Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@vlkolinec Máš úplnú pravdu, poriadne sa čistí telo. Bordel ide von všetkými otvormi, dokonca aj cez oči! 🙂
https://dennikn.sk/288240/predaval-pripravok-vy...
"MMS sa pod názvom zázračný alebo majstrovský minerálny roztok predáva aj cez e-shopy u nás. Úrad verejného zdravotníctva už pred piatimi rokmi varoval pred jeho používaním, pretože môže poškodiť ľudský organizmus. Tento rok v lete úrad svoje varovanie pred týmto prípravkom zopakoval."
@katarinanr Katka,sľúbila si nejaké vyjadrenie k tomu pánovi,ale ako vidím,tak celé mesiace čakáme zbytočne a zas len nejaké odkazy a linky 😉
@starymatroz Dobrý odkaz priateľu :D Praha 9 to už pochopila,že chlordioxid je lepší ako chlor,ktorý do nás desiaťročia pchajú 🙂
@janka2273 Totiz som bola velmi naivna ked som myslela ze veci na Slovensku sa najNEskor vyriesia pocas zakonnej lehoty 30 dni... lebo 30 dni prejde a clovek moze podat podnet na ktory zas maju 30 dni a potom odvolanie 30 dni a potom nesuhlas s odvolanim 30 dni a novy podnet o tom istom 30 dni ... a takto mesiace prechadzaju a clovek je stale na zaciatku ☹ Tak co som si povodne myslela ze bude do par mesiacov tak vdaka tomuto uzasnemu systemu s ktorym sa neda nic robit to bude asi trvat roky. Ale modry konik nekonci, takze istotne sa tu este stretneme.
PRAHA 9, Oxid chloričitý bude v přesně nastavených dávkách desinfikovat vodovodní potrubí v dotčených několika málo domech na Proseku přibližně v průběhu jednoho měsíce. ... je to prchava latka, cize v naslednom piti zanedbatelna na rozdiel od toho ked si niekto pripravi smrtak a supne ho do seba na ex
Caute ludia. Som tu novy a hladam pomoc. Potrebujem zistit ci skusit MMS alebo CDS2 na rakovinu pecene, ktoru diagnostikovali mojej znamej.. uz je po operacii ale nic jej nevybrali lebo ma tam vraj metastazy. chceme ju zachranit tak hladam vsetko mozne. Dakujem velmi pekne za kazdy nazor.
@spezza vyrobiť MMS alebo CDS nieje problém. problém môže byť to, že ak by náhodou tvoju známu zrazil vlak, tak je tu plno takých ktorí číhajú a okamžite to hodia na MMS alebo CDS. ja si CDS vyrábam pre seba úplne jednoduchým spôsobom. som z okolia NM. ak chceš, tak sa ozvy v súkromnej pošte. 🙂
Znama to uzivala a okrem toho ze z nej tihol chlor sa nic nedialo.... mimochodom nedavno jeden uzivatel kvapiek zomrel....jako je to mozne?? Sak to vylieci vsetko ;)
Nik na nic neciha starky len sa zmier s tym ze nie kazdemu to pomohlo a x ludi s tym ma negativne skusenosti... ved nech kazdy robi co chce..mat rakovinu v poslednom stadiu asi to skusim ale treba sa zmierit s tym ze je to len krok do tmy kt.moze urychlit koniec alebo mozno predlzit ten tunel zivota... ale byt zdravy a toto do seba pchat..skusil som a nikdy viac
Ako ja neviem ked za mnou pride 80 rocna babka a povie mi ze za mladi to uzivala a doteraz nema z toho nasledky sama si to zaobstaram sama inac ako..
@lubiss Tak to asi nebolo MMS, kedze J.Humble ho siri len nieco cca 15 rokov.
@katarinanr no ved asi si si zle precitala ja som to pisala v zmysle ze kwby niekto stary teraz dojde co to v mladosti uzival bez nasledkov tak by som mozno tomu uverila 🙂
@katarinanr Bože Katka,už s tým prestaň pls 😉 Sľúbila si vyjadrenie k tomuto prípadu už pred mesiacmi,žiadne nemáš,ani výsledky pitvy,ani nič...tak to už nechaj tak .-)
@janka2273 mne moc nepríde ok, ako sa Vy sarkasticky vyjadrujete že aká smrť kačicaaaa.... a tá istota s akou to tvrdíte, že ten človek ani nebol ? ... keď to čítajú členovia jeho rodiny tak chudáci... nebojíte sa tak provokovať osud? ešte aby Vám nedal po prstoch, tak že sa z toho sotva spamätáte... v živote sa vracia všetko .. ste dosť stará aby ste to sama vedela... ak neviete pokračujte... uvidíte
@peterzit To čo tu píšete za hovädiny prosím Vás???? 😠
Vyjadrujete sa akoby som znevažovala niekoho smrť! Sa preberte a nerobte zo mňa blba....Katarína dobre vie,na čo som narážala a ja si vyprosím od Vás takéto blbé komenty a vyhrážky....
