icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

viera27
3. aug 2015

@katja78 mam takeho svagra. Nadvaha, uz samozrejme srdciar a cukrovkar, ale pohnut sa ani za toho. Radsej k lekarovi, nejake tie nove lieciky dotlacit, predpisat. A okrem nich este samozrejme na nom naryzuju maseri (to ma akoze namiesto pohybu), rozni predajcovia "doplnkov", zazracnych bylin z pralesa, koloidneho striebra a vdaka panu bohu, ze o MMS zatial nepocul. Je presne cielova skupina.
Ale uz som aj segre vynadala, tak zacala aspon stravu dozerat. Prisun zeleniny a bielkovin a odsun sacharidov a trans tukov.

starymatroz
3. aug 2015

@katja78

https://www.youtube.com/watch?v=jAtSt249XbA

pozri si toto video a posúď sama, či tie testovacie prúžky sú falošné. Inak, sú na celom mms/cds najdrahšie a predávajú ich riadne registrované firmy, stejne ako chloritan sodný, hydrogensíran sodný a .....

janka2273
3. aug 2015

Je toto možné???už dalšia netová stránka skopírovala príspevky z koníka,čo tu dala Katarína?! Pritom ona len počula,ako sa niekto o tom rozprával a napísala to tu v štýle "jedna pani povedala"...tak toto ak sú relevantné info pre reportáže do telky a články na aktuality.sk a inde tak zbohom rodina 😨 😒

janka2273
3. aug 2015

"" to si myslíš Ty, že piješ oxid chloričitý""

CDS=oxid chloričitý a čistená voda/destilka

xstelinka
3. aug 2015

Mna by zaujimalo ci to uzivatelia aj konzultuju so svojimi lekarmi. 😠

janka2273
3. aug 2015

@starymatroz Zbytočná snaha niečo vysvetľovať 😉 Ona tu neprišla diskutovať,ale hádať sa...nevšimla som si,že by popisovala nejakú osobnú skúsenosť s úžívaním,preto som jej dala do pozornosti názov témy..čítal si ten článok vid link vyššie?? "Slovenskom otriasol príbeh muža"..či ako to píšu..Ty vole,tak toto je sila..si predstav,že napíšeme nejakú hovadinu tu do fóra a oni z toho vyrobia reportáž!!! Keby im dala aspon rodina nejaké výsledky pitvy atd a požiadala o zverejnenie a bolo to fakt preukázané..ale toto?! Tu na SK môžeš povedať a napísať čokoľvek a oni z toho vyrobia príbeh 😒

katja78
3. aug 2015

@janka2273 možno sú tie príspevky pre ľudí logicky prijateľnejšie ako hypotézy neškodnosti MMS..odkiaľ asi bežný "reportér" čerpá info? No zo sociálnych sietí..pričom osobne sa ma nikto nepýtal, či hocijaký moj príspevok môže použiť, ani teraz, ani na webe precoludomhrabe...tam som dokonca namietala, a žiadala o odstránenie, no zakladateľ témy ma len odignoroval...

@xstelinka nieže konzultujú..pokiaľ mám správne informácie, tak oni to vačšinou taja, aby ich pre istotu nikto neodhováral..lebo argumentačne nie je o čom...

katja78
3. aug 2015

@janka2273 veď vy si tu píšete "čokoľvek"😅

Osobne som bola na pohrebe človeka, ktorý osobne užíval MMS 5 rokov..a umrel. Kto má za neho písať, keď on sám už nemôže? A osobne z profesného hľadiska, a informácii, ktoré mám (a je ich každým dňom viac, len mozaika ešte nie je kompletná), sa zatiaľ domnievam, že primárna príčina úmrtia tohto muža bola s vysokou pravdepodobnosťou v dlhoročnom užívaní MMS.
A opakujem, nebudem to ja, od koho vyjde oficiálne vyjadrenie.

starymatroz
3. aug 2015

@janka2273 Ahoj Janka. V podstate sa ani iné čakať nedalo. Celé to vypadá ako na objednávku. Treba sa pripraviť na to, že čím ďalej tým viac budú všetko zakazovať. Ja som si pre istotu pripravil malú zásobu. Ak nebudem rozhadzovať. tak na pár rokov 🙂 . "Našej " lekárke dochádzajú argumenty. Nič o tom dokopy nevie, iba to čo úradníci, a tí musia poslúchať VEĽKÉHO BRATA spoza veľkej mláky. Nemá vlastný názor, nemá vlastnú skúsenosť.

