Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@starymatroz ešte k tomu "ochrannému psovi" FDA..ďalší veľký blaf, lebo:
http://www.fda.gov/Safety/MedWatch/SafetyInform...
aj hlavný hygienik vo varovnom liste z roku 2010 na konci to v preklade spomína:
http://www.uvzsr.sk/docs/info/hv/stanovisko_MMS...
Opakovanie matka múdrosti
Neviem, či tento článok ste tu už preberali..skalní asi ani neotvoria..a váhaví laici zrejme nebudú dostatočne trpezliví (ani ja by som nebola, lebo je to náročné čtení), prehrýzť sa všetkými vyvracaniami nezmyselných hypotéz..
http://www.lovcisarlatanov.sk/andreas-kalcker/
Veľmi odporúčam prečítať si záver (nad fotkou s 3-ma vysmiatymi ľuďmi)...
@katja78 Katka,lovci sú už dávno prebratí od A po Z 😉 Už len ten štýl,akým títo mladý doktori píšu je na zváženie..samozrejme ak majú MUDr. ,tak snád sú študovaní a niečo sa v škole na nich nalepilo 🙂 ale dávať ich za bernú mincu,to snád nie 😉 😝 😝 Berme veci s nadhľadom..všetky...
@janka2273 štýl Ti vadí? Mne vadia okaté klamstvá na druhej strane tábora..k tomu sa tu nik nevyjadril..len ticho, alebo zaháňanie do kúta "už to tu bolo" 😨
Títo páni si dali námahu, a vyargumentovali dosť z predmetnej prednášky, doložili všetko linkami s odkazmi, a Tebe vadí štýl 😅 ach..🙄
A btw, lovci neustále pridávajú nové články..všetci 4, ktorí ich tvoria, sú tam podpísaní..
P.S. oprava "mladí" 😉 😉 pridávajú články??ja som tam videla 4 za tento rok 😒
A hej..vadí mi štýl typu" požrali sme múdrosť sveta hned po doštudovaní"...ale tak ja im držím palce,minca musí mať vždy 2 strany 🙂
@janka2273 škoda, že teda klamstvo považuješ za bežný pracovný nástroj...
K štýlom...ani na alter-stránkach som si nevšimla, že by používali diametrálne odlišný štýl.
Na medicíne sa nič nelepí, neboj..je to celkom náročná škola. Flákači tam nemajú šancu, to zistia pri niektorých skúšajúcich, ktorí sú proste neúplatní a nepriestrelní..
@janka2273 tak mi prosím daj stanovisko k tým jasným klamstvám..že EMA od roku 2013 uznala chloritan sodný na liečbu vzácnych ochorení akým je napr.ALS..je to presný opak toho, čo sa v oficiálnej správe EMA píše, no tento preklad stále drzo visí na stránke, z ktorej aj Ty čerpáš svoje poznatky..
Ak sa k tomu nemieniš vyjadriť, myslím si o Tebe stále to, čo som už uviedla..
Či hráte sa tu na slepú babu??
@katja78 Katarína ,prosím Ta,už neotravuj,,čo stále rýpeš preboha??Ako Ty vieš,odkiaľ ja čerpám a čo viem? Je mi úplne jedno,čo si o mne myslíš..nemám 20 ani 30,aby som sa tu s niekym naťahovala,,podstatné je ,že ste tu začali diskusiu na základe nejakého úmrtia o ktorom nikto nič nevie presnejšie povedať a niekto sa asi vyjadril,že to mohlo byť asi aj kvôli nejakému mms,lebo ho údajne ten nebohý pán pil...kašli na to preboha a prídi sem vtedy,ked budeš mať relevantné výsledky a závery úmrtia,na základe ktorého sa tu chodíš hádať...si už tiež zjavne dospelá baba,tak sa tu nebudeme chovať ako na tržnici..maj sa
@janka2273 dosť tu o sebe píšeš, hádžeš linky..odtiaľ viem. A hoci pre Teba je zjavne táto tragédia len fikcia, včera (v sobotu) si sa vyjadrovala inak:
"Samozrejme nechcem tento prípad nejako dehonestovať,pretože to nie je sranda...počkajme si teda na nejaké výsledky a snád sa dozvieme,čo bola príčina jeho úmrtia..Ak to tu nik nedá,tak posledné stránky tejto diskusie boli zbytočné"
Nie, vôbec tieto posledné stránky neboli zbytočné.. A Tvoje (ne)odpovedanie na otázku týkajúcu sa priamo témy, Janka, vypovedá tiež o niečom...