Tak ešte raz...Pred niekoľkými mesiacmi tu Katarína dala info,že bola na nejakom pohrebe ,kde sa mal niekto zmieniť o tom,že ten dotyčný zomrel preto,že užíval MMS....Hned sa tu toho chytila reportérka z televízie a iné média a zrazu z toho bola senzácia,že mms zabilo tu na SK človeka....NEBOLO a dodnes verím,že ani nie je to ničím podložené a preto táto "senzácia" ☹ rýchlo aj stíchla a nik sa k tomu nevrátil...Katarína ale sľúbila,že donesie dôkaz,že ten pán zomrel naozaj kvôli mms a tak tu čakáme!
Preto som sa vyjadrila,že to bola "kačica"--teda tá správa bola kačica a nebola to zjavne pravda...
NIK neznevažuje niečiu smrť a ani ja nie som nevychovaná a arogantná mrcha,tak sa prosím ukľudnite a a zamyslite aj sám nad sebou!! Pretože nie všetko,čo sa niekde povie medzi ľudmi je hned pravda a o tom som ja písala....
Viete si predstaviť to halooo,keby niekto naozaj zomrel po užívaní mms??! ved by sa o tom písalo denne a bol by z toho riadny humbuk!!
Proste to tu bolo pred mesiacmi zbytočne rozoberané,pretože ak nemám dôkaz,nebudem o takomto niečom písať ako o hotovej veci...Aj minule jedna pani zomrela a roky si umývala zuby pastou s fluorom,tak mám začať tvrdiť.že to ju zabilo,ked absolutne neviem?!proste jej zlyhalo srdce a nehodím to na chlor,flor, mms či warfarin..aj ked na ten by som aj mohla zjavne---
Takže milý Peter..áno karma je sviňa a preto aj sám by ste mali vedieť,že ľudom sa zlé veci NEPRAJÚ--Ale aj to vypovedá o Vašej milej osobnosti 😲 😉
Ja Vám napriek tomu prajem všetko dobré,veľa zdravia a pekné Vianoce čoskoro 🙂 😉
@peterzit P.S. odporúčam nabudúce čítať celé správy..."Nikto nezomrel " som písala "lubiss" preto,lebo sa odvolávala presne na túto vec,ktorú média rozmazali a vzniklo to celé tu na MK..čiže dotyčný pán nezomrel na mms-teda aspon zatiaľ to nik nepotvrdil a média to rozvírili len na základe tu písanej správy a to je teda riadna tragédia ☹ Nik netvrdil,že ten pán je vymyslený,alebo že nik vôbec nezomrel!! NIK NA SK NEZOMREL po užití mms.
@peterzit A toto je čo????
nebojíte sa tak provokovať osud? ešte aby Vám nedal po prstoch, tak že sa z toho sotva spamätáte... v živote sa vracia všetko .. ste dosť stará aby ste to sama vedela... ak neviete pokračujte... uvidíte
Dnes o 11:53 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
@janka2273 ok.. osobne ako vravim uzival som ... poznam ludi co uzivali... mna osobne neskutocne zacalo pichat v hrudi - akoby tlak, mal som problem sa zhlboka nadychnut bez toho aby som to necitil ... citelne srdcova arytmia a nezabehol som ani km... po vysadeni som to citil este par mesiacov - 2 asi... chvalabohu tieto pocity uz nemam a nemusim navstivit internistu ako som mal v plane ak by ten divny tlak v hrudi pretrvaval .. iste ze by som si zelal objavit vseliek a dozit sa 100 rokov zdravy ako ryba ... ale nie som o ucinkoch tohto zazraku presvedceny ... na sebe teda iste nie .. a to som so too siel 100% presvedceny, ze mi to nic nemoze spravit ak tak len pomoct.. mozno pomohlo na ine veci, ale ako vravim... uzivat to este chvilku tak mi exploduje srdce - aspon taky som mal pocit
@peterzit Bola to skôr zbytočnosť od Vás,pretože na uštipačné poznámky tu nie je nik zvedavý 😒 A názor bol fakt nepodstatný,pretože bol od veci,lebo ste útočili na niečo,čo som nikdy nepovedala...Povedať nahlas,že média spravili z jednej správy tu na MK kačicu nie je provokovanie osudu,,off
@2157 MMS je jed, nepomáha, ale škodí: www.lovcisarlatanov.sk/miracle-mineral-solution...
@suzi7 vyskúšala si niekedy MMS?

http://spotrebitele.dtest.cz/clanek-4716/v-usa-...