janka2273
3. aug 2015

@katja78 Katarína..ja som Tebe žiadnu správu neadresovala a ani o Tebe nepísala..nie si tu jediná Katarína..jediný,kto píše krížom-krážom čokoľvek si Ty a neustále sa potrebuješ naťahovať s niekym..hej,bola si niekde osobne,ale Ty si s tým dotyčným nediskutovala o jeho užívaní mms a ani nevieš ako to praktizoval..len si niečo od niekoho osobne počula,kto sa niečo domnieva..a to,že sa niečo domnievaš Ty,ešte neznamená,že to je pravda..ak budeš mať dôveryhodné výsledky,potom to bude relevantné aj pre iných...

Seriozny reportér čerpá info zo socialnej siete????To si robíš srandu snád? 😉

Katka,aby sme si to tu poslednýkrát vysvetlili::::Ja sa tu s Tebou nepotrebujem hádať a ani nechcem..nemám na to proste čas a ani chuť..ak zistíš nejaké info a budeš mať výsledky,daj info a určite si to všetci radi prečítajú a vyvodia z toho nejaké závery pre seba,,,Verím,že tu nechodíš len preto,aby si sa s niekym hádala a kazila ľudom náladu 😉 Pekný deň Ti prajem 🙂

janka2273
3. aug 2015

@starymatroz Im sa už nepáči všetko,čo môže nahradiť klasický liek..o chvíľu už ani koloidné striebro nebude dostupné,zatiaľ ho zakázali užívať len vnútorne 😕 Pritom NASA ho vyhodnotila ako naj zo všetkého proti vírusom,baktériám atd.
Čakám,ked aj kokosový olej bude na čiernej listine,bežná kurkuma,či vitamíny 😒

katja78
3. aug 2015

@janka2273 - bol tam aj moj príspevok
- nie seriózny reportér, ale "reportér"..no na druhej strane, i keď za to nedostane Pulitzera..je dobré, že o potenciálnej škodlivosti MMS preniknú informácie k ľuďom, ktorí na takéto fóra nezablúdia a možno by ich na to "nalákal" kolega z práce, ktorý to berie, a skalopevne tomu verí😖

@starymatroz žiadnu odpoveď na otázky, ktoré ma zaujímajú, si mi nedal..takže argumenty asi nemáš.
A "Veľký brat" je to isté ako "veľký ochranný pes", ktorý "stráži" aj toho chlapíka RNG?😅
Ak by som aj Teba mohla poprosiť, nie som "vaša" lekárka. Ak sa nehanbíš za svoje povolanie a vzdelanie, kľudne daj😉 potrebovala by som práve "môjho" stolára...

katja78
3. aug 2015

@janka2273 kľudne si užívaj alternatívu podla chuti..no jedy nemôžu byť ničím iným, len jedom...a preto je absurdné, ak sa beztrestne predávajú netom s radami, ako ich perorálne užívať 🙄

starymatroz
3. aug 2015

@katja78 Prečo by som sa mal hanbiť? už som veliký 🙂 . Moje povolanie máš pred očami, len treba čítať 😀 .
Vidím, že už to nieje nebezpečná žieravina, ale iba potenciálna škodlivosť. Len pokračuj 🙂

starymatroz
3. aug 2015

@katja78 Ak by si bola úprimná, napísala by si, koľko potenciálne nebezpečných liekov, jedov, denne predpíšeš. 😵

janka2273
3. aug 2015

@katja78 Vieš,tak Ti poviem..ja ked si načapujem vodu z vodovodu a namiešam si mms,vonia" mi to stále rovnako..pýtam sa,prečo sa predávajú cigarety a alkohol,ked tak škodia???Prečo mobilné telefony atd atd..bol by to veľmi dlhý zoznam vecí a potravín,čo nám škodia a žijeme s nimi prakticky všetci žiaľ ☹ a nikto s tým nikdy nič nespraví..teraz už ale vážne končín..povinnosti volajú..pa