@katja78 Tak tomuto vôbec nerozumiem. Čo tým chcel básnik povedať? Že MMS nefunguje, lebo pH žalúdka mu to nedovolí ? Katja, prekrývaš pôvodnú tému haluzami, hľadáš slovíčka aby si sa chytila. Nejaký lovci alebo úrady ma v podstate nezaujímajú, iba ak by mi chceli fyzicky brániť v užívaní. To čo ma zaujíma je, či MMS v dávkach a spôsobe užívania odporúčanom J.Humblom , on to užíva už 15rokov, nebezpečné alebo nie. O funkčnosti sa nemá zmysel dohadovať, keďže ja som to vyskúšal a príležitostne to užívam. U mňa to funguje a aj u iných. Ako som už raz písal, užíval to muž 80r. Po pokazenej operácii prostaty nastali komplikácie, leukocyty záplava, mal predpísané behom pol roka už štvrté atb.ATB odmietol. Bral 1aktivovaná kvapka, od rána každú hodinu do večera 8-9x, cez noc pauza, po štyroch dňoch leukocyty v norme. Problém je v tom, že to bežný človek pred lekárom musí tajiť , a doktor sa teší ako tie ATB super zabrali.
@starymatroz pH len ohľadom toho, že sa tu stále pretriasa, že MMS sú údaje selektívne na baktérie, lebo majú "kyslejšiu bunkovú stenu"...
Neverím, že Humble to berie 15 rokov..vzhľadom na to, že jeho stránky (resp. propagátorov jeho tvrdení) neváhajú klamať ohľadom oveľa vážnejších tvrdení!!!
A tiež nie je vylúčené, že mnohí užívatelia MMS berú Bohviečo (zrejme len placebo)..keďže ich zdroje sú rôzne..ale aj to je liečba, že?
Každý prípad, ktorý je tu uvedený v súvislosti s MMS, že "pomohli" môžem akceptovať jedine po tom, ako by som mala podrobnejšie údaje než interpretáciu laika. Ale to sa tu nestretne s pochopením, to mi je jasné.
Chápeš..lekár musí byť skeptik (nielen v alternatíve).
@katja78 Uveríš, keď ti predložím laboratórne výsledky? samozrejme ich nezverejním tu, nebudem do toho ťahať starého človeka. Ešte že sa ho doktor vtedy nespýtal či berie tie ATB, musel by klamať a toho sa obával najviac 🙂 .
@katja78 Placebo? začínam ťa ľutovať 🙂 . to sa už ozaj nemáš čoho chytiť? ☹
@katja78 mas uplnu pravdu. ALe neoplati sa ti ani rozculovat. a jednej strane ludia stenaju ako nemaju peniaze, na strane druhej platia za placeba a este su radi. Ale vsak vlastne aj placebo ma 30% uspesnost, pokial sa nemylim. Poznam osobne par ludi, co to do seba leju. Pomaha im to velmi, zahada je ze len na take super vseobecne nemeratelne "diagnozy" ako "bolest hlavy". Aaale tak ich zivot, ich peniaze...
1. Najhorsie ked to leju do deti a potom sa na webe pytaju, ci je krvava hnacka OK. Ale vraj je, vraj to znamena detox. True story 1
2. pacientka s pokrocilou rakovinou odmietne liecbu a prejde na MMS ci co to je. Zomrie. A oni drzo napisu, ze uz bola skoro vyliecena, len teda ked uz skolaboval cely organizmus a brala ju zachranka, tak jej pichli infuzku (alebo dokonca morfium to bolo, uz si nepamatam presne) a to ju zabilo. True story 2
Na trhu zostala po Kaspirovskom diera, niecim ju museli zaplnit 😀
https://www.youtube.com/watch?v=Yj0UJxpFO6c@viera27 Tak sa rozhodni, alebo to nieje placebo a ničí baktérie, vírusy ..., alebo to je placebo, to znamená bez účinku , a potom to môžu piť aj kojenci.
Stačí porovnať výdavky na MMS a výdavky na bežné lieky, a si doma.
@starymatroz placebo - neucinne liecivo.
Tzn. bez lieciaceho ucinku, v tomto pripade dokonca zrejme zdravotne zavadne.
placebo efekt - autosugescia
panimajesz?
