti, "Safety data sheet".
Da sa k nemu dostat lahko cez Wikipediu, Chlorine dioxide a naboku ako su uvedene Hazards. http://www.inchem.org/documents/icsc/icsc/eics0...

starymatroz
2. aug 2015

@katarinanr Takže ešte raz. V množstve a spôsobe užívania odporúčaných J.Humblom.