katja78
3. aug 2015

@starymatroz @janka2273 😀 😀 fakt, nechápete ten rozdiel..každý večer ho tu musím verklíkovať? 😅
Cigarety, ani alkohol nemajú v popise návodu na použitie, že by boli "zázračnými liekmi na stovky chorôb, či zázračnou prevenciou na predĺženie života" 🙄 práve naopak, tety predavačky ich nemôžu predať mladším pod 18 (je na to zákon), a na krabičkách sú zo zákona napísané varovné informácie o možnej škodlivosti 😅
Nechápem, prečo to tu furt dávate ako bernú mincu...že by zavádzanie? 😕
A prečo sa legálne dajú zohnať, je snáď jasné...aby štáty ako náš mali z daní z alkoholu a cigariet čím plátať diery v rozpočtoch ...preto sú ochotní riskovať zdravie svojho obyvateľstva.. Osobne s tým nesúhlasím, a nie je človek-fajčiar, ktorého by som neodhovárala od fajčenia..
O liekoch, ktoré predpisujem, nemáte páru...ak dovolíte, bavme sa k téme.

starymatroz
3. aug 2015

@katja78 až zajtra, idem na uško, skoro vstávam. dobrú noc všetkým

katja78
3. aug 2015

@starymatroz dobrú

katja78
3. aug 2015

@starymatroz Ty si námorník? 😕

cinderella2013
3. aug 2015

Boze... hruza citat :D.. pseudointelektualne vyplachy... ludi ktori dobre citali faktami neoverenu knizocku .... nikomu sa neberie nazor ale kde su fakty?.. nie pocit ako sa mam dobreeeee woooow.. krvne testy..analyzy neskodlivosti... FAKTY nie jalove bludy ... potom sa bavme o neskodlivosti ci skodlivosti... mne jednoznacne uskodili.. kazdy to si kape dlhodobo do vody by mal ist na velky krvny obraz.. budete sokovani.. a nie jalovo tu preberat kraviny a hadat sa ako ovce z dvoch taborov..ze aky zazrak...fuj farma firmy fuj fuj... viete ako na tom v skutocnosti ste?... FAKTY !!!!!!

janka2273
3. aug 2015

@katja78 ""každý večer ho tu musím verklíkovať? ""

Ved práve 😉 tak už na to kašli a napíš až vtedy,ked budeš mať podstatné info..potom môžeme o tom debatovať a vyvodzovať závery 😉

janka2273
3. aug 2015

@cinderella2013 To si písala o tom pánovi ,čo tu písal??? Kde berieš tú drzosť vliezť do témy,ničím normálnym neprispieť ,uraziť dospelého muža a zase zmiznúť??nudíme sa pred tridsiatkou?? 😲 😠

cinderella2013
3. aug 2015

. urazaj seba pseudointelektualka....ja som prispela uz viackrat ale asi vek ti brani v schopnosti citat..vyprosujem su tvoju drzost..ocakavam ospravedlnenie !!!!!!!

janka2273
3. aug 2015

@cinderella2013 Moje nervy..Ty si asi na prášky 😝 😝 😝 dobrú noc

cinderella2013
3. aug 2015

@janka2273 ani nie to len tebe uz odchadza mozocek... ked urazas rak aspon Faktami.. TETA PO 30KE..

sardinka333
3. aug 2015

@cinderella2013 tak tak....to je ako v téme o očkovaní...ako sa chrániť pred možnými nakazami okrem očkovania tam ani po x urgenciách a 500 stranách dohád a linkov nikto z dookola diskutujucich ani po opakovaných výzvach nenapísal...pardon, vraj ,,brutalnou imunitou,, 😎 Ja by som len chcela tých hrdinov vidieť v praxi.

janka2273
3. aug 2015

@cinderella2013 prečítaj si svoj dnešný príspevok a potom sa bavme o urážaní 😉 nemá zmysel sa s Tebou baviť

cinderella2013
3. aug 2015

@sardinka333 podobne... ja by som ich chcela vidiet po relevantnom krvnom obraze.. po par rokoch uzivania ... jalove reci manipulivatenych woooow intelektualov.. co sa chytaju slamiek bez zapojenia mozgu..kde jedinou ich obranou je zosmiesnovanie a sarkazmus kazdeho kto sa zamysla a kladie otazky..miesto uvedenia jedineho FAKTU a nie len subjekt.pocitikov .. nepytaj sa kapkaj..ved to citali v knihe predsa ako to je wooow.. ze 100ky rokov znama latka :D...pomaly to zastancovia budu predavat ako BIO vytazok z byliniek :D... ach jaj.. ak je ti taky zazrak davno by sa toho dakto chytil a relevantne by ti testoval.. a demonstroval neskodnost.. nepredhanali by sa tu pseudointelektuali vyjadreniami typu: farma lobby atd. ...