@starymatroz neviem, ako by si mi tie výsledky mohol sprostredkovať... totiž vzhľadom na skutočnosti, ktoré som zistila, nemienim dávať nikomu svoju adresu, ani mejlovú...obdobne, ako Ty ich nechceš zverejniť tu..
@starymatroz takým celkom logickým vodítkom, či to je, alebo nie je placebo, by mohlo byť, či je po prvotnom požití prudká reakcia (z toxicity chloritanu sodného) alebo nie, prípadne vôbec nikdy nie je....ešte raz opakujem, keď na vlastné oči čítam nehanebné lži zo stránok propagátorov a predajcov, pokladám za pravdepodobné, že môžu raz vyrobiť "účinnú šaržu" a raz nie...
Ale vieš, kto nás môže rozsúdiť...stačí obyčajný ŠUKL rozbor požívanej látky/lieku/hocičoho...alebo hocakého akreditovaného laboratória...čo to vlastne pijete... 😕 😕 😕 nuž ale o to fanúšikovia mms určite nebudú mať záujem, to mi je jasné, to by sa náklady na "liečbu" riadne predražili...ale chcela som to tu spomenúť, keď si sa už pýtal.
Lebo keby niekto napríklad spochybňoval, či ten Paralen, čo mám v skrini, má v sebe skutočne paracetamol a nie formaldehyd...nemám problém v analogickej diskusii 🙂
@katja78 Karatína..nik tu po Tebe nechce,aby si niečo akceptovala 😉 A vzhľadom na nadpis témy tu ani nemáš prakticky čo hľadať,kedže nemáš s užívaním ani najmenšie skúsenosti a teda nemáš čím prispieť...
A prispievať nadradzovaním sa,tak o to tu nik nestojí..zbytočne to tu spamuješ..týmto končí naša debata 😒
@janka2273 názov témy je "skúsenosti s nimi" a ty sama si v minulosti písala, že nielen pozitívne sa tu akceptujú, ale aj negatívne...tak si sem dovolím dávať svoju negatívnu skúsenosť ...
Nejedná sa o SPAM, ale o vysvetľovanie skutočností, ktorým laik, premýšľajúci nad tým, či mms kúpiť či nie, nemusí vôbec rozumieť a môže mu to pomôcť odhaliť, pochopiť riziko ublíženia si na zdraví...
no, kde je teda pravda? asi uprostred ?Po diagnostikovaní karcinomu prostaty - zo šiestich vzoriek biopsie, dve pozitívne, teda min. až stredné riziko rozšírenia ďalej, mi p. doktor odporučil brachyterapiu, alebo totál odstranenie prostaty, keď som odmietol a oznamil, že sa chcem liečiť v proton centre Praha, viac sa so mnou nebavil a ani ma neupozornil, že sa mám zaregistrovať v štatnom onkologickom centre , to som sa dozvedel až po vyšetreniach v Prahe, že toto centrum mi musí liečbu schváliť / z ich strana Praha - ǔplne bez problémov ma vzali vyšetrili a odporučili 5 zameraní protónom a potom by to malo byť O.K. / tento spôsob liečby je vo svete dlho uznávaný a je aj najšetrnejší.
Zaregistroval som sa teda na onkol. ǔstave kde mi veľmi sympatický p. doktor odporučil ožarovanie - mesiac a pol v kuse každý deň. Keď som si prečítal a preštudoval vedľajšie účinky, zatiaľ som odmietol. lebo som sa toho zhrozil.
Je mi trocha záhadou, že - podľa slov pani doktorky v Prahe - ten nádor je vo Vás možno 20 rokov a možno ešte dvadsaŤ rokov bude - mi naši lekári neodporučili nejaku hormon, liečbu, alebo sledovanie - pri takom min. riziku že sa bude nádor šíriť, ale hneď chceli nasadiť najtvrdší postup.
Preštudoval a prečítal som si o rakovine toho toľko , / vrelo odporúčam všetkým/ že aj keď je zrejmé, že 50 perc. toho čo sa píše na internete nie je pravda, rozhodol som sa skúsiť liečiť sa sám stravou, zmeneným spôsobom života / viac pohybu, menej nervov/, skúsil som aj MMs - z toho mám akurát prehánky, ale je možne že každý organizmus reaguje ináč, ja som to užíval dosť zhurta, ...
Čo tým chcem chcem povedať? Pred dvoma rokmi, by som sa takejto téme nevenoval. Ale človek je pod vplyvom okolností skúšať a spoliehať sa sám na seba.
Vážim si lekarov, ale - maš vysoký tlak dostaneš tabletky, máš ich veľa - začnú ta bolieť obličky, to nič ved mame na to lieky, odchádza ti z toľkých liekov pečeň ? To nič, máme tabletky. Nikto ma nepresvedčí o tom že jednoducho je to biznis a tak ako dostane predajca ja neviem - vřtačiek, televízorov, províziu za veľa predaných kusov..........viete čo tým chcem povedať,
Nedavno davali spravach o MMS kvapkach. Pokial viem, dostat ich kupit len cez net a to uz o niecom svedci. Ak by boli take uzasne, predavali by sa aj v lekarni. Odporucam precit toto: http://www.dezinfekcia.info/dezinfekcia/chemick...
Staci precitat bod 3.11.2.3. CHLÓRDIOXID, to je ta "zazracna" latka. Ak by to bolo placebo, to by bolo este ok 😎 No ja by som to nazvala jedom.
@vlkolinec suhlasim, samozrejme ze je to bohuzial biznis, minimalne vo vacsine pripadov. A onkologia je najhnusnejsia, lebo je najvynosnejsia. Liecba rakoviny je bohuzial stale ta ista a bez zamerania na jednotlivca. Plosna, presne stanovene postupy (co na tom, ze na tuto terapiu ste rezistentny. Poistovna stanovila presne postupy terapiu za terapiou, tak to musite absolvovat v predpisanom poradi... atd).
Aj o vysokom tlaku, mojom oblubenom cholesterole a predpisovani liekov na kazdu capinu. ☹ .
@vlkolinec jeden profesor ma kedysi učil, že pacient nemôže užívať viac ako 5 liekov...snažím sa jeho rady dodržiavať...no nie každý pacient je ochotný zmeniť niečo aj vo svojom (dovtedy nie celkom správnom) životnom štýle (racionálna strava, pohyb, lebo "v pohybe je život", nenaháňať sa za peniazmi, nehnevať sa na svojich blízkych, byť prajný a pokorný...je toho viac)..a práve očakáva stále nové a ďalšie tabletky..
Ja by som si nikdy nedovolila nútiť pacientovi niečo, čo sám nechce. Rešpektujem, že ak mi vravel v jeden deň "a", na druhý deň už môže mať iný názor a vravieť "b"...no mám aj pacientku, ktorá má na vysoký tlak osmoro liekov! (nie odo mňa, dopracovala sa k nim rokmi), a len na týchto liekoch má TK 120/80...a je úplne spokojná so svojimi 120-timi kilogramami...vieš, každá minca má vždy 2 tváre a tie sa v čase menia.
@katja78 Ahoj katja. Rozhodne nemám záujem súdiť sa 🙂 , a ako som už napísal, úrady ma nezaujímajú. Ak by si mala skutočne seriózny záujem vidieť tie laboratórne výsledky tak by sa spôsob určite našiel, aj keď by si ma mohla obviniť z toho, že som ich sfalšoval. Jedná sa o dôveru a tú asi u teba nemám. Myslím si, že nehľadáš pravdu, skôr sa snažíš udržať počiatočný názor. Dá sa to nazvať predsudky. Tiež nemá zmysel tlačiť niekoho tam, kam nechce. Ja som zatiaľ z výsledkom diskusie spokojný. Od obvinenia zo smrti sme sa postupne dostali k tomu, že je to placebo.
Čo sa týka predajcov, kde to je iné? Tento svet je o peniazoch a stým nič nespravíme.
toxicita chloritanu sodného, už by si mohla vedieť, že účinná látka je oxid chloričitý.
@starymatroz to si myslíš Ty, že piješ oxid chloričitý 😉
Placebo som vysvetlila, kde je možné vysloviť podozrenie, že ani ten chloritan tam nie je. Tak to netreba hneď zovšeobecniť...Ak chceš mať istotu, či to, čo si myslíš, že piješ, je skutočne ono, treba si dať spraviť analýzu...nemusíš hneď bežať na úrad...stačí akýkoľvek akreditovaný labák 😉

@starymatroz atb majú špecifický účinok..napríklad blokujú tvorbu nejakej bielkoviny, ktorá je prítomná len v bunkovej stene baktérií (ľudské bunky nemajú bunkovú stenu).